Põhiline Suhted Phil Lester

Phil Lester

Teie Homseks Horoskoop

Phil Lester PikaajalineKoht 6456 -3156Vanus 34-aastane Tähtkuju Veevalaja Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Daniel Howell ja Phil LesterDaniel Howell on Phil Lesteriga pikaajalises suhtes vaata suhet

Suhted

Phil Lesteril pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Phil Lester on 34-aastane Briti raadioisik. 30. jaanuaril 1987 Rossendale'is Inglismaal Suurbritannias sündinud Philip Michael Lester on ta kuulus Youtube'i kanali Amazingphil poolest. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Phil Lester kuulub järgmistesse loenditesse: 1987 sündinud, Bury inimesed ja Yorki ülikooli vilistlased.






Panustage

Aidake meil luua Phil Lesteri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht111 aastat, 7 kuud--
Kokku111 aastat, 7 kuud--

Üksikasjad

EesnimiPhilip
Keskmine nimiMichael
PerekonnanimiLester
Täisnimi sündidesPhilip Michael Lester
Alternatiivne nimiPhil
Vanus34 aastat
Sünnipäev30. jaanuar 1987
SünnikohtRossendale, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal140 kg (64 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvMust
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusGei
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusBriti
ÜlikoolYorgi ülikool magistrikraadiks videotootmises koos spetsialiseerumisega visuaalefektidele
AmetitekstRaadio saatejuht, Youtuber
OkupatsioonRaadioisiksus
Taotle kuulsustYoutube'i kanal Amazingphil
Aasta (d) aktiivne2006 – tänapäev
Seotud aktidDan Howell, Daniel Howell, 100 000 tellijat, 2010, 1 000, 2013
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Tagakülg
Kinga suurus12
Ametlikud veebisaididwww.amazingphil.co.uk/, www.bbc.co.uk/programmes/b01971l5, www.youtube.com/user/amazingphil
VendMartyn Lester
SõberChris Kendall, Dean Dobbs, Jack Howard, Stuart Ashens, Thomas Ridgewell, Zoe Sugg, Hazel Hayes, Louise Pentland, Joe Sugg, Sophie Newton, Wirrow, Dan Howell
Seotud inimesedDan Howell, Scott Mills, Chris Kendall, Louise Pentland, Hazel Hayes, Joe Sugg, Zoe Sugg, Dean Dobbs, Jack Howard, Ashens, Bethan Leadley, Pj Ligouri
LemmikinimesedSarah Michelle Gellar
LemmikfilmidKill Bill, Kill Bill 1. köide, Kill Bill 2. köide, Intersteller, Kings Speech, Jäljendusmäng, Linnumees, Näljamängud, Tule süütamine, pilkav Jay, pilkav Jay 2. osa, Grand Budapest hotell, Batman, Kättemaksjad, Raudmees , Raudmees 2, Raudmees 3, Ultroni ajastu, Suur kangelane 6, Kapten Ameerika, Pime rüütel
Lemmikud telesaatedBuffy, vampiiritapja, Troonide mäng, Ameerika õuduslugu, Rünnak Titanile, Must Butler, Tasuta!, Surmamärk, Cowboy Bebop, Sinine Ekskursist, Tokyo Ghoul, Sõbrad, Seikluseaeg, Full Metal Alchemist, Psycho Pass, Skins, The Mighty Boosh, mõõgakunsti võrgus, Breaking Bad, X-failid
LemmikbändidMuuseum, säärikud, arkaadituli, paanika diskol, kukkumispoiss, minu keemiline romantika, Kendrick Lamar, Foo Fighters
LemmiklauludPäikesepõletus, ülestõus, ülimassiivne must auk, mürgine, Uma Thurman, valjusti välja mõtlemine, mu laulud teavad, mida sa pimedas tegid, liblikad ja orkaanid
LemmikraamatudSõrmuste isand, Troonide mäng
LemmikkohadLondon, Reading, Berkshire, Manchester, Leeds, Lancshire
LemmiktoidudPizza, popkorn, segamisvili, teravili, karri, pasta, riis, pannkoogid
LemmikvärvidSinine, Must

Philip Michael Lester (sündinud 30. jaanuaril 1987) on inglise youtuber ja saatejuht. Ta on tuntud oma YouTube'i kanalite AmazingPhil, millel on üle 4 miljoni tellija, ja DanAndPhilGAMES. Koos sagedase koostööpartneri ja parima sõbra Daniel Howelliga esitles Lester BBC Radio 1-s pühapäevaõhtust meelelahutussaadet Dan and Phil (raadiosaade) jaanuarist 2013 kuni augustini 2014 ning 2014. aasta septembrist kuni 2016. aasta aprillini olid duo jaamade The The igakuised saatejuhid. Interneti ülevõtmise pesa.

Lisateavet Phil Lesteri kohta Phil Lesteri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Daniel HowellSuheOktoober 2009Oktoober 2009-
Daniel Howell #1

Daniel Howell

2009

Daniel Howell on pikaajalises suhtes ...[vaata paari] #1

Daniel Howell

2009

Daniel Howellil ja Phil Lesteril oli suhe oktoobrist 2009 kuni oktoobrini 2009.



MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Phil Lester3. 4 VeevalajaRaadioisiksus
Briti
Daniel Howell29 KaksikudIseloom
Briti

Pildigalerii

Phil Lester Phil Lester Lisa Schwartz ja Shane Dawson Anthon Padlilla, Kalel Cullen, Ian Hecox, Dan Howell ja Phil Lester Anthon Padlilla, Kalel Cullen, Ian Hecox, Dan Howell ja Phil Lester Anthon Padlilla, Kalel Cullen, Ian Hecox, Dan Howell ja Phil Lester Daniel Howell ja Phil Lester Daniel Howell ja Phil Lester Daniel Howell ja Phil Lester Daniel Howell ja Phil Lester Daniel Howell ja Phil Lester Daniel Howell ja Phil Lester

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lõvivaht2016NõrkTelesaade
Suur kangelane 62014Täiendav hääl (hääl)Film
Ro elu2013IseTelesaade
Smosh beebid2013Beebi PhilTelesaade
YouTube'i kasutajad reageerivad2012IseTelesaade
Nerdy Nummies2011IseTelesaade
Nõrgusüdamik2008TimFilm
Smosh2005IseTelesaade
Kõige nõrgem lüli2000IseTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.