Põhiline Suhted Pitbull

Pitbull

Teie Homseks Horoskoop

PitbullKoht 1762 111Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Pitbull tõenäoliselt vallaline.








Jeremy Alleni valge sõbranna ajalugu

Suhted

Pitbullil on olnud kohtumist Olga Loeraga(2012).



Umbes

Pitbull on 40-aastane Ameerika räppar. Sündinud Armando Christian Pérezis 15. jaanuaril 1981 Miamis, Floridas, USA-s ja saanud hariduse Miami Coral Parki keskkoolis, on ta kuulus Culo, ma tean, et soovite mind (Calle Ocho) poolest. Tema Tähtkuju on Kaljukits.






Pitbull kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika house-muusikud, Ameerika poplauljad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.



billy iidol ja linda mathis

Panustage

Aidake meil oma Pitbulli profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kohtumine1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiArmando
Keskmine nimiKristlane
PerekonnanimiPerez
Täisnimi sündidesArmando Christian Pérez
Alternatiivne nimiArmando Pérez, hr kogu maailmas, Pitbull, hr 305
Vanus40 aastat
Sünnipäev15. jaanuar 1981
SünnikohtMiami, Florida, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvVarsti
Eristav tunnusRaseeritud pea.
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLõuna-Miami vanemgümnaasium, Miami Coral Parki keskkool
AmetitekstRäppar, laulja, laulukirjutaja, brändi suursaadik, ettevõtja, plaadiprodutsent, filantroop, näitleja
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustPerse, ma tean, et sa tahad mind (Calle Ocho)
Muusikažanr (tekst)Hiphop, House, Pop, Reggaeton, Hip House, Dance-Pop
MuusikažanrHip Hop, räpp
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev
MuusikastiilLadina räpp, ladina, Reggaeton, lõunaräpp, kõva räpp
Muusika meeleoluMässumeelne, pidu / pidulik, agressiivne, enesekindel, vapper, ärritav, tänavatark, vabakäik, rämps, energiline, hedonistlik, kompromissitu, vürtsikas, libe, kohmakas, raevukas, küüniline / sarkastiline, eraldiseisev, tuline, vastandlik, karm
PillRäpp
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaHr 305 Inc., RCA, Bad Boy Latino, Polo Grounds, TVT, Poe Boy, Ultra, J, The Orchard'i radikaal, Sony Latino, Luke
Seotud aktidBelinda Peregrín Schüll, Lil Jon, Akon, Afrojack, Enrique Iglesias, Marc Anthony, Christina Aguilera, Inna, Nayer, DJ Khaled, DJ Felli Fel, Jump Smokers, T-Pain, Sean Paul, Jennifer Lopez, Shakira, Chris Brown, Kesha , Priyanka Chopra, Flo Rida, Ne-Yo, Vein, Havana Brown, Usher, David Rush, Becky G, Kelly Rowland, Mohombi, Nelly, DJ Buddha, Juicy J, Bebe Rexha, Lloyd, BoB, Nicole Scherzinger, Sensato, Ludacris , David Guetta, prints Royce, Ciara, Wisin, Yandel, Ricky Martin, RedOne, Austin Mahone, Robin Thicke, Jason Derulo, Jim Jonsin
Ametlikud veebisaididhttp://pitbullmusic.com/us, http://pitbullmusic.com/home, www.facebook.com/pitbull, twitter.com/pitbull, www.youtube.com/user/PitbullVEVO, www.vevo.com/ kunstnik / pitbull, www.instagram.com/pitbull/, http://pitbullmusic.com

Armando Christian Pérez (sündinud 15. jaanuaril 1981), kes on ametialaselt tuntud oma lavanimega Pitbull, on USA räppar, laulja, laulukirjutaja, kaubamärgi suursaadik ja filantroop. Pérez alustas oma karjääri 2000. aastate alguses, salvestades reggaetoni, ladina hiphopi ja ränka muusikat paljude siltide all. 2004. aastal andis ta välja oma debüütalbumi M.I.A.M.I. TVT Recordsi all ja Lil Joni juhtivtoodang. Hiljem avaldas Pitbull oma teise albumi El Mariel 2006. aastal ja kolmanda The Boatlift 2007. aastal. Tema neljas album, Rebelution (2009), sisaldas tema läbimurdelist singlit „Ma tean, et tahad mind (Calle Ocho)”, mille tipp oli USA Billboard Hot 100 teisel kohal ja Suurbritannia singlite edetabelis neljandal kohal.



Lisateave Pitbulli kohta Pitbulli kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Olga loeraKohtumineMai 2012Mai 2012-
Olga loera #1

Olga loera

2012

Olga Loera ja Pitbull on lahus ...[vaata paari] #1

Olga loera

2012

Olga Loera ja Pitbull kohtusid 2012. aasta mais.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Pitbull40 KaljukitsRäppar
Ameeriklane
Olga loera41 VeevalajaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Mehhiko

Pildigalerii

Ke $ ha ja Pitbull - 2013. aasta Ameerika muusikaauhindade näitus Ke $ ha ja Pitbull - 2013. aasta Ameerika muusikaauhindade näitus Ke $ ha ja Pitbull - 2013. aasta Ameerika muusikaauhindade näitus Ke $ ha ja Pitbull - 2013. aasta Ameerika muusikaauhindade näitus Ke $ ha ja Pitbull - 2013. aasta Ameerika muusikaauhindade näitus Ke $ ha ja Pitbull - 2013. aasta Ameerika muusikaauhindade näitus Ameerika muusikaauhinnad 2014 - Pitbull, Jennifer Lopez UglyDolls (2019) UglyDolls (2019) UglyDolls (2019) UglyDolls (2019) Laulja Robin Thicke, muusik Joe Perry ja räppar Pitbull esinevad laval Staples Centeris 15. veebruaril 2016 Los Angeleses Californias toimunud 58. GRAMMY auhindade jagamise ajal.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ole valmis - Trackhouse'i dokumentaalfilm2021Meeskonna omanikFilm
UglyDolls2019. aastaUglydog (hääl)Film
Meie elu aeg2019. aastaFilm
Enrique Iglesias & Pitbull: kolige Miamisse2018PitbullLühifilm
Two Lane Blacktop2017WarrenFilm
Impeerium2015.PitbullTelesaade
Eepiline2013Bufo (hääl)Film
Arianna: seksikad inimesed (FIATi laul)2013PitbullLühifilm
Pitbull esitleb: seda, mis Miamis juhtub, pole kunagi juhtunud2012Telefilm
100% Freaky2012Lühifilm
Magamistuba2012Lühifilm
Maadlusühing X2007PitbullTelesaade
WSXtra2007PitbullTelesaade
J-Shin ja T-Pain: saatke mulle e-kiri2006Lühifilm
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.