Põhiline Suhted Esimene Carnera

Esimene Carnera

Teie Homseks Horoskoop

Esimene Carnera 1906 - 196760-aastane surm Zodiac Skorpion Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

Primo Carnera oli varem abielus Giuseppina Kovaciciga(1939 - 1967).



Umbes

Itaalia poksija Primo Carnera sündis 26. oktoobril 1906 Sequalsis, Udine, Itaalia ja suri 29. juunil 1967 Sequals, Udine, Itaalia, vanuses 60 aastat. Kõige rohkem mäletatakse teda raskekaalu maailmameistrina 1933–1934. Tema Tähtkuju on Skorpion.






Primo Carnera kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Itaalia filminäitlejad, 1967 surma ja 1906 sündi.



Panustage

Aidake meil oma Primo Carnera profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus130 aastat, 6 kuud--
Kokku130 aastat, 6 kuud--

Üksikasjad

EesnimiEsiteks
PerekonnanimiCarnera
Vanus60 (surma vanus) aastat
Sünnipäev26. oktoober 1906
SünnikohtSequals, Udine, Itaalia
Suri29. juuni 1967
SurmakohtSequals, Udine, Itaalia
Surma põhjusmaksahaigus
MaetudCarnera perekonnaplaan, Sequals, Pordenone provints, Friuli-Venezia Giulia, Itaalia
Kõrgus6 '6' (198 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusItaalia keel
OkupatsioonPoks
Taotle kuulsustRaske kaalu poksi maailmameister, 1933–1934

Primo Carnera (26. oktoober 1906 - 29. juuni 1967), hüüdnimega Ambling Alp, oli Itaalia professionaalne poksija ja maadleja, kes valitses poksi raskekaalu maailmameistrina 29. juunist 1933 kuni 14. juunini 1934. Ta võitis nokaudiga rohkem võitlusi kui ükski teine raskekaalu meister poksi ajaloos.



Lisateave Primo Carnera kohta Vähem Primo Carnerast

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Giuseppina KovacicAbielus193729. juuni 196730 aastat
Giuseppina Kovacic #1

Giuseppina Kovacic

1937 - 1967

Primo Carnera ja Giuseppina Kovacic olid märtsis ...[vaata paari] #1

Giuseppina Kovacic

1937 - 1967

Primo Carnera ja Giuseppina Kovacic olid enne Primo Carnera surma 28 aastat abielus, jättes endast maha oma elukaaslase ja 2 last.

Suhe 30 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 47% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Esimene Carnera 60 SkorpionPoks
Itaalia keel
Giuseppina Kovacic67 JäärAbikaasa

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Giovanna MariaNaine Giuseppina Kovacic
UmbertoMees Giuseppina Kovacic

Pildigalerii

Esimene Carnera Esimene Carnera Esimene Carnera Esimene Carnera Esimene Carnera Esimene Carnera Esimene Carnera Esimene Carnera Primo Carnera ja Ernie Schaaf Esimene Carnera Esimene Carnera Primo Carnera ja Joe Louis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hercules aheldamata1959Hiiglane AnteoFilm
Cochise'i šerif1956Otto PovichTelesaade
Kid kahele faringile1955Python MacklinFilm
Matinee teater1955KoletisTelesaade
Casanova suur öö1954KoorFilm
Prints Valiant1954King Sligon (krediteerimata)Film
Achilleuse kand1952IseFilm
Vägev Joe Young1949Kange mees (krediteerimata)Film
Kaks südant metsaliste seas1943Inimsööjate suur juhtFilm
Harlem1943IseFilm
Kõrbe ratsanikud1942Film
Seitse aastat õnne1942PolitseinikFilm
Raudkroon1941Tundra sulane KlasaFilm
Rohelise korsaari tütar1940El Cabezo, il mulattoFilm
Salome sünd1940MaadlejaFilm
Miljonite tuul1940Caracalla kiviFilm
Must ülesõit1939Kees, il mutoFilm
Pomm1933Primo Carnera - ava montaažis (krediteerimata)Film
Prizefighter ja Lady1933CarneraFilm
Hr Broadway1933Esimene kodaFilm
Mida suuremad nad on1931VõitlejaLühifilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Darri Ingolfsson
Darri Ingolfsson
28. mai 2021 ... Darri Ingolfssoni uudised, kuulujutud, Darri Ingolfssoni fotod, elulugu, Darri Ingolfssoni sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Darri Ingolfssoni suhete nimekiri. Darri Ingolfssoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Darri Ingolfssoni suhetest.
Michael Nyqvist ja Catharina Nyqvist Ehrnrooth
Michael Nyqvist ja Catharina Nyqvist Ehrnrooth
28. mai 2021 ... Michael Nyqvisti ja Catharina Nyqvist Ehrnroothi ​​fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Marie Fredriksson ja Mikael Bolyos
Marie Fredriksson ja Mikael Bolyos
28. mai 2021 ... Marie Fredrikssoni ja Mikael Bolyose fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Joan Lee
Joan Lee
28. mai 2021 ... Joan Lee uudised, kuulujutud, fotod Joan Lee'st, elulugu, Joan Lee poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Joan Lee suhete nimekiri. Joan Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Joan Lee suhetest.
Solangel Cossio
Solangel Cossio
28. mai 2021 ... Solangel Cossio uudised, kuulujutud, fotod Solangel Cossiost, elulugu, Solangel Cossio poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Solangel Cossio suhete loend. Solangel Cossio tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Solangel Cossio suhetest.
Satara Silver
Satara Silver
28. mai 2021 ... Satara Silveri uudised, kuulujutud, fotod Satara Silverist, elulugu, Satara Silveri poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Satara Silveri suheteloend. Satara Silveri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Satara Silveri suhetest.
Nicole Stoffman
Nicole Stoffman
28. mai 2021 ... Nicole Stoffmani uudised, kuulujutud, fotod Nicole Stoffmanist, elulugu, Nicole Stoffmani poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nicole Stoffmani suhteloend. Nicole Stoffmani tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Nicole Stoffmani suhetest.