Põhiline Suhted Kuninganna Latifah

Kuninganna Latifah

Teie Homseks Horoskoop

Kuninganna Latifah TutvumislehtKoht 1044 318Vanus 51 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 3 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Kuninganna Latifah ja Ebony NicholasEbony Nicholas hakkas kuninganna Latifahiga käima 2010. aasta juulis. vaata suhet

Suhted

Kuninganna Latifah on olnud suhetes Jeanette Jenkinsiga(2002 - 2011)ja Monifah(1997).








Umbes

Kuninganna Latifah on 51-aastane Ameerika räppar. Dana Elaine Owens sündis 18. märtsil 1970 USA-s New Jersey osariigis East Orange'is. Ta on kuulus The Queen Latifah Show karjääri jooksul, mis hõlmab muusikukarjääri ja on praegune. Tema sodiaagimärk on Kalad.



Kuninganna Latifah on osalenud seitsmel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Henry Simmons Takso (2004), Kim Coles sisse Elav vallaline (1993), Afemo Omilami aastal Terasest magnooliad (2012), Djimon Hounsou sisse Ilupood (2005)ja Michael Kenneth Williams aastal Sündinud siniseks (2015).






Kuninganna Latifah kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Jerseyst, Ameerika tantsumuusikud ja Ameerika lauljad-laulukirjutajad.



Panustage

Aidake meil oma kuninganna Latifahi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht324 aastat, 4 kuud14 aastat, 6 kuud8 aastat, 5 kuud
Kokku324 aastat, 4 kuud14 aastat, 6 kuud8 aastat, 5 kuud

Üksikasjad

EesnimiPäevad
Keskmine nimiElaine
PerekonnanimiOwens
Täisnimi sündidesDana Elaine Owens
Alternatiivne nimiKuninganna Latifah
Vanus51 aastat
Sünnipäev18. märts 1970
SünnikohtEast Orange, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSuur
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Tähtkujukala
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonBaptist
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolFrank H. Morrell High, Irvington, NJ
ÜlikoolManhattani kogukonnakolledž
AmetitekstRäppar, laulja, laulukirjutaja, näitleja, häälnäitleja, modell, produtsent, jutusaatejuht
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustKuninganna Latifah show
Muusikažanr (tekst)R & B, hing, džäss, hiphop, gospel, tants
MuusikažanrHip Hop, räpp
Aasta (d) aktiivne1988 – praegune, muusikaline karjäär, 1989 – tänapäev
MuusikastiilPop-räpp, alternatiivräpp, pop- / rokkmuusika, kaasaegne täiskasvanutele, maja, kaasaegne teadus- ja arendustegevus, elektroonika, R&B, kuldajastu
Muusika meeleoluMässumeelne, peaaju, kirjaoskaja, stiilne, agressiivne, enesekindel, teravmeelne, vapper, tänavatark, vastandlik, kompromissitu, elav, soe, kohmetav, tavaline, teeniv, intiimne, produtsent
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, klaver
PlaadifirmaVerve, A & M / Interscope Records, Motown / PolyGram Records, Tommy Boy / Warner Bros. Records, Disney, A&M, Interscope, Motown, PolyGram, Tommy Boy, Warner Bros.
Seotud aktidAndrae Crouch ja tema koor, L. A. massikoor, Lakim Shabazz, Apache, Chill Rob G, DJ Mark 45 kuningas, põlised keeled, De La Soul, džunglivennad, suguharu, mida kutsutakse ülesandeks, Dolly Parton, MC Lyte, looduselt ulakas
Brändi kinnitusCoverGirl Exact Eyelights ripsmetušš, CoverGirl, Queen by Quenn Latifah (parfüüm), Curvation (rinnavähki toetav allkirjade sari)
Ametlikud veebisaididhttp://www.queenlatifah.com, https://queenlatifah.com, https://queenlatifah.com https://www.wikidata.org/wiki/Q1112005#P856
SõberJanet Jackson
LemmikfilmidBoomerang (1992), Forrest Gump (1994)

Dana Elaine Owens (sündinud 18. märtsil 1970), ametialaselt tuntud kui Queen Latifah, on USA laulja, laulukirjutaja, räppar, näitleja ja produtsent. New Jersey osariigis New Jersey osariigis sündinud mees sõlmis ta 1989. aastal lepingu Tommy Boy Recordsiga ja andis 28. novembril 1989 välja oma debüütalbumi All Hail the Queen koos hitt-singliga Ladies First. Nature of a Sista '(1991) oli tema teine ​​ja viimane album koos Tommy Boy Recordsiga.



Lisateave kuninganna Latifahi kohta Kuninganna Latifahist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Ebony NicholasSuheJuuli 2010kohal10 aastat
kaksJeanette JenkinsSuheDetsember 2002Mai 20118 aastat
1MonifahSuheJaanuar 1997Oktoober 20025 aastat
Ebony Nicholas #3

Ebony Nicholas

2010

Ebony Nicholas hakkas kohtuma kuninganna Latifah o ...[vaata paari] Jeanette Jenkins #kaks

Jeanette Jenkins

2002 - 2011

Jeanette Jenkins ja kuninganna Latifah läksid lahku ...[vaata paari] Monifah #1

Monifah

1997

Monifah ja kuninganna Latifah on lahus ...[vaata paari] #3

Ebony Nicholas

2010

Eebenipuu Nicholas ja kuninganna Latifah on kohtunud alates juulist 2010.

Suhe 10 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Jeanette Jenkins

2002 - 2011

Jeanette Jenkins ja kuninganna Latifah on dateeritud detsembrist 2002 kuni maini 2011.

Suhe 8 aastat vaata suhet #1

Monifah

1997

Monifah ja kuninganna Latifah olid suhtes 1997. aasta jaanuarist kuni 2002. aasta oktoobrini.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Vanus84%'> Ühilduvus 56% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kuninganna Latifah51 kalaRäppar
Ameeriklane
Ebony Nicholas-
Jeanette Jenkins- Fitness Guru
Ameeriklane
Monifah49 VeevalajaLaulja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MässajaMees Ebony Nicholas

Pildigalerii

Kuninganna Latifah show - kuninganna Latifah Ilupood Will Smith, Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Will Smith, Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Will Smith, Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel Halle Berry ja kuninganna Latifah 2016. aasta MTV filmiauhindadel 9. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind - pressituba - Queen Latifah (2003) 9. näitlejate gildi aastaauhinnad - Queen Latifah (2003)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ekvalaiser2021Robyn McCallTelesaade
Kui tänavavalgustus süttib2020PaksudetektiivTelesaade
Hollywoodi2020Hattie McDanielTelesaade
Lõks2019. aastaDr. ObayuwanaFilm
Väike merineitsi otseülekanne!2019. aastaUrsulaTelefilm
Tüdrukute reis2017Sasha FranklinFilm
Tulekivi2017Iza BanksTelefilm
Jääaeg: kokkupõrkekursus2016Ellie (hääl)Film
Imed taevast2016AngelaFilm
Täht2016Carlotta BrownTelesaade
Jääaeg: suur munaraku2016Ellie (hääl)Telesaade
Impeerium2015Carlotta BrownTelesaade
Bessie2015BessieTelefilm
Wiz Live!2015WizTelefilm
Kehade maja2014NicoleFilm
22 Hüvitänav2014Proua Dickson (krediteerimata)Film
Jääaeg: mandri triiv2012Ellie (hääl)Film
Rõõmus müra2012Meie RoosimägiFilm
9mm2012Leitnant Amanda Shipley (kuulujutuga)Film
Terasest magnooliad2012M'LynnTelefilm
Dilemma2011Susan WarnerFilm
Vallalised naised2011Sharon LoveTelesaade
Jääme kokku2011BobbieTelesaade
Tiiger tõuseb2011Willie MayFilm
Jääaeg: Mammuti jõulud2011Ellie (hääl)Telesaade
Valentini päev2010Paula ThomasFilm
Lihtsalt Wright2010Leslie WrightFilm
Kuum Clevelandis2010Tädi Esther Jean JohnsonTelesaade
Jääaeg: dinosauruste koidik2009Ellie (hääl)Film
Meeletu raha2008Nina BrewsterFilm
Mesilaste salajane elu2008August paadimeesFilm
Mis juhtub Vegases2008Dr TwitchellFilm
Magus Blackberry esitleb2008JutustajaTelesaade
Juukselakk2007Motormouth MaybelleFilm
Ideaalne puhkus2007Proua jõuludFilm
Elutoetus2007AnaTelefilm
Jääaeg: sulailm2006Ellie (hääl)Film
Eelmine puhkus2006Georgia ByrdFilm
Võõras kui ilukirjandus2006Penny EscherFilm
30 Rock2006Regina BookmanTelesaade
Ilupood2005Gina NorrisFilm
Muppetsi võlur Oz2005Tädi EmTelefilm
Barbershop 2: tagasi äris2004GinaFilm
Takso2004Isabelle 'Belle' WilliamsFilm
Cookout2004TurvameesFilm
Entourage2004Dana Elaine OwensTelesaade
Maja allatoomine2003Charlene MortonFilm
Õudne film 32003Tädi ShaNeequaFilm
Eve2003SimoneTelesaade
Jimmy Kimmel Live!2003Armas pruunTelesaade
Kung Faux2003Erinevad, Voice OverTelesaade
Pruun suhkur2002FrancineFilm
Chicago2002Matroon Mama MortonFilm
Pinocchio2002Dove (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Maa kannab2002Cha Cha tantsFilm
Elamine koos surnutega2002Midge HarmonTelefilm
Päris veider vanemad2001Pam DromedaTelesaade
Surnute väljatoomine1999Dispetšeri armastus (hääl)Film
Luu koguja1999ThelmaFilm
Elamine valjusti1998Liz baileyFilm
Sfäär1998FletcherFilm
Mama Flora perekond1998DianaTelesaade
Hoodlum1997SulieFilm
Lülitage see väljaüheksateist üheksakümmend kuusCleoFilm
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusRobin JonesTelesaade
Kass Felixi keerutatud loodüheksateist üheksakümmend viisHääledTelesaade
Vastu1994Kuninganna LatifahTelesaade
Kriitik1994Kuninganna LatifahTelesaade
Minu elu1993Seal onFilm
Elav vallaline1993Khadijah James |Telesaade
Mahl1992Ruffhouse M.C.Film
Hanging härra Cooperiga1992Kuninganna LatifahTelesaade
Majapidu 21991ZoraFilm
Džunglipalavik1991LashawnFilm
Bel-Airi värske prints1990Dee Dee, Marissa RedmanTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Gwen IfillTelesaade
Paberi tagaajamineFilm
SaginFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Henry Simmons
    • Takso
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kim Coles ja kuninganna LatifahKim coles
    • Elav vallaline
      1993
    [vaata sobivust]
  • Kuninganna Latifah ja Afemo OmilamiAfemo Omilami
    • Terasest magnooliad
      2012
    [vaata sobivust]
  • Kuninganna Latifah ja Djimon HounsouDjimon Hounsou
    • Ilupood
      2005
    [vaata sobivust]
  • Kuninganna Latifah ja Michael Kenneth WilliamsMichael Kenneth Williams
    • Bessie
      2015
    [+1 veel]
  • Kuninganna Latifah ja Tyrese GibsonTyrese Gibson
    • Täht
      2016
    [vaata sobivust]
  • Ray Romano ja kuninganna LatifahRay Romano
    • Jääaeg: sulailm
      2006
    [+3 veel]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...