Põhiline Suhted Rachael Ray

Rachael Ray

Teie Homseks Horoskoop

Rachael Ray AbielusVanus 52 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

John M. Cusimano ja Rachael RayJohn M. Cusimano ja Rachael Ray on alates 24. septembrist 2005 olnud abielus 15 aastat. vaata suhet

Suhted

Rachael Ray on olnud suhtes Dan Di nicolaga(1996 - 1999).








dylan o brien ja sõbranna

Umbes

Rachael Ray on 52-aastane Ameerika peakokk. 25. augustil 1968 New Yorgis Glens Fallsis sündinud Rachael Domenica Rayst on ta kuulus 30-minutilise söögikorra poolest. Tema sodiaagimärk on Neitsi.



Rachael Ray kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika ärimehed, 1968. aasta sünd ja Ameerika telesaadete saatejuhid.






Panustage

Aidake meil luua meie Rachael Ray profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus118 aastat, 3 kuud--
Tutvumisleht13 aastat--
Kokkukaks18 aastat, 3 kuud10 aastat, 7 kuud3 aastat

Üksikasjad

EesnimiRachael
Keskmine nimiPühapäev
PerekonnanimiRay
Täisnimi sündidesRachael pühapäeva kiir
Vanus52 aastat
Sünnipäev25. august 1968
SünnikohtGlens Falls, New York
Kõrgus5 '3' (160 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGeorge George'i järv, George'i järv, NY 1986
ÜlikoolPace'i ülikool
AmetitekstPealik
OkupatsioonPealik
Taotle kuulsust30-minutilised toidud
MuusikažanrPop
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev
Ametlikud veebisaididwwwrachaelraymag.com, www.huffingtonpost.com/2009/01/08/viva-daisy-rachael-ray-da_n_156360.html, gremlindog.com/tag/giada-de-laurentiis/, http://rachaelray.com, Culinary karjäär

Rachael Domenica Ray (sündinud 25. augustil 1968) on Ameerika telenägu, ärinaine, kuulsuste kokk ja autor. Ta juhib sündikaatidega igapäevaseid vestlus- ja elustiiliprogramme Rachael Ray ning Toiduvõrgustiku sarju 30 minutit. Teiste tema teenetemärgi alla kuuluvate programmide hulka kuuluvad Rachael Ray's Maitsvad reisid, 40 dollarit päevas, Rachael Ray nädal nädalas ja reaalsusformaadis näidatakse Rachael vs. Guy: kuulsuste kokkamine ja Rachael Ray's Kids Cook-Off. Ray on kirjutanud mitu kokaraamatut, mis põhinevad kontseptsioonil 30 minutit sööki, ja käivitas 2006. aastal ajakirja Rachael Ray iga päev. Ray telesaated on võitnud kolm Daymy Emmy auhinda.

Lisateave Rachael Ray kohta Rachael Ray kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksJohn M. CusimanoAbielus2003kohal18 aastat
1Dan Di nicolaSuheüheksateist üheksakümmend kuus19993 aastat
John M. Cusimano #kaks

John M. Cusimano

2003

John M. Cusimano ja Rachael Ray on olnud ...[vaata paari] Dan Di nicola #1

Dan Di nicola

1996 - 1999

Dan Di nicola ja Rachael Ray läksid lahku ...[vaata paari] #kaks

John M. Cusimano

2003

John M. Cusimano ja Rachael Ray on olnud abielus 15 aastat.



oliver phelps ja katy humpage
Suhe 18 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #1

Dan Di nicola

1996 - 1999

Dan Di nicola ja Rachael Ray dateerisid aastatel 1996–1999.

Suhe 3 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rachael Ray52 NeitsiPealik
Ameeriklane
John M. Cusimano53 LõviNäitleja
Ameeriklane
Dan Di nicola-

Pildigalerii

Halvimad kokad Ameerikas Bobby Parrish Emotikonfilm (2017) Emotikonfilm (2017) Rachael Ray ajakirja Everyday jaoks märts 2015 Rachael Ray ajakirja Everyday jaoks märts 2015 Marilyn Milian saates Rachael Ray Rachael Ray Rachael Ray Rachael Ray Rachael Ray Rachael Ray ja Brooke Shields filmis 'Rachael Ray Show'

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Krahh2017Rachael RayTelesaade
Emotikonfilm2017Rämpspost (hääl)Film
Loomad.2016EmaTelesaade
Gilmore Girls: aasta elus2016Rachael RayTelesaade
Öine müts2016Rachael RayTelesaade
Mack ja Moxy2015.Imetlusväärne RachelTelesaade
Noored ja näljased2014Rachael RayTelesaade
Näljased mängud2013RachaelLühifilm
30 Rock2006Rachael RayTelesaade
Seesami tänav1969RachaelTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi