Põhiline Tutvumisleht Radmila Savicevic

Radmila Savicevic

Teie Homseks Horoskoop

Radmila Savicevic 1926 - 200175-aastane surmaga Tähtkuju Veevalaja

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Radmila Savicevic tõenäoliselt vallaline.








michael t. weiss pulm

Suhted

Meil pole Radmila Savicevici varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Radmila Savicevic kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1926 sündi, 2001 surma ja Kruševaci inimesed.






on jacob sartorius maddie'ga tutvumas

Panustage

Aidake meil Radmila Savicevici profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

Vanus75 (surma vanus) aastat
Sünnipäev8. veebruar 1926
Suri8. november 2001
TähtkujuVeevalaja
AmetitekstNäitleja
Aasta (d) aktiivne1961–2000, 1961–2000

Radmila Savićević (Serbia kirillitsa: Радмила Савићевић; 8. veebruar 1926 - 8. november 2001) oli Serbia näitleja. Ta esines aastatel 1961–2000 enam kui kuuekümnes filmis.

Lisateave Radmila Savicevici kohta Vähem Radmila Savicevici kohta

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mälestuste varjud2000NaaberFilm
Õnnelikud inimesed1993Ristana Riska Golubovic (66 jagu, 1993-1996)Telesaade
Tugitool1989KurirkaFilm
Imede aeg1989Vana naineTelesaade
Imede aeg1989Vana naineFilm
Parem elu1987Zivadinka 'Zarka' SijakovicTelesaade
Kägistaja kägistaja vastu1984Mica Mojsilovic, tunnistajaFilm
Kuum tuul1980Drooling drool (10 osa, 1980)Telesaade
Borivoj Surdilovici seiklused1980Baba SavkaFilm
Tiiger1978Tamara emaFilm
Eriharidus1977NaaberFilm
dr1962JayFilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi