Põhiline Suhted Randy Orton

Randy Orton

Teie Homseks Horoskoop

Randy Orton AbielusKoht 2971 -14Vanus 41 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 4 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Randy Orton ja Kimberly KesslerKimberly Kessler ja Randy Orton on olnud abielus viis aastat alates 14. novembrist 2015. vaata suhet

Suhted

Randy Orton oli varem abielus Samantha Spenoga(2007 - 2013).








Randy Orton on olnud suhtes Jessica Huntingtoniga.



kes on eminem nüüd kohtamas

Randy Ortonil on olnud kohtumist Barbie Blankiga(2008 - 2009).






Umbes

Randy Orton on 41-aastane Ameerika maadleja. Sündinud Randall Keith Ortonist 1. aprillil 1980 Knoxville'is, Tennessee osariigis, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus WWE superstaari poolest. Tema Tähtkuju on Jäär.



Randy Orton kuulub järgmistesse loenditesse: skisofreenia, ameerika kristlaste ja 1980. aasta sündide väljamõeldud kujutised.

Panustage

Aidake meil luua Randy Ortoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks10 aastat8 aastat, 7 kuud7 aastat, 2 kuud
Tutvumisleht1---
Kohtumine12 kuud, 2 päeva--
Kokku410 aastat4 aastat, 4 kuud2 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiRandy
PerekonnanimiOrton
Täisnimi sündidesRandall Keith Orton
Alternatiivne nimiLegendimõrvar, Unistuste tapja, Saatusemees, Rästik, Tippkiskja, Randy Orton
Vanus41 aastat
Sünnipäev1. aprill 1980
SünnikohtKnoxville, Tennessee, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus6 '5' (196 cm)
Kaal107 kg (235 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusBeebi sinised silmad
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHazelwoodi keskkool, Florissant, Missouri, Ameerika Ühendriigid (1998)
AmetitekstProfessionaalne maadleja ja näitleja
OkupatsioonMaadlus
Taotle kuulsustWWE superstaar
Ametlikud veebisaididrandy-orton.com, www.wwe.com/superstars/randyorton, twitter.com/RandyOrton, www.instagram.com/randyorton/?hl=et, www.facebook.com/RandyOrton?fref=ts
IsaBob Orton Jr (professionaalne maadleja.) (Reede, 10. november 1950 - tänapäev)
EmaElaine Orton
VendNathan
ÕdeRebecca
PereliigeBob Orton vanem (vanaisa) (pühapäev, 21. juuli 1929 - pühapäev, 16. juuli 2006) (76-aastane) (professionaalne maadleja.), Barry Orton (onu), Alanna Marie Orton (tütar), Samantha Speno (endine naine)
SõberJohn Cena, Barbie Blank, Eve Torres, Layla El, Amy Dumas, Paul Lloyd noorem, Adam Copeland, Elizabeth Carolan, Paul Levesque
LemmikbändidPõleta mu valguses (halastustung), liivas liivas (Motörhead), hääli (Rev Theory)

Randal Keith Orton (sündinud 1. aprillil 1980) on USA professionaalne maadleja ja näitleja. Kõigi aegade suurimate professionaalsete maadlejatena peetakse teda praegu WWE-sse, kus ta esineb Raw kaubamärgil.

Lisateave Randy Ortoni kohta Randy Ortoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Kimberly KesslerAbielusVeebruar 2014kohal7 aastat
3Barbie BlankKohtumineDetsember 2008Veebruar 20092 kuud
kaksSamantha spenoAbielus2003201310 aastat
1Jessica HuntingtonTeadmata R -
Kimberly Kessler #4

Kimberly Kessler

2014

Kimberly Kessler ja Randy Orton on olnud ...[vaata paari] Barbie Blank #3

Barbie Blank

2008 - 2009

Barbie Blank ja Randy Orton läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Samantha speno #kaks

Samantha speno

2003 - 2013

Samantha Speno ja Randy Orton olid lahutatud ...[vaata paari] Jessica Huntington #1Kuulujutt

Jessica Huntington

Jessica Huntington ja Randy Orton olid kuulujutud ...[vaata paari] #4

Kimberly Kessler

2014

Kimberly Kessler ja Randy Orton on olnud abielus 5 aastat. Nad olid kohtamas ühe aasta pärast kokkutulekut märtsis 2014. Pärast 4-kuulist kihlumist abiellusid nad 14. novembril 2015.

Suhe 7 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Barbie Blank

2008 - 2009

Barbie Blank ja Randy Orton kohtusid 2008. aasta detsembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #kaks

Samantha speno

2003 - 2013

Samantha Speno ja Randy Orton olid abielus 5 aastat. Pärast kuupäeva, mil nad 2003. aastal kokku said, käisid nad kaks aastat. Pärast üheaastast kaasamist abiellusid nad 21. septembril 2007. 5 aastat hiljem läksid nad lahku 2012. aastal ja lahutasid 2013. aasta juulis.

kes on max nikerdaja tutvumine
Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Vanus84%'> Ühilduvus 41% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Jessica Huntington

(Kuulujutt)

Jessica Huntington on kuuldavasti Randy Ortoniga haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Randy Orton41 JäärMaadlus
Ameeriklane
Kimberly Kessler-
Ameeriklane
Barbie Blank3. 4 KaljukitsMaadlus
Ameeriklane
Samantha speno39 Kaljukits
Ameeriklane
Jessica Huntington43 NeitsiMudel
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Alanna MarieNaine12. juuli 200812-aastane Samantha speno
Brooklyn Rose OrtonNaine22. november 20164 aastat vana Kimberly Kessler

Pildigalerii

Randy Orton Randy Orton Randy Orton ja Kimberly Kessler Randy Orton ja Kimberly Kessler Randy Orton ja Kimberly Kessler Randy Orton Randy Orton Randy Orton Randy Orton Randy Orton Randy Orton Randy Orton

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
WWE: SummerSlam2020Randy OrtonTelesaade
WWE ellujäänute seeria2020Randy OrtonTelesaade
Changeland2019. aastaMartinFilm
WrestleMania 352019. aastaRandy OrtonTelesaade
Maadlus2019. aastaRandy OrtonTelesaade
WWE: SummerSlam2019. aastaRandy OrtonTelesaade
WWE ellujäänute seeria2019. aastaRandy OrtonTelesaade
WrestleMania2018Randy OrtonTelesaade
WrestleMania2017Randy OrtonTelesaade
Laskur2016James RichardsTelesaade
Loendur2016Randy Orton (krediteerimata)Film
WWE: Lugu aeg2016Randy OrtonTelesaade
WrestleMania2015.Randy OrtonTelesaade
WrestleMania XXX2014Randy OrtonTelefilm
12 vooru 2: uuesti laaditud2013Nick MalloyFilm
WrestleMania 292013Randy OrtonTelefilm
SummerSlam2013Randy OrtonTelesaade
WrestleMania XXVIII2012Randy OrtonTelefilm
WWE laupäeva hommikune slämm2012Randy OrtonTelesaade
Selline ma olen2011Ed FreelFilm
WWE raha pangas2011Randy OrtonTelesaade
Kokkupõrke aeg2011Randy OrtonTelesaade
WrestleMania XXVI2010Randy OrtonTelesaade
WrestleMania 25. aastapäev2009Randy OrtonTelefilm
WWE superstaarid2009Randy OrtonTelesaade
WrestleMania XXIV2008Randy OrtonTelesaade
WrestleMania 232007Randy OrtonTelesaade
WrestleMania 222006Randy OrtonTelefilm
ECW Syfys2006Randy OrtonTelesaade
WrestleMania 212005Randy OrtonTelesaade
WrestleMania XX2004Randy OrtonTelesaade
WWE austusavaldus vägedele2003Randy OrtonTelesaade
WWE kiirus2002Randy OrtonTelesaade
WWE konfidentsiaalne2002Randy OrtonTelesaade
WWE: Baidi see!2001Randy OrtonTelesaade
Ohio oru maadlustelevisioon2001Randy OrtonTelesaade
WWE Smackdown!1999Advokaat, Randy OrtonTelesaade
WWE pühapäevaöine kuumus1998Randy OrtonTelesaade
WWE toores1993Randy OrtonTelesaade
WWE PPV WWE võrgus1985Randy OrtonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.