Põhiline Suhted Richard Kiel

Richard Kiel

Teie Homseks Horoskoop

Richard Kiel 1939 - 2014Vanus 74 surma ajal Tähtkuju Neitsi Suhted 2 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

Richard Kiel oli varem abielus Diane Rogersiga(1974 - 2014)ja Faye Daniels(1960 - 1973).



Umbes

Ameerika näitleja Richard Kiel sündis Richard Dawson Kielina 13. septembril 1939 Detroitis (Michigan, USA) ja suri 10. septembril 2014 Californias St. Agnese meditsiinikeskuses Fresnos. Ta on enim meelde jäänud luurajast, kes mind armastas. .. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Richard Kiel kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika häälnäitlejad ja People from Detroit.



Panustage

Aidake meil luua Richard Kieli profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks40 aastat, 8 kuud26 aastat, 10 kuud13 aastat
Kokkukaks40 aastat, 8 kuud26 aastat, 10 kuud13 aastat

Üksikasjad

EesnimiRichard
Keskmine nimiDawson
PerekonnanimiKuidas
Täisnimi sündidesRichard Dawson Kiel
Vanus74 (surma vanus) aastat
Sünnipäev13. september 1939
SünnikohtDetroit, Michigan, USA
Suri10. september 2014
SurmakohtPüha Agnese meditsiinikeskus Fresno, California
Surma põhjusTba
MaetudBelmonti mälestuspark, Fresno, California, USA
Kõrgus7 '1½' (217 cm)
Kaal159 kg (350 naela)
EhitamineSuur
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusTorni kõrgus
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonUuesti sündinud kristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, kirjanik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSpioon, kes mind armastas ...
Aasta (d) aktiivne1960– tänapäev, 1960–2014, 1960–2012
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Infinite Artists Llp.
Brändi kinnitusTelereklaam: autod Austin Marina, telereklaamid: Chevrolet., Telereklaamid: Eggo vahvlid, telereklaamid: Fayva Shoes (USA)., Telereklaamid (Jaapan): Glico Milk, telereklaamid (Kanada): Midas Mufflers, telereklaamid: Mountain Dew (Pepsico)., Telereklaam (Jaapan): Sharp Electronics, telereklaam: Tough Act - Dow Chemical plaatide puhastusvahend (USA - kukkus läbi vannitoa seina), telereklaam (Inglismaa): Nabisco Shredded Wheat (jooksis 3 aastat), Telereklaam: Teledyne Water-Pik, telereklaam: kruusijuureõlu (Pepsico), telereklaam (Soome): Sampo Mini VISA kaart, telereklaam (Soome): Sampo Pankki, (2013) EvoDentali 1-päevase naeratuse protokolli telereklaam - Näitleja
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/118/000024046/, www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=135713273, www.richardkiel.com/index.html

Richard Dawson Kiel (13. september 1939 - 10. september 2014) oli USA näitleja ja häälekunstnik. 218 cm pikkune 7 jalga (2 jalga) oli ta tuntud lõualuude kujutamise eest filmis „Spioon, kes mind armastas” (1977) ja „Moonraker” (1979); ta valgustas rolli põsepiltidega kameega filmis Inspector Gadget (1999). Kieli järgmine tunnustatum roll on karm, kuid sõnaosav hr Larson filmis Happy Gilmore (1996). Teiste silmapaistvate filmide hulka kuuluvad „Pikim õu“ (1974), „Hõbedane triip“ (1976), „Navarone“ jõud 10 (1978), „Cannonball Run II“ (1984), „Pale Rider“ (1985) ja „Tangled“ (2010).



Richard Kielist lähemalt Richard Kielist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksDiane RogersAbielus1974September 201440 aastat
1Faye DanielsAbielus1960197313 aastat
Diane Rogers #kaks

Diane Rogers

1974 - 2014

Diane Rogers ja Richard Kiel olid abielus ...[vaata paari] #1

Faye Daniels

1960 - 1973

Faye Daniels ja Richard Kiel olid lahutatud ...[vaata paari] #kaks

Diane Rogers

1974 - 2014

Diane Rogers ja Richard Kiel olid enne Richard Kieli surma 40 aastat abielus, jättes maha oma elukaaslase ja 2 last.

Suhe 40 aastat Lapsed 2 last vaata suhet #1

Faye Daniels

1960 - 1973

Faye Daniels ja Richard Kiel lahutatakse pärast 13-aastast abielu.

on suhtes luke evans
Suhe 13 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Richard Kiel 74. NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Diane Rogers- Abikaasa
Ameeriklane
Faye Daniels-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Richard GeorgeMees Diane Rogers
BennettMees Diane Rogers

Pildigalerii

Gilligani saar - Richard Kiel Moonraker - Richard Kiel Moonraker Moonraker Moonraker Moonraker Moonraker Moonraker Moonraker Moonraker Richard Kiel 13. september 1939 - 10. september 2014 R.I.P Richard Kiel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kihlasormus2013PattersonFilm
Sassis2010Vlad (hääl)Film
Ärganud2009JasperFilm
Inspektori vidin1999Kuulus hõbehammastega suur kuttFilm
Õnnelik Gilmoreüheksateist üheksakümmend kuusHr LarsonFilm
Äikese hiiglane1991Eli WeaverFilm
Printsess ja kääbus1989Film
Mõtle suurelt1989IrvingFilm
Superpoiss1988VlkabokTelesaade
Ebareaalne1987NormanTelesaade
Kahvatu Rattur1985KlubiFilm
Qing bao pikad hu mehed1985LippFilm
Kahurikuul II jooks1984Arnold, Mitsubishi juhtFilm
Meeletu missioon 3: meie mees Bondi tänavalt1984Suur GFilm
Hüsteeriline1983Kapten HowdyFilm
Nii heaüheksateist kaheksakümmend üksEddieFilm
Simon & Simonüheksateist kaheksakümmend üksMark HortonTelesaade
Kukkuv meesüheksateist kaheksakümmend üksLoomTelesaade
Moonraker1979LõuadFilm
Humanoid1979TuviFilm
10. jõud Navaronelt1978DrazakFilm
Wu zi tian shi1978Terasest käsi (külalistaar)Film
Nad läksid nii-ja-nii-nii1978kõrvalFilm
Uskumatu Hulk1978Hulk (ainult üks stseen)Telesaade
Spioon, kes mind armastas1977LõuadFilm
Hardy Boys / Nancy tõmbas saladusi1977Juht - 'Haunted House'Telesaade
Noor Dan'l Boone1977GrimmTelesaade
Gus1976Pikk meesFilm
Hõbedane triip1976ReageeriFilm
Välk ja Firecat1976Milo PewettFilm
Barbari rannik1975Põder MoranTelesaade
Starsky ja Hutch1975IggyTelesaade
Lüliti1975LoachTelesaade
Pikim õu1974Simson (Dick Kiel)Film
Koltšak: Öine jälitaja1974Diablero, koletisTelesaade
Kadunud maa1974MalakTelesaade
Deadhead Miles1973Suur munnFilm
Hädaolukord!1972CarloTelesaade
Selgel päeval näete igavesti1970Sepp (krediteerimata)Film
Poiss, kes varastas elevandi1970Luke BrownTelefilm
Skidoo1968BeanyFilm
See võtab varga1968WillyTelesaade
Nüüd sa näed seda, nüüd sa ei näe seda1968NoriTelefilm
Daggeriks kutsutud mees1967KaheksaFilm
Las Vegas Hillbillys1966PõderFilm
Ahvid1966Frankensteini koletisTelesaade
Monroed1966CasmirTelesaade
Ajurünnak1965Varjupaiga kinnipeetav (krediteerimata)Film
Inimese paljundusaparaadid1965Dr. KolossFilm
Kaks giljotiinil1965Matuse fotograaf (krediteerimata)Film
Kallis Lääs1965GroalgoTelesaade
Ma unistan Jeannie'st1965AgaTelesaade
Ma luuran1965PisikeTelesaade
Minu Ema Auto1965PraodTelesaade
Metsik metsik lääs1965Dimas, VoltaireTelesaade
Roustabout1964Kange mees (krediteerimata)Film
Vastik jänes1964Rantšo töödejuhataja (krediteerimata)Film
Daniel boone1964LemoucheTelesaade
Gilligani saar1964Vene agent, kummitusTelesaade
Mees U.N.C.L.E.1964Valvur, lustTelesaade
Neetud maja1963HiiglaneFilm
Nutty professor1963Mees jõusaalis (krediteerimata)Film
Lassie suur seiklus1963Chinook PeteFilm
30 minutit Gunsightis1963Telefilm
Paul Bunyani näitus1963Paul Bunyan (krediteerimata)Telesaade
Vaata1962VaataFilm
Phantom Planet1961SolariitFilm
Teemantide kuningas1961UksehoidjaTelesaade
Fantoom1961Suur MikeTelefilm
Klondike1960Duff BranniganTelesaade
Põnevik1960Meister StyxTelesaade
Laramie1959RehaTelesaade
Videviku tsoon1959KanamitTelesaade
Laskur1958Carl HazlittTelesaade
D.I.1957Ugly Marine (krediteerimata)Film
Lassie1954Chinook Pete, DinnyTelesaade
Disney maagiline maailm1954Luke BrownTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Lil Dicky
Lil Dicky
28. mai 2021 ... Lil Dicky uudised, kuulujutud, fotod Lil Dickyst, elulugu, Lil Dicky sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lil Dicky suhete loend. Lil Dicky tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lil Dicky suhete loend.
Zuri Hall ja Mettini koopiamasin
Zuri Hall ja Mettini koopiamasin
28. mai 2021 ... Zuri saali ja Mettini koopiamasina fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Maciej Zakoscielny
Maciej Zakoscielny
28. mai 2021 ... Maciej Zakoscielny uudised, kuulujutud, fotod Maciej Zakoscielnyst, elulugu, Maciej Zakoscielny sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maciej Zakoscielny suhete nimekiri. Maciej Zakoscielny tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maciej Zakoscielny suhetest.
Mercedes Carreño
Mercedes Carreño
28. mai 2021 ... Mercedes Carreño uudised, kuulujutud, fotod Mercedes Carreñost, elulugu, Mercedes Carreño poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mercedes Carreño suhete loend. Mercedes Carreño tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mercedes Carreño suhetest.
Monaco printsess Caroline
Monaco printsess Caroline
28. mai 2021 ... Monaco printsessi Caroline'i uudised, kuulujutud, fotod Monaco printsess Caroline'ist, elulugu, Monaco printsess Caroline poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Monaco printsess Caroline suhete nimekiri. Monaco printsess Caroline tutvumisajalugu, 2021, 2020, Monaco printsess Caroline suhete loend.
Chris Marquette
Chris Marquette
28. mai 2021 ... Chris Marquette'i uudised, kuulujutud, fotod Chris Marquette'ist, elulugu, Chris Marquette'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Chris Marquette'i suhete loend. Chris Marquette'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Chris Marquette'i suhetest.
Ilm Marina Occhienas
Ilm Marina Occhienas
28. mai 2021 ... Marina Occhiena uudised, kuulujutud, fotod Marina Occhienast, elulugu, Marina Occhiena poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marina Occhiena suhete loend. Marina Occhiena tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marina Occhiena suhetest.