Põhiline Suhted Richard Simmons

Richard Simmons

Teie Homseks Horoskoop

Richard SimmonsKoht 4420 -1064Vanus 72 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Richard Simmons tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Richard Simmonsil on olnud kohtumist Daniel Holtiga(1992).



Umbes

Richard Simmons on 72-aastane Ameerika Fitness Guru. 12. juulil 1948 New Orleansis, Louisiana osariigis USA-s sündinud Milton Teagle Simmons on sündinud 1969. aastast kuni tänapäevani ning 1968–2014 ja 1968–2014; 2020 – tänapäev. Tema Tähtkuju on Vähk.






Richard Simmons kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Richard Simmonsi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kohtumine129 aastat, 4 kuud--
Kokku129 aastat, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiRichard
PerekonnanimiSimmons
Täisnimi sündidesMilton Teagle Simmons
Alternatiivne nimiDicky
Vanus72 aastat
Sünnipäev12. juuli 1948
SünnikohtNew Orleans, Louisiana, USA
Kõrgus5 '6½' (169 cm)
Kaal61 kg (135 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuVähk
SeksuaalsusVAIDLUS
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstFitness Guru
OkupatsioonFitness Guru
Taotle kuulsustHigistatakse vanadele
Aasta (d) aktiivne1974 – praegune, 1969 – praegune, 1968–2014, 1968–2014; 2020 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://www.richardsimmons.com
Lemmikud tarvikudDelfiinipüksid

Milton Teagle 'Richard' Simmons (sündinud 12. juulil 1948) on poolpensionil olnud Ameerika spordijuhendaja, näitleja ja videoprodutsent, kes on tuntud oma ekstsentrilise, toretseva ja energilise isiksuse poolest. Ta on reklaaminud kaalulangetamisprogramme, kõige silmatorkavamalt oma Sweatin'ist kuni Oldiesi aeroobikavideote rida.



Lisateave Richard Simmonsi kohta Richard Simmonsi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Daniel HoltKohtumine19921992-
Daniel Holt #1

Daniel Holt

1992

Daniel Holt ja Richard Simmons on lahus ...[vaata paari] #1

Daniel Holt

1992

Daniel Holt ja Richard Simmons kohtusid 1992. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Richard Simmons72 VähkFitness Guru
Ameeriklane
Daniel Holt35 LõviPornotäht
Šveitslane

Pildigalerii

Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons Richard Simmons

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kala konksud2010Treener LõheTelesaade
DreamMaker1999PeremeesTelesaade
Rudolph punase ninaga põhjapõder: film1998Boone (hääl)Film
Herakles1998PhysedipusTelesaade
Johnny Bravo1997Väike Ricky Simmons, Richard SimmonsTelesaade
Rocko moodne elu1993Aeroobika juhendajaTelesaade
Larry Sanders Show1992Richard SimmonsTelesaade
Dinosaurused1991Richard Simmons dinosaurusTelesaade
Õhtune varjund1990Richard SimmonsTelesaade
Siit sünnituseni1985SünnitustreenerTelefilm
CHiP-id1977Richard SimmonsTelesaade
Fellini - Satyricon1969Nümfomaanide ori (kinnitamata, kinnitamata)Film
Üldhaigla1963Richard, Richard SimmonsTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.