Põhiline Suhted Rick Fox

Rick Fox

Teie Homseks Horoskoop

Rick FoxKoht 578 -134Vanus 51 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 8 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Rick Fox tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Rick Fox oli varem abielus Vanessa Williamsiga(1999 - 2004).



Rick Fox on olnud suhetes Eliza Dushkuga(2009 - 2014), Kristin Davis(2007 - 2008), Sharon Stone(2006 - 2007)ja Kari Hillsman.






Rick Foxil on olnud kohtumisi Khloé Kardashianiga(2015).



Rick Fox olevat kuulunud AnnaLynne McCordi külge(2015)ja Tyra Banks.

Umbes

Rick Fox on 51-aastane Kanada korvpallur. 24. juulil 1969 Kanadas Torontos sündinud Ulrich Alexander Fox on kuulus endise Los Angeles Lakeri poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Rick Fox on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Cheryl Burke Tantsud tähtedega (2005), Jasmine Guy sisse K.C. Salajane (2015)ja Vanessa Williams aastal Kole Betty (2006).

Rick Fox kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, Ameerika tõsielusarja telesarjades osalejad ja 1969. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Rick Foxi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus15 aastat, 7 kuud--
Tutvumisleht44 aastat, 8 kuud1 aasta, 8 kuud-
Kohtumine12 kuud, 1 päev--
Kuuldavastikaks1 kuu, 1 päev15 päeva-
Kokku85 aastat, 7 kuud1 aasta, 7 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRick
Keskmine nimiAleksander
PerekonnanimiRebane
Täisnimi sündidesUlrich Alexander Fox
Alternatiivne nimiRick
Vanus51 aastat
Sünnipäev24. juuli 1969
SünnikohtToronto, Kanada
Kõrgus6 '7' (201 cm)
Kaal104 kg (230 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusKanada
KeskkoolVarssavi kogukond Varssavis, Indiana
ÜlikoolPõhja-Carolina ülikool
OkupatsioonKorvpall
KorvpalliasendEdasi, valvur
NBA esimese mängu kuupäev1. november 1991
MustandBoston Celtics, 1. voor (24. valik, üldarvestuses 24. koht), 1991. aasta NBA draft
Taotle kuulsustEndine Los Angeles Laker
ÕdeJeanene Fox
PereliigeSasha Gabriella Fox

Ulrich Alexander Fox (sündinud 24. juulil 1969) on Kanada-Bahama endine korvpallur, näitleja, ärimees ja endine espordi frantsiisi omanik. Ta mängis riiklikus korvpalliliidus (NBA) Boston Celticsi ja Los Angeles Lakersi ridades ning mängis ülikoolikorvpalli Põhja-Carolina Tar Heelsis. Ta oli espordi frantsiisi Echo Fox omanik kuni lahkumiseni frantsiisist 2019. aasta oktoobris.

Lisateave Rick Foxi kohta Rick Foxist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Khloé KardashianKohtumineVeebruar 2015Mai 20152 kuud
7AnnaLynne McCordKohtumine R Jaanuar 2015Veebruar 20151 kuu
6Eliza DushkuSuheOktoober 2009Juuni 20144 aastat
5Kristin DavisSuhe200720081 aasta
4Sharon StoneSuhe2006Veebruar 20071 aasta
3Vanessa WilliamsAbielus1999August 20045 aastat
kaksKari HillsmanSuhe -
1Tyra BanksKohtumine R -
Khloé Kardashian #8

Khloé Kardashian

2015

Khloé Kardashian ja Rick Fox lahkusid Ma ...[vaata paari] AnnaLynne McCord #7Kuulujutt

AnnaLynne McCord

2015

AnnaLynne McCord ja Rick Fox kuulutasid, et ...[vaata paari] Eliza Dushku #6

Eliza Dushku

2009 - 2014

Rick Fox ja Eliza Dushku läksid lahku 20. juunil ...[vaata paari] Kristin Davis #5

Kristin Davis

2007 - 2008

Rick Fox ja Kristin Davis läksid lahku 2007. aastal ...[vaata paari] Sharon Stone #4

Sharon Stone

2006 - 2007

Sharon Stone ja Rick Fox läksid lahku 20. märtsil ...[vaata paari] Vanessa Williams #3

Vanessa Williams

1999 - 2004

Vanessa Williams ja Rick Fox olid lahutatud ...[vaata paari] #kaks

Kari Hillsman

Kari Hillsman ja Rick Fox on lahus ...[vaata paari] Tyra Banks #1Kuulujutt

Tyra Banks

Tyra Banks ja Rick Fox on lahus ...[vaata paari] #8

Khloé Kardashian

2015

Khloé Kardashian ja Rick Fox kohtusid 2015. aasta märtsis.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #7

AnnaLynne McCord

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on AnnaLynne McCord end Rick Foxiga sidunud 2015. aasta jaanuaris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #6

Eliza Dushku

2009 - 2014

Rick Fox ja Eliza Dushku dateerisid oktoobrist 2009 kuni juunini 2014.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #5

Kristin Davis

2007 - 2008

Rick Fox ja Kristin Davis käisid aastatel 2007–2008.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus33%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #4

Sharon Stone

2006 - 2007

Sharon Stone ja Rick Fox pärinesid 2006. aastast kuni 2007. aasta märtsini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #3

Vanessa Williams

1999 - 2004

Vanessa Williams ja Rick Fox olid abielus 4 aastat. Nad käisid pärast kokkutulekut 1999. aastal 8 kuud ja abiellusid septembris 1999. 4 aastat hiljem lahutasid nad 2004. aasta augustis.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 24% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Kari Hillsman

Kari Hillsmanil ja Rick Foxil oli suhe.

Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Tyra Banks

(Kuulujutt)

Tyra Banks olevat end Rick Foxiga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rick Fox51 LõviKorvpall
Kanada
Khloé Kardashian36 VähkTõsielu TV
Ameeriklane
AnnaLynne McCord33 VähkNäitleja
Ameeriklane
Eliza Dushku40 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Kristin Davis56 kalaNäitleja
Ameeriklane
Sharon Stone63 kalaNäitleja
Ameeriklane
Vanessa Williams58 kalaNäitleja
Ameeriklane
Kari Hillsman-
Tyra Banks47 AmburTelenägu
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KyleMees Kari Hillsman
Sasha GabriellaNaine1. mai 200021 aastat vana Vanessa Williams

Pildigalerii

K.C. Cooper Dope (2015) Mereväe tihendid vs zombid - Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox Rick Fox

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kahekümnendad2019. aastaRichardTelesaade
Kõik tõusevad2019. aastaAugust RebaneTelesaade
Ühel ilusal jõulul2019. aastaRogerTelefilm
Lahedad lapsed2018ReggieTelesaade
Jõulupööre2018Dr Thomas BaxterTelefilm
Hommikuprogrammi müsteeriumid2018Ian JacksonTelesaade
Krystal2017BoFilm
Hasselhoffi tapmine2017Rick FoxFilm
Mäng2017TreenerLühifilm
Roheline leht2016Darius nashTelesaade
Tulistage Messenger2016Anthony TelpherTelesaade
Zombie2015Calvin OwensTelesaade
K.C. Salajane2015Richard MartinTelesaade
Rude Buay ... Peatamatu2015Agent Jose MendezFilm
Tagasi kooli ema2015Matthew KesslerFilm
Sharknado 3: Oh kurat ei!2015Põhimõte SSA WebbTelefilm
Dope2015Volikogu liige BlackmonFilm
Patulinnapühad2015Sam JohnsonTelesaade
Hollywoodi seiklused2015Rick FoxFilm
Mereväe tihendid vs zombisid2015Asepresident BentleyFilm
Karri Ameerika plaadil2015RobertFilm
Jõulukink2015CooperTelefilm
Herman Ahv2015Rick FoxTelesaade
Must-ish2014Rick FoxTelesaade
McCarthys2014Rick FoxTelesaade
Põrandale2013Chase VincentTelesaade
Ema2013JamesTelesaade
Hooajaväline aeg: Lex Morrisoni lugu2013Lex MorrisonTelefilm
Suured kuriteod2012Rick FoxTelesaade
Härra kassas2012Andrew ThompsonTelesaade
Tõendikeha2011Ted BanningTelesaade
Vallalised naised2011WinstonTelesaade
Häbitu2011GarethTelesaade
Franklin ja Bash2011Andre CarsonTelesaade
Dan Savage'i uus oht Rick Santorumile2011Lühifilm
Glades2010Darius LockeTelesaade
Rebane vs Rebane2010Lühifilm
Pidu maha2009Rick FoxTelesaade
Nukumaja2009Gary WaldenTelesaade
Melrose koht2009MüürseppTelesaade
Tutvuge pruunidega2008HarryFilm
Mustus2007Vürst TyreeseTelesaade
Suure Paugu teooria2007GlennTelesaade
Gild2007Rick FoxTelesaade
Jake ja Amir2007Rick FoxTelesaade
Mini esimest korda2006FabrizioFilm
Payne'i maja2006RolandTelesaade
Kole Betty2006DwayneTelesaade
Kriminaalsed meeled2005Brian StollTelesaade
Love, Inc.2005DavidTelesaade
Kevin Hill2004Stephen MelbourneTelesaade
Augud2003Clyde 'Sweetfeet' LivingstonFilm
1-800 - puudub2003Eric RenardTelesaade
Üks Puu mägi2003Daunte JonesTelesaade
Tänava aeg2002Peter SimsonTelesaade
Päris veider vanemad2001Flash Williams, Smooth DaleyTelesaade
Ülestõusmine1999ScholfieldFilm
Kollektsionäärid1999RayTelefilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Edgar GoodwinTelesaade
Ta sai mängu1998Tibu DeaganFilm
Oz1997Jackson vahueTelesaade
Eddieüheksateist üheksakümmend kuusTerry HastingsFilm
Arli $$üheksateist üheksakümmend kuusRick FoxTelesaade
Sinised kiibid1994Texase läänemeeskondFilm
Surnud vaikivadJurist 7Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cheryl Burke ja Rick FoxCheryl Burke
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]
  • Rick Fox ja Jasmine GuyJasmine Guy
    • K.C. Salajane
      2015
    [vaata sobivust]
  • Rick Fox ja Vanessa L. WilliamsVanessa Williams
    • Kole Betty
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...