Põhiline Suhted Ricky Martin

Ricky Martin

Teie Homseks Horoskoop

Ricky Martin AbielusKoht 1823 -414Vanus 49 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 11 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Ricky Martin ja Jwan YosefJwan Yosef ja Ricky Martin on olnud abielus 3 aastat alates 2018. aasta jaanuarist. vaata suhet

Suhted

Ricky Martin on olnud suhetes Carlos Gonzaleziga(2008 - 2014), Nathan Lane(2008), Ines Misan(2000 - 2002), Maital Saban(2000), Adriana Biega(1998 - 1999), Lilly Melgar(1994), Rebecca de Alba(1994 - 2005)ja Gabriela Sabatini(1992).








Ricky Martinil on olnud kohtumisi Alessandra Ambrosioga(2004).



Ricky Martin olevat kuulunud Gugu Liberato külge(1997).






Umbes

Ricky Martin on 49-aastane Puerto Rico laulja. 24. detsembril 1971 Puerto Ricos San Juanis sündinud Enrique José Martín Moralesest on ta kuulus Livin 'la Vida Loca poolest. Tema Tähtkuju on Kaljukits.



Ricky Martin on olnud ekraanil kohtumisel Edgar Ramíreziga Ameerika krimilugu (2016).

Ricky Martin kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Columbia Recordsi artistid ja ingliskeelsed lauljad.



Panustage

Aidake meil luua Ricky Martini profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus15 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht811 aastat, 1 kuu2 aastat, 9 kuud4 kuud, 1 päev
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokkuüksteist11 aastat, 1 kuu2 aastat, 6 kuud4 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRicky
PerekonnanimiMartin
Täisnimi sündidesEnrique Jose Martin Morales
Alternatiivne nimiJose Enrique Martin Morales, Enrique Martín Morales, Ricky Martin, Kiki, Ladina popi kuningas, Ladina popi astro, Puerto Rico täht, Enrique José Martín Morales
Vanus49 aastat
Sünnipäev24. detsember 1971
SünnikohtSan Juan Puerto Rico
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal179 naela (81 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusGei
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusPuerto Rico
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, muusik, näitleja, autor
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustLivin 'la Vida Loca
Muusikažanr (tekst)Pop, ladina pop, rock, reggaeton, ladina keel, tantsupop, reggae, urban pop
MuusikažanrLadina keel
Aasta (d) aktiivne1984 – tänapäev
MuusikastiilTantsupop, pop / rokk, ladina pop, kaasaegne pop / rokk
Muusika meeleoluStiilne, enesekindel, kirglik, ülevoolav, sõbralik / heatahtlik, rõõmsameelne, sensuaalne, ärritav, vabakäik, pidu / pidulik, hooletu, teeniv, kogenud, seksuaalne, teatraalne, lõbus, seksikas, peegeldav, energiline, õppimine
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, instrumentaal
PlaadifirmaColumbia, Sony Music Latin, Sony Music Mexico, Sony Latin, Sony Mexico, Sony Classical
Seotud aktidMenudo, Christina Aguilera, Eros Ramazzotti, Draco Rosa, Ednita Nazario, Luciano Pavarotti, Lali Espósito, Nina Moric, Jennifer Lopez
Ametlikud veebisaididwww.rickymartin.com, twitter.com/ricky_martin, rickymartinmusic.com/, http://rickymartinmusic.com
IsaEnrique Martin Negroni
EmaNereida morales
VendEric Martín, Daniel Martín
ÕdeVanessa Martin
SõberMartine McCutcheon, Esther Cañadas (mudel)

Enrique Martín Morales (sündinud 24. detsembril 1971), paremini tuntud kui Ricky Martin, on Puerto Rico laulja, näitleja ja autor, kes on tuntud kui “Ladina popi kuningas”. Tal on Ameerika ja Hispaania topeltkodakondsus ning ta alustas oma karjääri 12-aastaselt kõigi poiste poprühmas Menudo. Pärast viit aastat koos grupiga andis ta 1990. aastatel välja mitu hispaaniakeelset sooloalbumit. Alates oma soolokarjääri algusest 1991. aastal on Ricky Martin müünud ​​üle 70 miljoni plaadi, tehes temast ühe kõigi aegade enimmüüdud ladina muusika artisti. Ta tegutses ka Mehhikos laval ja teles, kus saavutas tagasihoidliku tähe. 1994. aastal esines ta USA teleseebi ooperi üldhaiglas, mängides Puerto Rico lauljat. Ta kuulub ka kõigi aegade mõjukamate ladina kunstnike hulka.

Lisateave Ricky Martini kohta Ricky Martini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistJwan yosefAbielusJaanuar 2016kohal5 aastat
10Carlos GonzalezSuhe2008Jaanuar 20146 aastat
9Nathan LaneSuhe R 20082008-
8Alessandra ambrosioKohtumine20042004-
7Ines MisanSuheJuuni 2000Detsember 20022 aastat
6Maital sabanSuheJaanuar 2000Mai 20004 kuud
5Adriana BiegaSuheAprill 1998September 19991 aasta
4Gugu LiberatoKohtumine R 19971997-
3Lilly MelgarSuheVeebruar 1994Juuli 19945 kuud
kaksRebecca de AlbaSuheJaanuar 1994Veebruar 200511 aastat
1Gabriela sabatiniSuheMai 1992Oktoober 19925 kuud
Jwan yosef #üksteist

Jwan yosef

2016

Jwan Yosef ja Ricky Martin on olnud abielus ...[vaata paari] Carlos Gonzalez #10

Carlos Gonzalez

2008 - 2014

Carlos Gonzalez ja Ricky Martin läksid lahku ...[vaata paari] Nathan Lane #9Kuulujutt

Nathan Lane

2008

Nathan Lane ja Ricky Martin on lahus ...[vaata paari] Alessandra ambrosio #8

Alessandra ambrosio

2004

Ricky Martin ja Alessandra Ambrosio on eraldi ...[vaata paari] Ines Misan #7

Ines Misan

2000 - 2002

Ines Misan ja Ricky Martin läksid lahku 2002. aastal[vaata paari] Maital saban #6

Maital saban

2000

Maital Saban ja Ricky Martin on lahus ...[vaata paari] Adriana Biega #5

Adriana Biega

1998 - 1999

Adriana Biega ja Ricky Martin läksid lahku ...[vaata paari] Gugu Liberato #4Kuulujutt

Gugu Liberato

1997

Gugu Liberato ja Ricky Martin on lahus ...[vaata paari] Lilly Melgar #3

Lilly Melgar

1994

Lilly Melgar ja Ricky Martin on lahus ...[vaata paari] Rebecca de Alba #kaks

Rebecca de Alba

1994 - 2005

Rebecca de Alba ja Ricky Martin läksid lahku ...[vaata paari] Gabriela sabatini #1

Gabriela sabatini

1992

Gabriela Sabatini ja Ricky Martin on lahus ...[vaata paari] #üksteist

Jwan yosef

2016

Jwan Yosef ja Ricky Martin on olnud abielus 3 aastat. Nad olid kohtamas 8 kuud pärast kokkutulekut jaanuaris 2016. Pärast üheaastast kihlust abiellusid nad 2018. aasta jaanuaris.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus44%'> Ühilduvus 36% Lapsed 2 last vaata suhet #10

Carlos Gonzalez

2008 - 2014

Carlos Gonzalez ja Ricky Martin dateerisid 2008. aastat kuni 2014. aasta jaanuarini.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 53% Lapsed 2 last vaata suhet #9

Nathan Lane

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Nathan Lane end Ricky Martiniga sidunud 2008. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #8

Alessandra ambrosio

2004

Ricky Martin ja Alessandra Ambrosio kohtusid 2004. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #7

Ines Misan

2000 - 2002

Ines Misan ja Ricky Martin dateerisid 2000. aastat kuni 2002. aasta detsembrini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus1%'> Ühilduvus viisteist% vaata suhet #6

Maital saban

2000

Maital Sabanil ja Ricky Martinil oli suhe 2000. aasta jaanuarist 2000. aasta maini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusKõrgus73%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #5

Adriana Biega

1998 - 1999

Adriana Biega ja Ricky Martin dateerisid 1998. aasta kuni 1999. aasta septembrini.

Suhe 1 aasta vaata suhet #4

Gugu Liberato

1997 (kuulujutt)

Gugu Liberato olevat kuulunud Ricky Martiniga 1997. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #3

Lilly Melgar

1994

Lilly Melgaril ja Ricky Martinil oli suhe 1994. aasta veebruarist kuni 1994. aasta juulini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #kaks

Rebecca de Alba

1994 - 2005

Rebecca de Alba ja Ricky Martin käisid jaanuarist 1994 kuni veebruarini 2005.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #1

Gabriela sabatini

1992

Gabriela Sabatinil ja Ricky Martinil oli suhe 1992. aasta maist kuni 1992. aasta oktoobrini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 83% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ricky Martin49 KaljukitsLaulja
Puerto Rico
Jwan yosef36 Neitsi
Rootsi keel
Carlos Gonzalez46 VeevalajaJuhataja
Puerto Rico
Nathan Lane65 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Alessandra ambrosio40 JäärMudel
Brasiillane
Ines Misan56 KaaludMudel
Läti
Maital saban- Muu
Adriana Biega- Mudel
Brasiillane
Gugu Liberato60 JäärTelenägu
Brasiillane
Lilly Melgar51 LõviNäitleja
Ameeriklane
Rebecca de Alba56 SkorpionMudel
Mehhiko
Gabriela sabatini51 SõnnTennis
Argentiinlane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ValentinoMeesAugust 200812-aastane Carlos Gonzalez
MatteoMeesAugust 200812-aastane Carlos Gonzalez
LucyNaine31. detsember 20182 aastat vana Jwan yosef
JookseMees29. oktoober 201918 kuud vana Jwan yosef

Pildigalerii

Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin Evita Peaosas Ricky Martin Evita Tagalava koos Mathew Broderickiga Evita Original Revivel That tähtedega Ricky Martin Evita Peaosas Ricky Martin Lady Gaga ja Ricky Martin 2019. aasta 25. näitlejate gildiauhindade jagamisel Lady Gaga ja Ricky Martin 2019. aasta 25. näitlejate gildiauhindade jagamisel 1999. aasta MTV filmiauhinnad - Ricky Martin ja Catherine Zeta Jones Ricky Martin ja Catherine Zeta Jones 1999. aasta MTV filmiauhindadel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jingle Jangle: jõulurännak2020Don Juan DiegoFilm
Mõrv Hormiguero ekspressis2018Ricky MartinTelesaade
Ameerika krimilugu2016Antonio D'AmicoTelesaade
Glee2009David martinezTelesaade
Tühikäed1999Mees parklas (krediteerimata)Film
Paljajalu paradiisisüheksateist üheksakümmend kuusSandovalTelesaade
Perearstüheksateist üheksakümmend viisRicky MartinTelesaade
Saamine läbi1993MartinTelesaade
Rohkem kui tähe poole sirutamine1992EnriqueFilm
Jõuda II täheni1991Pablo Loredo MurielTelesaade
Sõbrad igavesti1987RickyTelesaade
Üldhaigla1963Miguel MorezTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Edgar Ramírez ja Ricky MartinEdgar Ramirez
    • Ameerika krimilugu
      2016
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...