Põhiline Suhted Riff raff

Riff raff

Teie Homseks Horoskoop

Riff raffKoht 1138 125Vanus 39 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 10 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Riff Raff tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Riff Raff on kihlatud Bella Elise Rose'iga(2018).



Riff Raff on olnud suhetes Jill Kassidyga(2017), Gianna Nicole(2014 - 2015), Kass Marnell(2012), Lil Debbie(2012), Tabatha Fernandes ja Red Lickherish.






Riff Raffil on olnud kokkupuuteid Summer Brooksiga(2018)ja Katy Perry(2014).



Riff Raff olevat kuulunud Bella Thorne'i külge(2017).

Umbes

Riff Raff on 39-aastane Ameerika räppar. Sündinud Horst Christian Simcos 29. jaanuaril 1982 Texases, USAs, on ta kuulus Riff Raffi poolest karjääris, mis ulatub 2005. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Riff Raff kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika räpparid, Texase Houstoni inimesed ja 1982. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil Riff Raffi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud19 kuud, 3 päeva--
Tutvumisleht610 kuud, 6 päeva1 kuu, 21 päeva-
Kohtuminekaks---
Kuuldavasti1---
Kokku1010 kuud, 6 päeva1 kuu, 27 päeva9 kuud, 3 päeva

Üksikasjad

EesnimiRiff
PerekonnanimiRaff
Täisnimi sündidesHorst Christian Simco
Alternatiivne nimiJody Christian, RiFF RAFF, Jody Highroller, MTV RiFF RaFF, RiFF RaFF SODMG, Iceberg Simpson, Neoon Icon, Versace Python, Räppmäng 'Blank', Valge 'Blank', Kokayne Dawkinz, Freestyle'i teadlane, Jody 3 Moons, Peach Panter, Lil Papsmear, Dale Dan Tony
Vanus39 aastat
Sünnipäev29. jaanuar 1982
SünnikohtTexas, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKulturist
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuVeevalaja
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustRiff raff
Muusikažanr (tekst)Hip hop, räpp, Edm, lõks
Aasta (d) aktiivne2008 – tänapäev, 2005 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaMad Decent (praegune), SODMG (endine), Mad Decent (praegune), Beartrap Sound, Empire, Universal Music (praegune), Neon Nation Corporation, Mad Decent, Stacks on Deck (endine)
Seotud aktidKolm Loco, Action Bronson, Diplo, DJ Skee, Harry Fraud, Lil Debbie, tulime roomlastena, Dirt Nasty Manny Miqueo, musträstas, Chaneli läänerannik, Dame Grease, DollaBillGates, Ghetty, DJ Afterthought, Kaug-Ida liikumine, Paul Wall, Soulja Boy, SD peakorter
Ametlikud veebisaididhttp://jodyhighroller.com/

Horst Christian Simco (sündinud 29. jaanuaril 1982), rohkem tuntud lavanime Riff Raff (sageli stiliseeritud kui RiFF RAFF) all, on Ameerika räppar. Algselt juhtis teda Swishahouse'i asutaja OG Ron C. Pärast seda, kui ta oli seotud räppari ja produtsendi Soulja Boy jäljendiga S.O.D. Money Gang Inc., Riff Raff, kirjutati aastatel 2013–2015 alla DJ ja produtsendi Diplo plaadifirmale Mad Decent.

Lisateave Riff Raffi kohta Riff Raffist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Suvine BrooksKohtumine20182018-
9Ilus Elise RoseSuheAugust 2017Mai 20189 kuud
8Bella ThorneKohtumine R Aprill 2017Aprill 2017-
7Jill KassidySuhe20172017-
6Gianna NicoleSuheVeebruar 20142015.10 kuud
5Katy PerryKohtumine20142014-
4Kass MarnellSuhe20122012-
3Lil DebbieSuhe20122012-
kaksPunane lakherlikSuhe -
1Tabatha fernandesTeadmata -
Suvine Brooks #10

Suvine Brooks

2018

Summer Brooks ja Riff Raff on lahus ...[vaata paari] Ilus Elise Rose #9

Ilus Elise Rose

2017 - 2018

Bella Elise Rose ja Riff Raff läksid lahku ...[vaata paari] Bella Thorne #8Kuulujutt

Bella Thorne

2017

Riff Raff ja Bella Thorne on lahus ...[vaata paari] Jill Kassidy #7

Jill Kassidy

2017

Jill Kassidy ja Riff Raff on lahus ...[vaata paari] Gianna Nicole #6

Gianna Nicole

2014 - 2015

Gianna Nicole ja Riff Raff läksid lahku 2015. aastal[vaata paari] Katy Perry #5

Katy Perry

2014

Riff Raff ja Katy Perry on lahus ...[vaata paari] Kass Marnell #4

Kass Marnell

2012

Kass Marnell ja Riff Raff on lahus ...[vaata paari] Lil Debbie #3

Lil Debbie

2012

Lil Debbie ja Riff Raff on lahus ...[vaata paari] #kaks

Punane lakherlik

Red Lickherish ja Riff Raff on eraldatud ...[vaata paari] #1

Tabatha fernandes

Tabatha Fernandes ja Riff Raff olid ...[vaata paari] #10

Suvine Brooks

2018

Summer Brooks ja Riff Raff kohtusid 2018. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #9

Ilus Elise Rose

2017 - 2018

Bella Elise Rose ja Riff Raff olid kihlatud 9 päeva. Nad said kuupäeva 7 kuud pärast kokkutulekut augustis 2017. Nad olid kihlatud 22. aprillil 2018, kuid läksid hiljem lahku mais 2017.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #8

Bella Thorne

2017 (kuulujutt)

Riff Raff olevat kuulunud Bella Thorne'iga 2017. aasta aprillis.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #7

Jill Kassidy

2017

Jill Kassidy ja Riff Raff olid omavahelistes suhetes aastatel 2017–2017.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #6

Gianna Nicole

2014 - 2015

Gianna Nicole ja Riff Raff on dateeritud aastatel 2014–2015.

kas Katy Perryl on poiss-sõber
Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #5

Katy Perry

2014

Riff Raff ja Katy Perry kohtusid 2014. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #4

Kass Marnell

2012

Kass Marnelli ja Riff Raffi suhe oli aastatel 2012–2012.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #3

Lil Debbie

2012

Lil Debbie ja Riff Raff dateerisid 2012. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #kaks

Punane lakherlik

Red Lickherishil ja Riff Raffil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #1

Tabatha fernandes

Tabatha Fernandesel ja Riff Raffil oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Riff raff39 VeevalajaRäppar
Ameeriklane
Suvine Brooks22 KaljukitsPornotäht
Ameeriklane
Ilus Elise Rose24 SkorpionPornotäht
Ameeriklane
Bella Thorne2. 3 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Jill Kassidy25 VeevalajaPornotäht
Ameeriklane
Gianna Nicole26 kalaPornotäht
Ameeriklane
Katy Perry36 SkorpionLaulja
Ameeriklane
Kass Marnell38 NeitsiKirjanik
Ameeriklane
Lil Debbie31 VeevalajaRäppar
Ameeriklane
Punane lakherlik36 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Tabatha fernandes-
Kanada

Pildigalerii

Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff ja Katy Perry 2014. aasta MTV videomuusikaauhindade jagamisel Riff Raff - ajakirja Flaunt Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (juuli 2016) Riff Raff - ajakirja Flaunt Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (juuli 2016) Riff Raff - ajakirja Flaunt Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (juuli 2016) Riff Raff - ajakirja Flaunt Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (juuli 2016) Riff raff

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kõigil on kõik2019. aastaIse (archiveFootage)Film
Väljakutse: Champs vs Stars2017IseTelesaade
Väljakutse: Champs vs Stars2017IseTelesaade
Ainult härrad, keelatud daamid: Puddy McFaddeni golfiluba2016Kauboi golfimängijaLühifilm
Lab mantlid: elu pärast zombide apokalüpsist2015.KäepideTelesaade
Kuumad2015.Ise - külalineTelesaade
420 film: Mary ja Jane2014Riff raffFilm
2014. aasta MTV videomuusikaauhinnad2014IseTelesaade
Major Lazer2014TopeltkarikasTelesaade
Üks elu elamiseks2013Jamie Franko (1 jagu, 2013)Telesaade
Betas2013Riff Raff (1 jagu, 2013)Telesaade
TakePart Live2013Ise - külaline 1. osa, 2014Telesaade
@kesköö2013IseTelesaade
Rahvas läheb metsikuks2013IseTelesaade
Naeruväärsus2011IseTelesaade
Playboy hommikusaade2010IseTelesaade
Metsik 'N Välja2005IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.