Põhiline Suhted Ringo Starr

Ringo Starr

Teie Homseks Horoskoop

Ringo Starr354. asetus -383Vanus 80 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 17 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Ringo Starr tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Ringo Starr oli varem abielus Barbara Bachiga(üheksateist kaheksakümmend üks)ja Maureen Starkey(1965 - 1975).



Ringo Starr on kihlatud Nancy Lee Andrewsiga (näitleja / modell / fotograaf)(1980)ja Geraldine McGovern(1960 - 1961).






Ringo Starr on olnud suhetes Shelley Duvalliga(1978 - 1980), Samantha Juste(1976 - 1979), Lynsey de Paul(1975 - 1976), Chris O'Dell(1973), Vicki Hodge(1964), Patricia Davies(1957 - 1962), Stephanie La Motta ja Debralee Scott.



Ringo Starril on olnud kohtumisi Susan Alpertiga(1977)Tagasi, Miller(1964), Paula Bennet(1963), Uschi Obermaier ja Christine Keeler.

Umbes

Ringo Starr on 80-aastane Briti muusik. Sündinud Richard Starkey's 7. juulil 1940 Dingles, Liverpoolis, Lancashire'is, Inglismaal, Suurbritannias ja hariduse saanud Dingle Vale keskkooli moodsas koolis Inglismaal, Suurbritannias. Ta on kuulus The Beatlesi, tankimootori Thomas ja sõbrad. Tema Tähtkuju on Vähk.



Ringo Starr on osalenud kolmes ekraanil peetud matšis, sealhulgas Barbara Bachis Koobasemees (üheksateist kaheksakümmend üks), Maureen Starkey sisse Beatlesi suurimad saladused (2007)ja Shelley Long sisse Koobasemees (üheksateist kaheksakümmend üks).

Ringo Starr kuulub järgmistesse nimekirjadesse: The Beatles, parima originaalmuusika skoori akadeemia auhinna võitjad ja Ringo Starr.

Panustage

Aidake meil luua meie Ringo Starri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks41 aastat, 4 kuud27 aastat, 4 kuud13 aastat, 5 kuud
Kihlatudkaks5 aastat, 9 kuud4 aastat, 10 kuud-
Tutvumisleht857 aastat, 5 kuud14 aastat, 7 kuud1 aasta
Kohtumine544 aastat, 5 kuud8 aastat, 10 kuud-
Kokku1757 aastat, 5 kuud13 aastat, 3 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiRichard
PerekonnanimiStarkey
Täisnimi sündidesRichard Starkey
Alternatiivne nimiRingo Starr, Sir Richard Starkey
Vanus80 aastat
Sünnipäev7. juuli 1940
SünnikohtDingle, Liverpool, Lancashire, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus5 '6' (168 cm)
Kaal155 kg (70 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolSt. Silase algkool, Inglismaa, Suurbritannia, Dingle Vale'i moodne keskkool, Inglismaa, Suurbritannia
AmetitekstTrummar, laulja, laulukirjutaja, helilooja, näitleja, produtsent, autor
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustThe Beatles, tankimootor Thomas ja sõbrad
Muusikažanr (tekst)Rock, pop, rock and roll, riik
MuusikažanrRock
Aasta (d) aktiivne1957 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid, trummid, löökriistad, klaviatuurid, kitarr
PlaadifirmaParfon, ühendatud artistid, Capitol, Apple, Swan, Vee-Jay, Tollie, Atlantic, RCA, Mercury, Koch, Private Music, Boardwalk, Rykodisc, Hip-O
Seotud aktidRory Storm ja orkaanid, The Beatles, Plastic Ono Band, Ringo Starr ja tema All-Starri ansambel, Bänd, Peter Frampton, Steve Lukather, Starri hääl BBC programmist Front Row, 31. detsember 2008
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International
Brändi kinnitusTelereklaam: koos Micky Dolenzi, Peter Tork ja Davy Jonesiga Pizza Hut Stuffed Crust Pizza jaoks, telereklaam: Oldsmobile, (1986) Telereklaam: Sun Country veinijahuti, (2000) Telereklaam: Charles Schwab Investing
Riiete suurus8
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididwww.whosdatedwho.com/editors/members/edit_profile., www.imdb.com/name/nm0823592/bio, entertainment.msn.com/celebs/celeb.aspx?c=55118&mp, www.ringostarr.com/, www. ringotour.com/, www.drummerworld.com/drummers/Ringo_Starr.html, www.nndb.com/people/071/000023002/, www.facebook.com/ringostarrmusic, twitter.com/ringostarrmusic, http: // www. ringostarr.com/, http://RingoStarr.com
IsaRichard Henry Parkin Starkey (kondiiter), Harry Graves (kasuisa)
EmaElsie Gleave
PereliigeZak Starkey (poeg) (trummar), Jason Starkey (poeg), Flora Evans (väimees), Lee Starkey (tütar) (moekunstnik), Jay Mehler (väimees) (muusik), Marjorie Bach (õemees), Joe Walsh (õemees) (muusik), Francesca Gregorini (kasuisa) (filmitegija), Tatia Jayne Starkey (lapselaps)
SõberKeith Moon, Eddie Miles
Seotud inimesedPaul McCartney, John Lennon, George Harrison, Pete Best, Stuart Sutcliffe, George Martin, Andy White, Mick Jagger
LemmikloomadTiiger (koer - kui ta elas Maureeniga)
LemmikkohadLiverpool, Cranleigh, London, Los Angeles, Monte Carlo, New York
LemmiktoidudTaimetoitlane
LemmikvärvidMust, valge, roheline, sinine, hall, punane, pruun
Lemmikud tarvikudPäikeseprillid, rõngad, tehnilised andmed

Sir Richard Starkey MBE (sündinud 7. juulil 1940), paremini tuntud lavanime Ringo Starr nime all, on inglise muusik, laulja, laulukirjutaja ja näitleja, kes saavutas 1960. aastatel Beatlesi trummarina rahvusvahelise kuulsuse. Aeg-ajalt laulis ta koos rühmaga peavokaali, tavaliselt ühe loo jaoks igal albumil, sealhulgas „Kollane allveelaev”, „Minu sõprade väikese abiga” ja nende kaveri „Act Naturally”. Ta kirjutas ja laulis ka biitlite laule 'Ära mine minust mööda' ja 'Kaheksajala aed' ning teda peetakse teiste kaasautoriks.

Lisateave Ringo Starri kohta Ringo Starrist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
17Barbara BachAbielusVeebruar 1980 -
16Shelley DuvallSuhe197819802 aastat
viisteistSusan AlpertKohtumine19771977-
14Samantha laatSuhe197619793 aastat
13Lynsey de PaulSuhe197519761 aasta
12Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf)SuheMai 1974Veebruar 19805 aastat
üksteistChris O'DellSuhe19731973-
10Vicki HodgeSuhe19641964-
9Tagasi MillerKohtumine19641964-
8Paula bennetKohtumine19631963-
7Maureen StarkeyAbielusVeebruar 1962Juuli 197513 aastat
6Geraldine McGovernSuhe195719614 aastat
5Patricia daviesSuhe195719625 aastat
4Stephanie La MottaSuhe -
3Debralee ScottSuhe -
kaksUschi ObermaierKohtumine -
1Christine KeelerKohtumine -
Barbara Bach #17

Barbara Bach

1980

Ringo Starr ja Barbara Bach on abiellunud ...[vaata paari] Shelley Duvall #16

Shelley Duvall

1978 - 1980

Shelley Duvall ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Susan Alpert #viisteist

Susan Alpert

1977

Susan Alpert ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Samantha laat #14

Samantha laat

1976 - 1979

Samantha Juste ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Lynsey de Paul #13

Lynsey de Paul

1975 - 1976

Ringo Starr ja Lynsey de Paul läksid lahku ...[vaata paari] Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf) #12

Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf)

1974 - 1980

Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf ...[vaata paari] Chris O #üksteist

Chris O'Dell

1973

Chris O'Dell ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Vicki Hodge #10

Vicki Hodge

1964

Vicki Hodge ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Tagasi Miller #9

Tagasi Miller

1964

Geri Miller ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Paula bennet #8

Paula bennet

1963

Paula Bennet ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Maureen Starkey #7

Maureen Starkey

1962 - 1975

Ringo Starr ja Maureen Starkey lahutati ...[vaata paari] Geraldine McGovern #6

Geraldine McGovern

1957 - 1961

Geraldine McGovern ja Ringo Starr läksid lahku ...[vaata paari] Patricia davies #5

Patricia davies

1957 - 1962

Patricia Davies ja Ringo Starr läksid lahku ...[vaata paari] Stephanie La Motta #4

Stephanie La Motta

Stephanie La Motta ja Ringo Starr on eraldi ...[vaata paari] Debralee Scott #3

Debralee Scott

Debralee Scott ja Ringo Starr on lahus ...[vaata paari] Uschi Obermaier #kaks

Uschi Obermaier

Uschi Obermaier ja Ringo Starr olid ...[vaata paari] Christine Keeler #1

Christine Keeler

Christine Keeler ja Ringo Starr on eraldi ...[vaata paari] #17

Barbara Bach

1980

Ringo Starr ja Barbara Bach on olnud abielus 39 aastat. Pärast kohtumist veebruaris 1980 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 27. aprillil 1981.

Suhe 41 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #16

Shelley Duvall

1978 - 1980

Shelley Duvallil ja Ringo Starril oli suhe aastatel 1978–1980.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #viisteist

Susan Alpert

1977

Susan Alpert ja Ringo Starr kohtusid 1977. aastal.

vaata suhet #14

Samantha laat

1976 - 1979

Samantha Justel ja Ringo Starril oli suhe aastatel 1976–1979.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus72%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #13

Lynsey de Paul

1975 - 1976

Ringo Starr ja Lynsey de Paul dateerisid aastatel 1975–1976.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #12

Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf)

1974 - 1980

Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf) ja Ringo Starr olid kihlatud 1 kuu. Nad käisid viis aastat pärast kokkutulekut mais 1974. Nad olid kihlatud 1980. aastal, kuid läksid hiljem lahku 1980. aasta veebruaris.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #üksteist

Chris O'Dell

1973

Chris O'Dell ja Ringo Starr dateerisid 1973. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #10

Vicki Hodge

1964

Vicki Hodge ja Ringo Starr dateerisid 1964. aastat.

on fred goldman endiselt abielus
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet #9

Tagasi Miller

1964

Geri Miller ja Ringo Starr kohtusid 1964. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #8

Paula bennet

1963

Paula Bennet ja Ringo Starr kohtusid 1963. aastal.

vaata suhet #7

Maureen Starkey

1962 - 1975

Ringo Starr ja Maureen Starkey olid abielus 10 aastat. Nad käisid kohtumas kolm aastat pärast koosviibimist veebruaris 1962 ja abiellusid 11. veebruaril 1965. Kümme aastat hiljem lahutasid nad 17. juulil 1975.

Suhe 13 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 46% Lapsed 3 last vaata suhet #6

Geraldine McGovern

1957 - 1961

Geraldine McGovern ja Ringo Starr olid kihlatud 1 aasta. Nad käisid 3 aastat pärast kokkutulekut 1957. aastal. Nad olid kihlatud 1960. aastal, kuid lahutasid hiljem 1961. aastal.

Suhe 4 aastat vaata suhet #5

Patricia davies

1957 - 1962

Patricia Davies ja Ringo Starr dateerisid aastatel 1957–1962.

Suhe 5 aastat vaata suhet #4

Stephanie La Motta

Stephanie La Motta ja Ringo Starr olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus13%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #3

Debralee Scott

Debralee Scottil ja Ringo Starril oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Uschi Obermaier

Uschi Obermaieril oli kohtumine Ringo Starriga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #1

Christine Keeler

Christine Keeler kohtus Ringo Starriga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ringo Starr80 VähkMuusik
Briti
Barbara Bach73 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Shelley Duvall71 VähkNäitleja
Ameeriklane
Susan Alpert-
Samantha laat69 KaksikudMudel
Briti
Lynsey de Paul66 KaksikudLaulja
Briti
Nancy Lee Andrews (näitleja / modell / fotograaf)74. SõnnFotograaf
Ameeriklane
Chris O'Dell72 VeevalajaSeltskonnategelane
Briti
Vicki Hodge74. KaaludNäitleja
Briti
Tagasi Miller79 SõnnNäitleja
Paula bennet-
Maureen Starkey48 LõviMuu
Briti
Geraldine McGovern-
Inglise
Patricia davies-
Inglise
Stephanie La Motta61
Ameeriklane
Debralee Scott52 JäärNäitleja
Ameeriklane
Uschi Obermaier74. KaaludMudel
Saksa keel
Christine Keeler75 kalaMudel
Briti
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KottMees13. september 196555 aastat vana Maureen Starkey
JasonMees19. august 196753 aastat vana Maureen Starkey
Lee ParkinNaine11. november 197050 aastat vana Maureen Starkey

Pildigalerii

Starr koos All-Starri ansambliga Pariisis, 26. juunil 2011 Dracula poeg - Ringo Starr Dracula poeg - Ringo Starr Biitlid Ringo Starr ja Barbara Bach Billie Eilish, Finneas ja Ringo Starr räägivad laval 63. GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Los Angeleses, Californias. Ringo Starr räägib laval 63. aastapäeva GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Californias Los Angeleses. Ringo Starr räägib laval 63. aastapäeva GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Californias Los Angeleses. Ringo Starr räägib laval 63. aastapäeva GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Californias Los Angeleses. Ringo Starr räägib laval 63. aastapäeva GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Californias Los Angeleses. Ringo Starr räägib laval 63. aastapäeva GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Californias Los Angeleses. Ringo Starr räägib laval 63. aastapäeva GRAMMY auhindade jagamisel Los Angelese konverentsikeskuses 14. märtsil 2021 Californias Los Angeleses.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Popstaar: Ära kunagi lõpeta, kunagi ei peatu2016Ringo StarrFilm
Thomase ja sõprade parim klipp2015JutustajaTelesaade
Powerpuff Girls Special2013Fibonacci litrid (hääl)Telefilm
Peter Austini Noto näitus2012Enese fotounistusTelesaade
Püha tänav2012Kodutud 2Film
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusEmmeTelesaade
Särav ajajaam: 'See on kingitus1990Härra dirigentTelefilm
Särav ajajaam1989Härra dirigentTelesaade
Simpsonid1989Ringo StarrTelesaade
Katmandust põhja pool1986Elevantide polo mängija, Cartieri meeskondFilm
Alice imedemaal1985Mock TurtleTelefilm
Andke minu tänud Broad Streetile1984RingoFilm
Thomas Paagimootor ja sõbrad1984Jutustaja, Jutustaja (Suurbritannia ja USA), Jutustaja (Suurbritannia)Telesaade
Printsess Daisy1983Robin ValerianTelesaade
Lahedam1982Kauboi, vangLühifilm
Koobasemeesüheksateist kaheksakümmend üksAtoukFilm
Sekstett1978Laslo KarolnyFilm
Ringo1978Ognir Rrats, Ringo StarrTelefilm
Lisztomania1975PaavstFilm
Ringo ja Harry õhtu1974Kerub (hääl), RingoLühifilm
Dracula poeg1973MerlinFilm
Sellest saab päev1973MikeFilm
200 motelli1971Frank Zappa, Larry PäkapikkFilm
Pime mees1971KommidFilm
Punkt1970Isa (koduvideo vabastamine) (hääl), JutustajaTelefilm
Võlukristlane1969Noormees GrandFilm
Kommid1968EmmanuelFilm
Kollane Allveelaev1968Ringo (krediteerimata)Film
Maagiline müsteeriumituur1967Richard B. Starkey, jutukas mustkunstnik (krediteerimata)Telefilm
Naerma1967KülalisesinejaTelesaade
Aita!1965Ringo (krediteerimata)Film
Raske päeva öö1964RingoFilm
Caverni klubi1962Lühifilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ringo Starr ja Barbara BachBarbara Bach
    • Koobasemees
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Ringo Starr ja Maureen StarkeyMaureen Starkey
    • George Harrison: Elu materiaalses maailmas
      2011
    [+4 veel]
  • Shelley Long ja Ringo StarrShelley Long
    • Koobasemees
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.