Põhiline Suhted Rob Lowe

Rob Lowe

Teie Homseks Horoskoop

Rob Lowe AbielusKoht 734 31Vanus 57 aastat vana Tähtkuju kala Suhted kokku 14 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Rob Lowe ja Sheryl BerkoffSheryl Berkoff ja Rob Lowe on olnud abielus 29 aastat alates 22. juulist 1991. vaata suhet

Suhted

Rob Lowe on olnud suhetes Laura Dunlopiga(1989 - 1990), Jan Parsons(1988), Fawni saal(1988), Marlee Matlin(1987 - 1988), Winona Ryder(1986), Monaco printsess Stéphanie(1986), Melissa Gilbert(1981 - 1987), Cornelia Külaline ja Marisa Morris.








Rob Lowe on olnud kohtumisi Tracy Richmaniga(1990), Tara Siebert(1988), Janice Dickinson(1988)ja Nastassja Kinski(1983).



Umbes

Rob Lowe on 57-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Robert Hepler Lowe 17. märtsil 1964 USA-s Virginia osariigis Charlottesville'is ja saanud hariduse Santa Monica keskkoolis, Santa Monicas, Californias, USA-s. Ta on kuulus autsaiderite, viimase õhtu ..., St. Elmo tule .. Tähtkuju on Kalad.






Rob Lowe on osalenud 16 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Calista Flockhart Vennad ja õed (2006), Colleeni laager aastal Teie ebaseaduslikult (1988), Demi Moore sisse Eilse õhtu kohta... (1986), Jennifer Gray sisse Kui king sobib (1990)ja Mare Winningham sisse Püha Elmo tuli (1985).



Rob Lowe kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja 1964. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Rob Lowe profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus138 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht95 aastat, 7 kuud10 kuud, 11 päeva-
Kohtumine46 kuud, 1 päev1 kuu, 29 päeva1 päev
Kokku1438 aastat, 4 kuud3 aastat, 4 kuud1 päev

Üksikasjad

EesnimiRobert
Keskmine nimiHepler
PerekonnanimiLowe
Täisnimi sündidesRobert Hepler Lowe
Alternatiivne nimiRob Lowe
Vanus57 aastat
Sünnipäev17. märts 1964
SünnikohtCharlottesville, Virginia, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusSaksa, inglise, kõmri ja šoti päritolu. Ta on kurt paremas kõrvas, fännab NFLi jalgpallimeeskonda Indianapolis Colts
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolOakwoodi juunioride keskkool, Dayton, Ohio, USA, Santa Monica keskkool, Santa Monica, California, USA
AmetitekstNäitleja, produtsent, häälekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAutsaiderid,
Eile õhtust ..., Püha Elmo tuli.
Aasta (d) aktiivne1979 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Meelelahutuse broneerimise agentuur
Brändi kinnitusMazda autode telereklaam (hääleülekanne)., (2001) Skechersi jalatsite trükireklaamid., (2007) California reisi- ja turismiameti telereklaam. (Juuli-august 2014) Discovery kanali Shark telereklaam Nädala programmeerimine., (September 2014) Telereklaam otsetelevisiooni jaoks 'Mina ja vähem atraktiivne mind'.
Ametlikud veebisaididwww.roblowe.com/, twitter.com/roblowe?lang=en, www.imbd.com/name/nm0000507/, www.allmovie.com/artist/p43513, www.emmys.com/celebrities/rob-lowe, www.nndb.com/people/559/000023490/, www.instagram.com/robloweofficial/, www.biography.com/people/rob-lowe-9542502, www.behindthevoiceactors.com/Rob-Lowe/
IsaCharles Davis Lowe (advokaat)
EmaBarbara Lynn Hepler (õpetaja)
VendChad Lowe (näitleja), Micah Dyer (poolvend) (näitleja / produtsent), Justin (poolvend)
PereliigeJohn Owen Lowe (poeg), Edward Matthew Lowe (poeg)
SõberEmilio Estevez (näitleja), Charlie Sheen (näitleja), John Cusack (näitleja), Sean Penn (näitleja), Chris Penn (näitleja), Robert Downey, noorem (näitleja)
Seotud inimesedPatrick Swayze (näitleja), Andrew McCarthy (näitleja), Martin Sheen (näitleja), John Spencer (näitleja), Bradley Whitford (näitleja), Richard Schiff (näitleja), Kevin Bacon (näitleja)
LemmikinimesedFrancis Ford Coppola (filmirežissöör)

Robert Hepler Lowe (; sündinud 17. märtsil 1964) on USA näitleja, produtsent ja režissöör. Näitlejadebüüdi tegi ta 15-aastaselt ABC lühiajalise sitcomiga A New Kind of Family (1979–1980). Pärast arvukaid telerolle 1980. aastate alguses tõusis ta teismelise iidoli ja Brat Packi liikmena esile rollides sellistes filmides nagu The Outsiders (1983), Class (1983), The Hotel New Hampshire (1984), Oxford Blues ( 1984), Püha Elmo tuli (1985), About Last Night ... (1986) ja Square Dance (1987). Nende filmide edu tõi talle Hollywoodi staari.

Lisateavet Rob Lowe kohta Rob Lowe kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Tracy RichmanKohtumine1990Juuli 19906 kuud
13Laura DunlopSuhe198919901 aasta
12Tara SiebertKohtumine17. juuli 198818. juuli 1988<1 month
üksteistJan ParsonsSuheJuuli 1988August 19881 kuu
10Fawni saalSuhe19881988-
9Janice DickinsonKohtumine19881988-
8Marlee MatlinSuhe198719881 aasta
7Winona RyderSuhe19861986-
6Monaco printsess StephanieSuhe19861986-
5Nastassja KinskiKohtumine2. mai 198326. juuni 19831 kuu
4Sheryl BerkoffAbielus1983kohal38 aastat
3Melissa GilbertSuheJuuni 198119875 aastat
kaksCornelia KülalineSuhe -
1Marisa MorrisTeadmata -
Tracy Richman #14

Tracy Richman

1990

Tracy Richman ja Rob Lowe olid suhtes ...[vaata paari] #13

Laura Dunlop

1989 - 1990

Laura Dunlop ja Rob Lowe on lahus ...[vaata paari] #12

Tara Siebert

1988

Tara Siebert ja Rob Lowe on lahus ...[vaata paari] #üksteist

Jan Parsons

1988

Jan Parsons ja Rob Lowe läksid lahku 1980. aastal ...[vaata paari] Fawni saal #10

Fawni saal

1988

Fawn Hall ja Rob Lowe on lahus ...[vaata paari] Janice Dickinson #9

Janice Dickinson

1988

Janice Dickinson ja Rob Lowe on lahus ...[vaata paari] Marlee Matlin #8

Marlee Matlin

1987 - 1988

Marlee Matlin ja Rob Lowe läksid lahku 1988. aastal ...[vaata paari] Winona Ryder #7

Winona Ryder

1986

Winona Ryder ja Rob Lowe on lahus ...[vaata paari] Monaco printsess Stephanie #6

Monaco printsess Stephanie

1986

Monaco printsess Stéphanie ja Rob Lowe on ...[vaata paari] Nastassja Kinski #5

Nastassja Kinski

1983

Nastassja Kinski ja Rob Lowe on lahus ...[vaata paari] Sheryl Berkoff #4

Sheryl Berkoff

1983

Sheryl Berkoff ja Rob Lowe on abielus ...[vaata paari] Melissa Gilbert #3

Melissa Gilbert

1981 - 1987

Rob Lowe ja Melissa Gilbert läksid lahku 198 ...[vaata paari] Cornelia Külaline #kaks

Cornelia Külaline

Cornelia Külaline ja Rob Lowe olid suhtes ...[vaata paari] Marisa Morris #1

Marisa Morris

Marisa Morris ja Rob Lowe olid suhtes ...[vaata paari] #14

Tracy Richman

1990

Tracy Richman ja Rob Lowe kohtusid 1990. aastal.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #13

Laura Dunlop

1989 - 1990

Laura Dunlopil ja Rob Lowel oli suhe aastatel 1989–1990.

Suhe 1 aasta vaata suhet #12

Tara Siebert

1988

Tara Siebert ja Rob Lowe kohtusid 17. juulil 1988.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #üksteist

Jan Parsons

1988

Jan Parsons ja Rob Lowe on dateeritud 1980. aastast kuni 1988. aasta augustini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusHiina sodiaak40%Vanus69%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #10

Fawni saal

1988

Fawn Hall ja Rob Lowe olid omavahelistes suhetes aastatel 1988–1988.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Vanus33%'> Ühilduvus 9% vaata suhet #9

Janice Dickinson

1988

Janice Dickinson ja Rob Lowe kohtusid 1988. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #8

Marlee Matlin

1987 - 1988

Marlee Matlin ja Rob Lowe dateerisid aastatel 1987–1988.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #7

Winona Ryder

1986

Winona Ryder ja Rob Lowe dateerisid 1986. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #6

Monaco printsess Stephanie

1986

Monaco printsess Stéphanie ja Rob Lowe olid suhetes aastatel 1986-1986.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #5

Nastassja Kinski

1983

Nastassja Kinski ja Rob Lowe kohtusid 2. mail 1983.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #4

Sheryl Berkoff

1983

Sheryl Berkoff ja Rob Lowe on olnud abielus 29 aastat. Pärast 1983. aastal kokku saamist olid nad kohtunud 8 aastat ja abiellusid 22. juulil 1991.

Suhe 38 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus52%'> Ühilduvus 28% Lapsed 2 last vaata suhet #3

Melissa Gilbert

1981 - 1987

Rob Lowe ja Melissa Gilbert dateerisid aastatel 1980-1987.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #kaks

Cornelia Külaline

Cornelia Külalisel ja Rob Lowel oli suhe.

mattyb ja tema tüdruksõber 2013
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #1

Marisa Morris

Marisa Morrisel ja Rob Lowel oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rob Lowe57 kalaNäitleja
Ameeriklane
Tracy Richman60 SõnnTelenägu
Ameeriklane
Laura Dunlop-
Tara Siebert55 SkorpionMuu
Ameeriklane
Jan Parsons49
Ameeriklane
Fawni saal61 NeitsiValitsus
Ameeriklane
Janice Dickinson66 VeevalajaMudel
Ameeriklane
Marlee Matlin55 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Winona Ryder49 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Monaco printsess Stephanie56 VeevalajaHonorar
Monacan
Nastassja Kinski60 VeevalajaNäitleja
Saksa keel
Sheryl Berkoff59 KaksikudEriefektid
Ameeriklane
Melissa Gilbert57 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Cornelia Külaline57 AmburSeltskonnategelane
Ameeriklane
Marisa Morris33 KaksikudNäitleja
Portugali keel
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Edward MatthewMees24. september 199327 aastat vana Sheryl Berkoff
John OwenMees6. november 199525-aastane Sheryl Berkoff

Pildigalerii

Noor veri Noor veri Noor veri Jennifer Lopez Mõni hea mees (näidend) Peaosas Rob Lowe Ohtlikul pinnasel - Rob Lowe, Daphne Cheung Melissa Gilbert 9-1-1: Üksik täht - Rob Lowe ja Ronen Rubinstein 9-1-1: Üksik täht - Rob Lowe 9-1-1: Üksik täht - Rob Lowe 9-1-1: Üksik täht - Rob Lowe ja Liv Tyler (2020) 9-1-1: Üksik täht - Liv Tyler ja Rob Lowe (2020)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
9-1-1: Üksik täht2020Owen StrandTelesaade
A Pargid ja vaba aeg eriline2020Chris TraegerTelesaade
Puhkus looduses2019. aastaDerekFilm
Metsik arve2019. aastaBill HixonTelesaade
Rüütel enne jõule2019. aastaDerekFilm
Superväelased 22018Guy LeFrancFilm
Halb seeme2018DavidTelefilm
Kuidas olla ladina armastaja2017RickFilm
Orville2017DarulioTelesaade
Monster Trucks2016Reece TennesonFilm
Taskute nimekiri2016Frank HunterFilm
Lõvivaht2016VõimsusTelesaade
Ilus ja keerutatud2015Ben Novack juuniorTelefilm
Moonbeam City2015Dazzle NovakTelesaade
Sina, mina ja Apokalüpsis2015Isa JudeTelesaade
Kood must2015Dr Ethan WillisTelesaade
Veski2015Dean SandersonTelesaade
Lõvivaht: möirgamise tagasitulek2015Simba (hääl)Telefilm
Sekslint2014HankFilm
Intervjuu2014Rob Lowe (krediteerimata)Film
Professionaal2014Ben BertrahmTelefilm
Mune, kuu hoidja2014Sohone (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Küünlajala taga2013Dr. Jack StartzTelefilm
Casey Anthony kohtu alla andmine2013Jeff AshtonTelefilm
Kennedy tapmine2013John F. KennedyTelefilm
Nugevõitlus2012Paul TurnerFilm
Drew Peterson: Puutumatu2012Drew PetersonTelefilm
Sulasin sinuga2011JonathanFilm
Breakaway2011Siis WintersFilm
Noor õiglus2010Kapten MarvelTelesaade
Valetamise leiutis2009Brad KesslerFilm
Pargid ja vaba aeg2009Chris TraegerTelesaade
Liiga hilja hüvasti jätta2009Bart CorbinTelefilm
Kajade segamine: kojutulek2007Ted CoganTelefilm
Californikatsioon2007Eddie BlackTelesaade
Täiuslik päev2006Rob HarlanTelefilm
Vennad ja õed2006Robert McCallisterTelesaade
Täname suitsetamise eest2005Jeff MegallFilm
Rannatüdrukud2005Jack KilvertTelesaade
Jõuluõnnistus2005Robert LaytonTelefilm
Jiminy Glick Lalawoodis2004Rob LoweFilm
Salemi partii2004Ben MearsTelesaade
Täiuslikud võõrad2004Lloyd RockwellTelefilm
Dr. Vegas2004Dr Billy GrantTelesaade
Vaade ülevalt2003Teine piloot Steve BenchFilm
Lyoni Den2003John 'Jack' TurnerTelesaade
Austin Powers Goldmemberis2002Keskmine number kaksFilm
Raamitud2002Mike SantiniTelefilm
Jõulukingad2002Robert LaytonTelefilm
Lähedus2001William ConroyFilm
Jane Doe2001David DoeTelefilm
Põgeneda rõhu all2000John SpencerFilm
Eripakkumised2000KärsakasFilm
Üks poisi põrgu2000NickFilm
Austin Powers: Spioon, kes mind räsis1999Noor number kaksFilm
Surnud vaikne1999Kevin FinneyFilm
Aatomirong1999John SegerTelesaade
Käänulised teed1999PidutsejaTelefilm
Perepoiss1999Rob Lowe, Stanford CordrayTelesaade
Läänetiib1999Sam SeabornTelesaade
Nördimus1998Tom CaseyTelefilm
Lood minu lapsepõlvest1998Telesaade
Austin Powers: rahvusvaheline mõistatusemees1997Lõigatud Henchmani sõber (krediteerimata)Film
Võta ühendust1997Richard RankFilm
Laenutamiseks1997Mitch LawrenceFilm
Vaenulik kavatsus1997SelgeFilm
Elu ohus1997Walter WoodsFilm
Rebasejahtüheksateist üheksakümmend kuusEdison PettiboneFilm
Mulhollandi jugaüheksateist üheksakümmend kuusHoodlum (krediteerimata)Film
Ohtlikul pinnaselüheksateist üheksakümmend kuusSean DillonTelefilm
Frank ja Jesseüheksateist üheksakümmend viisJesse JamesFilm
Tommy Boyüheksateist üheksakümmend viisPaul Barish (krediteerimata)Film
Kesköö meesüheksateist üheksakümmend viisSean DillonTelefilm
Alasti tõdeüheksateist üheksakümmend viisRob LoweTelesaade
Stand1994Nick AndrosTelesaade
Parim tund1992Lawrence HammerFilm
Wayne'i maailm1992Benjamin OliverFilm
Larry Sanders Show1992Rob LoweTelesaade
Pime tagurpidi1991Dirk DeltaFilm
Halb mõju1990AlexFilm
Kui king sobib1990Francesco SalvitoreTelefilm
Teie ebaseaduslikult1988Richard ütlebFilm
Maskeraad1988Tim WhalenFilm
Ruuttants1987RoryFilm
Eilse õhtu kohta...1986DannyFilm
Noor veri1986Dean YoungbloodFilm
Püha Elmo tuli1985Billy HicksFilm
Oxfordi bluus1984Nick De AngeloFilm
Hotell New Hampshire1984JohnFilm
Klass1983Vahele jätmaFilm
Autsaiderid1983Sodapop CurtisFilm
Neljapäevane laps1983Sam AldenTelefilm
Uut tüüpi perekond1979Tony FlanaganTelesaade
ABC järelkooli eripakkumised1972Charles Elderberry, Jeff BartlettTelesaade
Suurepärased etendused1971Doktor CukrowiczTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Calista Flockhart ja Rob LoweCalista Flockhart
    • Vennad ja õed
      2006
    [vaata sobivust]
  • Colleen Camp ja Rob LoweColleen Camp
    • Teie ebaseaduslikult
      1988
    [vaata sobivust]
  • Demi Moore ja Rob LoweDemi Moore
    • Püha Elmo tuli
      1985
    [+1 veel]
  • Jennifer Gray ja Rob LoweJennifer Gray
    • Kui king sobib
      1990
    [vaata sobivust]
  • Mare Winningham ja Rob LoweMare Winningham
    • Püha Elmo tuli
      1985
    [vaata sobivust]
  • Nastassja Kinski ja Rob LoweNastassja Kinski
    • Hotell New Hampshire
      1984
    [vaata sobivust]
  • Paz Vega ja Rob LowePaz Vega
    • Ilus ja keerutatud
      2015
    [vaata sobivust]
  • Rashida Jones ja Rob LoweRashida Jones
    • Pargid ja vaba aeg
      2009
    [vaata sobivust]
  • Rob Lowe ja Allison SmithAllison Smith
    • Läänetiib
      1999
    [vaata sobivust]
  • Rob Lowe ja Cynthia GibbCynthia Gibb
    • Noor veri
      1986
    [vaata sobivust]
  • Rob Lowe ja Jenny WrightJenny Wright
    • Püha Elmo tuli
      1985
    [vaata sobivust]
  • Rob Lowe ja Kaley CuocoKaley Cuoco
    • Tagurpidi
      2017
    [vaata sobivust]
  • Rob Lowe ja Lisa EdelsteinLisa Edelstein
    • Läänetiib
      1999
    [vaata sobivust]
  • Rob Lowe ja Lisa ZaneLisa Zane
    • Halb mõju
      1990
    [vaata sobivust]
  • Traylor Howard
    • Läänetiib
      1999
    [vaata sobivust]
  • Winona Ryder ja Rob LoweWinona Ryder
    • Ruuttants
      1987
    [vaata sobivust]
Rohkem Rob Lowe ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Rob Lowe ekraanil vastet





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.