Põhiline Suhted Rocky Carroll

Rocky Carroll

Teie Homseks Horoskoop

Rocky Carroll AbielusVanus 57 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Rocky Carroll ja Gabrielle Bullock Rocky Carroll ja Gabrielle Bullock on alates 25. detsembrist 1995 olnud abielus 25 aastat. vaata suhet

Suhted

Rocky Carrollil pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Rocky Carroll on 57-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Roscoe Fulton Carrollis 8. juulil 1963 Cincinnatis (Ohio, USA), on ta kuulus Ncise poolest. Tema Tähtkuju on Vähk.



Rocky Carroll kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika näitlejad.






Panustage

Aidake meil oma Rocky Carrolli profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus125 aastat, 4 kuud--
Kokku125 aastat, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiKivine
PerekonnanimiCarroll
Täisnimi sündidesRoscoe Fulton Carroll
Vanus57 aastat
Sünnipäev8. juuli 1963
SünnikohtCincinnati, Ohio, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLoov- ja etenduskunstide kool (SCPA) Cincinnatis
ÜlikoolWebsteri ülikooli teatrikunsti konservatoorium St. Louis'is, kus ta lõpetas B.F.A. kraadi
AmetitekstNäitleja, lavastaja, häälekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNcis
Aasta (d) aktiivne1989 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Jay D. Schwartz & Associates, kunstnik ja kaubamärgi juhtimine (LA)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/RockyCOfficial, rockycarrollonline.com/, www.behindthevoiceactors.com/Rocky-Carroll/
PereliigeElissa (tütar)

Roscoe 'Rocky' Carroll (sündinud 8. juulil 1963) on USA näitleja ja lavastaja. Ta on tuntud oma rollide eest Joey Emersonina FOXi komöödiadraamas Roc (1991–1994), dr Keith Wilkesena CBS-i meditsiinidraamas Chicago Hope ja NCIS-i direktor Leon Vance’ina CBS-i draamas NCIS ja selle spinoffides Los Angeles ja New Orleans. Ta mängis ka kõrvalosa 1995. aasta põnevusfilmis “Crimson Tide”.

Lisateave Rocky Carrolli kohta Rocky Carrollist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Gabrielle BullockAbielusüheksateist üheksakümmend kuuskohal25 aastat
Gabrielle Bullock #1

Gabrielle Bullock

üheksateist üheksakümmend kuus

Rocky Carroll ja Gabrielle Bullock on olnud ...[vaata paari] #1

Gabrielle Bullock

üheksateist üheksakümmend kuus

Rocky Carroll ja Gabrielle Bullock on olnud abielus 25 aastat.



Suhe 25 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rocky Carroll 57 VähkNäitleja
Ameeriklane
Gabrielle Bullock- Äri
Ameeriklane

Pildigalerii

Emily Wickersham Rocky koos abikaasa Gabrielle'iga Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll Rocky Carroll

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Supermeeste valitsusaeg2019. aastaPerry White (hääl)Film
Henrietta vähene surematu elu2017Sonny puudubTelefilm
NCIS: New Orleans2014Leon VanceTelesaade
Sinine2012RobertTelesaade
NCIS: Los Angeles2009Leon VanceTelesaade
Glenn Martin DDS2009ErinevadTelesaade
Jah, mees2008WesFilm
Vang2007Stuudio ExecutiveFilm
Koosseis2007Telefilm
IT-rahvahulk2007DenhamTelefilm
Mäng2006Treener T, Kenny TaylorTelesaade
Koosseis2006Sean TylerTelefilm
Bobby Cannon2005Telefilm
Grey anatoomia2005James MillerTelesaade
Sissetung2005HealyTelesaade
Boston Legal2004A.D.A. John ShubertTelesaade
Uhkuse isa2004ChazTelesaade
Kevin Hill2004Tony BanksTelesaade
W.I.T.C.H.2004Bitteroot, JerryTelesaade
NCIS2003Leon VanceTelesaade
Ameerika unistused2002Austatud Kingston DavisTelesaade
Agentuur2001Carl ReeseTelesaade
Daamide mees2000Cyrus CunninghamFilm
Tere tulemast New Yorki2000Adrian SpencerTelesaade
Parimad kindlustatud plaanid1999Paha perse kuttFilm
Perekonnaseadus1999USA advokaat SkidmoreTelesaade
Läänetiib1999Corey SykesTelesaade
Herakles1998HylasTelesaade
Viis meeleheitlikku tundi1997Leitnant Frank EarlyTelefilm
Suur valge hypeüheksateist üheksakümmend kuusArtemus Püha Johannese pühaFilm
Varajane väljaanneüheksateist üheksakümmend kuusDr Keith WilkesTelesaade
Gargoyles: Koljati kroonikadüheksateist üheksakümmend kuusTalonTelesaade
Kõrge vahejuhtumüheksateist üheksakümmend kuusJerry WhiteTelesaade
Sarmoti legend: Siegfried & Royüheksateist üheksakümmend kuusTelesaade
Karmiinpunane mõõnaüheksateist üheksakümmend viisLeitnant WestergaurdFilm
Tagaajamine1994Byron WilderFilm
Chicago lootus1994Dr Keith WilkesTelesaade
ON1994Hr WalkerTelesaade
Gargoyles1994Derek Maza, Prillid, TalonTelesaade
Fantastiline neli1994TritonTelesaade
Kus maa peal on Carmen Sandiego?1994Telesaade
Isad ja pojad1992FloFilm
Suudluse eelmäng1992TomFilm
Roc1991Joey EmersonTelesaade
Seadus ja kord1990Dr. DavidsTelesaade
Sündinud neljandal juulil1989WillieFilm
Raha, võim, mõrv.1989DwanTelefilm
Ameerika kogemus1988James GoodingTelesaade
MacGyver1985Salajane politseiametnikTelesaade
Viimane Prom1980KlassikaaslaneLühifilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi