Põhiline Suhted Romeo Miller

Romeo Miller

Teie Homseks Horoskoop

Romeo MillerKoht 1457 -272Vanus 31 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 8

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Romeo Miller tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Romeo Miller on olnud suhetes Serayahiga(2016), Toneata Morgan(2014 - 2016), Briona Mae(2013), Angela Simmons(2012), Chelsie Hightower(2010 - 2011), Kaitlin Najjar(2008 - 2010)ja Khloé Kardashian(2007 - 2008).



Romeo Milleril on olnud kohtumisi Francia Raisaga(2010 - 2012).






Umbes

Romeo Miller on 31-aastane Ameerika räppar. 19. augustil 1989 New Orleansis, Louisiana osariigis USA-s sündinud Percy Romeo Miller, juunior, on ta kuulus Minu beebi poolest karjääris, mis kestab aastatel 1999–2000. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Romeo Miller kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika lapsnäitlejad ja Ameerika häälnäitlejad.

Panustage

Aidake meil Romeo Milleri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



kes on scott eastwood tutvumine

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht71 aasta, 10 kuud8 kuud, 8 päeva2 kuud, 2 päeva
Kohtumine11 aasta, 11 kuud--
Kokku81 aasta, 11 kuud10 kuud, 4 päeva2 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiRomeo
PerekonnanimiMiller
Täisnimi sündidesPercy Romeo Miller, noorem
Alternatiivne nimiLil 'Romeo, Rooma, Romeo, Maserati Rooma
Vanus31 aastat
Sünnipäev19. august 1989
SünnikohtNew Orleans, Louisiana, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBeverly Hillsi keskkool
ÜlikoolLõuna-California ülikool
AmetitekstAmeerika räppar, näitleja ja modell
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustMu lapsuke
Muusikažanr (tekst)Hip Hop
MuusikažanrHip Hop, räpp
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev, 1999 – tänapäev, 2000 – tänapäev
MuusikastiilPop-Räpp, Pop / Rock, Teismeliste Pop, Lõuna-Dirty
Muusika meeleoluHoolimatu, sõbralik / heatahtlik, vapper, pidu / pidulik, mänguline, lõbus, rõõmsameelne, ambitsioonikas
PillVokaalid
PlaadifirmaNo Limit Forever (tegevjuht) (2010 – praegune), The Next Generation (tegevjuht) (2010 – present), No Limit Forever (praegune), No Limit, Priority, The New No Limit, Universal, E1 Music, Guttar Music, UrbanDigital , GoDigital, Võtke seisukoht, Järgmine põlvkond, LPD (endine), Piiranguteta, Soulja Music, Prioriteet, Uus No Limit, Universaalne, E1 muusika, Guttar Music, UrbanDigital, GoDigital, Võtke seisukoht, Järgmine põlvkond, LPD (endine), No Limit Forever, No Limit, Soulja Music, Priority, The New No Limit, Universal, E1, Guttar Music, UrbanDigital, GoDigital, Võtke seisukoht, Järgmine põlvkond, LPD
Seotud aktidMeister P, Cymphonique Miller, Lil Zane, Nick Cannon, 1500 või Nothin ', Angela Simmons
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kõrgeimate artistide meelelahutus
Ametlikud veebisaididromeoforever.com/, twitter.com/RomeoMiller, romeeverything.com/, web.stagram.com/n/romeomiller/, instagram.com/romeomiller/#, www.facebook.com/RomeoFrenchTeam, www.youtube.com/user / romeomiller, http://maseratirome.com/
IsaMeister P
EmaSonya Miller
VendVeno Miller
ÕdeCymphonique Miller
SõberChelsie Hightower

Percy Romeo Miller (sündinud 19. augustil 1989), tuntud ka lavanime Romeo (endise nimega Lil 'Romeo) all, on Ameerika räppar, näitleja, ettevõtja ja modell. Miller saavutas räpparina kuulsuse 2000. aastate alguses pärast allkirjastamist No Limit Recordsiga, mis kuulus seejärel tema isa Master P-le. Ta andis 2001. aastal peagi välja oma debüütsingli 'My Baby'. Samal aastal andis Miller välja oma debüütalbumi Lil 'Romeo, kes oli USA Billboard 200 edetabelis kuuendal kohal ja sai Goldi sertifikaadi, müües 500 000 eksemplari.

Lisateavet Romeo Milleri kohta Vähem Romeo Milleri kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8SeerajaSuhe20162016-
7Toneata MorganSuheDetsember 2014Jaanuar 20161 aasta
6Briona MaeSuheVeebruar 2013August 20135 kuud
5Angela SimmonsSuheAprill 2012Juuli 20123 kuud
4Chelsie HightowerSuheDetsember 2010Veebruar 20112 kuud
3Prantsusmaa RaisaKohtumineSeptember 2010August 20121 aasta
kaksKaitlin NajjarSuheNovember 2008September 20101 aasta
1Khloé KardashianSuheVeebruar 2007Veebruar 20081 aasta
Seeraja #8

Seeraja

2016

Serayah ja Romeo Miller on lahus ...[vaata paari] Toneata Morgan #7

Toneata Morgan

2014 - 2016

Toneata Morgan ja Romeo Miller läksid lahku ...[vaata paari] Briona Mae #6

Briona Mae

2013

Briona Mae ja Romeo Miller läksid augustis lahku ...[vaata paari] Angela Simmons #5

Angela Simmons

2012

Angela Simmons ja Romeo Miller läksid lahku ...[vaata paari] Chelsie Hightower #4

Chelsie Hightower

2010 - 2011

Chelsie Hightower ja Romeo Miller lahutasid ...[vaata paari] Prantsusmaa Raisa #3

Prantsusmaa Raisa

2010 - 2012

Francia Raisa ja Romeo Miller lahku ...[vaata paari] Kaitlin Najjar #kaks

Kaitlin Najjar

2008 - 2010

Kaitlin Najjar ja Romeo Miller läksid lahku ...[vaata paari] Khloé Kardashian #1

Khloé Kardashian

2007 - 2008

Khloé Kardashian ja Romeo Miller lahutasid mind ...[vaata paari] #8

Seeraja

2016

Serayahil ja Romeo Milleril oli suhe aastatel 2016–2016.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #7

Toneata Morgan

2014 - 2016

Toneata Morgan ja Romeo Miller on dateeritud detsembrist 2014 kuni jaanuarini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #6

Briona Mae

2013

Briona Mae ja Romeo Miller dateerisid märtsist augustini 2013.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #5

Angela Simmons

2012

Angela Simmons ja Romeo Miller dateerisid 2012. aasta veebruarist juulini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #4

Chelsie Hightower

2010 - 2011

Chelsie Hightower ja Romeo Miller on dateeritud detsembrist 2010 kuni veebruarini 2011.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #3

Prantsusmaa Raisa

2010 - 2012

Francia Raisa ja Romeo Miller kohtusid 2010. aasta septembris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #kaks

Kaitlin Najjar

2008 - 2010

Kaitlin Najjar ja Romeo Miller on dateeritud 24. jaanuarist septembrini 2010.

kas Bill Maheril on tüdruksõber
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #1

Khloé Kardashian

2007 - 2008

Khloé Kardashian ja Romeo Miller dateerisid märtsist 2007 kuni märtsini 2008.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Romeo Miller31 LõviRäppar
Ameeriklane
Seeraja25 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Toneata Morgan25 JäärMudel
Ameeriklane
Briona Mae28 SkorpionMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Angela Simmons33 NeitsiSeltskonnategelane
Ameeriklane
Chelsie Hightower31 LõviTantsija
Ameeriklane
Prantsusmaa Raisa32 LõviNäitleja
Ameeriklane
Kaitlin NajjarN KaksikudSeltskonnategelane
Ameeriklane
Khloé Kardashian36 VähkTõsielu TV
Ameeriklane

Pildigalerii

Angela Simmons ja Romeo Angela Simmons ja Romeo Angela Simmons ja Romeo Romeo ja Francia Raisa Romeo ja Francia Raisa Romeo ja Francia Raisa Romeo ja Francia Raisa Romeo ja Francia Raisa Romeo ja Francia Raisa Cymphonique Miller Cymphonique Miller Selena Gomez ja Romeo Miller

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Sain konksu üles 22019. aastaJohnny MillerFilm
Noorukiiga2018KeithFilm
Pole kunagi kuulnud2018JalenFilm
Romeo Miller: sain selle kätte2018Romeo MillerLühifilm
Romeo Milleri jalad. Decarlo & Ace B: õlg2018Romeo MillerLühifilm
Mängupäev2017LukeFilm
Kuulus armunud2017Pablo $$Telesaade
Lõuna kuningas2017Film
Surnud päästik2017Gerald 'G-Dog' JeffersonFilm
Hävitamine Los Angeles2017Marcus Taylor-JonesTelefilm
Sellised2017RatturTelesaade
Väike surnud mädanev kapuuts2016DannyFilm
Rooma: küsi minult2016RoomaLühifilm
Impeerium2015.GramTelesaade
Vennalik armastus2015.SeanFilm
Tüdruk nagu Grace2015.JasonFilm
Ma arvan, et mu lapsehoidja on tulnukas2015.Agent DavidFilm
Kuningliku pere jõulud2015.Telefilm
Kuningliku pere tänupüha2015.Telefilm
Ellujäänu kahetsus2014Jay HolbrookTelesaade
Kas see võiks olla armastus2014DamonFilm
Shaker Pointe2014Oliver KingFilm
Vennad Frat2013Derrick Shaw (Romeo rollis)Film
Armastuskiri2013AaronTelefilm
Konnariik2013Foofie (hääl)Film
Kuidas rokkida2012Trey GrantTelesaade
Madea tunnistajate kaitse2012JakeFilm
Romeo & RESQ3: Ainult üks2012Romeo MillerLühifilm
Romeo Miller Ft. Valentino & Kyros: kallista mind igavesti2012RomeoLühifilm
Vallalised naised2011ScottyTelesaade
Neem2011Lil 'ZTelesaade
Luuda hüppamine2011SebastianFilm
Pillirida joonte vahel2011DariusTelesaade
Üks süda2011Varju (nagu Romeo)Film
Charlie inglid2011Mark BakaleTelesaade
AY ft Lamyia ja Romeo: rääkige Ya Bodyga2011RomeoLühifilm
Romeo jalga must Don & Young V: kuidas meil läheb2011RomeoLühifilm
Romeo: Planeeritud kohtumine2011RomeoLühifilm
Alla ja kaugus2010Darren Sheehan (Romeo rollis)Film
Kaitsjad2010Killa ütlebTelesaade
College Boyys ft. Must Don, D'Anna: hoidke mind all2010Lühifilm
Searahvas2009TJ (nagu Romeo)Film
Miller Boyz ft. Young-V: Ma olen nii lendav2008Romeo MillerLühifilm
Onu P2007Corey Miller (Romeo rollis)Film
Romeo: Sära2006RomeoLühifilm
Rikas Boyz ja Romeo Miller: Cutt2005Romeo MillerLühifilm
Nick võtab Superbowli üle2004Telefilm
Kallis2003Benny (Lil Romeo rollis)Film
Kõik suureks kasvanud!2003Li'l QTelesaade
Romeo!2003Romeo MillerTelesaade
Lil Romeo ja Solange Knowles: tõeline armastus2002Lil RomeoLühifilm
Lil 'Corey ft Lil' Romeo & Lil 'Reema: Hush Lil' Lady2002Lil 'RomeoLühifilm
Max Keeble suur käik2001Lil Romeo (kui Romeo)Film
Üks ühele2001Eric KerrTelesaade
Isa kasvatamine2001MarvinTelesaade
Lil 'Romeo, Nick Cannon ja 3LW: Vanemad lihtsalt ei saa aru2001Lil RomeoLühifilm
Vennad Garcia2000Telesaade
Ehmatus FestrikasFilm
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi