Põhiline Tutvumisleht Ronalda Douglas

Ronalda Douglas

Teie Homseks Horoskoop

Ronalda DouglasVanus 68 aastat vana Tähtkuju Kaalud

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Ronalda Douglas tõenäoliselt vallaline.








märk seiler ja morgani lapselaps

Suhted

Ronalda Douglase varasematest suhetest pole meil andmeid.



Umbes

Ronalda Douglas on 68-aastane Ameerika näitleja. Sündis 12. oktoobril 1952 USA-s Californias Northridge'is ja on kuulus uue paaritu paari poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Ronalda Douglas on olnud ekraanil Jimmie Walkeriga Head ajad (1974).



Panustage

Aidake meil luua Ronalda Douglase profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Üksikasjad

EesnimiRonaldo
PerekonnanimiDouglas
Vanus68 aastat
Sünnipäev12. oktoober 1952
SünnikohtNorthridge, California, USA
EhitamineÕhuke
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustUus paaritu paar
Lisateave Ronalda Douglase kohta Vähem Ronalda Douglase kohta

Pildigalerii

Ronalda Douglas Ronalda Douglas Ronalda Douglas Ronalda Douglas Ronalda Douglas Ronalda Douglas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kord kangelane1987Telesaade
Ma unistan Jeannie'st ... viisteist aastat hiljem1985AbiTelefilm
Suurenevad valud1985Proua TrotterTelesaade
Mis nüüd juhtub!1985VastuvõtutöötajaTelesaade
See naine palkamiseks1985sekretärTelefilm
Uus paaritu paar1982Gwendolyn TuviTelesaade
Simon & Simonüheksateist kaheksakümmend üksCIA vastuvõtuametnikTelesaade
Carteri riik1977ConnieTelesaade
Mis toimub!!1976Aprill, sekretär NancyTelesaade
Isis1975Rennie CarolTelesaade
Jeffersonid1975NatalieTelesaade
Head ajad1974Charlene, T.C. - TeresaTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jimmie Walker ja Ronalda DouglasJimmie Walker
    • Head ajad
      1974
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.