Põhiline Suhted Ümmargune rousy

Ümmargune rousy

Teie Homseks Horoskoop

Ümmargune rousy AbielusKoht 5027 -1163Vanus 34-aastane Tähtkuju Veevalaja Suhted 3 kokku Ronda Rousey on rase!
Ta peaks maksma oktoobris 2021.

Kellega ta praegu käib?

Ronda Rousey ja Travis BrowneTravis Browne ja Ronda Rousey on alates 27. augustist 2017 olnud abielus 3 aastat. vaata suhet

Suhted

Ronda Rousey on olnud suhetes Brendan Schaubiga(2013 - 2014)ja Timothy Digorrio(2012 - 2013).








kes on st vincent dating

Umbes

Ronda Rousey on 34-aastane Ameerika võitluskunst. 1. veebruaril 1987 Riverside'i maakonnas Californias sündinud Ronda Jean Rousey on sündinud aastatel 2010–2016 (MMA) kuuluva karjääri jooksul UFCga sõlmitud 1. naise poolest. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Ronda Rousey kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Californias Santa Monicast pärit inimesed, 1987 sündinud ja Ameerika judoka.






Panustage

Aidake meil Ronda Rousey profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus15 aastat, 7 kuud--
Tutvumislehtkaks1 aasta, 6 kuud1 aasta, 3 kuud1 aasta
Kokku35 aastat, 7 kuud2 aastat, 8 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiÜmmargune
Keskmine nimiTeksad
PerekonnanimiRousey
Täisnimi sündidesRonda Jean Rousey
Alternatiivne nimiRowdy, Rowdy One, Rowdy Ronda, Arm Collector
Vanus34 aastat
Sünnipäev1. veebruar 1987
SünnikohtRiverside'i maakond, California
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal61 kg (135 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusMutt vasaku silma all
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstMMA võitleja, näitleja, võitluskunstnik
OkupatsioonVõitluskunstid
Taotle kuulsust1. naine, kes on UFC-ga allkirjastanud
Aasta (d) aktiivne2011– tänapäev, 2010–2016 (MMA)
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüdleb talentide agentuuri, võitlus hõimude haldamise, LLC
Rind (tollides)35
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus4
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididhttp://rondarousey.net, http://www.sherdog.com/fighter/73073 from / wiki / Sherdog, instagram.com/rondarousey/, twitter.com/rondarousey, www.facebook.com/ronda.cips, www.biography.com/people/ronda-rousey-21319725, http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?fighterID=73073 saidilt / wiki / Sherdog, http://rondarousey.com/

Ronda Jean Rousey (; sündinud 1. veebruaril 1987) on USA professionaalne maadleja, pensionil segavõitluskunstnik ja judoka. Teda tuntakse kõige paremini UFC-s veedetud aja ja WWE maadlejana tegutsemise tõttu. Tema kauaaegne hüüdnimi 'Rowdy' päriti hilja profimaadleja Roddy Piperi käest.

Lisateave Ronda Rousey kohta Ronda Rousey kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Travis BrowneAbielusOktoober 2015kohal5 aastat
kaksBrendan SchaubSuhe2013Juuli 20141 aasta
1Timothy DigorrioSuhe201220131 aasta
Travis Browne #3

Travis Browne

2015.

Travis Browne ja Ronda Rousey on olnud abielus ...[vaata paari] Brendan Schaub #kaks

Brendan Schaub

2013 - 2014

Ronda Rousey ja Brendan Schaub on lahus ...[vaata paari] Timothy Digorrio #1

Timothy Digorrio

2012 - 2013

Timothy Digorrio ja Ronda Rousey on lahus ...[vaata paari] #3

Travis Browne

2015.

Travis Browne ja Ronda Rousey on olnud abielus 3 aastat. Pärast 4-kuulist kihlumist abielluti 27. augustil 2017.



Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #kaks

Brendan Schaub

2013 - 2014

Ronda Rouseyl ja Brendan Schaubil oli suhe 2013. aastast kuni 2014. aasta juulini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #1

Timothy Digorrio

2012 - 2013

Timothy Digorrio ja Ronda Rousey suhe oli aastatel 2012–2013.

Suhe 1 aasta vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ümmargune rousy3. 4 VeevalajaVõitluskunstid
Ameeriklane
Travis Browne38 VähkVõitluskunstid
Ameeriklane
Brendan Schaub38 kalaKoomik
Ameeriklane
Timothy Digorrio- Võitluskunstid
Ameeriklane

Pildigalerii

Ümmargune rousy Ümmargune rousy Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019 Royal Rumble Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019 Royal Rumble Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019 Royal Rumble Phoenixis Ronda Rousey - WWE 2019. aasta kuninglik müristamine Phoenixis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Charlie inglid2019. aastaVõitluse juhendajaFilm
WrestleMania 352019. aastaÜmmargune rousyTelesaade
Maadlus2019. aastaÜmmargune rousyTelesaade
WWE kuninglik müristamine2019. aastaÜmmargune rousyTelesaade
22. miil2018Sam SnowFilm
WrestleMania2018Ümmargune rousyTelesaade
9-1-12018Lena BoskoTelesaade
WWE SummerSlam2018Ümmargune rousyTelesaade
WWE ellujäänute seeria2018Ümmargune rousyTelesaade
UFC 25 aastat lühidalt2018Telesaade
Entourage2015.ÜmmarguneFilm
Vihane 72015.KaraFilm
WrestleMania2015.Ümmargune rousyTelesaade
Varjatud koht2015.Devon PenberthyTelesaade
The Expendables 32014KuuFilm
Purjus ajalugu2013Gallus MagTelesaade
Ameerika judoka2009Ümmargune rousyFilm
WWE Smackdown!1999Ümmargune rousyTelesaade
WWE toores1993Ronda Rouesy, Ronda RouseyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi