Põhiline Suhted Ronnie O'Sullivan

Ronnie O'Sullivan

Teie Homseks Horoskoop

Ronnie O'Sullivan KihlatudVanus 45 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Ronnie O'Sullivan ja Laila Rouass on kihlatud. vaata suhet

Suhted

Ronnie O'Sullivanil pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Ronnie O'Sullivan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1975 sündinud, iiri päritolu inglased ja itaalia päritolu inglased.



Panustage

Aidake meil luua Ronnie O'Sullivani profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.






Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiRonnie
PerekonnanimiO'Sullivan
Vanus45 aastat
Sünnipäev5. detsember 1975
SünnikohtWordsley, West Midlands
TähtkujuAmbur
RahvusItaalia keel

Ronald Antonio O'Sullivan OBE (sündinud 5. detsembril 1975) on professionaalne Inglise snookerimängija ja praegune maailmameister. Pärast professionaalseks muutumist 1992. aastal on ta Triple Crowni turniiridel võitnud kuus maailmameistrivõistlust, rekordilised seitse meistritiitlit ja rekordilised seitse Ühendkuningriigi meistrivõistlust, rekordiliselt 20 tiitlit. Üks 11 mängijast, kes on võitnud karjääri Triple Crown, omab kõigi aegade edetabelite kõigi aegade rekordit 37-ga. Ta purustas Stephen Hendryga jagatud rekordi, võites 2020. aasta snuukri maailmameistrivõistlused. Samuti on tal rekord edetabeli tiitli noorim võitja, kes võitis 1993. aasta Suurbritannia meistrivõistlused 17 aasta ja 358 päeva vanuselt, samuti oli ta meistrite noorim võitja 1995. aastal, olles 19 aastat ja 69 päeva vana. Ta on teeninud karjääri auhinnaraha üle 11 miljoni naela, mis on suurim summa kõigist snuukerimängijatest.



Lisateave Ronnie O'Sullivani kohta Vähem Ronnie O'Sullivani kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Laila RouassSuhe kohal-
Laila Rouass #1

Laila Rouass

Ronnie O'Sullivan ja Laila Rouass on ...[vaata paari] #1

Laila Rouass

Ronnie O'Sullivan ja Laila Rouass on kihlatud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus33%'> Ühilduvus 38% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ronnie O'SullivanNeli, viis Ambur
Itaalia keel
Laila Rouass49 VähkNäitleja
Briti

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ronnie O'Sullivani Ameerika sagimine2017.Ise - saatejuhtTelesaade
Tere hommikust Suurbritannia2014Ise - külalineTelesaade
Meistrite meister2013IseTelesaade
Pühapäevane hiline hommikueine2012Ise - külalineTelesaade
Nende oma liiga2010Ise - külalineTelesaade
Üks saade2006IseTelesaade
Top Gear2002Ise - eriline külalineTelesaade
Richard ja Judy2001IseTelesaade
Hommikusöök2000IseTelesaade
Wrighti kraam2000Ise - külalineTelesaade
Frank Skinneri näitusüheksateist üheksakümmend viisIseTelesaade
Mängujuht1992IseTelesaade
Suur paus1991IseTelesaade
MM-snuuker1973IseTelesaade
Spordiküsimus1970Ise / ... (2 osa, 2004)Telesaade
Uudised kell kümme1967IseTelesaade
See on sinu elu1955IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi