Põhiline Suhted Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda 'Chilli' Thomas

Teie Homseks Horoskoop

Rozonda Vallaline676. koht 64Vanus 50 aastat vana Tähtkuju kala Suhted kokku 12 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Rozonda 'Chilli' Thomas on praegu vallaline.








Suhted

Rozonda 'Chilli' Thomas on olnud suhetes Nick Cannoniga(2016), Brad James(2015 - 2016), Wayne Brady(2013 - 2014), Tyrese Gibson(2011 - 2012), Floyd Mayweather Jr.(2008 - 2010), T.J. Holmes(2006 - 2007), Usher(2001 - 2003), Marlon Wayans ja Dallas Austin(1990 - 1999).



Rozonda 'Chilli' Thomasel on olnud kohtumisi Larry Johnsoniga (Ameerika jalgpall)(2008 - 2009)ja Hill Harper(2006).






Rozonda 'Chilli' Thomas on kuuldavasti haakinud L.A. Reidi(1994).



Umbes

Rozonda 'Chilli' Thomas on 50-aastane Ameerika laulja. Rozonda Ocielian Thomas sündis 27. veebruaril 1971 USA-s Columbuses, Georgia osariigis. Ta on kuulus R & B / hip-hop tüdrukute grupi TLC poolest. karjääris, mis ulatub 1991. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Kalad.

Rozonda 'Chilli' Thomas kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Epic Recordsi artistid, Ameerika naislauljad ja Ameerika tõsielusarjade osalejad.



Panustage

Aidake meil luua Rozonda 'Chilli' Thomas'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht99 aastat, 1 kuu1 aasta, 9 kuud3 kuud
Kohtuminekaks5 kuud, 1 päev3 kuud, 16 päeva2 kuud, 1 päev
Kuuldavasti1---
Kokku129 aastat, 1 kuu1 aasta, 4 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRozonda
Keskmine nimiOcielian
PerekonnanimiThomas
Täisnimi sündidesRozonda Ocielian Thomas
Alternatiivne nimiRoz, Chilli, Rozonda Thomas, Rozonda Ocelean Thomas, Rozonda Ocielian Thomas
Vanus50 aastat
Sünnipäev27. veebruar 1971
SünnikohtColumbus, Georgia, USA
Kõrgus5 '0' (152 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBenjamin E. Maysi keskkool
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, tantsija, näitleja, telenägu, modell
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustR & B / hip-hop tüdrukute rühma TLC.
Muusikažanr (tekst)Pop, R & B, hiphop, New Jack Swing, Funk, Hip Hop Soul
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev, 1991 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaLaFace (1991-2001), Arista (2001-2005), Eepos (2013-praegune), Eepos (2013), LaFace, Arista, Eepos
Seotud aktidTLC, Tionne Watkins ,, Lisa Lopes, TLK, Tionne 'T-Boz' Watkins, Lisa 'vasak silm' Lopes, Usher, Dallas Austin
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Richard De La Font Agentuur
Brändi kinnitus(2012) Infomercial: ilmus „Brazilian Butt Lift” inforeklaamis:
Ametlikud veebisaididtwitter.com/officialchilli, fitchilli.com/, www.facebook.com/pages/Rozonda-Chilli-Thomas/263986910318438, myspace.com/officialchillimusic, http://fitchilli.com
IsaAbdul Ali |
EmaAva Thomas
SõberTionne 'T-boz' Watkins ', Lisa' Lefteye 'Lopez

Rozonda Ocielian Thomas (sündinud 27. veebruaril 1971), paremini tuntud lavanimega Chilli, on USA laulja-laulukirjutaja, tantsija, näitleja, telenägu ja modell, kes sai kuulsaks 1990. aastate alguses grupi TLC liikmena, üks 20. sajandi lõpu enimmüüdud tütarlaste rühmadest.

Lisateave Rozonda 'Chilli' Thomase kohta Rozonda 'Chilli' Thomasest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12Nick CannonSuheJuuni 2016September 20163 kuud
üksteistBrad JamesSuheVeebruar 2015Mai 20161 aasta
10Wayne BradySuhe R Detsember 2013Veebruar 20143 kuud
9Tyrese GibsonSuheDetsember 2011Veebruar 20123 kuud
8Larry Johnson (Ameerika jalgpall)KohtumineDetsember 2008Mai 20095 kuud
7Floyd Mayweather Jr.SuheVeebruar 2008September 20102 aastat
6T.J. HolmesSuheNovember 2006Mai 20076 kuud
5Hill HarperKohtumineMai 2006Juuli 20062 kuud
4UsherSuheDetsember 2001Detsember 20032 aastat
3L.A. ReidKohtumine R 19941994-
kaksMarlon WayansSuheJuuli 1992September 19922 kuud
1Dallas AustinSuheJuuli 1990August 19999 aastat
Nick Cannon #12

Nick Cannon

2016

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Nick Cannon eraldavad ...[vaata paari] Brad James #üksteist

Brad James

2015 - 2016

Brad James ja Rozonda 'Chilli' Thomas lahku ...[vaata paari] Wayne Brady #10Kuulujutt

Wayne Brady

2013 - 2014

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Wayne Brady olid ...[vaata paari] Tyrese Gibson #9

Tyrese Gibson

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Tyrese Gibson sep ...[vaata paari] Larry Johnson (Ameerika jalgpall) #8

Larry Johnson (Ameerika jalgpall)

2008 - 2009

Larry Johnson (Ameerika jalgpall) ja Rozonda ...[vaata paari] Floyd Mayweather Jr. #7

Floyd Mayweather Jr.

2008 - 2010

Floyd Mayweather Jr ja Rozonda 'Chilli' Tho ...[vaata paari] T.J. Holmes #6

T.J. Holmes

2006 - 2007

T.J. Holmes ja Rozonda 'Chilli' Thomas lahutavad ...[vaata paari] Hill Harper #5

Hill Harper

2006

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Hill Harper lahutavad ...[vaata paari] Usher #4

Usher

2001 - 2003

Usher ja Rozonda 'Chilli' Thomas lahutasid mind ...[vaata paari] L.A. Reid #3Kuulujutt

L.A. Reid

1994

L.A. Reid ja Rozonda 'Chilli' Thomas on septembris ...[vaata paari] Marlon Wayans #kaks

Marlon Wayans

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Marlon Wayans sep ...[vaata paari] Dallas Austin #1

Dallas Austin

1990 - 1999

Dallas Austin ja Rozonda 'Chilli' Thomas sep ...[vaata paari] #12

Nick Cannon

2016

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Nick Cannon dateerisid 2016. aasta märtsist septembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #üksteist

Brad James

2015 - 2016

Brad James ja Rozonda 'Chilli' Thomas on dateeritud märtsist 2015 kuni maini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #10

Wayne Brady

2013 - 2014 (kuulujutt)

Rozonda 'Chilli' Thomas olevat kuulunud Wayne Brady'ga 2013. aasta detsembris.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #9

Tyrese Gibson

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Tyrese Gibson dateerisid 2012. aasta jaanuarist märtsini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #8

Larry Johnson (Ameerika jalgpall)

2008 - 2009

Larry Johnson (Ameerika jalgpall) ja Rozonda 'Chilli' Thomas kohtusid 2008. aasta detsembris.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #7

Floyd Mayweather Jr.

2008 - 2010

Floyd Mayweather juunior ja Rozonda 'Chilli' Thomas dateerisid oktoobrist 2009 kuni septembrini 2010.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #6

T.J. Holmes

2006 - 2007

T.J. Holmes ja Rozonda 'Chilli' Thomas on dateeritud 2007. aastast kuni 2007. aasta maini.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 1% vaata suhet #5

Hill Harper

2006

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Hill Harper kohtusid 2006. aasta mais.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #4

Usher

2001 - 2003

Usher ja Rozonda 'Chilli' Thomas on dateeritud 2001. aastast kuni 2003. aasta detsembrini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #3

L.A. Reid

1994 (kuulujutt)

Kuuldavasti on L.A. Reid end 1994. aastal ühendanud Rozonda 'Chilli' Thomasega.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus13%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #kaks

Marlon Wayans

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Marlon Wayans dateerisid juulist septembrini 1992.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 92% vaata suhet #1

Dallas Austin

1990 - 1999

Dallas Austin ja Rozonda 'Chilli' Thomas dateerisid juulist 1990 kuni augustini 1999.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 68% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rozonda 'Chilli' Thomasviiskümmend kalaLaulja
Ameeriklane
Nick Cannon40 KaaludRäppar
Ameeriklane
Brad James39 VähkNäitleja
Ameeriklane
Wayne Brady48 KaksikudVestlussaate juht
Ameeriklane
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Larry Johnson (Ameerika jalgpall)41 SkorpionAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Floyd Mayweather Jr.44 kalaPoks
Ameeriklane
T.J. Holmes43 LõviTV uudised
Ameeriklane
Hill Harper55 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Usher42 KaaludLaulja
Ameeriklane
L.A. Reid64 KaksikudMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Marlon Wayans48 VähkNäitleja
Ameeriklane
Dallas Austinviiskümmend KaljukitsLaulukirjutaja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
TronMees2. juuni 199723-aastane Dallas Austin

Pildigalerii

Usher Raymond ja Rozonda Chilli Thomas Usher Raymond ja Rozonda Chilli Thomas Usher Raymond ja Rozonda Chilli Thomas TLC 1995. aasta MTV filmiauhindade jagamisel TLC 1995. aasta MTV filmiauhindade jagamisel Marshall - Rozonda 'Chilli' Thomas Tšilli, T Boz ja vasak silm Rozonda 'Chilli' Thomas Rozonda 'Chilli' Thomas Chilli Maxim Online Chilli Maxim Online Floyd Mayweather ja tšilli

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Marshall2017Zora Neale HurstonFilm
Vallalised naised2011TšilliTelesaade
TLC: elu 3D-s2002Telefilm
Ticker2001Lilly (tšillina)Film
Lumepäev2000Nona (kui tšilli)Film
A Diva jõululaul2000Marli Jacob (tšillina)Telefilm
Armastuslaul2000Maja direktorTelefilm
Tugev meditsiin2000Amber SteeleTelesaade
Parkerid1999KaiTelesaade
See on 70ndate näitus1998Kuum õdeTelesaade
Hav palju1997Kris (tšillina)Film
Majapidu 31994Seks kui relv (kui TLC)Film
CBS koolivaheaeg19841. räpparTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.