Põhiline Suhted Ryan Higa

Ryan Higa

Teie Homseks Horoskoop

Ryan HigaVanus 30 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Ryan Higa tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Ryan Higa on olnud suhetes Arden Cho'ga(2015 - 2020), Andrea Thi(2010)ja Tarynn Nago(2006 - 2010).



kes on shawn wayans dating

Umbes

Ryan Higa on 30-aastane ameerika isiksus. Sündinud 6. juunil 1990 Hawaiil Hilo linnas, on ta kuulus Youtube'i videote Nigahiga poolest karjääris, mis hõlmab aastaid 2006 kuni tänapäev. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Ryan Higa on olnud ekraanil Arden Cho'ga Salajase kraami esindajad (2010).



Ryan Higa kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Interneti-meemid, Ameerika koomikud ja Ameerika judoka.

Panustage

Aidake meil luua Ryan Higa profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



brigette lundy-paine partner

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht35 aastat3 aastat4 aastat
Kokku35 aastat3 aastat4 aastat

Üksikasjad

EesnimiRyan
PerekonnanimiHiga
Täisnimi sündidesRyan Higa
Alternatiivne nimiRyan Higa, Nigahiga
Vanus30 aastat
Sünnipäev6. juuni 1990
SünnikohtHilo, Hawaii
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusAasiapärane
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWaiakea keskkool
ÜlikoolNevada ülikool
AmetitekstYouTube'i isiksus
OkupatsioonIseloom
Taotle kuulsustYoutube'i videod Nigahiga
Muusikažanr (tekst)Komöödia, mängimine
Aasta (d) aktiivne2006 (2006) –olevik, 2006 – tänapäev, 2020 – tänapäev
Seotud aktidSmosh, tellijate ja vaatamiste arv on värskendatud alates 3. augustist 2015., Wong Fu Productions, Traphik, Jenna Marbles, D-trix, David Choi, Andrew Garcia, Lilly Singh, Jeremy Lin, OfflineTV
Ametlikud veebisaididhttp://www.HigaTV.com
SõberSean Fujiyoshi

Ryan Higa (sündinud 6. juunil 1990), tuntud ka kui nigahiga (), on Ameerika koomik, internetipersoon, muusik ja näitleja. Ta on tuntud oma komöödiavideote poolest YouTube'is. Tema YouTube'i kanal nigahiga oli ajavahemikul 2009–2011 677 järjestikust päeva YouTube'is enim tellitud kanal.

debbie rosa ja ariana pildid
Lisateave Ryan Higa kohta Ryan Higa kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Arden ChoSuhe201520205 aastat
kaksAndrea ThiSuhe20102010-
1Tarynn NagoSuhe200620104 aastat
Arden Cho #3

Arden Cho

2015 - 2020

Ryan Higa ja Arden Cho on lahus ...[vaata paari] Andrea Thi #kaks

Andrea Thi

2010

Ryan Higa ja Andrea Thi on lahus ...[vaata paari] Tarynn Nago #1

Tarynn Nago

2006 - 2010

Ryan Higa ja Tarynn Nago läksid 2010. aastal lahku ...[vaata paari] #3

Arden Cho

2015 - 2020

Ryan Higa ja Arden Cho suhe oli aastatel 2015–2020.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet #kaks

Andrea Thi

2010

Ryan Higa ja Andrea Thi käisid 2010. aastal.

vaata suhet #1

Tarynn Nago

2006 - 2010

Ryan Higa ja Tarynn Nago dateerisid aastatel 2006–2010.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 22% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ryan Higa30 KaksikudIseloom
Ameeriklane
Arden Cho35 LõviNäitleja
Ameeriklane
Andrea Thi-
Tarynn Nago28 SõnnMuu
Ameeriklane

Pildigalerii

Kassem Gharaibeh, Anthony Padilla, Ian Hecox ja Ryan Higa Ryan Higa ja Tarynn Nago Ryan Higa ja Tarynn Nago Ryan Higa ja Andrea Thi Ryan Higa Ryan Higa Ryan Higa Ryan Higa Ryan Higa Ryan Higa Ryan Higa Ryan Higa

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ohana leidmine2021RyanFilm
Minu K-Popi poiss2017R.O.P.Lühifilm
Vallaline 30-ks2016TrevorTelesaade
Räägi mulle, kuidas ma suren2016KriimustadaFilm
Kristlik saade2016Disney tegelasedTelesaade
DashieXP2016Telesaade
Lend 75002014Dustin CotchinFilm
Jeremy Lin läheb Hollywoodi2014Lühifilm
Kell päästis: film2013Zack MorrisLühifilm
Kaua kadunud liige2013RyanLühifilm
Õe juhend korporatsioonide süsteemi ellujäämiseks2013JustinLühifilm
Smosh beebid2013Beebi RyanTelesaade
Jõulude lõpp2013Ryan (hääl)Lühifilm
Raamatuklubi2012Youtube NinjaTelesaade
Vannun ninjad2011DJ elevandipeaTelesaade
Kui loll2011VäljakutsujaLühifilm
Salajase kraami esindajad2010AdenLühifilm
Halva ilma filmid2010Telesaade
YouTube Assassin2010Ryan HigaTelesaade
Elektriline Spoofaloo2009Cho ChengTelesaade
Mina<3 Vampires2009Corbini sõberTelesaade
Jaam2009Ryan, TimTelesaade
Ninja Piim2009Lapchung, kapten Ching Ching, RyanLühifilm
Kui [tühi] oleks tõeline2009Õpilane nr 3Telesaade
NigaHiga2009Hanate, R-Dizzle, RyanTelesaade
Ryan ja Sean pole nii suurepärane seiklus2008RyanFilm
Smosh2005Boss Ninja, maapähklite üliõpilaneTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ryan Higa ja Arden ChoArden Cho
    • Salajase kraami esindajad
      2010
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.