Põhiline Suhted Ryan Phillippe

Ryan Phillippe

Teie Homseks Horoskoop

Ryan PhillippeKoht 233 -55Vanus 46 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 11 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Ryan Phillippe tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Ryan Phillippe oli varem abielus Reese Witherspooniga(1999 - 2008).



Ryan Phillippe on kihlatud Paulina Slagteriga(2015 - 2016).






Ryan Phillippe on olnud suhetes Elsie Hewittiga(2017), Amanda Seyfried(2010 - 2011), Alexis Knapp(2010)ja Abbie Cornish(2007 - 2010).



Ryan Phillippe on olnud kohtumisi Ashley Greenega(2013), Rihanna(2011 - 2012), Jessica White(2010), Lindsay Lohan(2010)ja Nikki Reed(2007).

Umbes

Ryan Phillippe on 46-aastane Ameerika näitleja. 10. septembril 1974 USAs Delaware'is New Castle'is sündinud Ryan Matthew Phillippe'ist on ta kuulus ma tean, et ma tean, mida sa eelmisel suvel tegid, väike poissinine ja julmad kavatsused. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Ryan Phillippe on osalenud 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Angelina Jolie Mängib peast (1998), Claire Danes sisse Igby läheb alla (2002), Joe Fiske sisse Üks elu elamiseks (1968), Reese Witherspoon sisse Julmad kavatsused (1999)ja Abbie Cornish aastal Stop-Loss (2008).

Ryan Phillippe kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Ryan Phillippe'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus111 aastat, 3 kuud--
Kihlatud15 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht43 aastat1 aasta3 kuud, 1 päev
Kohtumine54 kuud, 2 päeva24 päeva-
Kokkuüksteist11 aastat, 3 kuud1 aasta, 10 kuud3 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRyan
Keskmine nimiMatthew
PerekonnanimiPhillippe
Täisnimi sündidesRyan Matthew Phillippe
Vanus46 aastat
Sünnipäev10. september 1974
SünnikohtUus loss, Delaware, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusTema loomulikult lokkis blondid juuksed
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolUue lossi baptistiakadeemia, DE (1992)
AmetitekstNäitleja, režissöör ja produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMa tean, mida sa eelmisel suvel tegid, väike poiss sinine ja julmad kavatsused.
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Schiff Company, Llc
Brändi kinnitusNintendo telereklaam (1991)
Ametlikud veebisaididphillippe-online.com/, www.matthew-ryan-phillippe.com/, twitter.com/ryanphillippe
IsaRichard Phillippe (tema isa on keemiatehnik)
EmaSusan Phillippe (tema ema töötab enne ja pärast sünnitust)
ÕdeKirsten Phillippe, Lindsay Phillippe, Katelyn Phillippe
PereliigeDiakon Reese Phillippe (poeg), Ava Phillippe (tütar), Kai (tütar)
SõberBreckin Meyer, JD Harmeyer, Seth Green, David E. Siegal, David E. Siegel
LemmikloomadFrank Sinatra (koer - Ameerika buldog), Chi Chi Rodriguez (koer - chihuahua), Coco kanal (koer - prantsuse buldog)

Matthew Ryan Phillippe (; sündinud 10. septembril 1974) on USA näitleja. Pärast Billy Douglasena esinemist seebiooperis 'Üks elu elada' sai ta kuulsaks 1990. aastate lõpus, mängides rolle filmides, sealhulgas 'Ma tean, mida sa eelmisel suvel tegid, julmad kavatsused' ja 54. 2000. aastatel ta esines mitmes filmis, sealhulgas Gosford Park (2001), Crash (2004), Meie isade lipud (2006), Rikkumine (2007), Stop-Loss (2008), MacGruber (2010) ja The Lincoln Lawyer (2011) . 2010. aastal mängis Phillippe The Bang Bangi klubis Pulitzeri auhinna võitnud fotograafi Greg Marinovichi rolli. Ta mängis USA võrgu põnevusdraamas Shooter Bob Lee Swaggeri peaosas.

Lisateavet Ryan Phillippe'i kohta Ryan Phillippe kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistElsie HewittSuheAprill 2017Juuli 20173 kuud
10Ashley GreeneKohtumineVeebruar 2013Veebruar 2013-
9RihannaKohtumineDetsember 2011Aprill 20124 kuud
8Paulina SlagterSuheOktoober 2011November 20165 aastat
7Amanda SeyfriedSuheOktoober 2010Mai 20117 kuud
6Alexis KnappSuheMai 2010Oktoober 20105 kuud
5Jessica WhiteKohtumineAprill 2010Aprill 2010-
4Lindsay LohanKohtumineVeebruar 2010Veebruar 2010-
3Nikki ReedKohtumineVeebruar 2007Veebruar 2007-
kaksAbbie CornishSuheVeebruar 2007Veebruar 20103 aastat
1Reese WitherspoonAbielusVeebruar 1997Juuni 200811 aastat
Elsie Hewitt #üksteist

Elsie Hewitt

2017

Elsie Hewitt ja Ryan Phillippe läksid lahku ...[vaata paari] Ashley Greene #10

Ashley Greene

2013

Ashley Greene ja Ryan Phillippe on eraldi ...[vaata paari] Rihanna #9

Rihanna

2011 - 2012

Rihanna ja Ryan Phillippe läksid lahku 2. aprillil ...[vaata paari] Paulina Slagter #8

Paulina Slagter

2011 - 2016

Paulina Slagter ja Ryan Phillippe läksid lahku ...[vaata paari] Amanda Seyfried #7

Amanda Seyfried

2010 - 2011

Amanda Seyfried ja Ryan Phillippe läksid lahku ...[vaata paari] Alexis Knapp #6

Alexis Knapp

2010

Alexis Knapp ja Ryan Phillippe läksid lahku ...[vaata paari] Jessica White #5

Jessica White

2010

Jessica White ja Ryan Phillippe on eraldi ...[vaata paari] Lindsay Lohan #4

Lindsay Lohan

2010

Ryan Phillippe ja Lindsay Lohan on eraldi ...[vaata paari] Nikki Reed #3

Nikki Reed

2007

Ryan Phillippe ja Nikki Reed on lahus ...[vaata paari] Abbie Cornish #kaks

Abbie Cornish

2007 - 2010

Abbie Cornish ja Ryan Phillippe läksid lahku ...[vaata paari] Reese Witherspoon #1

Reese Witherspoon

1997 - 2008

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon olid kaks ...[vaata paari] #üksteist

Elsie Hewitt

2017

Elsie Hewitt ja Ryan Phillippe dateerisid aprillist juulini 2017.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #10

Ashley Greene

2013

Ashley Greene ja Ryan Phillippe kohtusid 2013. aasta märtsis.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #9

Rihanna

2011 - 2012

Rihanna ja Ryan Phillippe kohtusid 2011. aasta detsembris.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #8

Paulina Slagter

2011 - 2016

Paulina Slagter ja Ryan Phillippe olid kihlatud 10 kuud. Nad said neli aastat pärast kokkutulekut oktoobris 2011. Nad olid kihlatud 25. detsembril 2015, kuid lahkusid hiljem 2016. aasta novembris.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #7

Amanda Seyfried

2010 - 2011

Amanda Seyfried ja Ryan Phillippe dateerisid oktoobrist 2010 kuni maini 2011.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #6

Alexis Knapp

2010

Alexis Knapp ja Ryan Phillippe said 2010. aasta maist oktoobrini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 32% Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Jessica White

2010

Jessica White ja Ryan Phillippe kohtusid 2010. aasta aprillis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #4

Lindsay Lohan

2010

Ryan Phillippe ja Lindsay Lohan kohtusid 2010. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #3

Nikki Reed

2007

Ryan Phillippe ja Nikki Reed kohtusid 2007. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #kaks

Abbie Cornish

2007 - 2010

Abbie Cornish ja Ryan Phillippe dateerisid veebruarist 2007 kuni veebruarini 2010.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #1

Reese Witherspoon

1997 - 2008

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon olid abielus 8 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut märtsis 1997. Pärast kuuekuist kihlust abiellusid nad 5. juunil 1999. 8 aastat hiljem läksid nad lahku 30. oktoobril 2006 ja lahutasid 5. oktoobril 2007.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 89% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ryan Phillippe46 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Elsie Hewitt25 kalaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Ashley Greene3. 4 kalaNäitleja
Ameeriklane
Rihanna33 kalaLaulja
Barbadane
Paulina Slagter30 SõnnMudel
Ameeriklane
Amanda Seyfried35 AmburNäitleja
Ameeriklane
Alexis Knapp31 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jessica White36 KaksikudMudel
Ameeriklane
Lindsay Lohan3. 4 VähkNäitleja
Ameeriklane
Nikki Reed33 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Abbie Cornish38 LõviNäitleja
Austraallane
Reese WitherspoonNeli, viis JäärNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Ava ElizabethNaine9. september 199921 aastat vana Reese Witherspoon
Diakon ReeseMees23. oktoober 200317-aastane Reese Witherspoon
KaiNaine1. juuli 20119-aastane Alexis Knapp

Pildigalerii

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon - 12. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind - pressituba (2006) Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon - 12. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind - saabumised (2006) Reese Whiterspoon ja Ryan Phillippe - 8. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind (2002) Reese Whiterspoon ja Ryan Phillipe - 8. iga-aastane näitlejate gildi auhind (2002) Reese Whiterspoon ja Ryan Phillippe - 8. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind (2002) Reese Whiterspoon ja Ryan Phillippe - 8. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind (2002) Reese Whiterspoon ja Ryan Phillippe - 8. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind (2002) Reese Whiterspoon ja Ryan Philippe - 8. iga-aastane ekraaninäitlejate gildiauhind (2002) Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe - 63. iga-aastane Kuldgloobuse auhind - saabumine (2006) Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe - 63. iga-aastane Kuldgloobuse auhind - saabumine (2006) Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe - 63. iga-aastane Kuldgloobuse auhind - saabumine (2006) Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe - 63. iga-aastane Kuldgloobuse auhind - saabumine (2006)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Philadelphia heli2020CharleyFilm
Suur taevas2020Cody HoytTelesaade
2.2020Major Vic DavisFilm
Mõisaproua2020Tanner WadsworthFilm
Ajaloolised praed2019. aastaJulius CaesarTelesaade
Elus (II)2019. aastaMark EscherFilm
Kuulus armunud2017Ryan PhillippeTelesaade
Soovi peale2017Jonathan ShannonFilm
Laskur2016Bob Lee SwaggerTelesaade
Ring2016VictorLühifilm
Saladused ja valed2015.Ben CrawfordTelesaade
Püüdke põrgu2014Reagan PearceFilm
Taastada2014StevenFilm
kõik viied2013ScottFilm
Brooklyn Üheksa-Üheksa2013MiltonTelesaade
Purjus ajalugu2013Benjamin HayesTelesaade
Kättemaks Jolly eest!2012BachmeierFilm
Mehed tööl2012Ryan PhillippeTelesaade
Lincolni advokaat2011Louis RouletFilm
Seadistamine2011Vincent LongFilm
Bang Bang Klubi2010Greg MarinovichFilm
MacGruber2010PiperFilm
Teeskle aega2010Ilus poissTelesaade
Tlatelolco: Mehhiko 682009Film
Franklyn2008David, PreeftFilm
Stop-Loss2008Brandon KingFilm
Rikkumine2007Eric O'NeillFilm
Kahjud2007Channing McClarenTelesaade
Viis sõrme2006MartijnFilm
Meie isade lipud2006John 'Doc' BradleyFilm
Kaos2005Shane DekkerFilm
Kana robot2005George Taylor, Reggie MantleTelesaade
Krahh2004Ohvitser Hanson (Ryan Phillipe rollis)Film
Mina sees2003Simon Cable (Ryan Phillipe rollis)Film
Igby läheb alla2002OliverFilm
Konkurentsi rikkumine2001Milo HoffmanFilm
Gosfordi park2001Henry DentonFilm
Ettevõtte mees2000PetrovFilm
Relva tee2000Hr ParkerFilm
Julmad kavatsused1999Sebastian ValmontFilm
541998Shane O'SheaFilm
Kodune1998Harlan DykstraFilm
Mängib peast1998KeenanFilm
Will & Grace1998Ryan PhillippeTelesaade
Ma tean, mida sa eelmisel suvel tegid1997Barry CoxFilm
Sissetungija1997Reamees RyanFilm
Väike poissinine1997Danny Knight, Jimmy WestFilm
Mitte kusagil1997ShadFilm
künka kuningas1997WallyTelesaade
Valge squallüheksateist üheksakümmend kuusGil MartinFilm
Hästi kulutatud aegüheksateist üheksakümmend kuusKenny MarksTelefilm
Karmiinpunane mõõnaüheksateist üheksakümmend viisMeremees GrattamFilm
Surmav sissetung: mesilase tapja painajaüheksateist üheksakümmend viisTom RedmanTelefilm
Välised piiridüheksateist üheksakümmend viisRussell 'Rusty' DobsonTelesaade
Perry Masoni müsteerium: irvitava kuberneri juhtum1994Robert FowlerTelefilm
Chicago lootus1994David holgrenTelesaade
Tänu lõunasse1994Del PorterTelesaade
Edu järve saladused1993Stew AtkinsTelesaade
WWE toores1993Leitnant Dixon PiperTelesaade
Matlock1986MichaelTelesaade
Üks elu elamiseks1968Billy DouglasTelesaade
Ameerika mõrvarSpetsiaalagent Lance LeisingFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Angelina Jolie ja Ryan PhillippeAngelina Jolie
    • Mängib peast
      1998
    [vaata sobivust]
  • Claire Danes ja Ryan PhillippeClaire Danes
    • Igby läheb alla
      2002
    [vaata sobivust]
  • Joe Fiske
    • Üks elu elamiseks
      1968
    [vaata sobivust]
  • Reese Witherspoon ja Ryan PhillippeReese Witherspoon
    • Julmad kavatsused
      1999
    [vaata sobivust]
  • Ryan Phillippe ja Abbie CornishAbbie Cornish
    • Stop-Loss
      2008
    [vaata sobivust]
  • Ryan Phillippe ja Claire ForlaniClaire Forlani
    • Konkurentsi rikkumine
      2001
    [vaata sobivust]
  • Ryan Phillippe ja Neve CampbellNeve Campbell
    • 54
      1998
    [vaata sobivust]
  • Ryan Phillippe ja Rachael CookRachael Leigh Cook
    • Konkurentsi rikkumine
      2001
    [vaata sobivust]
  • Ryan Phillippe ja Salma HayekSalma Hayek
    • 54
      1998
    [vaata sobivust]
  • Ryan Phillippe ja Selma BlairSelma Blair
    • Julmad kavatsused
      1999
    [vaata sobivust]
  • Sarah Gellar ja Ryan PhillippeSarah Michelle Gellar
    • Julmad kavatsused
      1999
    [+1 veel]
Rohkem Ryan Phillippe'i ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Ryan Phillippe'i ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.