Põhiline Suhted Sabrina Puusepp

Sabrina Puusepp

Teie Homseks Horoskoop

Sabrina Puusepp Vallaline89. koht -70Vanus 22 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu käib?

Sabrina Carpenter on praegu vallaline.








Suhted

Sabrina Carpenter on olnud suhetes Joshua Bassettiga(2020), Griffin Gluck(2019–2020)ja Bradley Steven Perry(2014 - 2015).



Umbes

Sabrina Carpenter on 21-aastane Ameerika laulja. 11. mail 1999 Pennsylvanias Pennsylvanias Lehigh Valleys sündinud Sabrina Annlynn Carpenteri sündinud naine on kuulus Girl Meets Worldi poolest karjääri jooksul, mis ulatub 2011. aastast kuni praeguse ja muusikalise karjäärini. Tema sodiaagimärk on Sõnn.






Sabrina Carpenter on osalenud 5 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Corey Fogelmanis Tüdruk vastab maailmale (2014), Jordan Fisher aastal Tehke seda (2020), Peyton Meyer sisse Tüdruk vastab maailmale (2014), Kevin G. Quinn sisse Seiklused lapsehoidmises (2016)ja Mitchell Kummen aastal Sarved (2013).



Sabrina Carpenter kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika kontraltod ja Ameerika naislauljad.

Panustage

Aidake meil oma Sabrina Carpenteri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht31 aasta, 3 kuud6 kuud, 23 päeva1 kuu, 1 päev
Kokku31 aasta, 3 kuud6 kuud, 23 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiSabrina
Keskmine nimiAnnlynn
PerekonnanimiPuusepp
Täisnimi sündidesSabrina Annlynn Puusepp
Alternatiivne nimiSab, Sabby, Bri, Sabrina Annlynn Puusepp, Sabrina Ann Lynn Puusepp, Sabrina Puusepp
Vanus22 aastat
Sünnipäev11. mai 1999
SünnikohtLehigh Valley, Pennsylvania, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
Kaal104 kg (47 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPA Cyber ​​(2017)
AmetitekstNäitleja, laulja, laulukirjutaja, tantsija
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustTüdruk vastab maailmale
Muusikažanr (tekst)Rahvapop, indie, pop, poprokk, kantripop, teismeliste pop, tantsupop, R & B, elektropop
Aasta (d) aktiivne2011 - tänapäev, 2011 – tänapäev, muusikaline karjäär
Pill (tekst)Vokaal, klaver, kitarr, bass
PlaadifirmaHollywoodi plaadid, Hollywood, saar
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Perlmani juhtimisgrupp
Brändi kinnitusImepiits
Rind (tollides)30
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)32
Riiete suurus0-2
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididtwitter.com/SabrinaAnnLynn, www.facebook.com/SabrinaAnnLynnCarpenter?fref=ts, www.sabrinacarpenter.com/, www.youtube.com/user/sabrinastar99, http://www.sabrinacarpenter.com, http: // sabrinacarpenter .com
IsaDavid Carpenter
EmaElizabeth Puusepp
ÕdeSarah Carpenter, Cayla Nicolle (poolõde), Shannon Carpenter
SõberRowan Blanchard, Teo Halm, Peyton Meyer, Corey Fogelmanis, August Maturo
LemmikinimesedJennifer Lawrence, Emma Stone, Lily Colins
Lemmikud telesaatedTüdruk vastab maailmale
LemmikbändidCarrie Underwood, Lorde, Christina Aguilera, Taylor Swift, Ashley Tisdale, Demi Lovato
LemmiklauludCeleste Buckinghami 'Run Run Run'
LemmiktoidudMehhiko

Sabrina Annlynn Carpenter (sündinud 11. mail 1999) on USA laulja ja näitleja. Puusepp tegi oma näitlejadebüüdi esinemisega krimisarjas Seadus ja kord: ohvrite üksus ja pälvis esmalt tunnustuse korduva rolli eest Chloe Goodwini noorversioonina telesarjas The Goodwin Games. Seejärel tegi ta läbimurde peaosas Maya Hartina Disney Channel sarjas Girl Meets World aastatel 2014 kuni 2017. Puusepp on mänginud mängufilmides Horns (2013) ja The Hate U Give (2018) ning mänginud Jennyna Disney Channel Originalis Filmi seiklused lapsehoidmises (2016). Häälnäitlejana oli ta aastatel 2013-2018 Disney Channel'i animeeritud sarjas Sofia the First korduv roll printsess Vivianina ning aastatel 2016-2019 avaldas ta Melissa Chase'i Disney XD animasarjas Milo Murphy seadus.

Lisateave Sabrina Carpenteri kohta Sabrina Carpenteri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Joshua BassettTeadmata R August 2020September 20201 kuu
kaksGriffin GluckSuhe R September 201920204 kuud
1Bradley Steven PerrySuheMai 2014August 20151 aasta
Joshua Bassett #3Kuulujutt

Joshua Bassett

2020

Joshua Bassett ja Sabrina Carpenter on eraldi ...[vaata paari] Griffin Gluck #kaksKuulujutt

Griffin Gluck

2019 - 2020

Sabrina Carpenter ja Griffin Gluck olid rumo ...[vaata paari] Bradley Steven Perry #1

Bradley Steven Perry

2014 - 2015

Sabrina Carpenter ja Bradley Steven Perry ...[vaata paari] #3

Joshua Bassett

2020 (kuulujutt)

Joshua Bassettil ja Sabrina Carpenteril oli suhe 2020. aasta augustist kuni 2020. aasta septembrini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #kaks

Griffin Gluck

2019 - 2020 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Sabrina Carpenter Griffin Glucki sidunud 2019. aasta septembris.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #1

Bradley Steven Perry

2014 - 2015

Sabrina Carpenter ja Bradley Steven Perry on dateeritud maist 2014 kuni augustini 2015.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sabrina Puusepp22 SõnnLaulja
Ameeriklane
Joshua Bassettkakskümmend KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Griffin Gluckkakskümmend NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Bradley Steven Perry22 AmburNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod Sabrina Carpenter - isiklikud fotod

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pilved2020Sammy BrownFilm
Tehke seda2020Quinn AckermanFilm
Pika tee lühike ajalugu2019. aastaKuidasFilm
Pikk tüdruk2019. aastaHarper KreymanFilm
Vihkamine U Anna2018HaileyFilm
Nii lähedal2018JessicaTelefilm
James Cordeni järgmine James Corden2018Sabrina PuuseppTelesaade
Miki-hiire segased seiklused2017Nina GlitterTelesaade
Seiklused lapsehoidmises2016Jenny ParkerTelefilm
Milo Murphy seadus2016Lisahääled, Melissa, Melissa ChaseTelesaade
Kõndige jant2016CandaceTelesaade
Tüdruk vastab maailmale2014May segamini kopp, Maya Hart, minaTelesaade
Sarved2013Merrin Williams kell 13Film
Sofia Esimene2013Printsess VivianTelesaade
Goodwini mängud2013Noor ChloeTelesaade
Rända üle Yonderi2013LaulTelesaade
Oranž on uus must2013Jessica WedgeTelesaade
Noobz2012BrittneyFilm
Gulliver Quinn2012IirisTelefilm
Ebaprofessionaalne2012HarperTelefilm
Austin ja Ally2011LucyTelesaade
Phineas ja Ferb2007TüdrukTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999PaulaTelesaade
Autoritasud (telesari)Bailey RougeTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Corey Fogelmanis ja Sabrina CarpenterCorey Fogelmanis
    • Tüdruk vastab maailmale
      2014
    [vaata sobivust]
  • Jordan Fisher ja Sabrina CarpenterJordan Fisher
    • Tehke seda
      2020
    [vaata sobivust]
  • Peyton Meyer ja Sabrina CarpenterPeyton Meyer
    • Tüdruk vastab maailmale
      2014
    [vaata sobivust]
  • Sabrina Carpenter ja Kevin G. QuinnKevin G. Quinn
    • Seiklused lapsehoidmises
      2016
    [vaata sobivust]
  • Sabrina Carpenter ja Mitchell KummenMitchell Kummen
    • Sarved
      2013
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.