Põhiline Suhted Sally Field

Sally Field

Teie Homseks Horoskoop

Sally Field VallalineKoht 2619 -885Vanus 74 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 9 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Sally Field on praegu vallaline.








Suhted

Sally Field oli varem abielus Alan Greismaniga(1984 - 1993)ja Steven Craig(1968 - 1975).



Sally Field on olnud suhetes Jerry Knight 2-ga(1995 - 1996), Kevin Kline(1982), Burt Reynolds(1976 - 1980), Pete duell(1967 - 1968), Lee Majors(1967), Davy Jones(1965 - 1966)ja Johnny Carson.






ta estes, kellega ta tutvub

Umbes

Sally Field on 74-aastane Ameerika näitleja. Sally Margaret Fieldis sündinud 6. novembril 1946 Pasadenas, Californias, USAs, on ta kuulus Steel Magnolias, Gidget, The Flying Nun, The Girl karjääri jooksul, mis ulatub 1965. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Sally Field on osalenud 28 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Brad Davis Sybil (1976), Burt Reynolds sisse Smokey ja bandiit II (1980), Daniel Day-Lewis aastal Lincoln (2012), Paul Newman aastal Pahatahtlikkuse puudumine (üheksateist kaheksakümmend üks)ja Peter Coyote aastal Vennad ja õed (2006).

Sally Field kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja 1946. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil luua Sally Fieldi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks11 aastat, 11 kuud10 aastat, 9 kuud-
Tutvumisleht74 aastat1 aasta1 aasta
Kokku911 aastat, 11 kuud3 aastat, 2 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiSally
Keskmine nimiMargaret
PerekonnanimiVäli
Täisnimi sündidesSally Margaret Field
Alternatiivne nimiSally Margaret Field, Sally Field
Vanus74 aastat
Sünnipäev6. november 1946
SünnikohtPasadena, California, USA
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusVäike
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBirminghami keskkool, Van Nuys, CA (1964)
AmetitekstNäitleja, lavastaja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTerasest magnooliad, Gidget, Lendav nunn, Tüdruk
Aasta (d) aktiivne1962 – tänapäev, 1965 – tänapäev
Brändi kinnitusBoniva
Rind (tollides)36
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)35
Riiete suurus6
Kinga suurus6.5
IsaRichard Dryden Field (USA armee ohvitser, div. 1950, sünd. 30. aprill-1993 insult), Jock Mahoney (kasuisa)
EmaMargaret Morlan (näitleja, sünd. 10. mai-1923, sünd. 6. november-2011 vähk)
VendRichard Dryden Field Jr. (füüsik, sünd. 13. aprill-1944)
ÕdePrintsess Melissa O'Mahoney (poolõde) telgitaguste teletöötaja, sünd. 20. august-1952), Elizabeth Jane Field (kasuõde), Shirley Field (kasuõde)
PereliigePeter Craig (romaanikirjanik, sündinud 10. novembril 1969), Elijah Craig (näitleja ja produtsent, sünd. 25. mai - 1972), Isabel Craig (lapselaps), Sophie Craig (lapselaps), Noah Craig (lapselaps), Samuel Greisman (sünd. 2. detsember 1987)
SõberGoldie Hawn, Jeff Bridges (näitleja), Tom Hanks (näitleja), Burt Reynolds (näitleja), Dom DeLuise (näitleja), Shirley MacLaine (näitleja), Michael Caine (näitleja), Michael J. Fox (näitleja), Mark Harman ( näitleja)
LemmikfilmidSmokey ja bandiit
Lemmikud telesaatedOn
LemmikkohadUus
LemmiktoidudItaalia keel
LemmikvärvidRoheline, roosa
Lemmikud tarvikudEhted

Sally Margaret Field (sündinud 6. novembril 1946) on USA näitleja ja lavastaja. Ta on pälvinud erinevaid tunnustusi, sealhulgas kaks Oscari auhinda, kolm Primetime Emmy auhinda, kaks Kuldgloobuse auhinda ja ekraaninäitlejate gildi auhinda ning teda on nomineeritud Tony auhinnale ja kahele BAFTA auhinnale.

Lisateave Sally Fieldi kohta Vähem Sally Fieldist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Jerry Knight 2Suheüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend kuus1 aasta
8Kevin KlineSuhe19821982-
7Alan GreismanAbielus198220. detsember 199311 aastat
6Burt ReynoldsSuhe197619804 aastat
5Pete duellSuhe196719681 aasta
4Lee MajorsSuhe19671967-
3Steven CraigAbielusMai 1966Detsember 19759 aastat
kaksDavy JonesSuhe196519661 aasta
1Johnny CarsonSuhe -
Jerry Knight 2 #9

Jerry Knight 2

1995 - 1996

Jerry Knight 2 ja Sally Field on lahus ...[vaata paari] Kevin Kline #8

Kevin Kline

1982

Sally Field ja Kevin Kline on lahus ...[vaata paari] Alan Greisman #7

Alan Greisman

1982 - 1993

Sally Field ja Alan Greisman lahutati ...[vaata paari] Burt Reynolds #6

Burt Reynolds

1976 - 1980

Sally Field ja Burt Reynolds läksid lahku 19-s ...[vaata paari] Pete duell #5

Pete duell

1967 - 1968

Pete Duel ja Sally Field läksid lahku 1968. aastal.[vaata paari] Lee Majors #4

Lee Majors

1967

Sally Field ja Lee Majors on lahus ...[vaata paari] Steven Craig #3

Steven Craig

1966 - 1975

Steven Craig ja Sally Field lahutati ...[vaata paari] Davy Jones #kaks

Davy Jones

1965 - 1966

Davy Jones ja Sally Field läksid lahku 1966. aastal ...[vaata paari] Johnny Carson #1

Johnny Carson

Johnny Carson ja Sally Field on lahus ...[vaata paari] #9

Jerry Knight 2

1995 - 1996

Jerry Knight 2 ja Sally Field olid suhetes 1995–1996.

kui vana on ninel conde
Suhe 1 aasta vaata suhet #8

Kevin Kline

1982

Sally Field ja Kevin Kline dateerisid 1982. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #7

Alan Greisman

1982 - 1993

Sally Field ja Alan Greisman olid abielus 9 aastat. Pärast kohtumist 1982. aastal abiellusid nad kaks aastat. Pärast 11-kuulist kihlumist abiellusid nad 15. detsembril 1984. 9 aastat hiljem lahutasid nad 20. detsembril 1993.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 25% Lapsed 1 laps vaata suhet #6

Burt Reynolds

1976 - 1980

Sally Field ja Burt Reynolds dateerisid aastatel 1977–1980.

kes on Mary Lamberti kohtamas
Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #5

Pete duell

1967 - 1968

Pete Duel ja Sally Field pärinesid aastatel 1967–1968.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #4

Lee Majors

1967

Sally Field ja Lee Majors käisid 1967. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #3

Steven Craig

1966 - 1975

Steven Craig ja Sally Field olid abielus 7 aastat. Nad käisid kaks aastat pärast kooskäimist mais 1966 ja abiellusid 16. septembril 1968. 7 aastat hiljem lahutasid nad 1. augustil 1975.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Davy Jones

1965 - 1966

Davy Jones ja Sally Field dateerisid aastatel 1965–1966.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #1

Johnny Carson

Johnny Carsonil ja Sally Fieldil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sally Field74. SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Jerry Knight 2-
Ameeriklane
Kevin Kline73 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Alan Greisman74. Filmi- / teletegija
Ameeriklane
Burt Reynolds82 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Pete duell31 kalaNäitleja
Ameeriklane
Lee Majors82 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Steven Craig75 Abikaasa
Ameeriklane
Davy Jones66 KaljukitsMuusik
Inglise
Johnny Carson79 SkorpionVestlussaate juht
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
PeeterMees10. november 196951 aastat vana Steven Craig
EelijaMees25. mai 197249 aastat vana Steven Craig
SamuelMees2. detsember 198733 aastat vana Alan Greisman

Pildigalerii

ARMASTUSKIRJAD Lavaversioon: A.G.Gurney, peaosas Sally Field Gidget Gidget Gidget Gidget Gidget Gidget Proua Kahtlustuli Proua Kahtlustuli Kus on süda - Sally Field Seebikivi (1991) Seebikivi (1991)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lähetused mujalt2020JaniceTelesaade
Rahvusteatri otseülekanne: kõik mu pojad2019. aastaKate KellerFilm
Maniakk2018Dr Greta MantlerayTelesaade
Väike kuri2017Preili ShaylockFilm
Tere, mu nimi on Doris2015DorisFilm
Hämmastav ämblikmees 22014Tädi maiFilm
Lincoln2012Mary Todd LincolnFilm
Imeline Ämblikmees2012Tädi maiFilm
Kaks nädalat2006Anita BergmanFilm
Vennad ja õed2006Nora WalkerTelesaade
Süüdimõistmine2005Telefilm
Õiguslikult Blond 2: punane, valge ja blond2003Kongressi proua RuddFilm
Kohus2002Kohtunik Kate NolanTelesaade
Ütle, et see pole nii2001Valdine WingfieldFilm
Kus on süda2000Ema LilFilm
David Copperfield2000Tädi Betsey TrotwoodTelefilm
Jahedam kliima1999IirisTelefilm
Maalt Kuule1998Trudy CooperTelesaade
Häid jõule, George Bailey1997Proua Bailey, jutustajaTelefilm
künka kuningas1997Juuni HarperTelesaade
Silm silma eestüheksateist üheksakümmend kuusKaren McCannFilm
Kodu seotud II: Kadunud San Franciscosüheksateist üheksakümmend kuusSassy (hääl)Film
Naine iseseisvatest vahenditestüheksateist üheksakümmend viisBess Alcott juhitud GarnerTelesaade
Forrest Gump1994Proua GumpFilm
ON1994Maggie WyczenskiTelesaade
Kodu seotud: uskumatu teekond1993Sassy (hääl)Film
Proua Kahtlustuli1993Miranda hillardFilm
Larry Sanders Show1992Sally FieldTelesaade
Mitte ilma minu tütreta1991Betty MahmoodyFilm
Seebialus1991Celeste TalbertFilm
Terasest magnooliad1989M'Lynn EatentonFilm
Punchline1988Lilah KrytsickFilm
Murphy Brown1988Sekretär nr 91, Kathleen DubekTelesaade
Alistumine1987Daisy MorganFilm
Murphy romantika1985Emma MoriarityFilm
Kohad südames1984Edna SpaldingFilm
Suudle mind hüvasti1982KayFilm
Pahatahtlikkuse puudumineüheksateist kaheksakümmend üksMeganFilm
Tagasiteedüheksateist kaheksakümmend üksAmy PostFilm
Kogu tee kojuüheksateist kaheksakümmend üksMary FolletTelefilm
Smokey ja bandiit II1980CarrieFilm
Poseidoni seiklusest kaugemale1979Celeste WhitmanFilm
Norma Rae1979Norma RaeFilm
Hooper1978GwenFilm
Lõpp1978Mary EllenFilm
Kangelased1977Carol BellFilm
Smokey ja bandiit1977CarrieFilm
Näljaseks jääma1976Mary Tate FarnsworthFilm
Sybil1976SybilTelesaade
Sild1976Jennifer MelfordTelefilm
Tüdruk millegi lisaga1973Sally BurtonTelesaade
Pühade kodu1972Christine MorganTelefilm
Võib-olla tulen kevadel koju1971Denise 'Dennie' MillerTelefilm
Alias ​​Smith ja Jones1971Clementine HaleTelesaade
Haakitud1971Roselle BridgemanTelefilm
Abielu: Esimene aasta1971Jane DudenTelefilm
Mongo on tagasi linnas1971VikkiTelefilm
Brackeni maailm1969Jenny MarshTelesaade
Marcus Welby, MD1969Jan Wilkins, juuni WilkinsTelesaade
Öögalerii1969Irene EvansTelesaade
Tee läände1967Mercy McBeeFilm
Lendav nunn1967Elsie Ethrington, õde BertrilleTelesaade
Hei, üürileandja1966Bonnie BannerTelesaade
Aeg-ajalt naine1966Nancy ZogerdorferTelesaade
Gidget1965GidgetTelesaade
Kuu piloot1962Beatniku tüdruk koosseisus (krediteerimata)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Brad Davis ja Sally FieldBrad Davis
    • Sybil
      1976
    [vaata sobivust]
  • Burt Reynolds ja Sally FieldBurt Reynolds
    • Smokey ja bandiit
      1977
    [+3 veel]
  • Daniel Day-Lewis ja Sally FieldDaniel Day-Lewis
    • Lincoln
      2012
    [vaata sobivust]
  • Paul Newman ja Sally FieldPaul Newman
    • Pahatahtlikkuse puudumine
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Peter Coyote ja Sally FieldPeter Coyote
    • Vennad ja õed
      2006
    [vaata sobivust]
  • Pierce Brosnan ja Sally FieldPierce Brosnan
    • Proua Kahtlustuli
      1993
    [vaata sobivust]
  • Robin Williams ja Sally FieldRobin Williams
    • Proua Kahtlustuli
      1993
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Arnold SchwarzeneggerArnold Schwarzenegger
    • Näljaseks jääma
      1976
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Brian KerwinBrian Kerwin
    • Murphy romantika
      1985
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Danny GloverDanny Glover
    • Vennad ja õed
      2006
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Ed HarrisEd Harris
    • Silm silma eest
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja James CaanJames Caan
    • Suudle mind hüvasti
      1982
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja James GarnerJames Garner
    • Murphy romantika
      1985
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Jeff BridgesJeff Bridges
    • Näljaseks jääma
      1976
    [+1 veel]
  • Sally Field ja John GoodmanJohn Goodman
    • Punchline
      1988
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Jon TenneyJon Tenney
    • Vennad ja õed
      2006
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Kevin KlineKevin Kline
    • Seebialus
      1991
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Martin SheenMartin Sheen
    • Imeline Ämblikmees
      2012
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Michael CaineMichael Caine
    • Alistumine
      1987
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Michael NaderMichael Nader
    • Gidget
      1965
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Nigel HaversNigel Havers
    • Vennad ja õed
      2006
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Rickie SorensenRickie Sorensen
    • Gidget
      1965
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Robert BeachRobert Beach
    • Gidget
      1965
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Stephen MinesStephen Mines
    • Gidget
      1965
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja Tommy Lee JonesTommy Lee Jones
    • Tagasiteed
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Sally Field ja ravige WilliamsiRavige Williamsi
    • Vennad ja õed
      2006
    [vaata sobivust]
  • Steve Guttenberg ja Sally FieldSteve Guttenberg
    • Alistumine
      1987
    [vaata sobivust]
  • Tom Skerritt ja Sally FieldTom Skerritt
    • Terasest magnooliad
      1989
    [+1 veel]
Veel Sally Fieldi ekraanil kuvatud vasteid Vähem Sally Fieldi ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.