Põhiline Suhted Sam Elliott

Sam Elliott

Teie Homseks Horoskoop

Sam ElliottKoht 4037 -151Vanus 76 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 2 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Sam Elliott tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Sam Elliott oli varem abielus Katharine Rossiga(1984).



kui vana on Freddie Jackson

Sam Elliott on olnud suhtes Barbra Streisandiga.






Umbes

Sam Elliott on 76-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Samuel Pack Elliottist 20. augustil 1944 Sacramentos, Californias, USAs, on ta kuulus Rushi, The Hulki poolest karjääris, mis ulatub 1968. aastast tänapäevani ja 1967. aastast tänapäevani ja 1966. aastani. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Sam Elliott on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Cher in Mask (1985), Farrah Fawcett sisse Mõrv Texases (üheksateist kaheksakümmend üks)ja Mary Steenburgen aastal Kas kuulsite morgaanidest? (2009).

Sam Elliott kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua oma Sam Elliotti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus143 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht1---
Kokkukaks43 aastat, 4 kuud21 aastat, 8 kuud-

Üksikasjad

EesnimiSam
Keskmine nimiPakend
PerekonnanimiElliott
Täisnimi sündidesSamuel Pack Elliott
Vanus76 aastat
Sünnipäev20. august 1944
SünnikohtSacramento, California, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKeskmine
JuuksevärvHall
Eristav tunnusSügav kamandav hääl, hallid juuksed ja paksud vuntsid
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolDavid Douglase keskkool Portlandis
ÜlikoolClarki kolledž, Vancouver, WA, Oregoni ülikool
AmetitekstNäitleja, kirjanik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRush, Hulk
Aasta (d) aktiivne1968 - tänapäev, 1968 - tänapäev, 1967 - tänapäev, 1966 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Gersh Agency, Inc.
Brändi kinnitus1998: telereklaamid (kõneülekanne) Ford Trucksile., 1999-: telereklaamid (kõneülekanne) USA veiseliha nõukogule. Telereklaamid (hääleülekanne) veoautodele Chevy. Telereklaamid (hääleülekanded) Union Pacific Railroadile., 2006: TV reklaam (hääleülekanne) IBM-ile, (6. juuni 2008) Coor's Beer'i televiisor. - (august 2008) SmokeyBear-i televiisori ülekandetöötelevisioon, (juuni 2009) Colemani matkavarustuse televiisor. ) Telereklaam (Voiceover) Dodge Rami pikapidele 'Aasta veoauto Trend Mag 2010' jaoks., (Veebruar 2012) 2012. aasta Dodge Rami veoautode kuu telereklaam (hääletoru)
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/607/000024535/

Samuel Pack Elliott (sündinud 9. augustil 1944) on USA näitleja. Ta on saanud mitu tunnustust, sealhulgas riikliku ülevaatekogu auhinna ning on nomineeritud Oscari-auhinnale, kahele Kuldgloobuse auhinnale, kahele Primetime Emmy auhinnale ja kahele ekraaninäitlejate gildiauhinnale.

Lisateave Sam Elliotti kohta Sam Elliottist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksKatharine RossAbielusVeebruar 1978 -
1Barbra StreisandTeadmata -
Katharine Ross #kaks

Katharine Ross

1978

Sam Elliott ja Katharine Ross on olnud abielus ...[vaata paari] Barbra Streisand #1

Barbra Streisand

Sam Elliott ja Barbra Streisand olid ametis ...[vaata paari] #kaks

Katharine Ross

1978

Sam Elliott ja Katharine Ross on olnud abielus 37 aastat. Pärast kohtumist veebruaris 1978 olid nad kohtunud 6 aastat ja abiellusid 1. mail 1984.

raymond burr ja robert benevides pilte
Suhe 43 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 67% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Barbra Streisand

Sam Elliottil ja Barbra Streisandil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 46% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sam Elliott76 LõviNäitleja
Ameeriklane
Katharine Ross81 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Barbra Streisand79 SõnnLaulja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Cleo RoseNaine17. september 198436 aastat vana Katharine Ross

Pildigalerii

Lady Gaga ja Sam Elliott 25. näitlejate gildi aastaauhindadel (2019) 25. aasta näitlejate gildi auhinnad (2019) Lady Gaga ja Sam Elliott 25. näitlejate gildi aastaauhindadel (2019) Lady Gaga ja Sam Elliott 25. näitlejate gildi aastaauhindadel (2019) Rock-koer (2016) Rock-koer (2016) Rock-koer (2016) Rock-koer (2016) Rock-koer (2016) Rock-koer (2016) Näeme mu unenägudes (2015) Näeme mu unenägudes (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Daam ja tramp2019. aastaUsaldusväärne (hääl)Film
Täht on sündinud2018BobbyFilm
Mees, kes tappis Hitleri ja seejärel suure jala2018Calvin BarrFilm
Kangelane2017Lee HaydenFilm
Kaljukoer2016Fleetwood Yak (hääl)Film
Gettysburgi aadress2016Ward Hill Lamon (hääl)Film
Rantšo2016Beau BennettTelesaade
Limbo2016Koer (hääl)Lühifilm
Hea dinosaurus2015Butch (hääl)Film
Näeme mu unenägudes2015BillFilm
Tule kaevamine2015Pop-popFilm
Grace ja Frankie2015PhilTelesaade
Vanaema2015KarlFilm
Mustandipäev2014Treener MooreFilm
Ettevõte, mida te hoiate2012Mac McleodFilm
Politsei telg2012Kirves Copi isaTelesaade
Marmaduke2010Chupadogra (hääl)Film
Põhjendatud2010Avery MarkhamTelesaade
Suur pauk2010Simon KestralFilm
Novembri jõulud2010Jess SanfordTelefilm
Õhus2009Maynard FinchFilm
Pargid ja vaba aeg2009Ron DunnTelesaade
Kas kuulsite morgaanidest?2009SaviratturFilm
Ghost Rider2007HooldajaFilm
Kuldkompass2007Lee ScoresbyFilm
Barnyard2006Lehm Ben (hääl)Film
Valed ja Alibis2006MormoonFilm
Avenger2006Calvin DexterTelefilm
Täname suitsetamise eest2005Lorne LutchFilm
Ameerika isa!2005Suur John TannerTelesaade
Kana robot2005Sam Elliott, Skito, valge veini jutustajaTelesaade
Hulk2003RossFilm
Kaardist väljas2003CharleyFilm
Me olime sõdurid2002Sgt. Kindralmajor Basil PlumleyFilm
Päris, kui sa nutad2001Detektiiv Lukas BlackFilm
Võistleja2000Kermit NewmanFilm
Ebaõnnestumine2000Kongressi liige RaskobTelefilm
Sa tead minu nime1999Bill TilghmanTelefilm
Perepoiss1999Sam Elliott, metsik metsik lääsTelesaade
Suur Lebowski1998VõõrasFilm
Hi-Lo riik1998Jim Ed LoveFilm
Texarkana1998Telefilm
Kare sõitjad1997Kapten Bucky O'NeilTelesaade
Lõplik lõigeüheksateist üheksakümmend kuusJohn PierceFilm
Naine on tagasi võetudüheksateist üheksakümmend kuusRoss piiskopTelefilm
Sinine jõgiüheksateist üheksakümmend viisHenry HowlandTelefilm
Buffalo tüdrukudüheksateist üheksakümmend viisMetsik Bill HickokTelesaade
Ranger, kokk ja auk taevasüheksateist üheksakümmend viisBill BellTelefilm
Gettysburg1993Brig. Geen. John BufordFilm
Hauakivi1993Virgil EarpFilm
Põgenevad ööd: oht kõrbes1993Lyn CutterTelefilm
Tormake1991DoddFilm
Conagher1991Conn ConagherTelefilm
Õdede-vendade rivaalitsemine1990Charles Turner nooremFilm
Prancer1989John RiggsFilm
Road House1989Wade GarrettFilm
Shakedown1988Richie MarksFilm
Saatuslik ilu1987Mike MarshakFilm
Kiired ja surnud1987VallianigaTelefilm
Houston: Texase legend1986Sam HoustonTelefilm
Sinine välk1986Harry WingateTelefilm
Mask1985ÜleüldseFilm
Surm Californias1985D. Jordan WilliamsTelesaade
Travis McGee1983Travis McGeeTelefilm
Kollane roos1983Juhus McKenzieTelesaade
Varjusõitjad1982TravenistTelefilm
Mõrv Texasesüheksateist kaheksakümmend üksDr John HillTelefilm
Metsikud ajad1980Hugh CardiffTelesaade
Sackettid1979Ütle SackettileTelesaade
Haab1977Tom peksabTelesaade
Vetelpäästja1976RickFilm
Kord Kotkas1976Sam DamonTelesaade
Ma ei võitle enam igavesti1975Kapten WoodTelefilm
Evel Knievel1974Evel KnievelTelefilm
Politseinaine1974Michael GregoryTelesaade
Jahimees1974Will GantryTelesaade
Sinine rüütel1973Detektiiv Charlie BronskiTelefilm
Hawkins1973Luther WilkesTelesaade
Doktor Elliot1973Lee BarrowsTelesaade
Konnad1972Pickett SmithFilm
Molly ja Lawless John1972Johnny LawlerFilm
San Francisco tänavad1972Ken JohnsonTelesaade
Rünnak Wayne'i vastu1971Lipnik William 'Bill' SandoverTelefilm
Mängud1970Richie RobinsonFilm
Väljakutse1970BryantTelefilm
Butch Cassidy ja Sundance Kid1969Kaardimängija nr 2Film
Brackeni maailm1969Todd SkinnerTelesaade
Hawaii Five-O1968Jack HoustonTelesaade
Käivitage1968Canopus McKillen, kauboi, RensloTelesaade
Hiiglaste maa1968Martin ReedTelesaade
Mod Squad1968Rick PriceTelesaade
Tee läände1967Missouri linnamees (krediteerimata)Film
Judd kaitseks1967Dan KenyonTelesaade
Mannix1967Bill SaundersTelesaade
Kurjategijate salk1966Jack, mereväe juht, jaamaülemTelesaade
Võimatu missioon1966Doug RobertTelesaade
F.B.I.1965SAC Kendall LissabonTelesaade
Püssilaks1955Cory SoamesTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cher ja Sam ElliottKallis
    • Mask
      1985
    [vaata sobivust]
  • Farrah Fawcett ja Sam ElliottFarrah Fawcett
    • Mõrv Texases
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Mary Steenburgen ja Sam ElliottMary Steenburgen
    • Kas kuulsite morgaanidest?
      2009
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.