Põhiline Suhted Sanaa lathan

Sanaa lathan

Teie Homseks Horoskoop

Sanaa lathanKoht 708 -123Vanus 49 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 9

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Sanaa Lathan tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Sanaa Lathan on kihlatud Steve Rifkindiga(2010 - 2011).



Sanaa Lathan on olnud suhetes prantsuse Montanaga(2015 - 2016), Tyrese Gibson(2008 - 2014), Adawale Ogunleye(2007 - 2008), Terrell Owens(2006), Omar Epps(1999 - 2002)ja Boris Kodjoe(1993).






Sanaa Lathanil on olnud kohtumist Wesley Snipesiga.



Kuuldavasti on Sanaa Lathan liitunud Denzel Washingtoniga.

Umbes

Sanaa Lathan on 49-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Sanaa McCoy Lathanis 19. septembril 1971 New Yorgis New Yorgis, on ta kuulus armastuse ja korvpalli poolest. Tema sodiaagimärk on Neitsi.



Sanaa Lathan on osalenud kolmes ekraanil peetud matšis, sealhulgas Denzel Washingtonis Aeg on otsas (2003), Martin Lawrence aastal Elu (1999)ja Simon Baker aastal Midagi uut (2006).

Sanaa Lathan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika häälnäitlejad, New York City inimesed ja Ameerika näitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Sanaa Lathani profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud11 aasta, 9 kuud--
Tutvumisleht66 aastat, 1 kuu1 aasta, 11 kuud10 kuud, 5 päeva
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokku96 aastat, 1 kuu1 aasta, 5 kuud10 kuud, 5 päeva

Üksikasjad

EesnimiArt
Keskmine nimiMcCoy
Neiupõlve nimiLathan
Täisnimi sündidesSanaa McCoy Lathan
Alternatiivne nimiSanaa Lathan Denzel
Vanus49 aastat
Sünnipäev19. september 1971
SünnikohtNew York, NY
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusBiseksuaalne
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolManhattani loodus- ja matemaatikakeskus
ÜlikoolCalifornia ülikool, Berkeley, inglise kraad, Yale'i ülikool, draama
AmetitekstNäitleja, häälnäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustArmastus ja korvpall
Aasta (d) aktiivne1996 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)ICM partnerid, John Carrabino juhtkond
Rind (tollides)32
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)27
Puusad (tollides)35
Riiete suurus4
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididtwitter.com/justsanaa, www.facebook.com/SanaaLathan, www.nndb.com/people/585/000051432/
IsaStan Lathan (produtsent)
EmaEleanor McCoy (näitleja / tantsija)
VendSamm (vend vend)
ÕdeAriel Lathan, Colette Lathan, Liliane Lathan (kasuõde) (Sanaa isa tütre oma)
SõberGabrielle Union, Nia Long, Christina Sibul
Seotud inimesedChristina Sibul (kaasprodutsent)

Sanaa McCoy Lathan (sündinud 19. septembril 1971) on USA näitleja. Häälnäitlejana väljendas ta aastatel 2009–2013 Donna Tubbsi filmis The Cleveland Show ja kõigil samaaegsetel ja järgnevatel Family Guy esinemistel. Ta on mänginud paljudes filmides, sealhulgas 'Parim mees' (1999) ja selle 2013. aasta järg 'Parima mehe puhkus'. Tema teiste filmikrediitide hulka kuuluvad armastus ja korvpall (2000), pruun suhkur (2002), tulnukas vs kiskja (2004), midagi uut (2006), perekond, mis kiskub (2008), nakkus (2011) ja nüüd näete mind 2 (2016).

Lisateave Sanaa Lathani kohta Sanaa Lathanist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Prantsuse MontanaSuheJuuli 2015Mai 201610 kuud
8Steve RifkindSuheJuuli 2009Aprill 20111 aasta
7Tyrese GibsonSuheOktoober 2008Nov 20146 aastat
6Adawale OgunleyeSuheVeebruar 2007September 20081 aasta
5Terrell OwensSuhe20062006-
4Omar EppsSuhe1999Veebruar 20023 aastat
3Boris KodjoeSuhe19931993-
kaksWesley SnipesKohtumine -
1Denzel WashingtonKohtumine R -
Prantsuse Montana #9

Prantsuse Montana

2015 - 2016

Prantsuse Montana ja Sanaa Lathan lahkusid ...[vaata paari] Steve Rifkind #8

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind ja Sanaa Lathan lahkusid A ...[vaata paari] Tyrese Gibson #7

Tyrese Gibson

2008 - 2014

Tyrese Gibson ja Sanaa Lathan lahkusid N ...[vaata paari] Adawale Ogunleye #6

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye ja Sanaa Lathan lahutasid mind ...[vaata paari] Terrell Owens #5

Terrell Owens

2006

Terrell Owens ja Sanaa Lathan on lahus ...[vaata paari] Omar Epps #4

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan ja Omar Epps läksid lahku 2. märtsil ...[vaata paari] Boris Kodjoe #3

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe ja Sanaa Lathan on lahus ...[vaata paari] Wesley Snipes #kaks

Wesley Snipes

Wesley Snipes ja Sanaa Lathan on lahus ...[vaata paari] Denzel Washington #1Kuulujutt

Denzel Washington

Sanaa Lathan ja Denzel Washington olid kuulujutud ...[vaata paari] #9

Prantsuse Montana

2015 - 2016

Prantsuse Montana ja Sanaa Lathan pärinesid juulist 2015 kuni maini 2016.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #8

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind ja Sanaa Lathan olid kihlatud 1 aasta. Pärast kohtumist juulis 2009 käisid nad 7 kuud. Nad olid kihlatud 2010. aasta veebruaris, kuid lahkusid hiljem 2011. aasta aprillis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #7

Tyrese Gibson

2008 - 2014

Tyrese Gibson ja Sanaa Lathan kuupäevad juunist 2012 kuni novembrini 2014.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #6

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye ja Sanaa Lathan dateerisid märtsist 2007 kuni septembrini 2008.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #5

Terrell Owens

2006

Terrell Owens ja Sanaa Lathan käisid 2006. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #4

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan ja Omar Epps pärinesid 1999. aastast kuni 2002. aasta märtsini.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #3

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe ja Sanaa Lathan käisid 1993. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #kaks

Wesley Snipes

Wesley Snipes kohtus Sanaa Lathaniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #1

Denzel Washington

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Sanaa Lathan liitunud Denzel Washingtoniga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 47% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sanaa lathan49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Prantsuse Montana36 SkorpionRäppar
Maroko
Steve Rifkind59 kalaMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Adawale Ogunleye43 LõviAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Terrell Owens47 AmburAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Omar Epps47 VähkNäitleja
Ameeriklane
Boris Kodjoe48 kalaNäitleja
Austerlane
Wesley Snipes58 LõviNäitleja
Ameeriklane
Denzel Washington66 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Harley Quinn - Sanaa Lathan Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015) Täiuslik poiss (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Videviku tsoon2019. aastaNina HarrisonTelesaade
Põlispoeg2019. aastaTrudy ThomasFilm
Harley Quinn2019. aastaKassinaineTelesaade
Ikka pärast2018violetneFilm
Pärimine2018LisaTelesaade
Ameerika palgamõrvar2017Irene KennedyFilm
Tehtud lasud2017Ashe AkinoTelesaade
Lähenedes tundmatule2016Emily MaddoxFilm
Nüüd näed mind 22016Direktori asetäitja Natalie AustinFilm
Täiuslik mees2015.LeahFilm
Afäär2014Janelle WilsonTelesaade
Meeleparandus2013Maggie CarterFilm
Parima mehe puhkus2013RobynFilm
Nakkus2011Aubrey CheeverFilm
Tilda2011Sasha LittTelefilm
Ülemus2011Mona FredricksTelesaade
Pulber sinine2009DianaFilm
Imeline maailm2009KhadiFilm
Clevelandi näitus2009Donna TubbsTelesaade
Pere, kes röövib2008AndreaFilm
Rosin päikeses2008Beneatha nooremTelefilm
Midagi uut2006Keenia Denise McQueenFilm
AVP: Tulnukas vs Kiskja2004Alexa WoodsFilm
Aeg on otsas2003Ann Merai HarrisonFilm
Nipp / Tuck2003Michelle LandauTelesaade
Pruun suhkur2002Sidney 'Syd' ShawFilm
Armastus ja korvpall2000Monica WrightFilm
Suitsetaja2000RoxanneLühifilm
Kaduvad teod2000Zora BanksTelefilm
Säga musta oakastmes1999NinaFilm
Elu1999DaisyFilm
Parim mees1999RobinFilm
Puit1999AliciaFilm
Perepoiss1999Varulaulja, Donna Tubbs, FangirlTelesaade
Tera1998VanessaFilm
LateLine1998Briana GilliamTelesaade
Sõida1997Carolyn BrodyFilm
Ime metsas1997Noor LillyTelefilm
Ehitatud kestma1997ArmasTelesaade
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusEebenipuuTelesaade
Majasüheksateist üheksakümmend viisChareseTelesaade
NYPD sinine1993Shirley BarishTelesaade
Pereasjad1989AllisonTelesaade
Koos / sisseFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Denzel Washington ja Sanaa LathanDenzel Washington
    • Aeg on otsas
      2003
    [vaata sobivust]
  • Martin Lawrence
    • Elu
      1999
    [vaata sobivust]
  • Sanaa Lathan ja Simon BakerSimon Baker
    • Midagi uut
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.