Põhiline Suhted Sandra Bullock

Sandra Bullock

Teie Homseks Horoskoop

Sandra Bullock Pikaajaline110. koht -9Vanus 56 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 14

Kellega ta praegu käib?

Sandra Bullock ja Bryan RandallBryan Randall ja Sandra Bullock on olnud pikaajalises suhtes alates 2015. aasta juunist. vaata suhet

Suhted

Sandra Bullock oli varem abielus Jesse Jamesiga(2005 - 2010).








Sandra Bullock on kihlatud Tate Donovaniga(1992 - 1995).



Sandra Bullock on olnud suhetes Michael McDonaldiga(2015), Ryan Reynolds(2011), Ryan Gosling(2001 - 2002), Bob Schneider(1999 - 2001), Guy Forsythe(1999), Dweezil Zappa(1998), Matthew McConaughey(1996 - 1998), Troy Aikman(1995 - 2014)ja Michael Mailer(1989).






Sandra Bullockil on olnud kohtumist Hugh Grantiga(2001).



Sandra Bullock on kuuldavasti haakinud Chris Evansiga(2014).

Umbes

Sandra Bullock on 56-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Sandra Annette Bullockis 26. juulil 1964 Arlingtonis, Virginia osariigis, USA-s, on ta kuulus Annie in Speed ​​(1994), Angela Bennett The Net (1995), Lucy eest, samal ajal kui sa magasid (1995), Margaret Tate filmis Ettepanek (2009) .. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Sandra Bullock on osalenud 27 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Aidan Quinn Praktiline maagia (1998), Craig Sheffer sisse Tuli Amazonases (1993), Keanu Reeves sisse Järvemaja (2006), Kiefer Sutherland aastal Kaduv (1993)ja Ryan Gosling sisse Mõrv numbrite järgi (2002).

Sandra Bullock kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil Sandra Bullocki profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Catherine Fulop ja Osvaldo Sabatini

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus15 aastat, 11 kuud--
Kihlatud15 aastat--
Tutvumisleht1018 aastat, 3 kuud3 aastat2 kuud, 29 päeva
Kohtumine1---
Kuuldavasti12 kuud, 1 päev--
Kokku1418 aastat, 3 kuud2 aastat, 11 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiSandra
Keskmine nimiAnnette
PerekonnanimiBullock
Täisnimi sündidesSandra Annette Bullock
Alternatiivne nimiSandy, naabritüdruk, Ameerika kallim, Sandra Annette Bullock, Sandra Bullock, Sandra Ann Bullock
Vanus56 aastat
Sünnipäev26. juuli 1964
SünnikohtArlington, Virginia, USA
Kõrgus5 '7½' (171 cm)
Kaal56 kg (123 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonAteist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWashington-Lee keskkool, Arlington, Virginia, Ameerika Ühendriigid (1982)
ÜlikoolIda-Carolina ülikool, Greenville, Põhja-Carolina, Ameerika Ühendriigid (1986)
AmetitekstNäitleja, produtsent, filantroop
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAnnie Speedis (1994), Angela Bennett võrgus (1995), Lucy raamatus Samal ajal, kui sa magasid (1995), Margaret Tate ettepanekus (2009).
Aasta (d) aktiivne1987 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Celebrity Talent International, meelelahutuse broneerimise agentuur, loovate kunstnike agentuur, 3 Arts Entertainment, Inc.
Brändi kinnitusAmway Artistry Creme LuXury (2013), Kotex Commercial (1983)
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus2-4
Kinga suurus10 (USA), 42,5 (EL), 8,5 (Ühendkuningriik), 270 (J)
Ametlikud veebisaididsandrabullockfan.com, sbullock.net/, www.nndb.com/people/601/000023532/, instagram.com/sandrabullocklife#, www.biography.com/people/sandra-bullock-9542453, www.behindthevoiceactors.com/Sandra -Bullock /
IsaJohn W. Bullock (sündinud 1925) (oli Ameerika Ühendriikide armee töötaja ja osalise tööajaga hääletreener.)
EmaHelga Meyer (neljapäev, 12. veebruar 1942 - reede, 24. märts 2000) (58-aastane) (oli Saksa ooperilaulja ja hääleõpetaja.)
ÕdeGesine Bullock-Prado
PereliigeLouis Bardo Bullock (poeg-adopteeritud), Meryl Streep (salajane armastaja)
SõberSamantha Mathis (näitleja), Keanu Reeves (näitleja), Nicole Kidman (näitleja), Renee Zellweger, Heidi Klum, George Clooney, Meryl Streep
LemmikloomadChihuahua-Pommeri segu (koer - moon)
LemmikinimesedJohn Steinbeck (autor)
LemmikfilmidSpeed ​​[1994], Järvemaja, Ozi võlur
Lemmikud telesaatedKesklinna klooster, skandaal
LemmikbändidBob Schneider, Tom Jones
LemmikraamatudBeebi (Justin Bieber)
LemmiktoidudAlkohol, umbrohi, toored rotid, Kfc
Lemmikud tarvikudDune'i parfüüm (Christian Dior)

Sandra Annette Bullock (; sündinud 26. juulil 1964) on USA näitleja ja produtsent. Ta oli aastatel 2010 ja 2014. aastal maailma enim makstud näitleja. 2015. aastal nimetati ta Peoples Beautiful Womaniks ja kuulus 2010. aastal maailma 100 mõjukaima inimese hulka. Ta on mitmete auhindade, sealhulgas Oscari preemia saaja. ja Kuldgloobuse auhind.

Lisateave Sandra Bullocki kohta Sandra Bullockist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Bryan RandallSuheJuuni 2015Juuni 2015-
13Michael McDonaldSuhe R Veebruar 2015Mai 20152 kuud
12Chris EvansKohtumine R Aprill 2014Juuni 20142 kuud
üksteistRyan ReynoldsSuhe R 20112011-
10Jesse JamesAbielusJuuli 2004Juuni 20105 aastat
9Ryan GoslingSuheVeebruar 2001Detsember 20021 aasta
8Hugh GrantKohtumine20012001-
7Bob SchneiderSuheMai 1999Mai 20012 aastat
6Guy ForsytheSuheJaanuar 1999Aprill 19993 kuud
5Dweezil ZappaSuheJuuni 1998September 19983 kuud
4Matthew McConaugheySuheAugust 1996Jaanuar 19981 aasta
3Troy AikmanSuheNovember 1995Veebruar 201418 aastat
kaksTate DonovanSuheOktoober 1990Oktoober 19955 aastat
1Michael MailerSuheJuuni 1989Oktoober 19894 kuud
Bryan Randall #14

Bryan Randall

2015.

Bryan Randall ja Sandra Bullock on olnud ...[vaata paari] Michael McDonald #13Kuulujutt

Michael McDonald

2015.

Michael McDonald ja Sandra Bullock olid rumo ...[vaata paari] Chris Evans #12Kuulujutt

Chris Evans

2014

Sandra Bullock ja Chris Evans olid kuulujutuga ...[vaata paari] Ryan Reynolds #üksteistKuulujutt

Ryan Reynolds

2011

Sandra Bullock ja Ryan Reynolds on eraldi ...[vaata paari] Jesse James #10

Jesse James

2004 - 2010

Sandra Bullock ja Jesse James lahutasid ...[vaata paari] Ryan Gosling #9

Ryan Gosling

2001 - 2002

Sandra Bullock ja Ryan Gosling läksid lahku ...[vaata paari] Hugh Grant #8

Hugh Grant

2001

Sandra Bullock ja Hugh Grant on lahus ...[vaata paari] Bob Schneider #7

Bob Schneider

1999 - 2001

Sandra Bullock ja Bob Schneider läksid lahku ...[vaata paari] Guy Forsythe #6

Guy Forsythe

1999

Sandra Bullock ja Guy Forsythe läksid lahku ...[vaata paari] Dweezil Zappa #5

Dweezil Zappa

1998

Dweezil Zappa ja Sandra Bullock läksid lahku ...[vaata paari] Matthew McConaughey #4

Matthew McConaughey

1996 - 1998

Sandra Bullock ja Matthew McConaughey eraldavad ...[vaata paari] Troy Aikman #3

Troy Aikman

1995 - 2014

Troy Aikman ja Sandra Bullock läksid lahku ...[vaata paari] Tate Donovan #kaks

Tate Donovan

1990 - 1995

Tate Donovan ja Sandra Bullock läksid lahku ...[vaata paari] Michael Mailer #1

Michael Mailer

1989

Sandra Bullock ja Michael Mailer lahutasid mind ...[vaata paari] #14

Bryan Randall

2015.

Bryan Randallil ja Sandra Bullockil oli suhe juunist 2015 kuni juunini 2015.

MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #13

Michael McDonald

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Michael McDonald Sandra Bullocki 2015. aasta veebruaris.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #12

Chris Evans

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Sandra Bullock 2014. aasta aprillis Chris Evansiga ühendust võtnud.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #üksteist

Ryan Reynolds

2011 (kuulujutt)

Sandra Bullock on kuuldavasti haakinud Ryan Reynoldsi 2011. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #10

Jesse James

2004 - 2010

Sandra Bullock ja Jesse James olid abielus 4 aastat. Pärast kohtumist juulis 2004 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 16. juulil 2005. 4 aastat hiljem lahutasid nad 28. juunil 2010.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #9

Ryan Gosling

2001 - 2002

Sandra Bullock ja Ryan Gosling kuupäevad märtsist 2001 kuni detsembrini 2002.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #8

Hugh Grant

2001

Sandra Bullock ja Hugh Grant kohtusid 2001. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #7

Bob Schneider

1999 - 2001

Sandra Bullock ja Bob Schneider on dateeritud 1999. aastast kuni 2001. aasta maini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #6

Guy Forsythe

1999

Sandra Bullock ja Guy Forsythe on dateeritud 1999. aastast kuni 1999. aasta aprillini.

Suhe 3 kuud vaata suhet #5

Dweezil Zappa

1998

Dweezil Zappa ja Sandra Bullock on dateeritud 1998. aasta kuni 1998. aasta septembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #4

Matthew McConaughey

1996 - 1998

Sandra Bullock ja Matthew McConaughey on dateeritud augustist 1996 kuni jaanuarini 1998.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #3

Troy Aikman

1995 - 2014

Troy Aikman ja Sandra Bullock on dateeritud 1995. aasta kuni 2014. aasta veebruarini.

Suhe 18 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #kaks

Tate Donovan

1990 - 1995

Tate Donovan ja Sandra Bullock olid kihlatud 1992. aastal, kuid lahutasid hiljem kolme aasta pärast 1995. aasta oktoobris.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Michael Mailer

1989

Sandra Bullock ja Michael Mailer on dateeritud 1989. aastast kuni 1989. aasta oktoobrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sandra Bullock56 LõviNäitleja
Ameeriklane
Bryan Randall55 Fotograaf
Ameeriklane
Michael McDonald56 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Chris Evans39 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Ryan Reynolds44 SkorpionNäitleja
Kanada
Jesse James52 JäärTelenägu
Ameeriklane
Ryan Gosling40 SkorpionNäitleja
Kanada
Hugh Grant60 NeitsiNäitleja
Briti
Bob Schneider55 KaaludHeliriba
Guy Forsythe-
Dweezil Zappa51 NeitsiKitarrist
Ameeriklane
Matthew McConaughey51 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Troy Aikman54 SkorpionAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Tate Donovan57 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Michael Mailer57 Filmi- / teletegija
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Sandra Bullock, Lon Bender ja Per Hallberg - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock, Lon Bender ja Per Hallberg - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock, Lon Bender ja Per Hallberg - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock ja külaline - 68. aastapreemia (1996) Sandra Bullock - VH1 / Vogue'i moeauhinnad (1999) Sandra Bullock - VH1 / Vogue'i moeauhinnad (1999) Sandra Bullock - VH1 / Vogue'i moeauhinnad (1999)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Linnukast2018MalorieFilm
Ookeani kaheksa2018Debbie ookeanFilm
Meie kaubamärk on kriis2015.JaneFilm
Minionid2015.Scarlet Overkill (hääl)Film
Gravitatsioon2013Ryan StoneFilm
Kuumus2013AshburnFilm
Aningaaq2013Dr Ryan Stone (hääl)Lühifilm
Äärmiselt valju ja uskumatult lähedal2011Linda SchellFilm
Kõik Steve kohta2009Mary HorowitzFilm
Ettepanek2009Margaret TateFilm
Pime külg2009Leigh Anne TuohyFilm
Eelaimdus2007Linda HansonFilm
Kurikuulus2006Harper Lee'sFilm
Järvemaja2006Kate ForsterFilm
Armuke2005Proua HarkerFilm
Miss Congeniality 2: relvastatud ja vapustav2005Gracie HartFilm
Krahh2004TeksadFilm
Ya-Ya õe jumalikud saladused2002SiddaFilm
Mõrv numbrite järgi2002Cassie MayweatherFilm
Kaks nädalat teade2002Lucy KelsonFilm
George Lopez2002AmyTelesaade
28 päeva2000Gwen CummingsFilm
Gun häbelik2000Judy näpunäideFilm
Lisa Picard on kuulus2000Sandra BullockFilm
Preili kongeniaalsus2000Gracie HartFilm
Looduse jõud1999SarahFilm
Tegevus1999Sandra BullockTelesaade
Lootus hõljub1998Linnuke PruittFilm
Praktiline maagia1998Sally OwensFilm
Egiptuse prints1998Miriam (hääl)Film
Tere tulemast Hollywoodi1998Sandra BullockFilm
Võileibade valmistamine1998Melba klubiLühifilm
2. kiirus: püsikiiruse hoidja1997AnnieFilm
Aeg tappaüheksateist üheksakümmend kuusEllen RoarkFilm
Armunud ja sõdaüheksateist üheksakümmend kuusAgnes von KurowskyFilm
Kaks kui meritsiüheksateist üheksakümmend kuusRoosaFilm
Võrküheksateist üheksakümmend viisAngela BennettFilm
Sel ajal kui sa magasidüheksateist üheksakümmend viisLucyFilm
Kiirus1994AnnieFilm
Keda ma tapma pean?1994LoriFilm
Lammutusmees1993Lenina HuxleyFilm
Tuli Amazonases1993AlyssaFilm
Asi kutsus armastust1993Linda Lue LindenFilm
Kaduv1993Diane pardelFilm
Kui erakond on läbi1993AmandaFilm
Maadlus Ernest Hemingway1993ElaineFilm
Armastusjook nr 91992DianeFilm
Õnnelikud võimalused1990Maria santangeloTelesaade
Töötav tüdruk1990Tess McGillTelesaade
Loll ja tema raha1989Debby CosgroveFilm
Kes lasi Patakangot maha?1989Devlin MoranFilm
Biooniline näitus: Kuusmiljoniline mees ja biooniline naine1989Kate MasonTelefilm
Preppie mõrv1989StacyTelefilm
Alustades Scratchist1988Barbara WebsterTelesaade
Hangmehed1987Lisa EdwardsFilm
Pealkirjata Sandra Bullock / Nora Fingscheidti projektRuth SlaterFilm
KiirrongFilm
Kadunud linn DFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Aidan Quinn ja Sandra BullockAidan Quinn
    • Praktiline maagia
      1998
    [vaata sobivust]
  • Craig Sheffer ja Sandra BullockCraig Sheffer
    • Tuli Amazonases
      1993
    [vaata sobivust]
  • Keanu Reeves ja Sandra BullockKeanu Reeves
    • Kiirus
      1994
    [+1 veel]
  • Kiefer Sutherland ja Sandra BullockKiefer Sutherland
    • Kaduv
      1993
    [vaata sobivust]
  • Ryan Gosling ja Sandra BullockRyan Gosling
    • Mõrv numbrite järgi
      2002
    [vaata sobivust]
  • Ryan Reynolds ja Sandra BullockRyan Reynolds
    • Ettepanek
      2009
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Angus MacfadyenAngus Macfadyen
    • Ya-Ya õe jumalikud saladused
      2002
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Ben AffleckBen haige
    • Looduse jõud
      1999
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Ben ChaplinBen chaplin
    • Mõrv numbrite järgi
      2002
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Benjamin BrattBenjamin Bratt
    • Preili kongeniaalsus
      2000
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Bill PullmanBill Pullman
    • Sel ajal kui sa magasid
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Bradley CooperBradley Cooper
    • Kõik Steve kohta
      2009
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Brendan FraserBrendan Fraser
    • Krahh
      2004
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Chris OChris O'Donnell
    • Armunud ja sõda
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Dennis LearyDenis Leary
    • Kaks kui meritsi
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Harry Connick, nooremHarry Connick noorem
    • Lootus hõljub
      1998
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Hugh GrantHugh Grant
    • Kaks nädalat teade
      2002
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Jason PatricJason Patric
    • 2. kiirus: püsikiiruse hoidja
      1997
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Jeremy NorthamJeremy Northam
    • Võrk
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Julian McMahonJulian McMahon
    • Eelaimdus
      2007
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Liam NeesonLiam Neeson
    • Gun häbelik
      2000
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Sylvester StalloneSylvester Stallone
    • Lammutusmees
      1993
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Tate DonovanTate Donovan
    • Armastusjook nr 9
      1992
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Trevante RhodesTrevante Rhodes
    • Linnukast
      2018
    [vaata sobivust]
  • Tim McGraw ja Sandra BullockTim McGraw
    • Pime külg
      2009
    [vaata sobivust]
  • Viggo Mortensen ja Sandra BullockViggo Mortensen
    • 28 päeva
      2000
    [vaata sobivust]
  • Vincent Irizarry ja Sandra BullockVincent Irizarry
    • Õnnelikud võimalused
      1990
    [vaata sobivust]
Veel Sandra Bullocki ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Sandra Bullocki ekraanil kuvatud võistlusi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.