Põhiline Suhted Sarah Brightman

Sarah Brightman

Teie Homseks Horoskoop

Sarah Brightman VallalineVanus 60 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 6

Kellega ta praegu käib?

Sarah Brightman on praegu vallaline.








Suhted

Sarah Brightman oli varem abielus Andrew Lloyd Webberiga(1984 - 1990)ja Andrew Graham-Stewart(1979 - 1983).



kes on Taylor schilling abikaasa

Sarah Brightman on olnud suhetes Dezso Molnariga(2010 - 2014), Louis Overlander(2005 - 2010)ja Frank Peterson(1990 - 2000).






Sarah Brightmanil on olnud kohtumist Mike Moraniga(1983).



Umbes

Sarah Brightman on 60-aastane Briti laulja. Sündinud 14. augustil 1960 Berkhamstedis, Hertfordshire'is, Inglismaal, Suurbritannias, hariduse omandanud kunstiõppekoolis, Tring Parkis ja West Endi teatris. Ta on kuulus Christine Daaé poolest muusikali ooperi fantoomist karjääris, mis ulatub 1973. aastast kuni praeguseni ja 1978 - tänapäevani. Tema Tähtkuju on Lõvi.

Sarah Brightman kuulub järgmistesse nimekirjadesse: naissoost rokilauljad, hispaaniakeelsed lauljad ja 1960 sündinud.



Panustage

Aidake meil oma Sarah Brightmani profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks6 aastat, 8 kuud5 aastat, 4 kuud-
Tutvumisleht310 aastat6 aastat, 4 kuud4 aastat
Kohtumine1---
Kokku610 aastat4 aastat, 11 kuud4 aastat

Üksikasjad

EesnimiSarah
PerekonnanimiBrightman
Täisnimi sündidesSarah Brightman
Alternatiivne nimiMuusikaingel
Vanus60 aastat
Sünnipäev14. august 1960
SünnikohtBerkhamsted, Hertfordshire, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus5 '5½' (166 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusIlus hääl, suured sinised silmad
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolElmhursti tantsukool, Camberley, Surrey, kunsti hariduskool, Tringi park, West Endi teater
AmetitekstLaulja, näitleja, laulukirjutaja, tantsija
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustChristine Daaé muusikalis „Ooperi fantoom“
Muusikažanr (tekst)Klassikaline crossover, ooperipop, maailmamuusika, Trip Hop, ümbritsev, barokkpop, araabia pop, sümfooniline rokk, folg, pop, rokk, Electronica, muusikateater, ooperipop (Popera), maailm, ooper
MuusikažanrVokaal
Aasta (d) aktiivne1972 – praegune, 1973 – praegune, 1978 – praegune
MuusikastiilSaate viisid, valatud salvestused, lava ja ekraan, pop / rokk, kaasaegne täiskasvanu, muusikalid
Muusika meeleoluStiilne, teatraalne, terav, dramaatiline, elegantne, intiimne, viimistletud / maneeriline, sentimentaalne, eeterlik, õrn, armas, läbimõeldud, teeninud, kirglik, romantiline, lopsakas, õppimine, sensuaalne
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, klaver, klahvpillid, marimba
PlaadifirmaA&M (1993), East West (1995–2001), Angel / EMI (1997–2007), Manhattan / EMI (2008–2010), Simha LLC (2012 – praeguseni), Angel, EMI (1997–2007), Manhattan, EMI (2008–2010), Simha (2012 – tänapäev)
Seotud aktidKuumad kuulujutud, Cliff Richard, Andrea Bocelli
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Sunshine, Sachs & Associates, OÜ, loovkunstnike agentuur - Nat Farnham (NYC), Celebrity Talent International
Rind (tollides)35
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)35
Riiete suurus5
Kinga suurus35
Ametlikud veebisaididtwitter.com/SarahBrightman, http://www.sarah-brightman.com/, http://www.sarahbrightman.com/, http://www.sarahbrightman.com, www.youtube.com/sarahbrightmanmusic, myspace. com / sarahbrightman, ametnikudarahbrightman.tumblr.com/, www.nndb.com/people/375/000109048/, www.instagram.com/sarahbrightmanmusic/
IsaGrenville Geoffrey Brightman (1934–1992)
EmaPaula saal
ÕdeNicola, Claudia, Amelia (aka Violet)

Sarah Brightman (sündinud 14. augustil 1960) on Suurbritannia klassikalise krossoveri sopran, laulja, laulukirjutaja, näitleja, tantsija ja muusik.

Lisateavet Sarah Brightmani kohta Sarah Brightmani kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Dezso MolnarSuhe201020144 aastat
5Louis OverlanderSuhe200520105 aastat
4Frank PetersonSuhe1990200010 aastat
3Andrew Lloyd WebberAbielusMai 19833. jaanuar 19906 aastat
kaksMike MoranKohtumine19831983-
1Andrew Graham-StewartAbielus197919834 aastat
Dezso Molnar #6

Dezso Molnar

2010 - 2014

Dezso Molnar ja Sarah Brightman läksid lahku ...[vaata paari] Louis Overlander #5

Louis Overlander

2005 - 2010

Louis Overlander ja Sarah Brightman lahutavad ...[vaata paari] Frank Peterson #4

Frank Peterson

1990 - 2000

Frank Peterson ja Sarah Brightman läksid lahku ...[vaata paari] Andrew Lloyd Webber #3

Andrew Lloyd Webber

1983 - 1990

Sarah Brightman ja Andrew Lloyd Webber olid ...[vaata paari] Mike Moran #kaks

Mike Moran

1983

Mike Moran ja Sarah Brightman on lahus ...[vaata paari] Andrew Graham-Stewart #1

Andrew Graham-Stewart

1979 - 1983

Andrew Graham-Stewart ja Sarah Brightman ...[vaata paari] #6

Dezso Molnar

2010 - 2014

Dezso Molnar ja Sarah Brightman dateerisid aastatel 2010–2014.

Suhe 4 aastat vaata suhet #5

Louis Overlander

2005 - 2010

Louis Overlander ja Sarah Brightman dateerisid aastatel 2005–2010.

Suhe 5 aastat vaata suhet #4

Frank Peterson

1990 - 2000

Frank Peterson ja Sarah Brightman dateerisid ajavahemikku 1990–2000.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus52%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #3

Andrew Lloyd Webber

1983 - 1990

Sarah Brightman ja Andrew Lloyd Webber olid abielus 5 aastat. Nad said kümme kuud pärast kokkutulekut mais 1983 ja abiellusid 22. märtsil 1984. 5 aastat hiljem lahutasid nad 3. jaanuaril 1990.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #kaks

Mike Moran

1983

Mike Moran ja Sarah Brightman kohtusid 1983. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #1

Andrew Graham-Stewart

1979 - 1983

Andrew Graham-Stewart ja Sarah Brightman olid abielus 4 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 1979. aastal ja abiellusid 1979. 4 aastat hiljem lahutasid nad 1983. aastal.

Suhe 4 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sarah Brightman60 LõviLaulja
Briti
Dezso Molnar-
Saksa keel
Louis Overlander-
Briti
Frank Peterson57 AmburMuusikaprodutsent
Saksa keel
Andrew Lloyd Webber73 JäärHelilooja
Briti
Mike Moran73 kala
Briti
Andrew Graham-Stewart-

Pildigalerii

Ooperi fantoom 1986 1988 Thomas Z. Shepard Sarah Brightman - Tapeet Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway) Ooperi fantoom (1988 Broadway)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Esimene öö2010CeliaFilm
Repo! Geneetiline ooper2008Pime MagFilm
Armastuse aspektid2005Rose VibertFilm
Showpalast1999Telesaade
Laupäeva õhtu väljas1988Telesaade
Laul ja tants1983EmmaTelefilm





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.