Põhiline Tutvumisleht Scott Michael Campbell

Scott Michael Campbell

Teie Homseks Horoskoop

Scott Michael CampbellVanus 49 aastat vana Tähtkuju Lõvi

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Scott Michael Campbell tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil ei ole andmeid Scott Michael Campbelli varasemate suhete kohta.



Umbes

Scott Michael Campbell on 49-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 14. augustil 1971 Missoulas Montanas USA-s, on ta kuulus Fööniksi lennu (2004) poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.






Scott Michael Campbell kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika näitlejad.



tyra pangad ja chris webber

Panustage

Aidake meil luua Scott Michael Campbelli profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Üksikasjad

EesnimiScott
Keskmine nimiMichael
PerekonnanimiCampbell
Täisnimi sündidesScott Michael Campbell
Alternatiivne nimiScott Michael Campbell
Vanus49 aastat
Sünnipäev14. august 1971
SünnikohtMissoula, Montana, USA
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja ja kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustFööniksi lend (2004)
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev

Scott Michael Campbell (sündinud 14. augustil 1971) on USA näitleja, kirjanik, produtsent ja režissöör. Campbell on kõige paremini tuntud oma rollidest filmides Brokeback Mountain, Push ja Fööniksi lennu uusversioon. Rollide hulgas, mida ta on mänginud (paljud neist telesaadetes külalisetähena), esineb korduvalt esinemisi filmides ER, Nothing Sacred, House ja Shameless.



Lisateave Scott Michael Campbelli kohta Vähem Scott Michael Campbelli kohta

Pildigalerii

Seksimeistrid (2013) Seksimeistrid (2013) 'Maja M.D.' (2004) Push (2009) Hank Garland (Waylon Payne) viskab nalja purjus Billy Byrdiga (Scott Michael Campbell)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Viie inimese pidu2020Andrew NicholsTelesaade
InBetween2019. aastaJohn McPhersonTelesaade
60 minutit tapmiseks2019. aastaAlex CarlinFilm
Hellbent2018Pool pintiFilm
Lahendamata: Tupaci mõrvad ja kurikuulus B.I.G.2018Ohvitser Tim 'Blondie' BrennanTelesaade
Magnum P.I.2018Kyle FoleyTelesaade
veteranide päev2017Ken HainesFilm
Armas elu2016ÕdeFilm
Need oleme meie2016KäsundusohvitserTelesaade
Wayward Pines2015.Wayne JohnsonTelesaade
Supertüdruk2015.Ethan KnoxTelesaade
Roosipuu2015.Earl LangfordTelesaade
Kood must2015.David jacobsTelesaade
Pulmapakt2014Jake JonesFilm
Ülestõusmine2014Arthur HolmesTelesaade
Näidiskodanik2014EI SÕNA.Telefilm
Stalker2014Eddie GainesTelesaade
NCIS: New Orleans2014Alec NorrisTelesaade
Hea päev raskeks suremiseks2013CampbellFilm
Seksimeistrid2013Roger CorwinTelesaade
põhjust2013Ben crewsonTelesaade
Ctadc2013ScottieLühifilm
Sõja lilled2012TimFilm
Kaugus2012Dr WestonTelesaade
Puudutage2012John TenneyTelesaade
Suured kuriteod2012Gerald HallTelesaade
Päevakuu2012FrankTelesaade
Ro2012EdwinTelesaade
Massiaugud2012ParandustreenerTelesaade
Kutse tegevusele2012ScottieLühifilm
Põrgu ratastel2011DuffyTelesaade
Häbitu2011BradTelesaade
Sobib2011Isa Sam WalkerTelesaade
Nurga all2011CarlinFilm
Franklin ja Bash2011Denny KresgeTelesaade
Ideaalne perekond2011Isa JoeFilm
Pildistamine homseks2011ScottLühifilm
Pildistamine millegi muu jaoks2011StevenLühifilm
Michaeli võimalus2011ScottFilm
Elutoetus2011GarretLühifilm
Lõunasse2011Mees mustasLühifilm
Väike linn laupäeva õhtul2010Dwayne MurphyFilm
Pilet välja2010MillerFilm
Üritus2010Justin MurphyTelesaade
Hawaii viis-02010Jacob HolmTelesaade
Riverside'i segamine2010TelliskiviLühifilm
Värskenda2010SaatjaLühifilm
Lükake2009Agent HoldenFilm
Edu lõhn2009Hr DiehlFilm
loss2009Lee TravisTelesaade
Võta rahulikult2009Ohvitser LindFilm
Tilk surnud Diva2009Mike BarryTelesaade
Southland2009Hr DavisTelesaade
Unustatud2009William HollanderTelesaade
Hullumeelne2008Billy ByrdFilm
Kolm venda: Ameerika gootika2007NormanFilm
Puuma klubi2007Hr ConradFilm
Kes on teie ahv?2007LaithFilm
Tom ja Will2007TomLühifilm
Pandeemia2007Rick FoxhovenTelesaade
Põletusteade2007Jake MillerTelesaade
Reisimees2007Täiskasvanud MichaelTelesaade
Elu2007Detektiiv Henry VillanonTelesaade
Erapraksis2007Gregory MilfordTelesaade
Juhend oma pühakute äratundmiseks2006Nerf (Scott Campbelli rollis)Film
Tulista2006Hull fännLühifilm
Vennad ja õed2006Noor Dennis YorkTelesaade
Dexter2006NormTelesaade
Psühh2006Wes HildenbachTelesaade
Hai2006Tommy CallisonTelesaade
Standoff2006Graham BrewsterTelesaade
Brokebacki mägi2005MonroeFilm
Pime õiglus2005Jeff DorseyTelesaade
Luud2005Gary NesbittTelesaade
Kriminaalsed meeled2005Peter ReddingTelesaade
Grey anatoomia2005R. HubbleTelesaade
Üleloomulik2005TimTelesaade
Saladuse naine2005Šerif PowellTelesaade
Fööniksi lend2004James LiddleFilm
Slainesville'i poisid2004ThomasLühifilm
Boston Legal2004NeillTelesaade
Maja M.D.2004Joe Luria, ohvitser Joe LuriaTelesaade
Maldonado ime2003Vend AmosTelefilm
Külmjuhtum2003Tom 'Z' Zimmerman - 1981Telesaade
NCIS2003Robert MillerTelesaade
Harti sõda2002Cpl. Joe S. CrominFilm
Paanika2002RudyFilm
CSI: Miami2002Phillip HaleTelesaade
Kilp2002Jeff BusadaTelesaade
242001Brady HauserTelesaade
Ületades Jordani2001Väljas. John HardwickTelesaade
Kohtuprotsess meedia poolt2000BillyTelefilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Liidu sõdurTelesaade
Gilmore tüdrukud2000Harvey TunnellTelesaade
Pull2000Chris ShermanTelesaade
Läänetiib1999Donald DolanTelesaade
Bulworth1998Pea ValetFilm
Legalese1998Randy MucklanTelefilm
Killer App1998PardiTelefilm
Lopsakas1997Dale jepnerFilm
Ei midagi püha1997Isa EricTelesaade
Kriisikeskus1997BrianTelesaade
Jimmy järelüheksateist üheksakümmend kuusMattTelefilm
Kojutuleküheksateist üheksakümmend kuusTuulineTelefilm
Projekt: ALFüheksateist üheksakümmend kuus2. leitnant Harold ReeseTelefilm
Hulluse poolt võrgutatud: Diane Borchardti luguüheksateist üheksakümmend kuusCoryTelesaade
Aus mängüheksateist üheksakümmend viisAdamFilm
Imeline graatsiaüheksateist üheksakümmend viisJonathanTelesaade
Jeff Foxworthy näitusüheksateist üheksakümmend viisLeonord John ColepepperTelesaade
Marssalüheksateist üheksakümmend viisBellhopTelesaade
Maja naisedüheksateist üheksakümmend viisKevinTelesaade
Lootuse hooaegüheksateist üheksakümmend viisSpudTelefilm
Raadio maamõrvad1994BillyFilm
Christy1994Lundy TaylorTelefilm
Linnumaa1994Greg KisslerTelesaade
Chicago lootus1994Justin tragerTelesaade
Christy1994Lundy TaylorTelesaade
ON1994EMT Riley BrownTelesaade
Üleujutus: kes päästab meie lapsed?1993Mike SmithTelefilm
Frasier1993Hr RuglyTelesaade
Elav vallaline1993MopsTelesaade
Tõendikogud1992ConnerTelesaade
Õed1991OkaspuuTelesaade
Torkelsonid1991Suur JockTelesaade
Õhtune varjund1990BrianTelesaade
Elu läheb edasi19891. lapsTelesaade
L.A. seadus1986Brian ConleyTelesaade
BeebipaktJake JonesFilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.