Põhiline Suhted Vana William Scott

Vana William Scott

Teie Homseks Horoskoop

Vana William Scott AbielusKoht 2853 232Vanus 44 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Seann William Scott ja on abielus.








Suhted

Seann William Scott on kihlatud Lindsay Frimodtiga(2012 - 2013).



Seann William Scott on olnud suhetes Deanna Milleriga(2006 - 2008), Jaanuar Jones(2003)ja Jaime King(2002).






Umbes

Seann William Scott on 44-aastane Ameerika näitleja. Sean Sean William Scott sündis 3. oktoobril 1976 USA-s Minnesotas Cottage Grove'is ja on kuulus Ameerika piruka poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.



loodan, et soolo tutvumine Jerramy Stevensiga

Seann William Scott on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas jaanuaris Jones Ameerika pulmad (2003), Marla Sokoloff aastal Kutt, kus on minu auto? (2000)ja Jaime King aastal Kuulikindel munk (2003).

kes on pauly rand dateerinud

Seann William Scott kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Minnesota näitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Seann William Scotti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud12 aastat--
Tutvumisleht32 aastat, 6 kuud1 aasta1 kuu, 29 päeva
Kokku42 aastat, 6 kuud1 aasta, 3 kuud1 kuu, 29 päeva

Üksikasjad

EesnimiSeann
Keskmine nimiWilliam
PerekonnanimiScott
Täisnimi sündidesSean William Scott
Vanus44 aastat
Sünnipäev3. oktoober 1976
SünnikohtCottage Grove, Minnesota, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPargi keskkool, Cottage Grove, MN
ÜlikoolGlendale kogukonna kolledž, Glendale, CA
AmetitekstNäitleja, koomik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAmeerika pirukas
Aasta (d) aktiivne1996 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Caryn International, ITMA International
Ametlikud veebisaididtwitter.com/IAmSeannScott
IsaWilliam Frank Scott
EmaPatricia Anne Simons Scott
VendDaniel

Seann William Scott (sündinud 3. oktoobril 1976) on USA näitleja, koomik ja produtsent. Ta on tuntud oma rolli eest Steve Stiflerina American Pie frantsiisis ja ka Doug Glatt rolli eest nii Goonis kui ka Goon: Last of the Enforcers. Ta on esinenud ka filmides Kutt, kus on minu auto? (2000), Lõppsihtkoht (2000), Road Trip (2000), Evolution (2001), The Dukes of Hazzard (2005), Hr Woodcock (2007) ja Rollimudelid (2008). Crashi on ta väljendanud neljas jääaja animafilmis ja kahes jääaja telesaates. Scott kujutas CIA endist operatiivkorrapidajat Wesley Colet Foxi krimidraamas telesarjas 'Surmav relv' (2018–19). Filmid, milles Scott on mänginud, on teeninud 2017. aasta seisuga ülemaailmses kassas 4,91 miljardit dollarit.

Lisateave Seann William Scotti kohta Vana William Scotti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Lindsay FrimodtSuhe2011Jaanuar 20132 aastat
3Deanna MillerSuheVeebruar 2006August 20082 aastat
kaksJaanuari JonesSuheJaanuar 2003Märts 20031 kuu
1Jaime KingSuheVeebruar 2002September 20026 kuud
Lindsay Frimodt #4

Lindsay Frimodt

2011 - 2013

Lindsay Frimodt ja Seann William Scott lahutavad ...[vaata paari] Deanna Miller #3

Deanna Miller

2006 - 2008

Deanna Miller ja Seann William Scott eraldasid ...[vaata paari] Jaanuari Jones #kaks

Jaanuari Jones

2003

Seann William Scott ja January Jones lahutasid ...[vaata paari] Jaime King #1

Jaime King

2002

Seann William Scott ja Jaime King läksid lahku ...[vaata paari] #4

Lindsay Frimodt

2011 - 2013

Lindsay Frimodt ja Seann William Scott olid kihlatud 10 kuud. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 2011. aastal. Nad olid kihlatud 14. veebruaril 2012, kuid läksid hiljem lahku 2013. aasta jaanuaris.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #3

Deanna Miller

2006 - 2008

Deanna Miller ja Seann William Scott dateerisid 2006. aastat kuni 2008. aasta augustini.

kes on rhonda rousey dating
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #kaks

Jaanuari Jones

2003

Seann William Scott ja January Jones pärinesid 2003. aastast kuni 2003. aasta märtsini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #1

Jaime King

2002

Seann William Scott ja Jaime King dateerisid juulist septembrini 2002.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Vana William Scott44 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Lindsay Frimodt40 JäärMudel
Ameeriklane
Deanna Miller37 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Jaanuari Jones43 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Jaime King42 SõnnNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Vana William Scott ja Jaime King Vana William Scott ja Jaime King Metin Bereketli õnnitleb Male NOVA auhinna võitjat Seann William Scotti. Vana William Scott! Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016) Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Superväelased 22018Trooper CallaghanFilm
Roheline delfiin2018MartinFilm
Vereliin2018Evan ColeFilm
Goon: viimane jõustajatest2017Doug GlattFilm
Jääaeg: kokkupõrkekursus2016Kokkupõrge (hääl)Film
Jääaeg: suur munaraku2016Kokkupõrge (hääl)Telesaade
Surmav relv2016Wesley ColeTelesaade
Vahetult enne, kui ma lähen2014Ted MorganFilm
Film 432013Brian (segment 'Palju õnne sünnipäevaks')Film
Timmsi org2013USA marssal KevTelesaade
Jääaeg: mandri triiv2012Kokkupõrge (hääl)Film
Ameerika kokkutulek2012StiflerFilm
Goon2011Doug GlattFilm
Jääaeg: Mammuti jõulud2011Kokkupõrge (hääl)Telesaade
Politsei välja2010DaveFilm
Pallid välja: Gary tennisetreener2009Gary HousemanFilm
Jääaeg: dinosauruste koidik2009Kokkupõrge (hääl)Film
Planeet 512009Skiff (hääl)Film
Eeskujud2008RatturFilm
Reklaam2008Doug StauberFilm
Hr Woodcock2007John FarleyFilm
Rongiõnnetus: minu elu idoitina2007Jeff NicholsFilm
Vincey Masters: sündinud Karate Meisteriks2007Vincey MastersFilm
Jääaeg: sulailm2006Kokkupõrge (hääl)Film
Southlandi lood2006Roland Taverner, Ronald TavernerFilm
Hazzardi hertsogid2005Bo hertsogFilm
Philadelphias on alati päikesepaisteline2005Riik MacTelesaade
Ameerika pulmad2003Steve StiflerFilm
Kuulikindel munk2003KarFilm
Vana kool2003PipradFilm
Rundown2003TravisFilm
MTV: uuesti laaditud2003Vana William ScottTelesaade
Stark Raving Mad2002Ben McGewanFilm
Ameerika pirukas 22001StiflerFilm
Evolutsioon2001WayneFilm
Jay ja Vaikne Bob löövad tagasi2001BrentFilm
Kutt, kus on minu auto?2000ChesterFilm
Lõpp-punkt2000Billy HitchcockFilm
Rännak2000E. L.Film
Ameerika pirukas1999Stifler (vana W. Scott)Film
Tšaadi maailm1998JimTelesaade
Sündinud pagulusse1997DerekTelefilm
Midagi nii õigeüheksateist üheksakümmend kuusPrestonTelesaade
Õnnetult kunagi hiljemüheksateist üheksakümmend viisMoondoggieTelesaade
See riikIsa JoeTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jaanuari Jones ja Seann ScottJaanuari Jones
    • Ameerika pulmad
      2003
    [vaata sobivust]
  • Vana Scott ja Marla SokoloffMarla Sokoloff
    • Kutt, kus on minu auto?
      2000
    [vaata sobivust]
  • Vana William Scott ja Jaime KingJaime King
    • Kuulikindel munk
      2003
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.