Põhiline Suhted Shad Moss

Shad Moss

Teie Homseks Horoskoop

Shad MossKoht 348 79Vanus 34-aastane Tähtkuju kala Suhted 22 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Shad Moss tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Shad Moss on kihlatud Erica Mena Samuelsiga(2014 - 2015), Angela Simmons(2012 - 2014)ja Ciara(2005 - 2006).



Shad Moss on olnud suhetes Kiyomi Leslie'ga(2017 - 2018), Keyshia Cole(2016), Ayisha Diaz(2014), Lihtsalt Jess(2011), Joie Chavis(2010 - 2017), Teairra Mari(2009 - 2010), Blac Chyna(2009 - 2010), Melody Thornton(2008), Dollicia Bryan(2007)ja Esther Baxter(2002 - 2003).






Shad Mossil on olnud kohtumisi Olivia Sky'ga (modell)(2019), Jenna Shea(2009), Kat Stacks(2009 - 2010), Karrine Steffans(2008), Lisa Ann(2008), Kim Kardashian(2007)ja Kiely Williams.



Kuuldavasti on Shad Moss haakunud Nastassia Smithi ja Jhené Aikoga(2010).

Umbes

Shad Moss on 34-aastane Ameerika räppar. Shad Gregory Moss sündis 9. märtsil 1987 Reynoldsburgis Ohio osariigis USA-s. Ta on kuulus 1993. aastast kuni tänapäevani kestva karjääri eest. Tema Tähtkuju on Kalad.



Shad Moss kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika lastenäitlejad ja Ohio näitlejad.

Panustage

Aidake meil Shad Mossi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud37 aastat, 11 kuud3 aastat, 7 kuud-
Tutvumisleht106 aastat, 10 kuud1 aasta, 1 kuu2 kuud
Kohtumine71 aasta, 7 kuud4 kuud, 18 päeva1 aasta
Kuuldavastikaks---
Kokku227 aastat, 11 kuud1 aasta, 1 kuu2 kuud

Üksikasjad

EesnimiShad
Keskmine nimiGregory
PerekonnanimiSammal
Täisnimi sündidesVarju Gregory Moss
Alternatiivne nimiBow Wow, Bow Weezy, Bow Wizzle, Lil Bow Wow, Lil 'Bow Wow, Lil' Bow Wow
Vanus34 aastat
Sünnipäev9. märts 1987
SünnikohtReynoldsburg, Ohio, USA
Kõrgus5 '7¼ (171 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvMust
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonUuesti sündinud kristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar, näitleja
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustHoiduge koerast
Muusikažanr (tekst)Hip-hop, hip-hop
Aasta (d) aktiivne1995 - tänapäev, 1993 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaNii et Def (1999–2002), Columbia (1999–2009), sularaharaha (2010 – praegune), vabariik (2010 – praegune), sularaharaha (2010–2015), vabariik (2010–2015), paha poiss (praegune) ), So So Def, Columbia, Cash Money, Republic (endine), Bad Boy (2015-Present) (ainult juhtimisleping), LBW Productions (2007-Present), So So Def (1999-2002), Columbia (1999- 2009), sularaha (2009-2015), vabariik (2012-2015), halb poiss, LBW (praegune), vabariik
(endine), Vabariik, So So Def (endine)
Seotud aktidChris Brown, Da Brat, Jermaine Dupri, Johntá Austin, Lil Wayne, Omarion, Snoop Dogg, Soulja Boy, Xscape, Ciara, T-Pain, Yung Berg
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Lahendustalentide agentuur
Brändi kinnitusTwixi telereklaam (2001)
Ametlikud veebisaididwww.myspace.com/naazilicious, www.faceoffthealbum.com, www.bowwow87.com, www.bebo.com/Mr106park, http://www.bowwowtoday.com, twitter.com/smoss, instagram.com/shadmossofficial/ , www.facebook.com/bowwow?rf=101888919852202, http://www.bwapparel.com
IsaAlfonso Moss
EmaTeresa Caldwell
PereliigeShai Moss (tütar)
SõberJermaine Dupri

Shad Gregory Moss (sündinud 9. märtsil 1987), rohkem tuntud lavanimega Bow Wow (varem Lil 'Bow Wow), on Ameerika räppar, näitleja, telesaatejuht ja ringhäälinguorganisatsioon. Mossi karjäär algas räppari Snoop Doggi avastamisest ning lõpuks toodi see plaadiprodutsendi Jermaine Dupri juurde ja kirjutati alla So So Def Recordingsile. Lil 'Bow Wowna andis ta 2000. aastal 13-aastaselt välja oma esimese albumi Beware of Dog, millele järgnes Doggy Bag 2001. aastal. 2003. aastal andis Bow Wow välja oma kolmanda albumi Unleashed, mis oli esimene pärast kukutamist ilmunud album. 'Lil' tema lavanimest ja esimene, mille So So Def ei andnud välja. Tema järgmine album Wanted (2005) sünnitas tema kaks kõige kõrgema edetabeliga singlit 'Let Me Hold You' (featuring Omarion) ja 'Like You' (featuring Ciara). Alates 2015. aasta septembrist on Bow Wow sõlminud Bad Boy Recordsi halduslepingu.

Lisateavet Shad Mossi kohta Shad Mossi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
22Olivia Sky (mudel)KohtumineOktoober 2019Oktoober 2019-
kakskümmend üksKiyomi leslieSuheDetsember 2017Oktoober 201810 kuud
kakskümmendKeyshia ColeSuheJaanuar 2016Veebruar 20162 kuud
19Erica Mena SamuelsSuheJuuni 2014Nov 20151 aasta
18Ayisha DiazSuhe R Veebruar 2014Juuni 20143 kuud
17Nastassia SmithKohtumine R November 2012Detsember 20121 kuu
16Lihtsalt JessSuheJuuni 2011November 20115 kuud
viisteistJoie ChavisSuheVeebruar 2010Jaanuar 20176 aastat
14Jhené AikoKohtumine R 20102010-
13Teairra MariSuheOktoober 2009Juuli 20109 kuud
12Blac ChynaSuheMai 2009Juuli 20101 aasta
üksteistJenna SheaKohtumine20092009-
10Kat StacksKohtumine200920101 aasta
9Karrine SteffansKohtumineSeptember 2008September 2008-
8Melody ThorntonSuheAprill 2008Juuni 20082 kuud
7Lisa AnnKohtumine20082008-
6Dollicia BryanSuheMai 2007Juuli 20072 kuud
5Kim KardashianKohtumineAprill 2007Aprill 2007-
4Angela SimmonsSuheMai 2006Aprill 20147 aastat
3CiaraSuheOktoober 2004Aprill 20061 aasta
kaksKiely WilliamsKohtumine -
1Esther BaxterSuheAugust 2002Mai 20039 kuud
Olivia Sky (mudel) #22

Olivia Sky (mudel)

2019. aasta

Olivia Sky (mudel) ja Shad Moss on eraldi ...[vaata paari] Kiyomi leslie #kakskümmend üks

Kiyomi leslie

2017 - 2018

Kiyomi Leslie ja Shad Moss läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Keyshia Cole #kakskümmend

Keyshia Cole

2016

Keyshia Cole ja Shad Moss läksid lahku 2. märtsil ...[vaata paari] Erica Mena Samuels #19

Erica Mena Samuels

2014 - 2015

Erica Mena Samuels ja Shad Moss eraldusid ...[vaata paari] Ayisha Diaz #18Kuulujutt

Ayisha Diaz

2014

Kuuldavasti olid Ayisha Diaz ja Shad Moss ...[vaata paari] Nastassia Smith #17Kuulujutt

Nastassia Smith

Nastassia Smith ja Shad Moss on lahus ...[vaata paari] Lihtsalt Jess #16

Lihtsalt Jess

2011

Lihtsalt Jess ja Shad Moss lahkusid 20. novembril ...[vaata paari] Joie Chavis #viisteist

Joie Chavis

2010 - 2017

Joie Chavis ja Shad Moss läksid lahku 20. jaanuaril ...[vaata paari] Jhené Aiko #14Kuulujutt

Jhené Aiko

2010

Jhené Aiko ja Shad Moss on lahus ...[vaata paari] Teairra Mari #13

Teairra Mari

2009 - 2010

Teairra Mari ja Shad Moss läksid lahku 2. juulil ...[vaata paari] Blac Chyna #12

Blac Chyna

2009 - 2010

Blac Chyna ja Shad Moss läksid lahku 2009. aastal pärast ...[vaata paari] Jenna Shea #üksteist

Jenna Shea

2009

Jenna Shea ja Shad Moss on lahus ...[vaata paari] Kat Stacks #10

Kat Stacks

2009 - 2010

Kat Stacks ja Shad Moss läksid 2010. aastal lahku ...[vaata paari] Karrine Steffans #9

Karrine Steffans

2008

Karrine Steffans ja Shad Moss on lahus ...[vaata paari] Melody Thornton #8

Melody Thornton

2008

Melody Thornton ja Shad Moss lahkusid juulis[vaata paari] Lisa Ann #7

Lisa Ann

2008

Lisa Ann ja Shad Moss on lahus ...[vaata paari] Dollicia Bryan #6

Dollicia Bryan

2007

Dollicia Bryan ja Shad Moss lahkusid juulis ...[vaata paari] Kim Kardashian #5

Kim Kardashian

2007

Kim Kardashian West ja Shad Moss on lahus ...[vaata paari] Angela Simmons #4

Angela Simmons

2006 - 2014

Angela Simmons ja Shad Moss lahkusid aprillis ...[vaata paari] Ciara #3

Ciara

2004 - 2006

Ciara ja Shad Moss läksid lahku 2006. aasta aprillis.[vaata paari] Kiely Williams #kaks

Kiely Williams

Kiely Williams ja Shad Moss olid suguluses ...[vaata paari] Esther Baxter #1

Esther Baxter

2002 - 2003

Esther Baxter ja Shad Moss läksid lahku mais ...[vaata paari] #22

Olivia Sky (mudel)

2019. aasta

Olivia Sky (modell) ja Shad Moss kohtusid 2019. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkuju60%'> Ühilduvus viisteist% Lapsed 1 laps vaata suhet #kakskümmend üks

Kiyomi leslie

2017 - 2018

Kiyomi Leslie ja Shad Moss on dateeritud detsembrist 2017 kuni oktoobrini 2018.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #kakskümmend

Keyshia Cole

2016

Keyshia Cole ja Shad Moss dateerisid 2016. aasta jaanuarist märtsini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #19

Erica Mena Samuels

2014 - 2015

Erica Mena Samuels ja Shad Moss olid kihlatud 1 aasta. Nad said kuupäeva 6 kuud pärast kooskäimist juunis 2014. Nad olid kihlatud 22. septembril 2014, kuid läksid hiljem lahku 2015. aasta novembris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #18

Ayisha Diaz

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Ayisha Diaz haakinud Shad Mossi 2014. aasta märtsis.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #17

Nastassia Smith

(Kuulujutt)

Kuuldavasti oli Nastassia Smith Shad Mossi sidunud 2012. aasta novembris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #16

Lihtsalt Jess

2011

Lihtsalt Jess ja Shad Moss kuupäevad juunist novembrini 2011.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Vanus52%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #viisteist

Joie Chavis

2010 - 2017

Joie Chavis ja Shad Moss kuupäevad märtsist 2010 kuni jaanuarini 2017.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% Lapsed 1 laps vaata suhet #14

Jhené Aiko

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Jhené Aiko 2010. aastal ühendanud Shad Mossi.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #13

Teairra Mari

2009 - 2010

Teairra Mari ja Shad Moss dateerisid oktoobrist 2009 kuni juulini 2010.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #12

Blac Chyna

2009 - 2010

Blac Chyna ja Shad Moss pärinesid 2009. aastast kuni 2010. aasta juulini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #üksteist

Jenna Shea

2009

Jenna Shea ja Shad Moss kohtusid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #10

Kat Stacks

2009 - 2010

Kat Stacks ja Shad Moss kohtusid 2009. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #9

Karrine Steffans

2008

Karrine Steffans ja Shad Moss kohtusid 2008. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #8

Melody Thornton

2008

Melody Thornton ja Shad Moss on dateeritud aprillist juunini 2008.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #7

Lisa Ann

2008

Lisa Ann ja Shad Moss kohtusid 2008. aastal.

dale midkiff ja joan o'connor
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #6

Dollicia Bryan

2007

Dollicia Bryan ja Shad Moss on dateeritud maist juulini 2007.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #5

Kim Kardashian

2007

Kim Kardashian West ja Shad Moss kohtusid 2007. aasta aprillis.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #4

Angela Simmons

2006 - 2014

Angela Simmons ja Shad Moss olid kihlatud 2 aastat. Nad käisid viis aastat pärast kokkutulekut mais 2006. Nad olid kihlatud 2012. aasta veebruaris, kuid läksid hiljem lahku 2014. aasta aprillis.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #3

Ciara

2004 - 2006

Ciara ja Shad Moss olid kihlatud 10 kuud. Nad said 8 kuud pärast kokkutulekut oktoobris 2004. Nad olid kihlatud juunis 2005, kuid lahkusid hiljem 2006. aasta aprillis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #kaks

Kiely Williams

Kiely Williamsil ja Shad Mossil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Esther Baxter

2002 - 2003

Esther Baxter ja Shad Moss on dateeritud augustist 2002 kuni maini 2003.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 62% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Shad Moss3. 4 kalaRäppar
Ameeriklane
Olivia Sky (mudel)- Kaksikud
Kiyomi leslie30 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Keyshia Cole39 KaaludLaulja
Ameeriklane
Erica Mena Samuels33 SkorpionTelenägu
Ameeriklane
Ayisha Diaz33 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Dominiiklane
Nastassia Smith33 SkorpionTõsielu TV
Ameeriklane
Lihtsalt Jess36 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Joie Chavis32 KaaludMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Jhené Aiko33 kalaLaulja
Ameeriklane
Teairra Mari33 AmburLaulja
Ameeriklane
Blac Chyna33 SõnnIseloom
Ameeriklane
Jenna Shea35 NeitsiMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Kat Stacks31 SkorpionIseloom
Venezuela
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Melody Thornton36 KaaludLaulja
Ameeriklane
Lisa Ann49 SõnnPornotäht
Ameeriklane
Dollicia Bryan37 VeevalajaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Kim Kardashian40 KaaludTõsielu TV
Ameeriklane
Angela Simmons33 NeitsiSeltskonnategelane
Ameeriklane
Ciara35 SkorpionLaulja
Ameeriklane
Kiely Williams3. 4 VähkNäitleja
Ameeriklane
Esther Baxter36 KaaludMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ShaiNaine27. aprill 201110 aastat vana Joie Chavis
PrintsMeesSeptember, 20208 kuud vana Olivia Sky (mudel)

Pildigalerii

Katie Holmes ja Lil`Bow Wow osalevad 2002. aasta MTV filmiauhindade jagamisel - Backstage Katie Holmes ja Lil 'Bow Wow 2002. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Katie Holmes ja Lil´Bow Wow osalevad 2002. aasta MTV filmiauhindadel Katie Holmes ja Lil 'Bow Wow osalevad 2002. aasta MTV filmiauhindadel Katie Holmes ja Lil 'Bow Wow osalevad 2002. aasta MTV filmiauhindadel Maskeeritud laulja Maskeeritud laulja Vihane 7 (2015) Ahviriik (2015) Shad Moss Shad Moss Shad Moss

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Maskeeritud laulja2019. aastaKonnTelesaade
Päevavalgel2019. aastaMalik BoudreauxTelefilm
CSI: küber2015.Brody NelsonTelesaade
Ebausk: 3-de reegel2014Film
Õudne film 52013Eric (nagu Shad Moss ehk Bow Wow)Film
Truudus2012Spetsialist Chris Reyes (Bow Wow rollis)Film
Perekonnapuu2011T-Boy (nagu Shad Moss a / k / a Bow Wow)Film
Tyler Perry Madea suur õnnelik pere2011Byron (nagu Shad 'Bow Wow' Moss)Film
Loteriipilet2010Kevin Carson (Bow Wow rollis)Film
Kas me oleme seal veel?2010Marcus 'Marc' Kingston-PersonsTelesaade
Bow Wow: Roger See2010Bow WowLühifilm
Orkaani hooaeg2009Gary (kui Bow Wow)Film
Ameerika teismelise salajane elu2008DanteTelesaade
Piccolo, Saxo ja ettevõtted2006Bop (nagu Bow Wow)Film
Kiired ja vihased: Tokyo triiv2006Twinkie (nagu Bow Wow)Film
Kole Betty2006Bow WowTelesaade
Veereta põrge2005Xavier 'X' (Bow Wow rollis)Film
Johnsoni perepuhkus2004D.J. Johnson (Bow Wow rollis)Film
Entourage2004Charlie WilliamsTelesaade
Jasoni päästmine2003Telefilm
Kõik Benjaminide kohta2002Kelly (Lil Bow Wow rollis)Film
Nagu Mike2002Calvin (Lil Bow Wow rollis)Film
Carmen: Hip Hopera2001Jalil (Lil 'Bow Wow rollis)Telefilm
Smallville2001Baern, Lamar JohnsonTelesaade
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusRay-RayTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.