Põhiline Suhted Shane Dawson

Shane Dawson

Teie Homseks Horoskoop

Shane Dawson KihlatudVanus 32 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Shane Dawson ja Ryland AdamsRyland Adams ja Shane Dawson on kihlatud. vaata suhet

Suhted

Shane Dawson on olnud suhetes Garrett Wattsiga(2015 - 2016), Tšaad Morgan (II)(2015), Lisa Schwartz(2011 - 2015)ja Nadine Sykora(2010 - 2011).








Umbes

Shane Dawson on 32-aastane Ameerika näitleja. Shane Lee Yaw'ist sündinud 19. juulil 1988 Long Beachis, Californias, USA-s, on ta kuulus Shane Dawsoni telesaate poolest karjääris, mis ulatub 2008. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Vähk.



kes on ian hecox dating

Shane Dawson on osalenud 27 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Alexandra Sgambati Shane Dawsoni teler (2008), Caitlin Gerard sisse Smiley (2012), Chaz Curtis aastal Shane Dawsoni teler (2008), Grace Helbig sisse Minu muusika (2012)ja Jorie Kosel aastal Pole lahe (2014).






Shane Dawson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika meeslauljad, Ameerika kristlased ja Ameerika lauljad.



Panustage

Aidake meil Shane Dawsoni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht55 aastat, 2 kuud2 aastat1 kuu, 1 päev
Kokku55 aastat, 2 kuud2 aastat1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiShane
Keskmine nimilugeda
PerekonnanimiDawson
Täisnimi sündidesShane Lee Yaw
Alternatiivne nimiPapa Bear, Shaney, Shaney Bird, Shane Dawson
Vanus32 aastat
Sünnipäev19. juuli 1988
SünnikohtLong Beach, California, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
Kaal86 kg (190 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusHõbedad kulmud, karvased käsivarred, kõrvetised, tobe naeratus
TähtkujuVähk
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLakewoodi keskkool (2006)
AmetitekstNäitleja, režissöör, kirjanik, Podcaster, autor, Youtuber
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustShane Dawsoni teler
Muusikažanr (tekst)Sketšikomöödia, pop, komöödia, dokuseriaalid, vlog, komöödiamuusika, ilu
Aasta (d) aktiivne2008 - tänapäev, 2008 – tänapäev, 2007 – tänapäev
Seotud aktidTrisha Paytas, Joey Graceffa, Gigi Gorgeous, Fine Brothers, Jake Paul, Jeffree Star, Tana Mongeau, Gabbie Hanna, Jacksfilms
Kinga suurus9.5
Ametlikud veebisaididwww.youtube.com/user/ShaneDawsonTV2, www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV, web.mac.com/shanedawsontv/shanedawsontv.com/Home.html, www.facebook.com/shanedawsonfans, www.myspace.com/ shaneyaw, twitter.com/shanedawson, www.youtube.com/user/shane, http://www.shanedawsontv.com/ & http://www.sdarmy.com/, https://youtube.com/shane
IsaKyle Yaw Jr.
EmaTeresa Yaw
VendJerid Yaw, Jacob Yaw
PereliigeLucy Bruce (nõbu), Connor Bruce (nõbu), Sandy Vega (õemees), Alicia Bruce (nõbu), Teri Bruce (tädi), Joshua Bruce (nõbu), Chuck Bruce (onu), Ethel Bruce (vanaema) )
SõberSteve Greene, Joey Graceffa, Bart Baker, Lisa Schwartz, Lauren Schnipper, Olga Kay, Daniel Christopher Preda, Brittani Taylor, Alexis G. Zall, Benny Fine, Rafi Fine, Sawyer Hartman, Grace Helbig, Trisha Paytas, Michael J. Gallagher, Colleen Ballinger, Kat Sketch, Kelley Gillaspy, Ryan Radis, Joe Nation, Ingrid Nilsen, Cherami Leigh, Drew Monson, Ricky Dillon, George Rausch, Nikki Limo, Jason Horton, Jack Douglass, Pam Ashton, Gigi Gorgeous, Destery Smith, Jenna Marbles , Jessica Ballinger, Christopher Ballinger, Rachel Ballinger, Joshua David Evans, Julien Solomita, Garrett Watts, Lily Marston
LemmikloomadMiley (koer), muffinid (kass), Charlie (koer), šokolaad (koer), Corny (koer), Snoop (kass), Judy (koer), Buster (kilpkonn), Uno (koer), Cheeto (kass), Kallis (koer)
LemmikinimesedHilary Duff, Miley Cyrus, Lucas Cruikshank, Joey Graceffa, Garrett Watts, Alexis G. Zall, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Drake Bell, Josh Peck, Eddie Murphy, Jonathan Taylor Thomas, Tara Reid, Rebecca Black, Austin Mahone, Jennette McCurdy , Trisha Paytas, Kyle Massey, Destery Smith, Kathy Griffin, Baby Ariel, Trevor Moran, Ryland Adams
LemmikfilmidTitanic, 50/50, karjumine, Edwardi käärikäed, Brokebacki mägi, Benjamin Buttoni uudishimulik juhtum, päkapikk, jõuluks jõuan koju, kallis, Kill Bill, hommikusöögiklubi, 50 esimest kuupäeva, kodutuba, õhupung Kodu seotud: uskumatu teekond, Simon Birch, vägev, tooge see sisse, rahvuslambi jõulupuhkus, kogu aeg kõlkumine, jõuluvana
Lemmikud telesaatedSõbrad, Täismaja, Lizzie McGuire, See on nii Raven, Cupcake Wars, American Idol, Spongebob Squarepants, A.N.T. Farm, Hoarders, Bucket and Skinner's Epic Adventures, Shark Tank, True Jackson VP, Project Runway, Drake And Josh, Big Brother, Degrassi, Fringe, Family Guy, Cake Boss, Suite Life of Zack and Cody, X Factor, Nathan For Sina
LemmikbändidNsync, vennad Jonas
LemmiklauludUsu - Cher, tuhat miili - Vanessa Carlton, tugevam (mis sind ei tapa) - Kelly Clarkson, mu süda läheb edasi - Celine Dion, keeruline - Avril Lavigne, G.U.Y. - Lady Gaga, Peegeldus - Christina Aguilera
LemmikkohadTarget, Lush, Taco Bell, Golden Spoon, Urban Outfitters, Walmart, Sam's Club, Chuck E. Cheese's, Dave & Buster's, Sweet Lady Jane, American Eagle Outfitters, Juustukookide tehas, El Torito
LemmiktoidudPeeps, Reese, juustupallid, koogikesed, kana salat, rooskapsas, tacos, burritos, slurpies, küpsised ja koor, munanokk, täidis, laastud ja kastmed, rantšo kaste, peekon, snickers, külmutatud jogurt, Luchables, Splenda, kommid, Kook, juustukook, sõõrikud, punane sametkook, Carrotti kook, Nachos
LemmikvärvidSinine, lilla
Lemmikud tarvikudChapstick

Shane Lee Yaw (sündinud 19. juulil 1988), ametialaselt tuntud kui Shane Dawson, on ameerika youtuber, näitleja, kirjanik, lavastaja ja muusik. Ta oli üks esimesi inimesi, kes kuulsust kogunud videojagamise veebisaidil YouTube.



Lisateave Shane Dawsoni kohta Shane Dawsoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Ryland AdamsSuheVeebruar 2016kohal5 aastat
4Garrett WattsSuheDetsember 2015Jaanuar 20161 kuu
3Tšaadi Morgan (II)SuheJuuli 2015Detsember 20155 kuud
kaksLisa SchwartzSuheDetsember 2011Mai 20153 aastat
1Nadine sykoraSuheDetsember 2010November 201111 kuud
Ryland Adams #5

Ryland Adams

2016

Ryland Adams ja Shane Dawson on kihlatud ...[vaata paari] Garrett Watts #4

Garrett Watts

2015 - 2016

Garrett Watts ja Shane Dawson läksid lahku ...[vaata paari] #3

Tšaadi Morgan (II)

2015

Shane Dawson ja Chad Morgan (II) läksid lahku ...[vaata paari] Lisa Schwartz #kaks

Lisa Schwartz

2011 - 2015

Lisa Schwartz ja Shane Dawson läksid lahku ...[vaata paari] Nadine sykora #1

Nadine sykora

2010 - 2011

Nadine Sykora ja Shane Dawson läksid lahku ...[vaata paari] #5

Ryland Adams

2016

Ryland Adams ja Shane Dawson on kihlatud.

kes on michelle williamsi tutvumine 2017. aastal
Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #4

Garrett Watts

2015 - 2016

Garrett Watts ja Shane Dawson dateerisid 26. jaanuarist 2016.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus19%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #3

Tšaadi Morgan (II)

2015

Shane Dawson ja Chad Morgan (II) on dateeritud 14. juulist detsembrini 2015.

Suhe 5 kuud vaata suhet #kaks

Lisa Schwartz

2011 - 2015

Lisa Schwartz ja Shane Dawson on dateeritud 20. detsembrist 2011 kuni maini 2015.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #1

Nadine sykora

2010 - 2011

Nadine Sykora ja Shane Dawson käisid 6. detsembrist 2010 kuni novembrini 2011.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Shane Dawson32 VähkNäitleja
Ameeriklane
Ryland Adams30 SõnnIseloom
Ameeriklane
Garrett Watts31 KaksikudIseloom
Ameeriklane
Tšaadi Morgan (II)- Iseloom
Lisa Schwartz38 JäärNäitleja
Ameeriklane
Nadine sykora33 SkorpionIseloom
Kanada

Pildigalerii

Shane Dawson ja Ryland Adams Shane Dawson ja Ryland Adams Shane Dawson Shane Dawson Shane Dawson Shane Dawson Shane Dawson Shane Dawson Shane Dawson ja Ryland Adams Shane Dawson ja Ryland Adams Shane Dawson ja Ryland Adams Shane Dawson

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tagasitee: tõeline YouTube'i tagasikerimine2019. aastaShane DawsonTelefilm
Internet Kuulus2016Tomas ButtermanFilm
Põgeneda ööst2016RenegadeTelesaade
See läheb hullemaks2016ShaneLühifilm
Bob Thunder: Interneti mõrvar2015Shane DawsonFilm
Ma vihkan ennast2015Shane DawsonLühifilm
Viiruslik video 22015ShaneLühifilm
Ma vihkan ennast2015Shane DawsonLühifilm
Kaos Hundid2015ShaneTelesaade
Pole lahe2014ScottFilm
Viiskümmend halli paroodia varjundit2014ShaneTelesaade
Tüütu oranž pühade viljakas2014Ghost of Christmas Past (hääl)Lühifilm
Vandenõuteooriad Shane Dawsoniga2014ShaneTelesaade
Smosh beebid2013Uus õpetaja ShaneTelesaade
Animeme räpplahingud2013Nyan CatTelesaade
Smiley2012SideaineFilm
Tüütu apelsini kõrge fruktoosisisaldusega seiklused2012Popcorn, jõulumineviku kummitusTelesaade
Minu muusika2012KiipTelesaade
Praktikant2011Hr E (2011)Telesaade
Kuidas Shananay jõule varastas2011ShananayLühifilm
Sõbrad igavesti2011Amy JohnsonLühifilm
Platooniline2011MuggerTelesaade
Suhete viimased hetked2010SethTelesaade
YouTube Assassin2010Tädi Hilda, Paris Hilton, Shane DawsonTelesaade
Telesaate kirjateater2010Teismeline poissTelesaade
Elektriline Spoofaloo2009Aron Ralston, Hermione, erinevadTelesaade
Täiesti visand2009ErinevadTelesaade
Jaam2009ErinevadTelesaade
Ärritav apelsin2009Kookospähkel, sõõrikTelesaade
Minu profiililugu2009SethTelefilm
Lego Batman & Spider-Man Movie 22009Ämblikmees (hääl, nagu ShaneDawsonTV)Lühifilm
Lego Batmani kollektsioon2009ÄmblikmeesTelesaade
Shane Dawsoni teler2008Shanaynay, Shane Dawson, Shane'i emaTelesaade
Smosh2005Taani ShawsonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alexandra Sgambati ja Shane DawsonAlexandra Sgambati
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Caitlin Gerard ja Shane DawsonCaitlin Gerard
    • Smiley
      2012
    [vaata sobivust]
  • Chaz Curtis ja Shane DawsonChaz Curtis
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Grace Helbig ja Shane DawsonGrace Helbig
    • Minu muusika
      2012
    [+1 veel]
  • Jorie Kosel ja Shane DawsonJorie kosel
    • Pole lahe
      2014
    [vaata sobivust]
  • Kristin Findley ja Shane DawsonKristin Findley
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Lisa Schwartz ja Shane DawsonLisa Schwartz
    • Tool
      2014
    [+2 veel]
  • Makinna Ridgway ja Shane DawsonMakinna Ridgway
    • Täiesti visand
      2009
    [+1 veel]
  • Michael L. Wilson noorem ja Shane DawsonMichael L. Wilson noorem
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Olga Kay ja Shane DawsonOlga Kay
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Rachel Wittman ja Shane DawsonRachel Wittman
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Arthur BedranArthur Bedran
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Bree EssrigBree Essrig
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Brittani TaylorBrittani Taylor
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Cherami LeighCherami Leigh
    • Pole lahe
      2014
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Drew MonsonDrew Monson
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [+1 veel]
  • Shane Dawson ja Ginamarie GibsonGinaMarie Gibson
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [+1 veel]
  • Shane Dawson ja Joe NationJoe Nation
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Joey GraceffaJoey Graceffa
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja JohnRobert SchoenJohnRobert king
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Justine EzarikJustine Ezarik
    • Täiesti visand
      2009
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Kat SketchKat Sketch
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Nikki LimoNikki Limo
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Reyana WrightReyana Wright
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Shanna MalcolmShanna Malcolm
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Shane Dawson ja Taryn SouthernTaryn Lõuna
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
  • Wendy McColm ja Shane DawsonWendy McColm
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]
Veel Shane Dawsoni ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Shane Dawsoni ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi