Põhiline Suhted Shane West

Shane West

Teie Homseks Horoskoop

Shane West775. koht -40Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 10 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Shane West tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Shane West on olnud suhetes Jessica Lee Buchananiga(2018 - 2019), Jesica Ahlberg(2014), Alicia Zacharkiewicz(2009 - 2010), Sherrie Rose(2008 - 2009), C.C. Sheffield(2006 - 2007), Jenna nõukogu(2003 - 2005), Dina Meyer(2001 - 2002), Monica Keena(2001)ja Rachael Leigh Cook(1997 - 1999).



Shane Westil on olnud kohtumisi Evan Rachel Woodiga(2009).






Umbes

Shane West on 42-aastane Ameerika näitleja. 10. juunil 1978 Louisiana osariigis Baton Rouge'is sündinud Shannon Bruce Snaithist on ta kuulus 1995. aastast kuni praeguseni ulatuva karjääri jooksul 'Üks kord ja jälle', 'Jalutuskäik mäletamiseks' ja ER Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Shane West on osalenud 14 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Janet Montgomery Salem (2014), Kimberly McCullough sisse Kord ja jälle (1999), Maggie Q sisse Nikita (2010), Mandy Moore sisse Jalutuskäik mäletamiseks (2002)ja Alexandra Holden sisse Kord ja jälle (1999).

Shane West kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



amanda cerny ja johannes bartl tutvuvad

Panustage

Aidake meil Shane Westi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht92 aastat, 2 kuud10 kuud, 18 päeva4 kuud, 1 päev
Kohtumine1---
Kokku102 aastat, 2 kuud9 kuud, 16 päeva4 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiShane
Keskmine nimiBruce
PerekonnanimiLäänes
Täisnimi sündidesShannon Bruce Snaith
Vanus42 aastat
Sünnipäev10. juuni 1978
SünnikohtBaton Rouge, Louisiana
Kõrgus5 '11¾' (182 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolLos Angelese rikastatud uuringute keskus
AmetitekstNäitleja, laulja, laulukirjutaja, muusik, produtsent, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVeel kord, jalutuskäik mäletamiseks ja ER
Muusikažanr (tekst)Pankrokk
Aasta (d) aktiivne1998 - tänapäev, 1995 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
Seotud aktidIdud, Jonny Was, Videvik pugeb
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Luber Roklini meelelahutus
Ametlikud veebisaididtwitter.com/shanewest_1, www.facebook.com/pages/Shane-West/159276044137461, www.tumblr.com/tagged/shane-west
IsaDon West
EmaCatherine West
ÕdeSimone, Marli Ann
SõberMaggie Q, Trisha Cummings, Rumer Willis, Zelda Williams, Chris Paul, Aaron Paul, Devon Sawa, Yana Mae
LemmikbändidSekspüstolid
LemmiktoidudPepperoni Pizza

Shannon Bruce Snaith (sündinud 10. juunil 1978), paremini tuntud kui Shane West, on USA näitleja, laulja ja laulukirjutaja. West on tuntud Eli Sammleri kujutamise pärast ABC peredraamas 'Üks kord ja jälle', Landon Carter mälestuskäigus, Darby Crash filmis 'Mida me teeme on salajane', dr Ray Barnett NBC meditsiinidraamas ER, Michael Bishop raamatus The CW spioonidraama Nikita ja Bane Foxi superkangelasdraamas Gotham. Samuti mängis ta WGN-i fantaasiaseiklusajaloolises draamas Salem John Aldenina.

Lisateavet Shane Westi kohta Shane Westi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Jessica Lee BuchananSuheJuuni 2018Veebruar 20198 kuud
9Jesica ahlbergSuhe R 20142014-
8Alicia ZacharkiewiczSuheDetsember 2009Aprill 20104 kuud
7Evan Rachel WoodKohtumineJuuni 2009Juuni 2009-
6Sherrie RoseSuhe200820091 aasta
5C.C. SheffieldSuhe R August 2006Veebruar 20076 kuud
4Jenna juhatusSuheJuuni 2003Veebruar 20051 aasta
3Dina MeyerSuheJuuni 2001Veebruar 20029 kuud
kaksMonica KeenaSuheJaanuar 2001Oktoober 20019 kuud
1Rachael Leigh CookSuheSeptember 1997November 19992 aastat
Jessica Lee Buchanan #10

Jessica Lee Buchanan

2018 - 2019

Jessica Lee Buchanan ja Shane West on lahus ...[vaata paari] Jesica ahlberg #9Kuulujutt

Jesica ahlberg

2014

Jesica Ahlberg ja Shane West on lahus ...[vaata paari] Alicia Zacharkiewicz #8

Alicia Zacharkiewicz

2009 - 2010

Alicia Zacharkiewicz ja Shane West lahutasid ...[vaata paari] Evan Rachel Wood #7

Evan Rachel Wood

2009

Shane West ja Evan Rachel Wood on lahus ...[vaata paari] Sherrie Rose #6

Sherrie Rose

2008 - 2009

Sherrie Rose ja Shane West läksid lahku 2009. aastal ...[vaata paari] C.C. Sheffield #5Kuulujutt

C.C. Sheffield

2006 - 2007

C.C. Kuuldavasti Sheffield ja Shane West ...[vaata paari] Jenna juhatus #4

Jenna juhatus

2003 - 2005

Jenna Dewan ja Shane West läksid lahku 2. veebruaril ...[vaata paari] Dina Meyer #3

Dina Meyer

2001 - 2002

Shane West ja Dina Meyer läksid lahku 2001. aastal ...[vaata paari] Monica Keena #kaks

Monica Keena

2001

Shane West ja Monica Keena läksid lahku 2002. aastal ...[vaata paari] Rachael Leigh Cook #1

Rachael Leigh Cook

1997 - 1999

Shane West ja Rachael Leigh Cook lahutasid mind ...[vaata paari] #10

Jessica Lee Buchanan

2018 - 2019

Jessica Lee Buchananil ja Shane Westil oli suhe juunist 2018 kuni veebruarini 2019.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #9

Jesica ahlberg

2014 (kuulujutt)

Jesica Ahlberg on kuuldavasti haakinud end Shane Westiga 2014. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #8

Alicia Zacharkiewicz

2009 - 2010

Alicia Zacharkiewicz ja Shane West käisid 2009. aasta detsembrist kuni 2010. aasta aprillini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #7

Evan Rachel Wood

2009

Shane West ja Evan Rachel Wood kohtusid 2009. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #6

Sherrie Rose

2008 - 2009

Sherrie Rose ja Shane West dateerisid aastatel 2008–2009.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #5

C.C. Sheffield

2006 - 2007 (kuulujutt)

C.C. Kuuldavasti on Sheffield end Shane Westiga sidunud 2006. aasta augustis.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusKõrgus55%'> Ühilduvus 14% vaata suhet #4

Jenna juhatus

2003 - 2005

Jenna Dewan ja Shane West said 2003. aasta juunist kuni 2005. aasta veebruarini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #3

Dina Meyer

2001 - 2002

Shane West ja Dina Meyer pärinesid 2001. aastast kuni 2002. aasta märtsini.

cameron diaz ja tom cruise abielus
Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #kaks

Monica Keena

2001

Shane West ja Monica Keena dateerisid 2001. aasta jaanuarist oktoobrini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #1

Rachael Leigh Cook

1997 - 1999

Shane West ja Rachael Leigh Cook pärinesid septembrist 1997 kuni novembrini 1999.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 93% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Shane West42 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Jessica Lee Buchanan29 kalaMudel
Lõuna-Aafrika Vabariik
Jesica ahlberg31 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Alicia Zacharkiewicz35 KaaludMudel
Poola keel
Evan Rachel Wood33 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Sherrie Rose54 VähkNäitleja
Ameeriklane
C.C. Sheffield- Näitleja
Ameeriklane
Jenna juhatus40 AmburNäitleja
Ameeriklane
Dina Meyer52 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Monica Keena42 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Rachael Leigh Cook41 KaaludNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Cameron Rachael Leigh Cook

Pildigalerii

Rachael Leigh Cook ja Shane West Rachael Leigh Cook ja Shane West Rachael Leigh Cook ja Shane West Rachael Leigh Cook ja Shane West Rachael Leigh Cook ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West Jessica Lee Buchanan ja Shane West

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tähtkonna ärkamine2017Mick BransonFilm
Siin Üksi2016JasonFilm
Salem: Nõiasõja eriline2015.John AldenTelefilm
Punane taevas2014Tom 'Rodeo' CraigFilm
Salem2014John AldenTelesaade
Gotham2014Bane, Eduardo DorranceTelesaade
Hollywoodi reeglid2011Donald P. MeyersFilm
Kohalolek2010KummitusFilm
Nikita2010MichaelTelesaade
Armusuhe2010Carter TroyLühifilm
Kuldne2010Jack WilderTelesaade
Echeloni vandenõu2009Max PetersonFilm
Majutaja2009Tänav WilkensonFilm
Punased liivad2009Spc. Jeff KellerFilm
See, mida me teeme, on salajane2007Darby CrashFilm
Ülemkohtud2007Telefilm
Vanem poeg2006BoFilm
Erakorraliste Härrade Liiga2003Tom SawyerFilm
Aeg tantsimiseks2002PaulFilm
Jalutuskäik mäletamiseks2002Landon CarterFilm
Saa sellest üle2001Bentley 'Ründaja' ScrumfeldFilm
Dracula 20002000JTFilm
Võtku mis võtab2000RyanFilm
Liberty Heights1999TedFilm
Kord ja jälle1999Eli kollektsionäärTelesaade
Lähemale1998SiisTelesaade
Omada ja hoida1998Mitch MaloneyTelesaade
Klippide koht1998Telefilm
Hollyweird1998Jack SieglerTelefilm
Westingu mäng1997Chris TheodorakisTelefilm
Buffy, vampiiritapja1997SeanTelesaade
Meego1997Suure mütsiga kuttTelesaade
Hr Rhodesüheksateist üheksakümmend kuusMickTelesaade
Liuguridüheksateist üheksakümmend viisKirkTelesaade
Meeskondüheksateist üheksakümmend viisPoe juhatajaTelesaade
ON1994Ray BarnettTelesaade
Poiss kohtub maailmaga1993NickTelesaade
California unistused1992DougTelesaade
Piketid1992Dave LattimoreTelesaade
Gossamer voldibBillyFilm
Põgeneda väljaFilm
Ei jookseFilm
VankerRory CalhounFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Janet Montgomery ja Shane WestJanet Montgomery
    • Salem
      2014
    [vaata sobivust]
  • Kimberly McCullough ja Shane WestKimberly McCullough
    • Kord ja jälle
      1999
    [vaata sobivust]
  • Maggie Q ja Shane WestMaggie Q
    • Nikita
      2010
    [vaata sobivust]
  • Mandy Moore ja Shane WestMandy Moore
    • Jalutuskäik mäletamiseks
      2002
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Alexandra HoldenAlexandra Holden
    • Kord ja jälle
      1999
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Audrey Marie AndersonAudrey Marie Anderson
    • Kord ja jälle
      1999
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Bijou PhillipsBijou Phillips
    • See, mida me teeme, on salajane
      2007
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Jodi O.Jodi Lyn O'Keefe
    • Võtku mis võtab
      2000
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Lauren GermanLauren sakslane
    • Jalutuskäik mäletamiseks
      2002
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Malaya DrewMalaya Rivera Drew
    • ON
      1994
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Marla SokoloffMarla Sokoloff
    • Võtku mis võtab
      2000
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Melissa SagemillerMelissa Sagemiller
    • Saa sellest üle
      2001
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Parminder NagraParminder Nagra
    • ON
      1994
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Tamzini kaupmeesTamzini kaupmees
    • Salem
      2014
    [vaata sobivust]
Veel Shane Westi ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Shane Westi ekraanil kuvatud võistlused





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.