Põhiline Tutvumisleht Shannon Kane

Shannon Kane

Teie Homseks Horoskoop

Shannon KaneVanus 34-aastane Tähtkuju Neitsi

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Shannon Kane tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Shannon Kane'i varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Shannon Kane on 34-aastane Ameerika näitleja. Shannon Elizabeth Kane'ist sündinud 14. septembril 1986 Kalamazoos, Michiganis. Ta on kuulus Brooklyni parimast karjäärist, mis kestab 2000. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Shannon Kane on olnud ekraanil matš Daniel Gilliesega aastal Originaalsed (2013).



Shannon Kane kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, Ameerika tõsielusarja telesarjades osalejad ja Ameerika seebiooperinäitlejad.

Panustage

Aidake meil Shannon Kane'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiShannon
PerekonnanimiKane
Täisnimi sündidesShannon Elizabeth Kane
Vanus34 aastat
Sünnipäev14. september 1986
SünnikohtKalamazoo, Michigan
Kõrgus6 '0¾' (185 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustBrooklyni parim
Aasta (d) aktiivne2000 - tänapäev, 2000 - tänapäev

Shannon Elizabeth Kane (sündinud 14. septembril 1986) on Ameerika näitleja, kes on tuntud oma rollide näitamise eest nagu Traci Madsen Nicki sarjas Nite sarjas Hollywood Heights (2012) ja Natalia Fowler päevases seebiooperis ABC Kõik mu lapsed (2008–2011). ).

Lisateave Shannon Kane'i kohta Shannon Kane’i kohta vähem

Pildigalerii

Shannon Kane - armastuse aastaajad 'Brooklyni parim' - 2009. aasta Sundance'i esietendus 'Brooklyni parim' - 2009. aasta Sundance'i esietendus 'Brooklyni parim' - 2009. aasta Sundance'i esietendus Samsungi 8. iga-aastane nelja lootuse gala Samsungi 8. iga-aastane nelja lootuse gala Samsungi 8. iga-aastane nelja lootuse gala Kuulsuste vaatamise 7. päev: 66. Veneetsia filmifestival Kuulsuste vaatamise 7. päev: 66. Veneetsia filmifestival Kuulsuste vaatamise 7. päev: 66. Veneetsia filmifestival Kuulsuste vaatamise 7. päev: 66. Veneetsia filmifestival Kuulsuste vaatamise 7. päev: 66. Veneetsia filmifestival

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Terror Lake Drive2020SamTelesaade
Ameerika hing2019. aastaIlsa LeavenetteTelesaade
Kood must2015.Felicia HumphriesTelesaade
Armastuse aastaajad2014UskTelefilm
Puudutage valikut Kingad ja viiulid2014MadisonLühifilm
OneA.M.2014NaineLühifilm
Originaalsed2013Sabine LaurentTelesaade
Kollektsioon2012RahuFilm
Hollywoodi kõrgused2012Traci MadsenTelesaade
Tyler Perry Madea suur õnnelik pere2011KimberlyFilm
Veri ja luu2009Chanel (nagu Shannon Kaye)Film
Brooklyni parim2009ChantelFilm
Väsinud musta mehe päevik2009Kuum halb tüdruk baarisFilm
Entourage2004EttekandjaTelesaade
CSI: Miami2002Leslie AndersonTelesaade
Noored ja rahutud1973MonicaTelesaade
Kõik mu lapsed1970Natalia FowlerTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Shannon Kane ja Daniel GilliesDaniel Gillies
    • Originaalsed
      2013
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.