Põhiline Suhted Sharon Case

Sharon Case

Teie Homseks Horoskoop

Sharon Case TutvumislehtKoht 2432 -338Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu käib?

Sharon Case ja Mark GrossmanMark Grossman alustas Sharon Case'iga kohtumist 2019. aasta septembris. vaata suhet

Suhted

Sharon Case oli varem abielus Sandy Corzine'iga(2007 - 2009).








Sharon Case on olnud suhetes Jimmy Wayne'iga(2009 - 2018).



Umbes

Sharon Case on 50-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 9. veebruaril 1971 Detroitis, Michiganis, USA-s, on ta kuulus Sharon Newmani filmis The Young and the Restless. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.






on perez hilton suhtes

Sharon Case on osalenud 14 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Billy Miller Noored ja rahutud (1973), Daniel Brunnemeri saal aastal Noored ja rahutud (1973), Don Diamont aastal Noored ja rahutud (1973), Eric Braeden sisse Noored ja rahutud (1973)ja Jordi Vilasuso aastal Noored ja rahutud (1973).



Sharon Case kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika scientoloogid, Ameerika telenäitlejad ja 1971. aasta sünd.

kes on emma slater tutvumine

Panustage

Aidake meil oma Sharon Case'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus13 aastat, 10 kuud--
Tutvumislehtkaks8 aastat, 3 kuud4 aastat, 12 kuud1 aasta, 9 kuud
Kokku38 aastat, 3 kuud4 aastat, 7 kuud1 aasta, 9 kuud

Üksikasjad

EesnimiSharon
PerekonnanimiJuhtum
Täisnimi sündidesSharon Case
Vanus50 aastat
Sünnipäev9. veebruar 1971
SünnikohtDetroit, Michigan, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonSaientoloogia
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSharon Newman filmis 'Noored ja rahutud'
Aasta (d) aktiivne1989 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://www.sharoncasejewelry.com

Sharon Case (sündinud 9. veebruaril 1971) on Ameerika näitleja ja endine modell. 17-aastaselt alustas Case enne näitlejakarjääri jätkamist modellina tööd, kolides lühidalt Jaapanisse. Teda tuntakse oma rollide poolest päevases teleseebiooperis, skoorides partiisid seriaalides Üldhaigla ja Kui maailm pöördub karjääri algstaadiumis. 1994. aastal astus ta Sharon Newmani rolli CBSi päevases seebiooperis 'Noored ja rahutud', mida ta siiani mängib. Case, keda peetakse sarja juhtnäitlejaks, võitis oma esinemise eest 1999. aastal Daytime Emmy auhinna draamasarja silmapaistva naiskõrvalosatäitja eest.

lee norris ja lauren conrad
Lisateave Sharon Case'i kohta Vähem Sharoni juhtumi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Mark GrossmanSuheSeptember 2019kohal1 aasta
kaksJimmy WayneSuheOktoober 200920188 aastat
1Sandy CorzineAbielus2006November 20093 aastat
Mark Grossman #3

Mark Grossman

2019. aasta

Mark Grossman alustas Sharon Case'iga tutvumist S ...[vaata paari] Jimmy Wayne #kaks

Jimmy Wayne

2009 - 2018

Jimmy Wayne ja Sharon Case läksid lahku 2018. aastal ...[vaata paari] Sandy Corzine #1

Sandy Corzine

2006 - 2009

Sandy Corzine ja Sharon Case lahutati ...[vaata paari] #3

Mark Grossman

2019. aasta

Mark Grossman ja Sharon Case on kohtunud alates septembrist 2019.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #kaks

Jimmy Wayne

2009 - 2018

Jimmy Wayne ja Sharon Case on dateeritud oktoobrist 2009 kuni 2018.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #1

Sandy Corzine

2006 - 2009

Sandy Corzine ja Sharon Case olid abielus 2 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 2006. aastal ja abiellusid 30. aprillil 2007. Kaks aastat hiljem lahutasid nad 2009. aasta novembris.

Suhe 3 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sharon Caseviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Mark Grossman3. 4 VeevalajaNäitleja
Jimmy Wayne48 Skorpion
Sandy Corzine-

Pildigalerii

Sharon Case ja Steve Burton Peter Bergman ja Sharon Case Peter Bergman ja Sharon Case Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s Sharon Case - Televisiooniakadeemia päevane eakaaslaste rühmitus Emmy tähistamine LA-s

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Isa kodu2010Preili Hope JensenTelefilm
Vaene Paul2008LisaTelesaade
Repressioonid2007JanieLühifilm
Telkimismees2005DaynaFilm
Wentworth2005Emily ja unistus EmilyLühifilm
Teie elu aeg1999Seal onTelesaade
Rinnamehed1997Ringlev õdeTelefilm
Nukkude org1994Anne WellesTelesaade
Diplomaatiline puutumatus1991Ellen Hickel (Sharon L. Case)Film
Siidist jälitamised1991Bonnie Abagail WestTelesaade
Beverly Hills, 902101990Darla Diller, Darla DillonTelesaade
Parker Lewis ei saa kaotada1990Donna Sue Horton, JoanneTelesaade
Doogie Howser, MD1989Blond nr 2Telesaade
Terviseks1982PruutTelesaade
Noored ja rahutud1973Sharon Collins, Sharon Collins Abbott, Sharon Collins NewmanTelesaade
Üldhaigla1963Koidu Winthrop # 2 (1989-1990)Telesaade
Kui maailm pöördub1956Debbie SimonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Billy Miller
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Daniel Brunnemer Hall ja Sharon CaseDaniel Brunnemeri saal
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Don Diamont ja Sharon CaseDon Diamont
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Eric Braeden ja Sharon CaseEric Braeden
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Jordi Vilasuso ja Sharon CaseJordi Vilasuso
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Linden Ashby ja Sharon CaseLinden Ashby
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Peter Bergman ja Sharon CasePeter Bergman
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Rick Hearst
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Sean Patrick Flanery ja Sharon CaseSean Patrick Flanery
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Greg Vaughan
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Sharon Case ja Joshua MorrowJoshua Morrow
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Kurt McKinney
    • Üldhaigla
      1963
    [vaata sobivust]
  • Sharon Case ja Michael MuhneyMichael Muhney
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Sharon Case ja Steve BurtonSteve Burton
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
Veel Sharoni juhtumi ekraanil kuvatud vasteid Vähem Sharoni juhtumi ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...