Põhiline Suhted Sheryl Crow

Sheryl Crow

Teie Homseks Horoskoop

Sheryl Crow Vallaline403. koht 917Vanus 58 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 12

Kellega ta praegu käib?

Sheryl Crow on praegu vallaline.








Suhted

Sheryl Crow on kihlatud Lance Armstrongiga(2005 - 2006).



james garner ja gena rowlands

Sheryl Crow on olnud suhetes Doyle Bramhall II-ga(2011), John Cass(2008), Steve Bing(2007 - 2008), Hank Azaria(2006), Ryan Seacrest(2006), Josh Charles(2003), Owen Wilson(1999 - 2001), Eric Clapton(1998 - 2000), Kevin Gilbert(1994 - 1995)ja John O'Brien.






Sheryl Crow on Kid Rockiga kohtunud(2002).



Umbes

Sheryl Crow on 58-aastane Ameerika laulja. Sheryl Suzanne Crow sündis 11. septembril 1962 USA-s Missouri osariigis Kennettis. Ta on kuulus kõigest, mida ma tahan teha, karjääri jooksul, mis kestab 1987– praegune ja 1985 - praegune ja 1984 - praegune. Tema sodiaagimärk on Neitsi.

Sheryl Crow kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, Ameerika naislauljad ja Ameerika poplauljad.



Panustage

Aidake meil Sheryl Crow profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud13 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht102 aastat6 kuud, 26 päeva1 kuu, 1 päev
Kohtumine1---
Kokku123 aastat, 1 kuu8 kuud, 26 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiSheryl
Keskmine nimiSuzanne
Neiupõlve nimiVares
Täisnimi sündidesSheryl Suzanne Crow
Vanus58 aastat
Sünnipäev11. september 1962
SünnikohtKennett, Missouri, USA
Kõrgus5 '3½' (161 cm)
Kaal53 kg (117 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusAlahuulearm (koer hammustas seda lapsena)
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolMissouri ülikool (1984)
AmetitekstLaulja, näitleja, helilooja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustKõik, mida ma tahan teha
Muusikažanr (tekst)Pop, rokk, kantri, poprokk, folgirokk, kantrirokk, bluusirokk, juurrokk, lõunarokk, folk, bluus, hing, Americana
MuusikažanrPop, Pop / Rock
Aasta (d) aktiivne1986 – tänapäev, 1987 – tänapäev, 1985 – tänapäev, 1984 – tänapäev
MuusikastiilKaasaegne pop / rock, täiskasvanute alternatiivne pop / rock, Ameerika traditsiooniline rock, alternatiiv / indie rock, kaasaegne laulja / laulukirjutaja, pop
Muusika meeleoluHoolimatu, suvekindel, sõbralik / heatahtlik, lõdvestunud / leebe, otsiv, sügisene, enesekindel, mänguline, mõrkjasmagus, ahvatlev, armuandev, särav, räme, melanhoolia, kirjaoskaja, intiimne, maalähedane, rõõmsameelne, ärritav, veerev, vabakäik
PillKitarr, laulukirjutaja, vokaal
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, bass, klaviatuurid, basskitarr, klaver, suupill, akordion
PlaadifirmaA&M, vana roheline ait, Warner Bros., suur masin
Seotud aktidKid Rock, Scott Weiland, Willie Nelson, Stevie Nicks, Doyle Bramhall II, Todd Wolfe
Talentide agentuur (nt modelleerimine)W juhtimine
Brändi kinnitus(1994) Telereklaam: VH-1 televõrk, (2001) Telereklaam: GAP rõivakauplused, (2007) Trükireklaamid: Revloni Colorist juuksevärvide süsteem koos tema kontserdireisiga 'Not Fade Away', (2007) telereklaam : American Expressi liikmete projekt, (2007) Prindikuulutused: QVC ja FFANY kingad müügil üritus rinnavähi uuringute ja hariduse jaoks, (2009) telereklaam (PSA): RepowerAmerica.org, (2012) Bayeri One-A- reklaamtreklaamid Day multi-vitamiinid., (2013) Telereklaam: Bayeri multi-vitamiinid 'One-a-Day'. (September 2013) ABC telesarja 'Nashville' (2012) hooaja esietendust reklaamiv telereklaam.
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Ametlikud veebisaididtwitter.com/SherylCrow, www.sherylcrow.com/, instagram.com/SherylCrow#, www.youtube.com/user/Sherylcrow, www.facebook.com/sherylcrow, http://sherylcrow.com
IsaWendell Crow (trompetist ja advokaat)
EmaBernice Crow (klaveriõpetaja)
VendSteven
ÕdeKathy, Karen
SõberKelly Lynch

Sheryl Suzanne Crow (sündinud 11. veebruaril 1962) on Ameerika muusik, laulja, laulukirjutaja ja näitleja. Tema muusika sisaldab popi, rocki, kantri, jazzi ja bluusi elemente. Ta on välja andnud kümme stuudioalbumit, neli kogumikku, kaks live-albumit ja teinud kaastööd mitmetele filmide heliribadele. Tema populaarseimate lugude hulka kuuluvad 'Kõik, mida ma tahan teha' (1993), 'Piisavalt tugev' (1993) 'Kui see teeb sind õnnelikuks' (1996), 'Iga päev on käänuline tee' (1996), 'Homme ei sure kunagi' ( 1997) ”(samanimelise James Bondi filmi tunnuslaul),“ Minu lemmikviga ”(1998) ja“ Päikest imama ”(2002). Ta on kogu maailmas müünud ​​üle 50 miljoni albumi. Crow on saanud üheksa Grammy auhinda (32 kandidaadist) Riiklikust Salvestuskunsti ja Teaduste Akadeemiast.

Lisateave Sheryl Crow kohta Sheryl Crow'st vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12Doyle Bramhall IISuheMai 2011Juuni 20111 kuu
üksteistJohn CassSuhe20082008-
10Steve BingSuhe200720081 aasta
9Hank AzariaSuhe20062006-
8Ryan SeacrestSuhe20062006-
7Lance ArmstrongSuheJaanuar 2003Veebruar 20063 aastat
6Josh CharlesSuheJaanuar 2003Aprill 20033 kuud
5Kid RockKohtumine20022002-
4Owen WilsonSuheSeptember 199920011 aasta
3Eric ClaptonSuhe199820002 aastat
kaksKevin GilbertSuhe1994üheksateist üheksakümmend viis1 aasta
1John o'brienTeadmata R -
Doyle Bramhall II #12

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II ja Sheryl Crow eraldasid mind ...[vaata paari] John Cass #üksteist

John Cass

2008

John Cassimus ja Sheryl Crow on lahus ...[vaata paari] Steve Bing #10

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow ja Steve Bing läksid lahku 2008. aastal ...[vaata paari] Hank Azaria #9

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow ja Hank Azaria on lahus ...[vaata paari] Ryan Seacrest #8

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest ja Sheryl Crow on lahus ...[vaata paari] Lance Armstrong #7

Lance Armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong ja Sheryl Crow eraldusid ...[vaata paari] Josh Charles #6

Josh Charles

2003

Josh Charles ja Sheryl Crow lahkusid aprillis ...[vaata paari] Kid Rock #5

Kid Rock

2002

Sheryl Crow ja Kid Rock on lahus ...[vaata paari] Owen Wilson #4

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow ja Owen Wilson läksid lahku 2001. aastal ...[vaata paari] Eric Clapton #3

Eric Clapton

1998 - 2000

Eric Clapton ja Sheryl Crow lahutasid 200 ...[vaata paari] Kevin Gilbert #kaks

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert ja Sheryl Crow lahutasid 19 ...[vaata paari] #1Kuulujutt

John o'brien

John O'Brien ja Sheryl Crow olid kuulujutud ...[vaata paari] #12

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II ja Sheryl Crow on dateeritud maist juunini 2011.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 6% vaata suhet #üksteist

John Cass

2008

John Cassimus ja Sheryl Crow dateerisid 2008. aastal.

vaata suhet #10

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow ja Steve Bing on dateeritud aastatel 2007-2008.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #9

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow ja Hank Azaria pärinesid 2006. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #8

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest ja Sheryl Crow dateerisid 2006. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #7

Lance Armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong ja Sheryl Crow olid kihlatud 5 kuud. Pärast kohtumist jaanuaris 2003 käisid nad kaks aastat. Nad olid kihlatud 2005. aasta septembris, kuid lahku läksid hiljem 2006. aasta veebruaris.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #6

Josh Charles

2003

Josh Charles ja Sheryl Crow dateerisid 2003. aasta jaanuarist aprillini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #5

Kid Rock

2002

Sheryl Crow ja Kid Rock kohtusid 2002. aastal.

katherine mcnamara ja joel courtney
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #4

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow ja Owen Wilson on dateeritud aastatel 1999-2001.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #3

Eric Clapton

1998 - 2000

Eric Clapton ja Sheryl Crow dateerisid aastatel 1998–2000.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #kaks

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert ja Sheryl Crow on dateeritud aastatel 1994–1995.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus33%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

John o'brien

(Kuulujutt)

John O'Brien on kuuldavasti haakinud end Sheryl Crowga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus72%'> Ühilduvus 38% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sheryl Crow58 NeitsiLaulja
Ameeriklane
Doyle Bramhall II52 KaljukitsMuusik
Ameeriklane
John Cass- Äri
Steve Bing55 JäärÄri
Ameeriklane
Hank Azaria57 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Ryan Seacrest46 KaljukitsVestlussaate juht
Ameeriklane
Lance Armstrong49 NeitsiRattasõit
Ameeriklane
Josh Charles49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Kid Rockviiskümmend KaljukitsMuusik
Ameeriklane
Owen Wilson52 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Eric Clapton76 JäärMuusik
Briti
Kevin Gilbert29 SkorpionMuusik
Ameeriklane
John o'brien36 Ambur
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Reese Witherspoon, Sheryl Crow, Nicole Kidman - 53. iga-aastane CMA auhind Nashville'i muusikakeskuses 53. iga-aastane CMA auhind Nashville'i muusikakeskuses Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Sheryl Crow - 13. aastakäik kangelaste kasuks kontserdil NYC-s Robert Plant astub lavale New Yorgis 7. märtsil 2019 toimuval kolmandal iga-aastasel Love Rocks NYC eelkontserdil Jumala armastusele, mille me anname. Robert Plant astub lavale New Yorgis 7. märtsil 2019 toimuval kolmandal iga-aastasel Love Rocks NYC eelkontserdil Jumala armastusele, mille me anname.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
NCIS: New Orleans2014Sheryl CrowTelesaade
Julius Jr.2013Telesaade
Puumaja linn2009SaraTelesaade
Autod2006Elvis (hääl, krediteerimata)Film
30 Rock2006Sheryl CrowTelesaade
De-Armas2004Muusikaline esineja - Begin the BeguineFilm
Miinusmees1999CasperFilm
541998VIP patroonFilm
Laevatee taevasseüheksateist üheksakümmend kuusReporterTelefilm
Alasti tõdeüheksateist üheksakümmend viisSheryl CrowTelesaade
Vastu1994Sheryl CrowTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.