Põhiline Suhted Sophia Bush

Sophia Bush

Teie Homseks Horoskoop

Sophia Bush TutvumislehtKoht 378. -88Vanus 38 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 7

Kellega ta praegu käib?

Sophia Bush ja Grant HughesGrant Hughes kohtub Sophia Bushiga vaata suhet

Suhted

Sophia Bush oli varem abielus Tšaadi Michael Murrayga(2005 - 2006).








hannah john-kamen abikaasa

Sophia Bush on olnud suhetes Jesse Lee Sofferiga(2014 - 2015), Dan Fredinburg(2013 - 2014), Austin Nichols(2009 - 2012), James Lafferty(2008 - 2009)ja Jon Foster(2006 - 2007).



Umbes

Sophia Bush on 38-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Sophia Anna Bushil 8. juulil 1982 Pasadenas, Californias, USA-s, on ta kuulus ühe puu mäe poolest karjääris, mis ulatub 2001. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on vähk.






Sophia Bush on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Chad Michael Murray Üks Puu mägi (2003), James Lafferty aastal Üks Puu mägi (2003), Austin Nichols aastal Üks Puu mägi (2003), Jesse Bradford aastal Laud kolmele (2009)ja Jesse Lee Soffer sisse Chicago P.D. (2014).



Sophia Bush kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Sophia Bushi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



spencer boldman ja kelli berglund tutvuvad

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus14 aastat, 2 kuud--
Tutvumisleht63 aastat, 1 kuu1 aasta, 4 kuud11 kuud, 20 päeva
Kokku74 aastat, 2 kuud1 aasta, 9 kuud11 kuud, 20 päeva

Üksikasjad

EesnimiSophia
Keskmine nimiAnna
PerekonnanimiBush
Täisnimi sündidesSophia Anna Bush
Alternatiivne nimiSoph, Sophie, Sophia Bush, Sophia Anna Bush
Vanus38 aastat
Sünnipäev8. juuli 1982
SünnikohtPasadena, California, USA
Kõrgus5 '4' (163 cm)
Kaal55 kg (121 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusSüvendid, Raspy Voice
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonAteist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWestridge'i tütarlastekool, Pasadena, CA
ÜlikoolLõuna-California ülikool
AmetitekstNäitleja, moemudel, režissöör, pressiesindaja, aktivist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustÜks Puu mägi
Aasta (d) aktiivne2002 – tänapäev, 2001 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust
Rind (tollides)35
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus4
Kinga suurus7,5 (USA), 39,5 (EL), 6 (Ühendkuningriik), 245 (J)
Ametlikud veebisaididsophiabush.com, twitter.com/SophiaBush, instagram.com/sophiabush
IsaCharles William Bush (kuulsuste fotograaf)
EmaMaureen Bush (fotostuudio juht)
SõberBrittany Snow, Bevin Prince, Milo Ventimiglia, Jana Kramer, Jamie King, Bethany Joy Lenz, Lea Michele, Zachary Levi, Minka Kelly, Chelsea Handler, Hilarie Burton, Danneel Ackles
LemmikloomadPlaaster (koer - ühe silmaga pitbull) [2005-2008], Penny (pitbull)
LemmikinimesedVera Wang (moejumal)
Lemmikud telesaatedKorraldus: ohvrite eriüksus
LemmikbändidMaroon 5, N.E.R.D.

Sophia Anna Bush (sündinud 8. juulil 1982) on USA näitleja, aktivist, režissöör ja produtsent. Ta mängis Brooke Davise rollis WB / CW draamasarjas Üks puu mägi (2003–2012) ja Erin Lindsayna NBC politsei menetlusdraamasarjas Chicago P.D. (2014–2017).

Lisateave Sophia Bushi kohta Sophia Bushi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Grant HughesSuheMai 2020kohal1 aasta
6Jesse Lee SofferSuheMai 201410. juuni 20151 aasta
5Dan FredinburgSuheJaanuar 2013Veebruar 20141 aasta
4Austin NicholsSuheJaanuar 2009Veebruar 20123 aastat
3James LaffertySuheAprill 2008Aprill 20091 aasta
kaksJon FosterSuheJuuli 200616. juuni 200711 kuud
1Tšaad Michael MurrayAbielusOktoober 2002Detsember 20064 aastat
Grant Hughes #7

Grant Hughes

2020

Grant Hughes kohtub Sophia Bushiga ...[vaata paari] Jesse Lee Soffer #6

Jesse Lee Soffer

2014 - 2015

Jesse Lee Soffer ja Sophia Bush läksid lahku ...[vaata paari] Dan Fredinburg #5

Dan Fredinburg

2013 - 2014

Dan Fredinburg ja Sophia Bush lahkusid F ...[vaata paari] Austin Nichols #4

Austin Nichols

2009 - 2012

Austin Nichols ja Sophia Bush läksid lahku F ...[vaata paari] James Lafferty #3

James Lafferty

2008 - 2009

James Lafferty ja Sophia Bush lahku ...[vaata paari] Jon Foster #kaks

Jon Foster

2006 - 2007

Jon Foster ja Sophia Bush läksid lahku 2. juunil ...[vaata paari] Tšaad Michael Murray #1

Tšaad Michael Murray

2002 - 2006

Sophia Bush ja Tšaad Michael Murray olid suurepärased ...[vaata paari] #7

Grant Hughes

2020

Grant Hughes ja Sophia Bush on kohtunud alates 2020. aasta maist.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%'> Ühilduvus 25% vaata suhet #6

Jesse Lee Soffer

2014 - 2015

Jesse Lee Soffer ja Sophia Bush on dateeritud maist 2014 kuni 10. juunini 2015.

bradley cooper endine sõbranna nimekiri
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #5

Dan Fredinburg

2013 - 2014

Dan Fredinburg ja Sophia Bush on dateeritud veebruarist 2013 kuni veebruarini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #4

Austin Nichols

2009 - 2012

Austin Nichols ja Sophia Bush on dateeritud jaanuarist 2006 kuni veebruarini 2012.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #3

James Lafferty

2008 - 2009

James Lafferty ja Sophia Bush on dateeritud maist 2008 kuni aprillini 2009.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #kaks

Jon Foster

2006 - 2007

Jon Foster ja Sophia Bush on dateeritud juulist 2006 kuni 16. juunini 2007.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #1

Tšaad Michael Murray

2002 - 2006

Sophia Bush ja Tšaad Michael Murray olid abielus 1 aasta. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut oktoobris 2002. Pärast üheaastast kaasamist abiellusid nad 16. aprillil 2005. 1 aasta hiljem lahutasid nad 2005. aasta septembris ja lahutasid 2006. aasta detsembris.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sophia Bush38 VähkNäitleja
Ameeriklane
Grant Hughes- Neitsi
Jesse Lee Soffer37 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Dan Fredinburg33 NeitsiÄri
Ameeriklane
Austin Nichols41 SõnnNäitleja
Ameeriklane
James Lafferty35 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jon Foster36 LõviNäitleja
Ameeriklane
Tšaad Michael Murray39 NeitsiNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Sophia Bush - Vogue - märts 2021 Sophia Bush - Märkas oma koera rattaga juhtides Los Angeleses Sophia Bush - Märkas oma koera rattaga juhtides Los Angeleses Sophia Bush - Märkas oma koera rattaga juhtides Los Angeleses Sophia Bush - Märkas oma koera rattaga juhtides Los Angeleses Sophia Bush - Märkas oma koera rattaga juhtides Los Angeleses Sophia Bush koos uue poiss-sõbra Grant Hughesiga - Veneetsias väljas Sophia Bush koos uue poiss-sõbra Grant Hughesiga - Veneetsias väljas Sophia Bush koos uue poiss-sõbra Grant Hughesiga - Veneetsias väljas Sophia Bush koos uue poiss-sõbra Grant Hughesiga - Veneetsias väljas Sophia Bush koos uue poiss-sõbra Grant Hughesiga - Veneetsias väljas Sophia Bush koos uue poiss-sõbra Grant Hughesiga - Veneetsias väljas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Valepositiivne2021Film
Armastus, Victor2020VeronicaTelesaade
Uskumatud 22018Voyd (hääl)Film
Vägivalla teod2018Detektiiv Brooke BakerFilm
Alex, Inc.2018Vanessa StanhopeTelesaade
Marshall2017Jen baarisFilm
Chicago justiits2017Erin LindsayTelesaade
Need oleme meie2016LizzyTelesaade
Lihtne2016AleksandriaTelesaade
Hapukurk ja maapähkel2015LisahääledTelesaade
Chicago Med2015Erin LindsayTelesaade
Chicago P.D.2014Erin LindsayTelesaade
Jane Neitsi2014JulieTelesaade
HelLA2014SophiaTelesaade
Hatfields ja McCoys2013Emma McCoyTelefilm
Purjus ajalugu2013Bonnie RainesTelesaade
Partnerid2012Ali LandowTelesaade
Mob Wives 2: ristimine2012Carla FaccioloLühifilm
Chicago tulekahju2012Erin LindsayTelesaade
Mägimaja tüdruk2011ChloeFilm
Mobi naised2011Carla FaccioloLühifilm
Lõuna ebamugavus2010HaleyTelefilm
Kitsad2008Kathy PopovichFilm
Hitcher2007Grace AndrewsFilm
Phineas ja Ferb2007Lisahääled, SaraTelesaade
John Tucker peab surema2006BethFilm
Püsi elus2006OktooberFilm
Superkross2005Zoe LangFilm
Õppimiskõverad2003BethFilm
Flannerys2003Katie FlanneryTelesaade
Nipp / Tuck2003Ridley langeTelesaade
Üks Puu mägi2003Brooke Davis, Brooke Davis BakerTelesaade
Van Wilder2002SallyFilm
Lähtekoht2002Carrie OrrTelefilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Erin LindsayTelesaade
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusSaatus MackenzieTelesaade
Kõva õnne armastuslaulCarlaFilm
Järelevalve (telefilm)MaddyTelefilm
Hea SamSamFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Tšaad Michael Murray ja Sophia BushTšaad Michael Murray
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • James Lafferty ja Sophia BushJames Lafferty
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Austin NicholsAustin Nichols
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Jesse BradfordJesse Bradford
    • Laud kolmele
      2009
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Jesse Lee SofferJesse Lee Soffer
    • Chicago P.D.
      2014
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Jesse MetcalfeJesse Metcalfe
    • John Tucker peab surema
      2006
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Joe ManganielloJoe Manganiello
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Kevin ZegersKevin Zegers
    • Kitsad
      2008
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Michael CoponMichael Copon
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Sophia Bush ja Tyler HiltonTyler Hilton
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Stephen Colletti ja Sophia BushStephen Colletti
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Zachary Knighton
    • Hitcher
      2007
    [vaata sobivust]
Veel Sophia Bushi ekraanil kuvatavaid mänge Vähem Sophia Bushi ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.