Põhiline Suhted Steve Austin

Steve Austin

Teie Homseks Horoskoop

Steve Austin AbielusVanus 56 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Kristin Feres ja Steve Austin on alates 2009. aastast olnud abielus 12 aastat. vaata suhet

Suhted

Steve Austin oli varem abielus Debra McMichaeliga(2000–2003), Jeannie Clark(1992 - 1999)ja Kathryn Burrhus(1990 - 1992).








Steve Austin on olnud suhtes Tess Broussardiga(2003 - 2004).



Umbes

Steve Austin on 56-aastane Ameerika maadleja. Sündis Steven James Williamsis 18. detsembril 1964 Texases Victoria osariigis Victoria osariigis. Ta on kuulus WWF / WWE-s olnud Stone Cold Steve Austini poolest karjääris, mis hõlmas 1989–2003 (maadleja) ja 1998 – praegune (näitleja) ning 1989–2018 (maadlus) ja 2003 – praegune (näitlemine). Tema sodiaagimärk on Ambur.






Steve Austin on olnud ekraanil kohtumisel April Rose'iga aastal Täiskasvanud 2 (2013).



Steve Austin kuulub järgmistesse nimekirjadesse: väljamõeldud kuningad, Ameerika filminäitlejad ja LGBT õiguste aktivistid Ameerika Ühendriikidest.

Panustage

Aidake meil luua Steve Austini profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus412 aastat, 3 kuud6 aastat, 7 kuud1 aasta, 9 kuud
Tutvumisleht11 aasta, 7 kuud--
Kokku512 aastat, 3 kuud5 aastat, 7 kuud1 aasta, 7 kuud

Üksikasjad

EesnimiSteve
Keskmine nimiJames
PerekonnanimiAustin
Täisnimi sündidesSteven James Williams
Alternatiivne nimi'Stone Cold' Steve Austin, Rattlesnake, Austin 3:16, Biooniline punakael, The Ringmaster, 'Uimastamine' Steve Austin
Vanus56 aastat
Sünnipäev18. detsember 1964
SünnikohtVictoria, Texas, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal219 naela (99 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvVarsti
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonBaptist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstProfessionaalne maadleja
OkupatsioonMaadlus
Taotle kuulsustKivikülm Steve Austin WWF-is / WWE
Aasta (d) aktiivne1989–2003 (maadleja) 1998 – praegune (näitleja), 1989–2003 (maadleja), 1998 – praegune (näitleja), 1989–2018 (maadlus), 2003 – praegune (näitleja)
Kinga suurus46
Ametlikud veebisaididhttp://brokenskullranch.com/

Steve Austin (sündinud Steven James Anderson; 18. detsember 1964; hiljem Steven James Williams), paremini tuntud hüüdnimega Stone Cold Steve Austin, on Ameerika näitleja, produtsent, televisiooni- ja taskuhäälingu saatejuht ning pensionärist professionaalne maadleja.

Lisateave Steve Austini kohta Steve Austini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Kristin FeresAbielus2009kohal12 aastat
4Tess BroussardSuhe2003August 20041 aasta
3Debra McMichaelAbielus1999Veebruar 20034 aastat
kaksJeannie ClarkAbielus1991Mai 19998 aastat
1Kathryn BurrhusAbielusNovember 1990August 19921 aasta
Kristin Feres #5

Kristin Feres

2009

Kristin Feres ja Steve Austin on olnud abielus ...[vaata paari] Tess Broussard #4

Tess Broussard

2003 - 2004

Tess Broussard ja Steve Austin on lahus ...[vaata paari] Debra McMichael #3

Debra McMichael

1999 - 2003

Steve Austin ja Debra McMichael olid lahutatud ...[vaata paari] Jeannie Clark #kaks

Jeannie Clark

1991 - 1999

Jeannie Clark ja Steve Austin olid lahutatud ...[vaata paari] #1

Kathryn Burrhus

1990 - 1992

Kathryn Burrhus ja Steve Austin olid lahutatud ...[vaata paari] #5

Kristin Feres

2009

Kristin Feres ja Steve Austin on olnud abielus 12 aastat.

Suhe 12 aastat vaata suhet #4

Tess Broussard

2003 - 2004

Tess Broussardil ja Steve Austinil oli suhe 2003. aastast kuni 2004. aasta augustini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #3

Debra McMichael

1999 - 2003

Steve Austin ja Debra McMichael lahutatakse pärast 3-aastast abielu.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Jeannie Clark

1991 - 1999

Jeannie Clark ja Steve Austin olid abielus 6 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1991. aastal ja abiellusid detsembris 1992. 6 aastat hiljem lahutasid nad 1999. aasta mais.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus33%'> Ühilduvus 29% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Kathryn Burrhus

1990 - 1992

Kathryn Burrhus ja Steve Austin lahutatakse pärast üheaastast abielu.

Suhe 1 aasta vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Steve Austin56 AmburMaadlus
Ameeriklane
Kristin Feres-
Tess Broussard54 VähkNäitleja
Ameeriklane
Debra McMichael61 kalaMaadlus
Ameeriklane
Jeannie Clark62 JäärMaadlus
Briti
Kathryn Burrhus-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
StephanieNaine199229-aastane Jeannie Clark
CassidyNaineüheksateist üheksakümmend kuus25 aastat vana Jeannie Clark

Pildigalerii

James Munroe (Eric Roberts, vasakul) ja Paine (Steve Austin, paremal) väljaandes KULUD. Foto krediit: Karen Ballard Kindral Garza (David Zayas, vasakul), Paine (Steve Austin, keskel) ja James Munroe (Eric Roberts, paremal) väljaandes KULUD. Foto krediit: Karen Ballard KULUD Tapeet Steve Austin Steven Austin Steven Austin Steven Austin Steven Austin Steven Austin Steven Austin Steven Austin Steven Austin

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
WWE ellujäänute seeria2020Steve AustinTelesaade
Notsami maadlus2020'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WrestleMania 322016Kivikülm Steve AustinTelesaade
Maadlus Wregretiga2016Kivikülm Steve AustinTelesaade
Smosh: Film2015.Steve AustinFilm
Kajaefekt2015.Ray PetersFilm
WrestleMania XXX2014'Kivikülm' Steve AustinTelefilm
WWE loendus2014Telesaade
WWE väljaspool rõngast2014Telesaade
Pakett2013Tommy WickFilm
Täiskasvanud 22013Tommy CavanaughFilm
Maksimaalne veendumus2012MehitamineFilm
Koputus2011Ja BarnesFilm
Taktikaline jõud2011Tate (Steven Austini rollis)Film
Tagasilöök2011Ryan VarrettFilm
The Expendables2010LeibFilm
Jaht tappa2010Jim RhodesFilm
Aa perse2010Lühifilm
WrestleMania 25. aastapäev2009'Kivikülm' Steve AustinTelefilm
Kahju2009John BricknerFilm
Hukkamõistetud2007ConradFilm
WrestleMania 232007Kivikülm Steve Austin (erikülaline kohtunik)Telesaade
Chuck2007Hugo PanzerTelesaade
ECW Syfys2006'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
Pikim õu2005Valvur DunhamFilm
WrestleMania 212005'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WrestleMania XX2004Kivikülm Steve Austin (erikülaline kohtunik)Telesaade
WrestleMania XIX2003'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
Bernie Maci näitus2001Steve AustinTelesaade
WrestleMania X-Seven2001'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WWE: Baidi see!2001Kivikülm Steve AustinTelesaade
Dilbert1999Kivikülm Steve AustinTelesaade
WWE Smackdown!1999'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WrestleMania XV1999'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
Arhiilide näitus1999Steve AustinTelesaade
Kuulsuste surmamatt1998Kivikülm Steve AustinTelesaade
WWE pühapäevaöine kuumus1998'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WrestleMania XIV1998'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
Sõrmuse kuningas1998'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
ECW TNN-is1997Steve AustinTelesaade
WrestleMania 131997'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WWF Livewire1997Kivikülm Steve AustinTelesaade
WWFi jahipüss laupäeva õhtul1997'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WWF-i reedeõhtune põhiturniir1997'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
Nash silladüheksateist üheksakümmend kuusSeda. Jake CageTelesaade
MaadlusMania XIIüheksateist üheksakümmend kuus'Kivikülm' Steve AustinTelesaade
WWE toores1993'Kivikülm' Steve Austin, Steve Austin, ringmeisterTelesaade
WCW kogu maailmas1991'Uimastav' Steve AustinTelesaade
WWFi superstaarid1986'Kivikülm' Steve Austin, ringmeisterTelesaade
WCW maailmameistrivõistluste maadlus1985'Uimastav' Steve AustinTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Steve Austin ja April RoseAprilliroos
    • Täiskasvanud 2
      2013
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.