Põhiline Suhted Steve Harvey

Steve Harvey

Teie Homseks Horoskoop

Steve Harvey AbielusKoht 5909 0Vanus 64 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 3 kokku Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Steve Harvey ja Marjorie BridgesMarjorie Harvey ja Steve Harvey on alates 25. juunist 2007 abielus olnud 13 aastat. vaata suhet

Suhted

Steve Harvey oli varem abielus Mary lee Shackelfordiga(1996 - 2005)ja Marcia Harvey(1980 - 1994).








dylan o brien ja sõbranna

Umbes

Steve Harvey on 64-aastane Ameerika telenägu. Sündinud Broderick Stephen Harvey'st 17. jaanuaril 1957 Welchis, Lääne-Virginia osariigis USA-s, on ta kuulus Steve Harvey show, Steve Harvey hommikushow, Family Feud, Celebrity Family Feud. Tema Tähtkuju on Kaljukits.



Steve Harvey on olnud ekraanil Wendy Raquel Robinsoniga Steve Harvey näitus (üheksateist üheksakümmend kuus).






Steve Harvey kuulub järgmistesse nimekirjadesse: perekonnavaen, Ameerika teletegijad ja Ameerika koomikud.



Panustage

Aidake meil luua Steve Harvey profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

kes on amanda cerny poiss

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus315 aastat, 4 kuud13 aastat, 9 kuud10 aastat, 11 kuud
Kokku315 aastat, 4 kuud13 aastat, 9 kuud10 aastat, 11 kuud

Üksikasjad

EesnimiBroderick
Keskmine nimiStephen
PerekonnanimiHarvey
Täisnimi sündidesBroderick Stephen Harvey
Alternatiivne nimiSteve Harvey, Broderick Steven Harvey, Broderick Stephen Harvey
Vanus64 aastat
Sünnipäev17. jaanuar 1957
SünnikohtWelch, Lääne-Virginia, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVarsti
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonUuesti sündinud kristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGlenville'i keskkool 1974. aastal
ÜlikoolVirginia ülikool, Kenti osariigi ülikool
AmetitekstKoomik, raadiosaatejuht, saatejuht, produtsent, raadiopersoon, näitleja, autor, ärimees
OkupatsioonTelenägu
Taotle kuulsustSteve Harvey näitus, Steve Harvey hommikusaade, perekondlik vaen, kuulsuste perekonna vaen
Aasta (d) aktiivne1985 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talentide agentuur
Brändi kinnitus(2000. aastate algus) telereklaamid: Burger King, (2014) telereklaam: Strayeri ülikool., General Motors
Ametlikud veebisaididhttp://steveharvey.com, www.facebook.com/SteveHarvey, twitter.com/iamsteveharvey, celebritytalentagency.com/comics/steve-harvey.html#.VT5kHZO8sQI, www.nndb.com/people/870/000058696/, www.biography.com/people/steve-harvey-20631517
IsaJesse Harvey
EmaEloise Harvey

Broderick Stephen Harvey (sündinud 17. jaanuaril 1957) on Ameerika koomik, ärimees ja meelelahutaja. Ta juhib Steve Harvey hommikusaadet, perekondlikku vaenu, kuulsuste perekonna vaenu, Miss Universumi võistlust (alates 2015. aastast) ja Foxi aastavahetust (2017. aastast).



Lisateave Steve Harvey kohta Steve Harvey kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Marjorie HarveyAbielus2006kohal15 aastat
kaksMary lee ShackelfordAbielusüheksateist üheksakümmend viisDetsember 200510 aastat
1Marcia HarveyAbielus1979199415 aastat
Marjorie Harvey #3

Marjorie Harvey

2006

Marjorie Harvey ja Steve Harvey on olnud ...[vaata paari] Mary lee Shackelford #kaks

Mary lee Shackelford

1995 - 2005

Mary lee Shackelford ja Steve Harvey olid di ...[vaata paari] #1

Marcia Harvey

1979 - 1994

Marcia Harvey ja Steve Harvey lahutasid ...[vaata paari] #3

Marjorie Harvey

2006

Marjorie Harvey ja Steve Harvey on abielus olnud 13 aastat. Pärast 2006. aastal koosviibimist olid nad kohtamas 1 aasta ja abiellusid 25. juunil 2007.

Suhe 15 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus69%'> Ühilduvus 27% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Mary lee Shackelford

1995 - 2005

Mary lee Shackelford ja Steve Harvey olid abielus 9 aastat. Pärast kohtumist 1995. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 21. juunil 1996. 9 aastat hiljem lahutasid nad 3. detsembril 2005.

Suhe 10 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Marcia Harvey

1979 - 1994

Marcia Harvey ja Steve Harvey olid abielus 14 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1979. aastal ja abiellusid 1980. 14 aastat hiljem lahutasid nad 1994. aastal.

Suhe 15 aastat Lapsed 3 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Steve Harvey64 KaljukitsTelenägu
Ameeriklane
Marjorie Harvey56 KaaludAbikaasa
Ameeriklane
Mary lee Shackelford- Abikaasa
Ameeriklane
Marcia Harvey-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KarliNaine198239-aastane Marcia Harvey
BrandiNaine198239-aastane Marcia Harvey
BroderickMees199130 aastat vana Marcia Harvey
Lori (vastu võtnud Steve Harvey)Naine13. jaanuar 199724-aastane Marjorie Harvey
WyntonMees18. juuli 199723-aastane Mary lee Shackelford

Pildigalerii

Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey Marjorie Harvey ja Steve Harvey

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mõtle nagu mees2012Steve HarveyFilm
Madea läheb vanglasse2009Steve HarveyFilm
Võidusõiduribad2005Buzz (hääl)Film
Johnsoni perepuhkus2004Mack JohnsonFilm
Teid teeniti2004Härra. RadFilm
Armastus ei maksa midagi2003Clarence JohnsonFilm
Võitluskiusatused2003Miles SmokeFilm
Minu naine ja lapsed2001SteveTelesaade
Uhke perekond2001KrediitkaartTelesaade
Parkerid1999Hr BarnesTelesaade
Steve Harvey näitusüheksateist üheksakümmend kuusSteve HightowerTelesaade
Mina ja poisid1994Steve tornTelesaade
Steve on Watch (telesari)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Wendy Raquel Robinson
    • Steve Harvey näitus
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.