Põhiline Suhted Susan Lucci

Susan Lucci

Teie Homseks Horoskoop

Susan Lucci AbielusVanus 74 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Helmut Huber ja Susan Lucci on alates 13. septembrist 1969 olnud abielus 51 aastat. vaata suhet

Suhted

Susan Luccil pole olnud ühtegi teist suhet, millest me teaksime.








Umbes

Susan Lucci on 74-aastane Ameerika näitleja. Sündis Susan Victoria Luccis 23. detsembril 1946 New Yorgis Scarsdale'is ja on kuulus kõigi minu laste Erica Kane'i poolest. Tema sodiaagimärk on Kaljukits.



Susan Lucci on osalenud 16 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Dakin Matthews Riuklikud neiud (2013), James Denton sisse Riuklikud neiud (2013), John O'Hurley sisse Riuklikud neiud (2013), Michael Nader sisse Kõik mu lapsed (1970)ja Peter Bergman aastal Kõik mu lapsed (1970).






Susan Lucci kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, 1946. aastal sündinud ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Susan Lucci profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus153 aastat, 4 kuud--
Kokku153 aastat, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiSusan
Keskmine nimiVõit
PerekonnanimiLucci
Täisnimi sündidesSusan Victoria Lucci
Alternatiivne nimiLucci, Looch
Vanus74 aastat
Sünnipäev23. detsember 1946
SünnikohtScarsdale, NY
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal105 kg (48 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusVõrgutav kohalolek
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGarden City keskkool, Garden City, NY (1964)
ÜlikoolMarymount College, Tarrytown, NY (bakalaureuseõpe draamas, 1968)
AmetitekstSeebiooper
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustErica Kane kõigist minu lastest
Aasta (d) aktiivne1969 – tänapäev
Brändi kinnitusNooruslik olemus, Susan Lucci kollektsioon
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)36
Riiete suurus2-4
Kinga suurus6.5
Ametlikud veebisaididsusanlucci.com, http://www.susanlucci.com/, http://susanlucci.com/
IsaVictor
EmaJeanette
PereliigeLiza (tütar), Andreas (tütar)
LemmiktoidudItaalia keel
LemmikvärvidPunane, must
Lemmikud tarvikudKaelakeed

Susan Victoria Lucci (sündinud 23. detsembril 1946) on Ameerika näitleja, telesaatejuht, autor ja ettevõtja, kes on tuntud Erica Kane'i kujutamise kaudu ABC päevade draamas 'Kõik minu lapsed' kogu saate ajavahemikus 1970–2011. Tegelane on peeti ikooniks ja Luccit nimetas TV Guide 'Päeva juhtivaks leediks', ajalehed The New York Times ja Los Angeles Times nimetasid teda päevase televisiooni kõige paremini tasustatud näitlejaks. Juba 1991. aastal oli tema palgaks märgitud üle miljoni dollari aastas. Kõikidel mu lastel jooksmise ajal kandideeris ta kakskümmend üks korda Daytime Emmy auhinnale draamasarja silmapaistva peaosatäitja eest. Ta võitis ainult ühe korra, 1999. aastal, pärast 19. nominatsiooni; 1980-ndate aastate lõpust pälvis ka tema auhindade kandideerimise alaline staatus meedias märkimisväärset tähelepanu.



Lisateave Susan Lucci kohta Susan Lucci kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Helmut HuberAbielus1968kohal53 aastat
Helmut Huber #1

Helmut Huber

1968

Helmut Huber ja Susan Lucci on olnud abielus ...[vaata paari] #1

Helmut Huber

1968

Helmut Huber ja Susan Lucci on olnud abielus 51 aastat. Pärast kohtumist 1968. aastal olid nad 46 aastat kohtunud ja abiellusid 13. septembril 1969.

Suhe 53 aastat Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Susan Lucci74. KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Helmut Huber- Iseloom

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
AndreasMees Helmut Huber
Liza victoriaNaine22. veebruar 197546-aastane Helmut Huber

Pildigalerii

Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis Susan Lucci - Hallmarki kanali suvi 2019 TCA üritus Beverly Hillsis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Rõõm2015.DanicaFilm
Rasked inimesed2015.Shelley WaxmanTelesaade
Riuklikud neiud2013Genevieve DelatourTelesaade
Kuum Clevelandis2010Susan LucciTelesaade
Armee naised2007Audrey WhitakerTelesaade
Higglytown Heroes2004Ilmainimese kangelaneTelesaade
Lootus usk2003Jacqueline KarrTelesaade
See on nii Raven2003Preili Charlotte RomanoTelesaade
Veri tema kätes1998Isabelle CollinsTelefilm
Ebbieüheksateist üheksakümmend viisElizabeth 'Ebbie' ScroogeTelefilm
Võrgutatud ja reedetudüheksateist üheksakümmend viisVictoria LandersTelefilm
Prantsuse siid1994Claire LaurentTelefilm
Armastuse ja vihkamise vahel1993Vivian ConradTelefilm
Topelt serv1992Carmen Moore, Maggie DuttonTelefilm
Naine, kes patustas1991Victoria RobesonTelefilm
Mustas pruut1990Rose D'Amore-MalloyTelefilm
Daam Mobster1988Laureli lossTelefilm
Kummitab tema minevik1987Karen BeckettTelefilm
Anastasia: Anna müsteerium1986Darja RomanoffTelesaade
Maffiaprintsess1986Antoinette GiancanaTelefilm
Kutse põrgusse1984Jessica JonesTelefilm
Noored armunud arstid1982Susan Lucci (krediteerimata)Film
Kukkuv meesüheksateist kaheksakümmend üksVeronica RemyTelesaade
Dallas1978Hilary Michaels, Hillary Taylor, Sheila FoleyTelesaade
Fantaasia saar1977Gina EdwardsTelesaade
Armastuspaat1977Paula HastingsTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Erica KaneTelesaade
Kõik mu lapsed1970Erica Kane, Jane, Jane CampbellTelesaade
Hüvasti, Columbus1969Pulmakülaline (krediteerimata)Film
Mina, Natalie1969CheerleaderFilm
Armastus on palju hiilgavaid asju1967Natuke rolli (1969)Telesaade
MänniorgErica Kane (kuulujutuga)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Dakin Matthews
    • Riuklikud neiud
      2013
    [vaata sobivust]
  • James Denton ja Susan LucciJames Denton
    • Riuklikud neiud
      2013
    [vaata sobivust]
  • John OJohn O'Hurley
    • Riuklikud neiud
      2013
    [vaata sobivust]
  • Michael Nader ja Susan LucciMichael Nader
    • Kõik mu lapsed
      1970
    [vaata sobivust]
  • Peter Bergman ja Susan LucciPeter Bergman
    • Kõik mu lapsed
      1970
    [vaata sobivust]
  • Stephen Collins ja Susan LucciStephen Collins
    • Riuklikud neiud
      2013
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja Barry BostwickBarry Bostwick
    • Armastuse ja vihkamise vahel
      1993
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja David CanaryDavid Canary
    • Kõik mu lapsed
      1970
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja David CharvetDavid Charvet
    • Võrgutatud ja reedetud
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja John JamesJohn James
    • Kõik mu lapsed
      1970
    [vaata sobivust]
  • Michael Woods
    • Topelt serv
      1992
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja Patrick Van HornPatrick Van Horn
    • Armastuse ja vihkamise vahel
      1993
    [vaata sobivust]
  • Robert Urich
    • Topelt serv
      1992
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja Vincent IrizarryVincent Irizarry
    • Kõik mu lapsed
      1970
    [vaata sobivust]
  • Susan Lucci ja Walt WilleyWalt Willey
    • Kõik mu lapsed
      1970
    [vaata sobivust]
  • Tony Dovolani ja Susan LucciTony Dovolani
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]
Veel Susan Lucci ekraanil olevaid matše Vähem Susan Lucci ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi