Põhiline Suhted Susan Sarandon

Susan Sarandon

Teie Homseks Horoskoop

Susan Sarandon VallalineKoht 1424 245Vanus 74 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 11 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Susan Sarandon on praegu vallaline.








Suhted

Susan Sarandon oli varem abielus Chris Sarandoniga(1967 - 1979).



Susan Sarandon on kihlatud Tim Robbinsiga(2005 - 2009).






Susan Sarandon on olnud suhetes Jonathan Brickliniga(2010 - 2015), Don Johnson(1987), Franco Amurri(1984 - 1988), Sean Penn(1984), Richard Gere(1982), Louis Malle(1978 - 1980)ja John Leone.



Elizabeth "betsy" Thorsen

Susan Sarandonil on olnud kohtumisi David Bowie'ga(1982)ja Tom Noonan.

Umbes

Susan Sarandon on 74-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Susan Abigail Tomalinil 4. oktoobril 1946 New Yorgis, New Yorgis, Queensis, Jackson Heightsis, on ta kuulus Rocky Horror Picture Show poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Susan Sarandon on osalenud 17 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Catherine Deneuve Nälg (1983), Don Johnson sisse Magusate südamete tants (1988), James Gandolfini sisse Romantika ja sigaretid (2005), James Spader sisse Valge palee (1990)ja John Goodman sisse Kiirussõitja (2008).

Susan Sarandon kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika filminäitlejad ja endised rooma katoliiklased.

Panustage

Aidake meil oma Susan Sarandoni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

zach wilson ja julianne hough pildid

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus114 aastat, 8 kuud--
Kihlatud121 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht75 aastat1 aasta, 7 kuud2 aastat
Kohtuminekaks---
Kokkuüksteist21 aastat, 6 kuud4 aastat, 3 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiSusan
Keskmine nimiAbigail
PerekonnanimiSarandon
Neiupõlve nimiTomalin
Täisnimi sündidesSusan Abigail Tomalin
Alternatiivne nimiSusan
Vanus74 aastat
Sünnipäev4. oktoober 1946
SünnikohtJackson Heights, Queens, New York, New York, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal139 naela (63 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvNet
Eristav tunnuspunased juuksed
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolEdisoni keskkool, Edison, New Jersey, USA (1964)
ÜlikoolBA draama, Ameerika Katoliku Ülikool, Washington, Columbia ringkond, USA (1964 - 68)
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör, aktivist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRocky Horror Picture Show
Aasta (d) aktiivne1970 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ühinenud Talentide Agentuur, Celebrity Talent International
Brändi kinnitus(1971) telereklaam: Magic Lady Panty Hose, (2002) telereklaam: YMCA / YWCA, (2002) telereklaam: Project Liberty, (2003) telereklaam: WE (naiste meelelahutus) võrk, telereklaam: Revlon Age Defying Makeup ., (2005) telereklaam (hääl): Lean Cuisine'i söögituba valib külmutatud toitude rida, (2006) telereklaam (hääl): Stouffer's, (2007) Trükireklaamid: Wall Street Journal, (2011) Telereklaam: America's Dairy Producers ' Reklaamikampaania 'Got Milk', (9 / 13-10 / 13) Telereklaamid (hääl): Tylenol Pain Reliever ja Tylenol Nighttime Pain Reliever, (2013) Telereklaamid (PSA): Heifer.org
Rind (tollides)38
Tassi suurusD
Vöökoht (tollides)27
Puusad (tollides)36
Riiete suurus10
Kinga suurus7.5
Ametlikud veebisaididtwitter.com/SusanSarandon, wearespin.com/, instagram.com/susansarandon/
IsaPhillip Leslie Tomalin (reklaamijuht, teletootja ja ühekordne ööklubi laulja
EmaLenora Marie (sünd. Criscione)
VendPhillip noorem, Terry, Tim, O'Brian
ÕdeMeredith, Bonnie, Amanda, Missy
PereliigeEva Amurri (tütar), Jack Henry Robbins (poeg), Miles Robbins (poeg)
SõberEmily Browning, Paul Rudd, Jon Cryer

Susan Abigail Sarandon (sündinud Tomalin; sündinud 4. oktoobril 1946) on USA näitleja, aktivist ja tegevprodutsent. Ta on arvukate tunnustuste pälvinud, sealhulgas Oscari auhinna, BAFTA auhinna ja SAG auhinna ning on kandideerinud Daytime Emmy auhinnale, kuuele Primetime Emmy auhinnale ja üheksale Golden Globe auhinnale. 2002. aastal autasustati teda Hollywoodi kuulsuste alleel staariga panuse eest filmitööstusse.

Lisateave Susan Sarandoni kohta Susan Sarandonist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistJonathan BricklinSuhe20102015.5 aastat
10Tim RobbinsSuheVeebruar 1988August 200921 aastat
9Don JohnsonSuhe19871987-
8Franco AmurriSuheJaanuar 1984Veebruar 19884 aastat
7Sean PennSuhe19841984-
6David BowieKohtumineVeebruar 1982Veebruar 1982-
5Richard GereSuhe19821982-
4Louis MalleSuhe197819802 aastat
3Chris SarandonAbielus196520. september 197914 aastat
kaksJohn LeoneSuhe -
1Tom NoonanKohtumine -
Jonathan Bricklin #üksteist

Jonathan Bricklin

2010 - 2015

Jonathan Bricklin ja Susan Sarandon lahutavad ...[vaata paari] Tim Robbins #10

Tim Robbins

1988 - 2009

Tim Robbins ja Susan Sarandon lahku ...[vaata paari] Don Johnson #9

Don Johnson

1987

Susan Sarandon ja Don Johnson on lahus ...[vaata paari] Franco Amurri #8

Franco Amurri

1984 - 1988

Susan Sarandon ja Franco Amurri läksid lahku ...[vaata paari] Sean Penn #7

Sean Penn

1984

Susan Sarandon ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] David Bowie #6

David Bowie

1982

David Bowie ja Susan Sarandon on lahus ...[vaata paari] Richard Gere #5

Richard Gere

1982

Susan Sarandon ja Richard Gere on lahus ...[vaata paari] Louis Malle #4

Louis Malle

1978 - 1980

Susan Sarandon ja Louis Malle läksid lahku ...[vaata paari] Chris Sarandon #3

Chris Sarandon

1965 - 1979

Susan Sarandon ja Chris Sarandon olid lahutatud ...[vaata paari] #kaks

John Leone

John Leone ja Susan Sarandon on lahus ...[vaata paari] Tom Noonan #1

Tom Noonan

Tom Noonan ja Susan Sarandon on lahus ...[vaata paari] #üksteist

Jonathan Bricklin

2010 - 2015

Jonathan Bricklin ja Susan Sarandon dateerisid aastatel 2010–2015.

kes on michael c halli tutvumine
Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus üksteist% vaata suhet #10

Tim Robbins

1988 - 2009

Tim Robbins ja Susan Sarandon olid kihlatud 3 aastat. Nad käisid 17 aastat pärast koosviibimist veebruaris 1988. Nad olid kihlatud 12. augustil 2005, kuid läksid hiljem lahku 2009. aasta augustis.

Suhe 21 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% Lapsed 2 last vaata suhet #9

Don Johnson

1987

Susan Sarandoni ja Don Johnsoni suhe oli aastatel 1987–1987.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #8

Franco Amurri

1984 - 1988

Susan Sarandon ja Franco Amurri dateerisid jaanuarist 1984 veebruarini 1988.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus üksteist% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Sean Penn

1984

Susan Sarandonil ja Sean Pennil olid suhted aastatel 1984-1984.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #6

David Bowie

1982

David Bowie ja Susan Sarandon kohtusid märtsis 1982.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #5

Richard Gere

1982

Susan Sarandonil ja Richard Gerel oli suhe aastatel 1982–1982.

kes on martin lawrence dating
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #4

Louis Malle

1978 - 1980

Susan Sarandon ja Louis Malle pärinesid aastatel 1978–1980.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #3

Chris Sarandon

1965 - 1979

Susan Sarandon ja Chris Sarandon olid abielus 12 aastat. Nad käisid 2 aastat pärast kooskäimist 1965. aastal ja abiellusid 16. septembril 1967. 12 aastat hiljem lahutasid nad 20. septembril 1979.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #kaks

John Leone

John Leone ja Susan Sarandon olid omavahelistes suhetes.

vaata suhet #1

Tom Noonan

Tom Noonanil oli kohtumine Susan Sarandoniga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus33%'> Ühilduvus 76% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Susan Sarandon74. KaaludNäitleja
Ameeriklane
Jonathan Bricklin44 SõnnStsenarist
Ameeriklane
Tim Robbins62 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Don Johnson71 AmburNäitleja
Ameeriklane
Franco Amurri62 NeitsiKirjanik
Itaalia keel
Sean Penn60 LõviNäitleja
Ameeriklane
David Bowie69 KaljukitsMuusik
Briti
Richard Gere71 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Louis Malle63 Skorpiondirektor
Prantsuse keel
Chris Sarandon78 LõviNäitleja
Ameeriklane
John Leone-
Tom Noonan70 JäärNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Eva Maria LiviaNaine15. märts 198536 aastat vana Franco Amurri
Jack HenryMees15. mai 198932-aastane Tim Robbins
Miles GuthrieMees4. mai 199229-aastane Tim Robbins

Pildigalerii

Susan Sarandon - astub New Yorgis emadepäeval välja Susan Sarandon - astub New Yorgis emadepäeval välja Susan Sarandon - astub New Yorgis emadepäeval välja Susan Sarandon - astub New Yorgis emadepäeval välja Rocky Horror Picture Show - Susan Sarandon Rocky Horror Picture Show - Susan Sarandon Rocky Horror Picture Show - Susan Sarandon Eastwicki nõiad - Cher, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon Eastwicki nõiad - Cher, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon Susan Sarandon ja Geena Davis 24. näitlejate gildi aastaauhindadel (2018) Susan Sarandon ja Geena Davis 24. näitlejate gildi aastaauhindadel (2018) Susan Sarandon ja Geena Davis 24. näitlejate gildi aastaauhindadel (2018)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tants2021Film
Kartmatu2020Ema (hääl)Film
Südame revolutsioon: Dorothy päeva lugu2020JutustajaTelefilm
Jeesus veereb2019. aastaTeksadFilm
Armastus2019. aastaKunstiõpetajaLühifilm
Mustlind2019. aastaLilyFilm
VH Jah2019. aastaTracy BethFilm
Roger Vivieri ehted kingadeni2019. aastaDraamaõpetajaLühifilm
John F. Donovani surm ja elu2018Grace DonovanFilm
Rästikute klubi2018HelenFilm
Vaen2017Bette DavisTelesaade
3 põlvkonda2017DollyFilm
Minu kogu keskkool vajub merre2017Lõunasöök Lady Lorraine (hääl)Film
Halbade emade jõulud2017IsisFilm
Liblikas kirjutusmasinas2017Thelma TooleFilm
Neo Yokio2017Tädi Agatha, emapoodijaTelesaade
Kodus koos Amy Sedarisega2017Susan SarandonTelesaade
Jay-Z: Pärand2017Korrapidaja StroudLühifilm
Zoolander 22016Susan Sarandon (krediteerimata)Film
Emad ja tütred2016MillieFilm
Säde2016Bananny (hääl)Film
Ace juhtum2016Detektiiv Dottie WheelFilm
Cassius ja Clay2016Telefilm
Skylandersi akadeemia2016Kuldne kuningannaTelesaade
Põrgu ja tagasi2015.Barb ingel (hääl)Film
Aprill ja erakordne maailm2015.Chimène (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Marilyn Monroe salajane elu2015.Gladys MortensonTelesaade
Meddler2015.MarnieFilm
Lilla tüdruku järve teine ​​pool2015.Susan SarandonFilm
Ristumine2015.PeremeesLühifilm
Kutsumus2014Sarapuu MicallefFilm
Ping Pongi suvi2014Randi KahjuFilm
Tammy2014PärlFilm
Eemale libisemine2014Dr Sylvia MansfieldFilm
Tammy: Meeletu jututuba-O-Rama2014PärlLühifilm
Snitch2013Joanne KeeghanFilm
Suur pulm2013BeebiFilm
Ray Donovan2013Samantha WinslowTelesaade
Robin Hoodi viimane2013Firenze AadlandFilm
Nukk ja em2013Susan SarandonTelesaade
Rick ja Morty2013Dr WongTelesaade
See on minu poiss2012Mary McGarricle (tänapäev)Film
Pilveatlas2012Proua Horrox, vanem Ursula, Yusouf SuleimanFilm
Ettevõte, mida te hoiate2012Sharon SolarzFilm
Jeff, kes elab kodus2012SharonFilm
Vahekohus2012Ellen MillerFilm
Robot ja Frank2012JenniferFilm
Imeline aasta2011Patty AtwoodTelefilm
Võitle oma õiguse uuesti läbivaatamise eest2011EmaLühifilm
Wall Street: raha ei maga kunagi2010Jake'i emaFilm
Sa ei tunne Jacki2010Janet HeaTelefilm
Mike ja Molly2010J.C. VäikeTelesaade
Suur C2010Rõõm KleinmanTelesaade
Muru lehed2009DaisyFilm
Paabulind2009Fanny CrillFilm
Armsad luud2009Vanaema LynnFilm
Suurim2009Grace BrewerFilm
Üksildane mees2009Nancy kalmenFilm
Üks miljon tugev2009Lühifilm
Keset kuskil2008Rhonda BerryFilm
Kiirussõitja2008EmaFilm
Emotsionaalne aritmeetika2007Melanie WintersFilm
Lummatud2007Kuninganna NarissaFilm
Elahi orus2007Joan DeerfieldFilm
Hr Woodcock2007Beverly FarleyFilm
Bernard ja Doris2006Doris DukeFilm
Vastupandamatu2006SophieFilm
30 Rock2006Lynn OnkmanTelesaade
Elizabethtown2005Hollie BaylorFilm
Romantika ja sigaretid2005Kitty KaneFilm
Vabastatud2005Päikseline JacobsTelefilm
Ameerika isa!2005Proua JasperterianTelesaade
Kana robot2005Chloe, Gen Z reklaamijuht, LouiseTelesaade
Sonett 222005JutustajaLühifilm
Alfie2004LizFilm
Jiminy Glick Lalawoodis2004Susan SarandonFilm
Noel2004Rose CollinsFilm
Kas tantsime2004Beverly ClarkFilm
Päästa mind2004Alicia GreenTelesaade
Düüni lapsed2003Printsess Wensicia CorrinoTelesaade
Jää seotud2003Dr. Jerri NielsenTelefilm
Vabadus: meie ajalugu2003Mary Hagidorn, Susan B. AnthonyTelesaade
Igby läheb alla2002Mimi SlocumbFilm
Kuuvalge miil2002Jojo FlossFilm
Põrkesõed2002Lavinia KingsleyFilm
Väike preili Ämblik2002Jutustaja (hääl)Lühifilm
Kassid ja koerad2001Ivy (hääl)Film
Joe Gouldi saladus2000Alice NeelFilm
Rugrats Pariisis2000Coco LaBouche (hääl)Film
Malcolm keskel2000MegTelesaade
Kõikjal, kuid siin1999Adele AugustFilm
Häll Will Rock1999Margherita SarfattiFilm
Maised valdused1999Charlotte EmoryTelefilm
Head ööd Kuu ja teised unejutud1999Jutustaja (hääl)Telefilm
Valgustatud1998CelimeneFilm
Kasuema1998Jackie HarrisonFilm
Videvik1998Catherine AmesFilm
Juliani armastuse eest1998Jutustaja (hääl)Film
Vajadus teada1997Jutustaja (hääl)Film
James ja hiigel virsiküheksateist üheksakümmend kuusÄmblik (hääl)Film
Surnud mees kõnnibüheksateist üheksakümmend viisÕde Helen PrejeanFilm
Väikesed naised1994Proua märtsFilm
Ohutu läbipääs1994MagFilm
Klient1994Reggie ArmastusFilm
ON1994NoraTelesaade
Sõbrad1994Cecilia MonroeTelesaade
Ameerika palgamõrvarite kool1994Jutustaja (hääl)Lühifilm
Bob Roberts1992Tawna TitanFilm
Kerge unega1992AnnFilm
Lorenzo õli1992Michaela OdoneFilm
Mängija1992Susan SarandonFilm
Thelma ja Louise1991LouiseFilm
Valge palee1990Nora BakerFilm
Kuiv valge hooaeg1989MelanieFilm
Jaanuari mees1989Christine StarkeyFilm
Simpsonid1989BalletiõpetajaTelesaade
Pull Durham1988Annie SavoyFilm
Magusate südamete tants1988Sandra õnnistusFilm
Ameerika kogemus1988JutustajaTelesaade
Eastwicki nõiad1987Jane SpoffordFilm
Naisväärsed naised1986Kolonel Margaret Ann JessupTelefilm
Kompromiteerivad positsioonid1985Judith SingerFilm
A.D.1985LivillaTelesaade
Mussolini ja mina1985Edda Mussolini CianoTelesaade
Sõbrasüsteem1984EmilyFilm
Oxbridge Blues1984Natalie CarlsenTelesaade
Nälg1983Sarah RobertsFilm
Tempest1982Aretha TomalinFilm
Faerie Tale teater1982IluTelesaade
Atlantic City1980Sally MatthewsFilm
Armastavad paarid1980Stephanie BeckFilm
Ameerika mängumaja1980Helene ShawTelesaade
Midagi paradiisilähedast1979Madeline RossFilm
Mustlaste kuningas1978RoseFilm
Ilus beebi1978HattieFilm
Ruuduline lipp või krahh1977C.C. WainwrightFilm
Viimane kauboidest1977GinnyFilm
Kesköö teine ​​pool1977Catherine, naineFilm
Dragonfly1976ChloeFilm
Suur Waldo pipar1975Mary BethFilm
Rocky Horror Picture Show1975Janet Weiss - kangelannaFilm
Laupäevaõhtu otseülekanne1975EmaTelesaade
Lovin 'Molly1974Sarah PetersFilm
Esileht1974Peggy GrantFilm
F. Scott Fitzgerald ja 'Viimane kelladest'1974Ailie CalhounTelefilm
Benjamin Franklini elud1974noorem Deborah FranklinTelesaade
Saladuse lai maailm1973Dita, KateTelesaade
Calucci osakond1973SamanthaTelesaade
Sinine lill1971Elizabeth HawkinsFilm
Lady Liberty1971Sally (nagu Susan Sarendon)Film
Suurepärased etendused1971Eileen, Patsy JohnsonTelesaade
Owen Marshall: õigusnõunik1971JoyceTelesaade
Joe1970Melissa ComptonFilm
Maailma apart1969Patrice KahlmanTelesaade
Otsige homme1951Sarah FairbanksTelesaade
Paha emme momsIsisFilm
TunnelidFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Catherine Deneuve ja Susan SarandonCatherine Deneuve
    • Nälg
      1983
    [vaata sobivust]
  • Don Johnson ja Susan SarandonDon Johnson
    • Magusate südamete tants
      1988
    [vaata sobivust]
  • James Gandolfini ja Susan SarandonJames Gandolfini
    • Romantika ja sigaretid
      2005
    [vaata sobivust]
  • James Spader ja Susan SarandonJames Spader
    • Valge palee
      1990
    [vaata sobivust]
  • John Goodman ja Susan SarandonJohn Goodman
    • Kiirussõitja
      2008
    [vaata sobivust]
  • Jude Law ja Susan SarandonJude Law
    • Alfie
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kevin Costner ja Susan SarandonKevin Costner
    • Pull Durham
      1988
    [vaata sobivust]
  • Matt LeBlanc ja Susan SarandonMatt LeBlanc
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Paul Newman ja Susan SarandonPaul Newman
    • Videvik
      1998
    [vaata sobivust]
  • Richard Dreyfuss ja Susan SarandonRichard Dreyfuss
    • Sõbrasüsteem
      1984
    [vaata sobivust]
  • Richard Gere ja Susan SarandonRichard Gere
    • Kas tantsime
      2004
    [+1 veel]
  • Susan Sarandon ja Adam SandlerAdam Sandler
    • See on minu poiss
      2012
    [vaata sobivust]
  • Susan Sarandon ja Barry BostwickBarry Bostwick
    • Rocky Horror Picture Show
      1975
    [vaata sobivust]
  • Susan Sarandon ja Jack NicholsonJack Nicholson
    • Eastwicki nõiad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Susan Sarandon ja Nick NolteNick Nolte
    • Lorenzo õli
      1992
    [vaata sobivust]
  • Susan Sarandon ja Peter HinwoodPeter Hinwood
    • Rocky Horror Picture Show
      1975
    [vaata sobivust]
  • Susan Sarandon ja Tim RobbinsTim Robbins
    • Pull Durham
      1988
    [vaata sobivust]
Veel Susan Sarandoni ekraanil kuvatavaid võistlusi Vähem Susan Sarandoni ekraanil kuvatavad võistlused





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi