Põhiline Suhted Tami Roman

Tami Roman

Teie Homseks Horoskoop

Tami Roman KihlatudVanus 51 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Tami Roman ja Reggie YoungbloodReggie Youngblood ja Tami Roman on kihlatud. vaata suhet

Suhted

Tami Roman oli varem abielus Kenny Andersoniga(1994 - 1998).








Tami Roman on olnud suhetes Marlon Wayansiga.



Umbes

Tami Roman on 51-aastane Ameerika näitleja. Tamisha Akbar sündis 17. aprillil 1970 New Yorgis Mount Vernonis. Ta on kuulus Real World: Los Angeles karjääri jooksul, mis kestab 1993. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Jäär.






Tami Roman kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäod, Ameerika tõsielusarjade osalejad ja 1970 sünd.



Panustage

Aidake meil luua meie Tami Romani profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus14 aastat--
Tutvumislehtkaks---
Kokku34 aastat1 aasta, 4 kuud-

Üksikasjad

EesnimiTami
Neiupõlve nimiRoman
Täisnimi sündidesTamisha Akbar
Alternatiivne nimiTami Akbar, Tami Anderson
Vanus51 aastat
Sünnipäev17. aprill 1970
SünnikohtVernoni mägi, New York
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonMoslem
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, kirjanik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPärismaailm: Los Angeles
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev, 1993 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Polaris Entertainment, Inc.
Ametlikud veebisaididametliktamiroman.com/, twitter.com/TamiRoman, http://officialtamiroman.com/, http://officialtamiroman.com

Tamisha Akbar (sündinud 17. aprillil 1970) on paremini tuntud ja ametialaselt tuntud kui Tami Roman, Ameerika telenägu, modell, ärinaine ja näitleja. Esmakordselt kogus Roman kuulsust reaalses maailmas: Los Angeles 1993. aastal. Pärast 1990-ndatel ja 2000-ndatel aastatel kameelelavastuste mängimist ning erinevate telesaadete ja -filmide kõrvalrollide mängimist sai Roman Vh1 korvpallinaisede üheks läbimurdetäheks.



Lisateavet Tami Romani kohta Tami Romanist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Kenny AndersonAbielus199419984 aastat
kaksReggie YoungbloodSuhe kohal-
1Marlon WayansSuhe -
Kenny Anderson #3

Kenny Anderson

1994 - 1998

Tami Roman ja Kenny Anderson olid lahutatud ...[vaata paari] Reggie Youngblood #kaks

Reggie Youngblood

Reggie Youngblood ja Tami Roman on kihlatud ...[vaata paari] Marlon Wayans #1

Marlon Wayans

Tami Roman ja Marlon Wayans on lahus ...[vaata paari] #3

Kenny Anderson

1994 - 1998

Tami Roman ja Kenny Anderson olid abielus 3 aastat. Nad käisid pärast kokkutulekut 1994. aastal 7 kuud ja abiellusid 26. augustil 1994. 3 aastat hiljem lahutasid nad 15. veebruaril 2001.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Reggie Youngblood

Reggie Youngblood ja Tami Roman on kihlatud.

MõõdaTulemusHiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #1

Marlon Wayans

Tami Romanil ja Marlon Wayansil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tami Roman51 JäärNäitleja
Ameeriklane
Kenny Andersonviiskümmend KaaludKorvpall
Ameeriklane
Reggie Youngblood3. 4 Raadioisiksus
Ameeriklane
Marlon Wayans48 VähkNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Lyric ChanelNaine Kenny Anderson
Kenni LaurenNaine Kenny Anderson

Pildigalerii

Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman Tami Roman

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tõde öeldakse2019. aastaLillian ScovilleTelesaade
Fall Girls2019. aastaArmasFilm
Tijuana Jackson: eesmärk vangla ees2018Sharea JacksonFilm
Pereettevõte2018London DuncanTelesaade
Ringkond2018TashaFilm
Kapoti kroonikad loodes2018BettyTelesaade
Lihtsalt käeulatuses2017ViolaFilm
Kui armastus tapab: Falicia Blakely lugu2017StaceyTelefilm
Ringkond2017TashaTelesaade
Sellised2017SiidTelesaade
Pühad ja patused2016FeliciaTelesaade
KUSAGI, USA2016KookospähkelLühifilm
Mängukohting2015JenniferLühifilm
Säilinud2014Cass HendyTelesaade
Mängu taga2014Reaalsuse saatejuhtFilm
Pühapäeva keskpäeval2013MonaLühifilm
Elu, armastus, hing2012Renee JacksonFilm
Belle oma2012Loreta CooperTelesaade
Eeden2011SirelTelesaade
Midagi nagu äri2010ProkurörFilm
Armastan seda tüdrukut!2010Telesaade
Picost lõunas2007IreneFilm
Naine2007Freddie MillionTelefilm
Kuuvalgus2007Maureen'Mo 'WilliamsTelesaade
Viimane seis2006DeDe CalvinFilm
Üks jalg sisse, üks jalg välja2006ValerieLühifilm
Seks, armastus ja saladused2005AngelaTelesaade
Klouni pisarad2005Carolyn Black (rollis Tami Anderson)Film
Jutusaate päevikud2005ZoeTelefilm
Juuste näitus2004Zora (rollis Tami Anderson)Film
Maavärin2004Debbie (Tami Anderson)Telefilm
Suvemaa2004Leslie SloanTelesaade
Tänavajurist2003Lontae Burton (piloot) (rollis Tami Anderson)Telefilm
Pool ja pool2002VürtsTelesaade
MacArthuri park2001Rose (Tami Anderson)Film
Püha on liha2001Mai (rollis Tami Anderson)Film
Üks ühele2001ElizabethTelesaade
Parkerid1999DinaTelesaade
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusMüüginaine nr 1Telesaade
Steve Harvey näitusüheksateist üheksakümmend kuusBernadetteTelesaade
Minaüheksateist üheksakümmend viisIlutehnikaTelesaade
Drew Carey näitusüheksateist üheksakümmend viisSusanTelesaade
Siidist jälitamised1991SallyTelesaade
Abielus ... lastega1987MegTelesaade
Pakkuge armastuse eestDr. SimoneFilm
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.