Põhiline Tutvumisleht Tatjana Jurić

Tatjana Jurić

Teie Homseks Horoskoop

Tatjana JurićVanus 39 aastat vana Tähtkuju Veevalaja

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Tatjana Jurić tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Tatjana Jurići varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Tatjana Jurić on 39-aastane Horvaatia modell. Sündinud 10. veebruaril 1982 Zagrebis, Horvaatias, on ta kuulus RTL Televizija poolest. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.






Tatjana Jurić kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1982 sündi, Zagrebi inimesed ja Zagrebi ülikooli vilistlased.



Panustage

Aidake meil luua Tatjana Jurići profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiTatjana
PerekonnanimiJuric
Täisnimi sündidesTatjana Jurić
Alternatiivne nimiTatjana Jurić
Sünnipäev10. veebruar 1982
SünnikohtZagreb, Horvaatia
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusHorvaadi
ÜlikoolZagrebi ülikool
OkupatsioonMudel
Taotle kuulsustRTL Televisioon

Tatjana Jurić (sündinud 10. veebruaril 1982) on Horvaatia tele- ja raadiosaatejuht ning endine modell.



Veel Tatjana Juricist Tatjana Juricist vähem

Pildigalerii

Tatjana Juric Tatjana Juric Tatjana Juric Tatjana Juric Tatjana Juric Tatjana Juric - ajakirja kaas Tatjana Juric - Tapeet Tatjana Juric - Tapeet Tatjana Juric - Tapeet Tatjana Juric - Tapeet Tatjana Juric - Tapeet Tatjana Juric - Tapeet

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ole mu sõber2014IseTelefilm
Moekohus2012Ise (1 osa, 2014)Telesaade
Ma armastan Horvaatiat2012Ise - võistlejaTelesaade
Stuudio 452011Ise (3 osa, 2011-2012)Telesaade
Eksklusiivne tabloid2010IseTelesaade
Tantsud tähtedega2006Ise - võistleja (1 jagu, 2011)Telesaade
Keelatud armastus2004IseTelesaade

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi