Põhiline Suhted Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift Pikaajaline10. koht 0Vanus 31 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 10 kokku

Kellega ta praegu käib?

Taylor Swift ja Joe AlwynJoe Alwyn ja Taylor Swift on olnud pikaajalises suhtes alates 28. septembrist 2016. vaata suhet

Suhted

Taylor Swift on olnud suhetes Tom Hiddlestoniga(2016), Calvin Harris(2015 - 2016), Harry Styles(2012 - 2013), Conor Kennedy(2012), Jake Gyllenhaal(2010 - 2011), John Mayer(2009 - 2010), Taylor Lautner(2009), Joe Jonas(2008)ja Daniel Sharman(0001).

minu elu eva poiss-sõbrana

Umbes

Taylor Swift on 31-aastane Ameerika laulja. Sündinud Taylor Alison Swiftist 13. detsembril 1989 West Readingis, Pennsylvanias, USA-s, on ta kuulus Tim McGraw, Teardrops On My Guitar, karjääri jooksul, mis ulatub 2006. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Ambur.



Taylor Swift on osalenud 15 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Justin Gaston Taylor Swift: Armastuslugu (2008), Taylor Lautner sisse Valentini päev (2010), Clayton Collins sisse Taylor Swift: Tim McGraw (2006), Dianna Agron aastal Kuidas ma kohtasin sinu ema (2005)ja Justin Sandy sisse Taylor Swift: Pilt põletamiseks (2008).

Taylor Swift kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika naislauljad.

Panustage

Aidake meil luua Taylor Swifti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht102021 aastat, 8 kuud202 aastat, 12 kuud2 kuud, 1 päev
Kokku102021 aastat, 8 kuud202 aastat, 12 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiTaylor
Keskmine nimiAlison
PerekonnanimiKiire
Täisnimi sündidesTaylor Alison Swift
Alternatiivne nimiTay, T-Swizzle, Tay-Tay, Taylor Alison Swift, Taylor Swift, Nils Sjöberg
Vanus31 aastat
Sünnipäev13. detsember 1989
SünnikohtWest Reading, Pennsylvania, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal54 kg (119 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusBlondid juuksed, punased huuled
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHendersonville'i keskkool
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, plaadiprodutsent, kitarrist, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustTim McGraw, pisarad minu kitarril
Muusikažanr (tekst)Pop, Country, Country (varakult), Rock, Pop Rock, Country Pop, Synth-Pop, folk, indie, alternatiiv
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne2004 – tänapäev, 2006 – tänapäev, 2003 – tänapäev
MuusikastiilKaasaegne riik, kantri-pop
Muusika meeleoluEarnest, sentimentaalne, soe, ülevoolav, peegeldav, õrn, armas, mänguline, sõbralik / heatahtlik, nördinud
PillKitarr, vokaal
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, Banjo, klaver, Ukulele, trummid
PlaadifirmaSuur masin, RCA, Vabariik, UMG, Taylor Swift Productions, Inc., Taylor Swift Productions
Seotud aktidTim McGraw, Ed Sheeran, Jack Antonoff, Aaron Dessner, Liz Rose, Bon Iver
Brändi kinnitusVerizon Wirelessi mobiilimuusika kampaania (2007), (2010) telereklaamid: Sony Panorama digikaamera
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)33
Ametlikud veebisaididhttp://taylorswift.com, twitter.com/taylorswift13, www.instagram.com/taylorswift, dmoztools.net/Arts/Music/Styles/C/Country/Bands_and_Artists/S/Swift%2C_Taylor/, www.allmovie.com / artist / taylor-swift-p612488, https://www.taylorswift.com/, www.taylorswift.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/taylor_swift
IsaScott Swift
EmaAndrea Finlay Swift
VendAustin Swift
SõberJaime King, Selena Gomez, Este Haim, Gigi Hadid, Lorde, Karlie Kloss, Ed Sheeran, Cara Delevingne, Sam Smith, Emma Stone, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Lily Aldridge, Martha Hunt, Ellie Goulding, Danielle Haim, Alana Haim, Nick Jonas, Serayah, Justin Timberlake, Bailee Madison, Hayley Williams, Ariana Grande, Ruby Rose, Blake Lively, Uzo Aduba, Dakota Johnson, Suki Waterhouse, Ryan Reynolds
Seotud inimesedScott Borchetta (etikettide president), Tree Paine (publitsist)
LemmikloomadMeredith Gray (emane kass), Olivia Benson (emane kass), Benjamin Button (isane kass)
LemmikfilmidArmastan tegelikult [2003]
Lemmikud telesaatedGrey anatoomia [2005], Seadus ja kord: ohvrite üksus [1999], Sõbrad [1994], Oranž on uus must [2013], CSI: Kuritegevuse stseenide uurimine [2000]
LemmiklauludMis teeb sind ilusaks '- üks suund
LemmikkohadNew York City, Nashville, Los Angeles
LemmikvärvidNet

Taylor Alison Swift (sündinud 13. detsembril 1989) on USA laulja ja laulukirjutaja. Tema narratiivne lüürika, mis inspiratsiooni võtab sageli isiklikust elust, on saanud laialdast kriitilist kiitust ja meediakajastust.

Lisateave Taylor Swifti kohta Taylor Swifti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Joe AlwynSuheSeptember 2016September 2016-
9Tom HiddlestonSuheJuuni 2016August 20162 kuud
8Calvin HarrisSuheVeebruar 2015Mai 20161 aasta
7Harry stiilidSuheSeptember 2012Jaanuar 20134 kuud
6Conor KennedySuheJuuli 2012September 20122 kuud
5Jake GyllenhaalSuheMai 2010Veebruar 201110 kuud
4John MayerSuheDetsember 2009Veebruar 20103 kuud
3Taylor LautnerSuheSeptember 2009Detsember 20093 kuud
kaksJoe jonasSuheJuuni 2008Oktoober 20084 kuud
1Daniel SharmanTeadmata R 00010001-
Joe Alwyn #10

Joe Alwyn

2016

Joe Alwyn ja Taylor Swift on olnud üksildases ...[vaata paari] Tom Hiddleston #9

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston ja Taylor Swift läksid lahku ...[vaata paari] Calvin Harris #8

Calvin Harris

2015 - 2016

Taylor Swift ja Calvin Harris läksid lahku ...[vaata paari] Harry stiilid #7

Harry stiilid

2012 - 2013

Harry Styles ja Taylor Swift lahkusid Ja ...[vaata paari] Conor Kennedy #6

Conor Kennedy

2012

Conor Kennedy ja Taylor Swift läksid lahku S ...[vaata paari] Jake Gyllenhaal #5

Jake Gyllenhaal

2010 - 2011

Taylor Swift ja Jake Gyllenhaal läksid lahku ...[vaata paari] John Mayer #4

John Mayer

2009 - 2010

Taylor Swift ja John Mayer läksid lahku märtsis ...[vaata paari] Taylor Lautner #3

Taylor Lautner

2009

Taylor Swift ja Taylor Lautner läksid lahku ...[vaata paari] Joe jonas #kaks

Joe jonas

2008

Taylor Swift ja Joe Jonas läksid lahku 2. oktoobril ...[vaata paari] Daniel Sharman #1Kuulujutt

Daniel Sharman

0001

Kuulati, et Daniel Sharman ja Taylor Swift ...[vaata paari] #10

Joe Alwyn

2016

Joe Alwynil ja Taylor Swiftil oli suhe septembrist 2016 kuni septembrini 2016.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #9

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston ja Taylor Swift on dateeritud juunist augustini 2016.



Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #8

Calvin Harris

2015 - 2016

Taylor Swift ja Calvin Harris on dateeritud 6. märtsist 2015 kuni maini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #7

Harry stiilid

2012 - 2013

Harry Styles ja Taylor Swift on dateeritud septembrist 2012 kuni jaanuarini 2013.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #6

Conor Kennedy

2012

Conor Kennedy ja Taylor Swift dateerisid juulist septembrini 2012.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #5

Jake Gyllenhaal

2010 - 2011

Taylor Swift ja Jake Gyllenhaal on dateeritud maist 2010 kuni märtsini 2011.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #4

John Mayer

2009 - 2010

Taylor Swift ja John Mayer käisid 2009. aasta detsembrist kuni 2010. aasta märtsini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #3

Taylor Lautner

2009

Taylor Swift ja Taylor Lautner dateerisid 2009. aasta septembrist detsembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Joe jonas

2008

Taylor Swift ja Joe Jonas käisid 2008. aasta juunist oktoobrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #1

Daniel Sharman

0001 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Daniel Sharman end Taylor Swiftiga ühendanud aastal 0001.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Taylor Swift31 AmburLaulja
Ameeriklane
Joe Alwyn30 kalaNäitleja
Inglise
Tom Hiddleston40 VeevalajaNäitleja
Inglise
Calvin Harris37 KaljukitsElektrooniline muusik
Šoti
Harry stiilid27 VeevalajaLaulja
Briti
Conor Kennedy26 LõviSeltskonnategelane
Ameeriklane
Jake Gyllenhaal40 AmburNäitleja
Ameeriklane
John Mayer43 KaaludMuusik
Ameeriklane
Taylor Lautner29 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Joe jonas31 LõviLaulja
Ameeriklane
Daniel Sharman35 SõnnNäitleja
Briti

Pildigalerii

Taylor Swift - ametlik graafikute ettevõte (aprill 2021) Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia Taylor Swift - sotsiaalmeedia

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kassid2019. aastaBombalurinaFilm
Andja2014RosmariinFilm
Lorax2012Audrey (hääl)Film
Uus tüdruk2011ElaineTelesaade
Valentini päev2010FeliciaFilm
2009 MTV filmiauhinnad2009Forksi keskkooliõpilane - Cold Open SkitTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Haley JonesTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Justin Gaston ja Taylor SwiftJustin Gaston
    • Taylor Swift: Armastuslugu
      2008
    [vaata sobivust]
  • Taylor Lautner ja Taylor SwiftTaylor Lautner
    • Valentini päev
      2010
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Clayton CollinsClayton Collins
    • Taylor Swift: Tim McGraw
      2006
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Dianna AgronDianna Agron
    • Tere, Dolly!
      1969
    [+1 veel]
  • Taylor Swift ja Justin SandyJustin Sandy
    • Taylor Swift: Pilt põletamiseks
      2008
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Lucas TillLucas Till
    • Taylor Swift: Sa kuulud minuga
      2009
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Noah MillsNoah Mills
    • Taylor Swift: Me ei saa kunagi koos tagasi
      2012
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Reeve CarneyReeve Carney
    • Taylor Swift: Ma teadsin, et teil on probleeme
      2012
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Scott EastwoodScott Eastwood
    • Taylor Swift: kõige metsikumad unenäod
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Sean OSean O'Pry
    • Taylor Swift: tühi ruum
      2014
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Stephen CollettiStephen Colletti
    • Taylor Swift: Valge hobune
      2008
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Tyler HiltonTyler Hilton
    • Taylor Swift: pisarakesed minu kitarril
      2007
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Vladimir PerrinVladimir Perrin
    • Taylor Swift: Alusta uuesti
      2012
    [vaata sobivust]
  • Taylor Swift ja Zach GilfordZach Gilford
    • Taylor Swift: Meie
      2011
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Taylor SwiftZac Efron
    • Lorax
      2012
    [vaata sobivust]
Veel Taylor Swifti ekraanil kuvatud matše Vähem Taylor Swifti ekraanil kuvatud matše

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Racquel Darrian
Racquel Darrian
28. mai 2021 ... Racquel Darrian uudised, kuulujutud, fotod Racquel Darrianist, elulugu, Racquel Darrian poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Racquel Darriani suhete loend. Racquel Darriani tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Racquel Darriani suhetest.
Mario Lopez
Mario Lopez
28. mai 2021 ... Mario Lopezi uudised, kuulujutud, fotod Mario Lopezist, elulugu, Mario Lopezi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mario Lopezi suhete nimekiri. Mario Lopezi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Mario Lopezi suhetest.
Eric Dane ja Chyler Leigh
Eric Dane ja Chyler Leigh
28. mai 2021 ... Eric Dane ja Chyler Leigh fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Ciro Batelli
Ciro Batelli
28. mai 2021 ... Ciro Batelli uudised, kuulujutud, fotod Ciro Batellist, elulugu, Ciro Batelli sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ciro Batelli suhete nimekiri. Ciro Batelli tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ciro Batelli suhetest.
David Lemieux (poksija)
David Lemieux (poksija)
28. mai 2021 ... David Lemieux (poksija) uudised, kuulujutud, fotod David Lemieux'st (poksija), elulugu, David Lemieux (poksija) sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Lemieux (poksija) suhete nimekiri. David Lemieux (poksija) tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Lemieux (poksija) suhetest.
Aglaja Brix
Aglaja Brix
28. mai 2021 ... Aglaja Brixi uudised, kuulujutud, fotod Aglaja Brixist, elulugu, Aglaja Brixi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aglaja Brixi suhete loend. Aglaja Brixi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aglaja Brixi suhetest.
Frits Lambrechts
Frits Lambrechts
28. mai 2021 ... Frits Lambrechti uudised, kuulujutud, fotod Frits Lambrechtsist, elulugu, Frits Lambrechti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Frits Lambrechtsi suhete loend. Frits Lambrechtsi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Frits Lambrechti suhetest.