Põhiline Tutvumisleht Teller

Teller

Teie Homseks Horoskoop

TellerVanus 73 aastat vana Tähtkuju Veevalaja

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Teller tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Telleri varasemate suhete kohta pole meil andmeid.



Umbes

Teller on 73-aastane Ameerika mustkunstnik. Sündinud Raymond Joseph Tellerist 14. veebruaril 1948 USA-s Philadelphias PA-s, on ta kuulus Penni ja Telleri rääkimatu poole poolest. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.






Teller on olnud ekraanil Kathy Batesiga Suure Paugu teooria (2007).



Teller kuulub järgmistesse nimekirjadesse: juudi näitlejad, ameerika näitlejad ja inimesed Pennsylvaniast Philadelphiast.

Panustage

Aidake meil luua Telleri profiili! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiTeller
Täisnimi sündidesRaymond Joseph Teller
Alternatiivne nimiNFN Teller 'NFN' on lühend 'Eesnime puudumine'.
Vanus73 aastat
Sünnipäev14. veebruar 1948
SünnikohtPhiladelphia, PA, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusEi räägi kunagi
TähtkujuVeevalaja
ReligioonAteist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKeskkool Philadelphias, PA.
ÜlikoolAmhersti kolledž Amherstis, MA.
AmetitekstMustkunstnik, näitleja, produtsent
OkupatsioonMustkunstnik
Taotle kuulsustPenni ja Telleri ütlemata pool
Aasta (d) aktiivne1974 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International
Brändi kinnitus(1999) telereklaam: Powerstreet'i veebikaubandus, (2001) telereklaam: Pizza Hut, (2002) telereklaam: personaalarvuti HP Media Center, (2013) telereklaam Penn Jillette'iga LasVegas.com turismiveebi jaoks., (2015) ) Telereklaam: Mazda CX-5
Ametlikud veebisaididhttp://www.pennandteller.com/, www.youtube.com/watch?v=SoksoGBtpJ0, twitter.com/MrTeller, http://pennandteller.com

Teller (sündinud Raymond Joseph Teller 14. veebruaril 1948) on Ameerika mustkunstnik, illusionist, kirjanik, näitleja, maalikunstnik ja filmirežissöör. Ta on koos Penn Jillette’iga pool komöödia võlumaade duo Penn & Tellerist. Teller esinemiste ajal tavaliselt ei räägi. Ta on ateist, debunker, skeptik ja Cato Instituudi (vabaturu libertaristide mõttekoda, kus Jillette on loetletud ka kaaslastena), organisatsiooni esindaja, mis on silmapaistvalt mainitud duo Showtime sarjas Bullshit !. Teller muutis seaduslikult oma nime 'Raymond Joseph Teller' mononüümiks 'Teller'.

Lisateave Telleri kohta Telleri kohta vähem

Pildigalerii

Scooby-Doo ja arvake ära, kes? Sabrina, teismelise nõid Sabrina, teismelise nõid Teller Teller Teller Teller Teller Teller Teller Teller Teller

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Scooby-Doo ja arvake ära, kes?2019. aastaTellerTelesaade
Pettus2018TellerTelesaade
Režissööri lõik2016Rudy NelsonFilm
Ta ütleb2016TellerTelesaade
Sharknado 3: Oh kurat ei!2015Major kassapidajaTelefilm
& Teller 52014TellerLühifilm
Atlas kehitas õlgu II: streik2012NaerdaFilm
Mängi surnut2012Tutvustame jutustajatFilm
& Teller 22008TellerLühifilm
& Teller2008TellerLühifilm
Nüppe õppetunnid2007JutustajaLühifilm
Suure Paugu teooria2007Larry FowlerTelesaade
Las Vegas2003TellerTelesaade
Futurama1999Telleri peaTelesaade
Läänetiib1999TellerTelesaade
Zoey loomaaed1999Jake ClonesTelefilm
V.I.P.1998TellerTelesaade
Dharma ja Greg1997Härra SaapadTelesaade
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusSkippyTelesaade
Fantastikudüheksateist üheksakümmend viisMortimerFilm
Drew Carey näitusüheksateist üheksakümmend viisGellerTelesaade
Auto 54, kus sa oled?1994Luther (Tellerina)Film
Babüloonia 51993ZootyTelesaade
Koduarendus1991TellerTelesaade
Penn ja Teller saavad tapetud1989TellerFilm
Simpsonid1989TellerTelesaade
Gandahar1988Octum (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Ammu läinud1987Hale Buchman, nooremTelefilm
Minu autojuht1986Abdul |Film
Miami Vice1984Ralph FisherTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Teller ja Kathy BatesKathy Bates
    • Suure Paugu teooria
      2007
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...