Põhiline Suhted Tiffany pollar

Tiffany pollar

Teie Homseks Horoskoop

Tiffany pollar KihlatudKoht 3990 51Vanus 39 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted kokku 8

Kellega ta praegu käib?

Tiffany Pollard ja kihlatud.








kes on val kilmer dating

Suhted

Tiffany Pollard on kihlatud Patrick Hunteriga(2007).



Tiffany Pollard on olnud suhetes George Weisgerberiga(2007 - 2008), Ahmad Givens(2007), Ezra meistrid(2007), Kamal Givens(2007)ja Flavour Flav(2005 - 2006).






Tiffany Pollardil on olnud kohtumisi David McIntoshiga(2016)ja Scott Timlin(2016).



Umbes

Tiffany Pollard on 39-aastane Ameerika reaalsuse televõistleja. Sündinud 6. jaanuaril 1982 Uticas, New Yorgis, USA-s, on ta kuulus armastuse maitset, ma armastan New Yorki. Tema sodiaagimärk on Kaljukits.

Tiffany Pollard on osalenud neljal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas David Otunga Ma armastan New Yorki (2007), David Amerman aastal Ma armastan New Yorki (2007), Jason Rosell sisse Ma armastan New Yorki (2007)ja Joshua Gallander sisse Ma armastan New Yorki (2007).



Tiffany Pollard kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika tõsielusarja telesarjad.

Panustage

Aidake meil luua Tiffany Pollardi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud13 kuud--
Tutvumisleht51 aasta4 kuud, 8 päeva9 kuud, 5 päeva
Kohtuminekaks---
Kokku81 aasta3 kuud, 1 päev3 kuud

Üksikasjad

EesnimiTiffany
PerekonnanimiPollard
Täisnimi sündidesTiffany pollar
Alternatiivne nimiNew York
Vanus39 aastat
Sünnipäev6. jaanuar 1982
SünnikohtUtica, New York, USA
Kõrgus5 '6' (168 cm)
EhitamineVolupous
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusSuured Huuled
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolThomas R. Proctori keskkool
AmetitekstTõsielu TV
OkupatsioonTõsielu TV
Taotle kuulsustMaitse armastusest, ma armastan New Yorki
Aasta (d) aktiivne2006 – tänapäev
Ametlikud veebisaididtwitter.com/tiffanypollard, www.instagram.com/tiffany_hbic_pollard/
IsaAlex Pollard
EmaMichelle Rothschild-Patterson
VendDerek Pollard

Tiffany Pollard (sündinud 6. jaanuaril 1982) on Ameerika telenägu ja näitleja. Esmakordselt saavutas ta avaliku tunnustuse osalemise eest VH1 filmides „Armastuse maitse“ (2006–2007) ja „Armastan New Yorki“ (2007–2008).

Lisateave Tiffany Pollardi kohta Tiffany Pollardi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8David McIntoshKohtumineNovember 2016November 2016-
7Scott TimlinKohtumineJaanuar 2016Jaanuar 2016-
6George WeisgerberSuheDetsember 2007September 20089 kuud
5Patrick HunterSuheJaanuar 2007Aprill 20073 kuud
4Ezra meistridSuhe20072007-
3Kamal GivensSuhe20072007-
kaksAhmad GivensSuhe20072007-
1Maitse FlavSuhe200520061 aasta
David McIntosh #8

David McIntosh

2016

David McIntosh ja Tiffany Pollard on lahus ...[vaata paari] Scott Timlin #7

Scott Timlin

2016

Scott Timlin ja Tiffany Pollard on eraldi ...[vaata paari] George Weisgerber #6

George Weisgerber

2007 - 2008

George Weisgerber ja Tiffany Pollard eraldasid ...[vaata paari] Patrick Hunter #5

Patrick Hunter

2007

Patrick Hunter ja Tiffany Pollard läksid lahku ...[vaata paari] Ezra meistrid #4

Ezra meistrid

2007

Ezra Masters ja Tiffany Pollard on eraldi ...[vaata paari] Kamal Givens #3

Kamal Givens

2007

Kamal Givens ja Tiffany Pollard on eraldi ...[vaata paari] Ahmad Givens #kaks

Ahmad Givens

2007

Ahmad Givens ja Tiffany Pollard on eraldi ...[vaata paari] Maitse Flav #1

Maitse Flav

2005 - 2006

Tiffany pollar ja maitseaine eraldati ...[vaata paari] #8

David McIntosh

2016

David McIntosh ja Tiffany Pollard kohtusid 2016. aasta novembris.

kellega nüüd mäng käib
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet #7

Scott Timlin

2016

Scott Timlin ja Tiffany Pollard kohtusid 2016. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #6

George Weisgerber

2007 - 2008

George Weisgerber ja Tiffany Pollard pärinesid detsembrist 2007 kuni septembrini 2008.

Suhe 9 kuud vaata suhet #5

Patrick Hunter

2007

Patrick Hunter ja Tiffany Pollard olid kihlatud 2007. aastal, kuid lahkusid hiljem 3 kuu pärast 2007. aasta aprillis.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #4

Ezra meistrid

2007

Ezra Masters ja Tiffany Pollard dateerisid 2007. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 84% vaata suhet #3

Kamal Givens

2007

Kamal Givens ja Tiffany Pollard dateerisid 2007. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #kaks

Ahmad Givens

2007

Ahmad Givens ja Tiffany Pollard dateerisid 2007. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Maitse Flav

2005 - 2006

Tiffany Pollard ja Flavour Flav on dateeritud aastatel 2005–2006.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tiffany pollar39 KaljukitsTõsielu TV
Ameeriklane
David McIntosh35 AmburKulturist
Brasiillane
Scott Timlin33 SõnnTõsielu TV
Briti
George Weisgerber- Tõsielu TV
Ameeriklane
Patrick Hunter41 LõviTõsielu TV
Ameeriklane
Ezra meistrid41 kalaNäitleja
Ameeriklane
Kamal Givens39 KaksikudTõsielu TV
Ameeriklane
Ahmad Givens33 KaljukitsTõsielu TV
Ameeriklane
Maitse Flav62 kalaRäppar
Ameeriklane

Pildigalerii

Armastuse maitse - Tiffany Pollard Maitse Flav ja Tiffany 'newyork' Patterson Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Tiffany Pollard ja George Weisgerber Ezra Masters ja Tiffany Pollard

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Sharknado 5: ülemaailmne sülemlemine2017VegaTelefilm
Pood2014KianaFilm
DTLA2012ReesieTelesaade
Varjuarmastus2012Pastor MannTelesaade
Draama: komöödia piloot2011IngelLühifilm
Esimene pühapäev2008Omunique'i klientFilm
ShawJanetFilm

Ekraanil kuvatavad vasted

  • David Otunga ja Tiffany PollardDavid Otunga
    • Ma armastan New Yorki
      2007
    [vaata sobivust]
  • David amerman
    • Ma armastan New Yorki
      2007
    [vaata sobivust]
  • Jason Rosell
    • Ma armastan New Yorki
      2007
    [vaata sobivust]
  • Joshua Gallander
    • Ma armastan New Yorki
      2007
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.