Põhiline Suhted Tom Cruise

Tom Cruise

Teie Homseks Horoskoop

Tom Cruise Tutvumisleht149. koht -33Vanus 58 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 18 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Hayley Atwell ja Tom CruiseKuuldavasti kohtub Hayley Atwell Tom Cruise'iga. vaata suhet

Suhted

Tom Cruise oli varem abielus Katie Holmesiga(2006 - 2012), Nicole Kidman(1990 - 2001)ja Mimi Rogers(1987 - 1990).








Tom Cruise on olnud suhetes Yolanda Pecoraroga(2012), Cynthia Jorge(2012), Sofia Vergara(2005), Nazanin Boniadi(2004 - 2005), Penelope Cruz(2001 - 2004), Patti Scialfa(1985), Kallis(1985 - 1986), Rebecca De Mornay(1982 - 1985), Heather Locklear(1982), Melissa Gilbert(1982), Diane Cox(1979 - 1981)ja Paulina Mercado.



Tom Cruise on end kuulutanud Laura Preponi külge(2013)ja Olga Kurylenko(2013).






Umbes

Tom Cruise on 58-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Thomas Cruise Mapother IV-st 3. juulil 1962 New Yorgis Syracuse osariigis USA-s, on ta 1980. aastast kuni tänapäevani kuulsa karjääri jooksul kuulus riskantse äri, tipprelva, vihmamehe, võimatu missiooni poolest. Tema Tähtkuju on Vähk.



Tom Cruise on osalenud 26 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Cameron Diaz Rüütel ja päev (2010), Elisabeth Shue sisse Kokteil (1988), Gal Gadot sisse Rüütel ja päev (2010), Kathryn Morris aastal Vähemuste aruanne (2002)ja Kyra Sedgwick sisse Sündinud neljandal juulil (1989).

Tom Cruise kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, New Yorgi näitlejad ja Ameerika scientoloogid.



Panustage

Aidake meil luua Tom Cruise'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus310 aastat, 7 kuud7 aastat, 4 kuud-
Tutvumisleht132 aastat, 7 kuud9 kuud, 28 päeva1 kuu, 1 päev
Kuuldavastikaks1 kuu15 päeva-
Kokku1810 aastat, 7 kuud1 aasta, 9 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiThomas
Keskmine nimiKruiis
PerekonnanimiMapother
Täisnimi sündidesThomas Cruise Mapother IV
Vanus58 aastat
Sünnipäev3. juuli 1962
SünnikohtSyracuse, New York, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal76 kg (168 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusTema rohelised silmad, tema naeratus
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonSaientoloogia
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGlen Ridge'i keskkool, Glen Ridge, New Jersey osariik, USA
AmetitekstNäitleja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRiskantne äri, tipprelv, vihmamees, võimatu missioon
Aasta (d) aktiivne1981 – tänapäev, 1980 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur
Brändi kinnitus(2011-) telereklaam: Kure 5–56 (Jaapan)
Ametlikud veebisaididwww.tomcruise.com, www.tomcruisefan.com, www.tomcruiseforever.com, www.tomcruisehq.com, http://www.tomcruise.com/, http://www.tomcruise.com, www.facebook.com / Officialtomcruise, http://tomcruise.com
IsaThomas Mapother III (elektriinsener, sünd. 15. oktoober 1934, sünd. Jaanuar 1984), Joseph South (kasuisa)
EmaMary Lee Pfeiffer Lõuna
ÕdeLee Anne DeVette (Cruise'i pressiesindaja, s. 1959), Marian Mapother (õpetaja, s. 1961), Cass Mapother (restoranipidaja, s. 1963)
PereliigeSuri Cruise (tütar), Isabella Cruise (tütar), Connor Cruise (poeg)
SõberDavid Miscavige, Will Smith, David Beckham, Jada Pinkett Smith, Victoria Beckham, Jim Carrey
LemmikloomadHarvey (kass)
LemmikinimesedL. Ron Hubbard
LemmikvärvidRoheline

Thomas Cruise (sündinud Thomas Cruise Mapother IV; 3. juuli 1962) on USA näitleja ja produtsent. Ta on oma töö eest pälvinud mitu tunnustust, sealhulgas kolm Kuldgloobuse auhinda ja kolm Oscarite nominatsiooni. Oma netoväärtusega 570 miljonit dollarit alates 2020. aastast on ta üks enimtasustatud näitlejaid maailmas. Lisaks on tema filmid teeninud Põhja-Ameerikas üle 4 miljardi dollari ja kogu maailmas üle 10,1 miljardi dollari, mis teeb temast kõigi aegade enim teeniva kassa staari.

Lisateave Tom Cruise'i kohta Tom Cruise'ist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
18Hayley AtwellSuhe R 2020kohal1 aasta
17Laura PreponKohtumine R Nov 2013Detsember 20131 kuu
16Olga KurylenkoKohtumine R 20132013-
viisteistYolanda pecoraroSuhe R Juuli 2012August 20121 kuu
14Cynthia jorgeTeadmata20122012-
13Katie HolmesAbielusAprill 20059. juuli 20127 aastat
12Sofia VergaraSuheJaanuar 2005Veebruar 20051 kuu
üksteistNazanin BoniadiSuheNovember 2004Jaanuar 20052 kuud
10Penelope CruzSuheJuuni 2001Jaanuar 20042 aastat
9Nicole KidmanAbielus24. detsember 19908. august 200110 aastat
8Mimi RogersAbielusJaanuar 1986Veebruar 19904 aastat
7Patti ScialfaSuheSeptember 1985November 19852 kuud
6KallisSuhe198519861 aasta
5Rebecca De MornaySuheAugust 1982Aprill 19852 aastat
4Heather LocklearSuheVeebruar 1982September 19826 kuud
3Melissa GilbertSuhe19821982-
kaksDiane CoxSuheMai 1979Mai 19812 aastat
1Paulina MercadoSuhe -
Hayley Atwell #18Kuulujutt

Hayley Atwell

2020

Kuuldavasti on Hayley Atwell kohtamas Tom Cru ...[vaata paari] Laura Prepon #17Kuulujutt

Laura Prepon

2013

Laura Prepon ja Tom Cruise kuulutasid, et nad ...[vaata paari] Olga Kurylenko #16Kuulujutt

Olga Kurylenko

2013

Olga Kurylenko ja Tom Cruise on lahus ...[vaata paari] Yolanda pecoraro #viisteistKuulujutt

Yolanda pecoraro

2012

Yolanda Pecoraro ja Tom Cruise on lahus ...[vaata paari] Cynthia jorge #14

Cynthia jorge

2012

Cynthia Jorge ja Tom Cruise on lahus ...[vaata paari] Katie Holmes #13

Katie Holmes

2005 - 2012

Katie Holmes ja Tom Cruise lahutati ...[vaata paari] Sofia Vergara #12

Sofia Vergara

2005

Sofía Vergara ja Tom Cruise läksid lahku märtsis ...[vaata paari] Nazanin Boniadi #üksteist

Nazanin Boniadi

2004 - 2005

Nazanin Boniadi ja Tom Cruise läksid lahku J ...[vaata paari] Penelope Cruz #10

Penelope Cruz

2001 - 2004

Penélope Cruz ja Tom Cruise läksid lahku jaanuaris ...[vaata paari] Nicole Kidman #9

Nicole Kidman

1990 - 2001

Nicole Kidman ja Tom Cruise lahutati ...[vaata paari] Mimi Rogers #8

Mimi Rogers

1986 - 1990

Mimi Rogers ja Tom Cruise lahutati 4 ...[vaata paari] Patti Scialfa #7

Patti Scialfa

1985

Patti Scialfa ja Tom Cruise läksid lahku 198 ...[vaata paari] Kallis #6

Kallis

1985 - 1986

Cher ja Tom Cruise läksid lahku 1986. aastal pärast ...[vaata paari] Rebecca De Mornay #5

Rebecca De Mornay

1982 - 1985

Rebecca De Mornay ja Tom Cruise läksid lahku ...[vaata paari] Heather Locklear #4

Heather Locklear

1982

Heather Locklear ja Tom Cruise läksid lahku ...[vaata paari] Melissa Gilbert #3

Melissa Gilbert

1982

Melissa Gilbert ja Tom Cruise on lahus ...[vaata paari] Diane Cox #kaks

Diane Cox

1979 - 1981

Diane Cox ja Tom Cruise läksid lahku 1981. aastal pärast ...[vaata paari] Paulina Mercado #1

Paulina Mercado

Paulina Mercado ja Tom Cruise on lahus ...[vaata paari] #18

Hayley Atwell

2020 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Hayley Atwell 2020. aastal Tom Cruise'i.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #17

Laura Prepon

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Laura Prepon Tom Cruise'iga liitunud 2013. aasta novembris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #16

Olga Kurylenko

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Olga Kurylenko end 2013. aastal ühendanud Tom Cruise'iga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #viisteist

Yolanda pecoraro

2012 (kuulujutt)

Yolanda Pecoraro olevat kuulunud Tom Cruise'i külge 2012. aasta juulis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #14

Cynthia jorge

2012

Cynthia Jorge ja Tom Cruise olid omavahelistes suhetes aastatel 2012–2012.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #13

Katie Holmes

2005 - 2012

Katie Holmes ja Tom Cruise olid abielus 5 aastat. Nad käisid 2 kuud pärast kokkusaamist aprillis 2005. Pärast üheaastast kihlust abiellusid nad 18. novembril 2006. Viis aastat hiljem lahutasid nad 9. juulil 2012.

Patrick hughes iii Charles Nelson Reilly
Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 43% Lapsed 1 laps vaata suhet #12

Sofia Vergara

2005

Sofía Vergara ja Tom Cruise dateerisid 2005. aasta jaanuarist märtsini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #üksteist

Nazanin Boniadi

2004 - 2005

Nazanin Boniadi ja Tom Cruise on dateeritud novembrist 2004 kuni jaanuarini 2005.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #10

Penelope Cruz

2001 - 2004

Penélope Cruz ja Tom Cruise on dateeritud juunist 2001 kuni jaanuarini 2004.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #9

Nicole Kidman

1990 - 2001

Nicole Kidman ja Tom Cruise lahutatakse pärast kümneaastast abielu. Neil oli 2 last.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 47% Lapsed 2 last vaata suhet #8

Mimi Rogers

1986 - 1990

Mimi Rogers ja Tom Cruise olid abielus 2 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut jaanuaris 1986 ja abiellusid 9. mail 1987. 2 aastat hiljem lahutasid nad 4. veebruaril 1990.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #7

Patti Scialfa

1985

Patti Scialfa ja Tom Cruise on dateeritud 1985. aastast kuni 1985. aasta novembrini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #6

Kallis

1985 - 1986

Cher ja Tom Cruise on dateeritud aastatel 1985–1986.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #5

Rebecca De Mornay

1982 - 1985

Rebecca De Mornay ja Tom Cruise on dateeritud 1983. aastast kuni 1985. aasta märtsini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #4

Heather Locklear

1982

Heather Locklear ja Tom Cruise dateerisid märtsist septembrini 1982.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #3

Melissa Gilbert

1982

Melissa Gilbert ja Tom Cruise käisid 1982. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 85% vaata suhet #kaks

Diane Cox

1979 - 1981

Diane Cox ja Tom Cruise on dateeritud 1980. aasta kuni 1981. aasta maini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #1

Paulina Mercado

Paulina Mercadol ja Tom Cruise'il oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 62% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tom Cruise58 VähkNäitleja
Ameeriklane
Hayley Atwell39 JäärNäitleja
Briti
Laura Prepon41 kalaNäitleja
Ameeriklane
Olga Kurylenko41 SkorpionNäitleja
Prantsuse keel
Yolanda pecoraro36 kalaNäitleja
Ameeriklane
Cynthia jorge3. 4 KaljukitsÄri
Ameeriklane
Katie Holmes42 AmburNäitleja
Ameeriklane
Sofia Vergara48 VähkNäitleja
Kolumbialane
Nazanin Boniadi41 KaksikudNäitleja
Iraanlane
Penelope Cruz47 SõnnNäitleja
Hispaania keel
Nicole Kidman53 KaksikudNäitleja
Austraallane
Mimi Rogers65 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Patti Scialfa67 LõviLaulja
Ameeriklane
Kallis75 SõnnLaulja
Ameeriklane
Rebecca De Mornay61 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Heather Locklear59 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Melissa Gilbert57 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Diane Cox60 Muu
Ameeriklane
Paulina Mercado49 VähkTelenägu
Mehhiko
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Isabella JaneNaine22. detsember 199228 aastat vana Nicole Kidman
Conor AntonyMees17. jaanuar 199526-aastane Nicole Kidman
SuriNaine18. aprill 200615 aastat vana Katie Holmes

Pildigalerii

Tom Cruise - Dakota Fanning Tom Cruise - William Mapother Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Missioon: võimatu 82023Ethan HuntFilm
Missioon: võimatu 72022Ethan HuntFilm
Ülemine relv: Maverick2021MaverickFilm
Hüvasti, Chris Hemsworth2020Meeskonna liigeLühifilm
Missioon: võimatu - kukkumine2018Ethan HuntFilm
Muumia2017Nick MortonFilm
Ameerika tehtud2017Barry SealFilm
Jack Reacher: Ära kunagi tagasi mine2016Jack ReacherFilm
Missioon: võimatu - Rogue Nation2015Ethan HuntFilm
Homse serv2014PuurFilm
Unustus2013JackFilm
Jack Reacher2012ReacherFilm
Aegade kivi2012Stacee JaxxFilm
Missioon: võimatu - kummitusprotokoll2011Ethan HuntFilm
Rüütel ja päev2010Roy MillerFilm
Pealkirjata Kuu projekt2009Film
Troopiline äike2008Les Grossman - Grossmani kontorFilm
Valkyrie2008Kolonel Claus von StauffenbergFilm
Lõvid tallede jaoks2007Senaator Jasper IrvingFilm
Missioon: võimatu III2006Ethan HuntFilm
Maailmasõda2005Ray FerrierFilm
Tagatis2004VincentFilm
Viimane samurai2003Nathan AlgrenFilm
Austin Powers Goldmemberis2002Kuulus Austin ('Austinpussy'), Tom CruiseFilm
Vähemuste aruanne2002Pealik John AndertonFilm
Vanillitaevas2001David aamesFilm
Missioon: võimatu II2000Ethan HuntFilm
Silmad kinni1999Dr William HarfordFilm
Magnoolia1999Frank T.J. MackeyFilm
Jerry Maguireüheksateist üheksakümmend kuusJerry MaguireFilm
Võimatu missioonüheksateist üheksakümmend kuusEthan HuntFilm
Intervjuu vampiiriga: vampiirikroonikad1994OsariikFilm
Firma1993Mitch McDeereFilm
Paar head meest1992Leitnant Danieli kohvFilm
Kaugel ära1992Joseph DonnellyFilm
Äikese päevad1990Cole TrickleFilm
Sündinud neljandal juulil1989Ron KovicFilm
Kokteil1988Brian FlanaganFilm
Vihma Mees1988Charlie BabbittFilm
Raha värv1986VincentFilm
Tippkutt1986MaverickFilm
Legend1985JackFilm
Kõik õiged liigutused1983Stefen DjordjevicFilm
Losin 'it1983WoodyFilm
Riskantne äri1983JoelFilm
Autsaiderid1983Steve RandleFilm
Lõputu armastusüheksateist kaheksakümmend üksBillyFilm
Kraanidüheksateist kaheksakümmend üksDavid ShawnFilm
Homse serv 2Puur (kuulujutuga)Film
Pealkirjata Tom Cruise / Space X projektFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cameron Diaz ja Tom CruiseCameron Diaz
    • Rüütel ja päev
      2010
    [+1 veel]
  • Elisabeth Shue ja Tom CruiseElisabeth Shue
    • Kokteil
      1988
    [vaata sobivust]
  • Gal Gadot ja Tom CruiseGal Gadot
    • Rüütel ja päev
      2010
    [vaata sobivust]
  • Kathryn Morris ja Tom CruiseKathryn Morris
    • Vähemuste aruanne
      2002
    [vaata sobivust]
  • Kyra Sedgwick ja Tom CruiseKyra Sedgwick
    • Sündinud neljandal juulil
      1989
    [vaata sobivust]
  • Malin Akerman ja Tom CruiseMalin Akerman
    • Aegade kivi
      2012
    [vaata sobivust]
  • Nicole Kidman ja Tom CruiseNicole Kidman
    • Kaugel ära
      1992
    [+2 veel]
  • Penelope Cruz ja Tom CruisePenelope Cruz
    • Vanillitaevas
      2001
    [vaata sobivust]
  • Rebecca De Mornay ja Tom CruiseRebecca De Mornay
    • Riskantne äri
      1983
    [vaata sobivust]
  • Renee Zellweger ja Tom CruiseRenée Zellweger
    • Jerry Maguire
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Carice Van HoutenCarice van Houten
    • Valkyrie
      2008
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Emily BluntEmily Blunt
    • Homse serv
      2014
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Gina GershonGina Gershon
    • Kokteil
      1988
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Jeanne TripplehornJeanne Tripplehorn
    • Firma
      1993
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Kelly McGillisKelly McGillis
    • Tippkutt
      1986
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Kelly PrestonKelly Preston
    • Jerry Maguire
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja KoyukiKoyuki
    • Viimane samurai
      2003
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Lea ThompsonLea Thompson
    • Kõik õiged liigutused
      1983
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Lisa BanesLisa Banes
    • Kokteil
      1988
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Mary Elizabeth MastrantonioMary Elizabeth Mastrantonio
    • Raha värv
      1986
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Mia SaraMinu Sara
    • Legend
      1985
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Michelle MonaghanMichelle Monaghan
    • Missioon: võimatu III
      2006
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Olga KurylenkoOlga Kurylenko
    • Unustus
      2013
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Sarah WrightSarah Wright
    • Ameerika tehtud
      2017
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Thandie NewtonThandiwe Newton
    • Missioon: võimatu II
      2000
    [vaata sobivust]
  • Tom Cruise ja Valeria GolinoValeria Golino
    • Vihma Mees
      1988
    [vaata sobivust]
Veel Tom Cruise'i ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Tom Cruise'i ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.