Põhiline Suhted Tom Selleck

Tom Selleck

Teie Homseks Horoskoop

Tom SelleckKoht 1696 -101Vanus 76 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted kokku 8 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Tom Selleck tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Tom Selleck oli varem abielus Jillie Mackiga(1987)ja Jacqueline Ray(1971 - 1982).



Tom Selleck on olnud suhetes Marie Helviniga(1983), Mimi Rogers(1982 - 1983), Goldie Hawn ja Lillian Müller.






Tom Selleckil on olnud kohtumist kassipoja Natividadiga.



Kuuldavasti on Tom Selleck Jill St. Johni külge haakinud(üheksateist kaheksakümmend üks).

Umbes

Tom Selleck on 76-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Thomas William Selleckil 29. jaanuaril 1945 Detroitis, Michiganis, USA-s, on ta kuulus Thomas Magnumi poolest Magnumis, P.I. karjääris, mis ulatub 1965. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Tom Selleck on osalenud 20 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Courteney Cox Sõbrad (1994), Jaclyn Smith sisse Charlie inglid (1976), Kevin Kline sisse Sees väljas (1997), Margaret Colin aastal 3 meest ja laps (1987)ja Nancy Travis aastal 3 meest ja väike leedi (1990).

Tom Selleck kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja näitlejad Californias.

Panustage

Aidake meil luua Tom Sellecki profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks34 aastat, 10 kuud23 aastat, 8 kuud12 aastat, 7 kuud
Tutvumisleht41 aasta, 8 kuud5 kuud, 2 päeva-
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokku834 aastat, 10 kuud6 aastat, 1 kuu1 aasta, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiTom
Keskmine nimiWilliam
PerekonnanimiSelleck
Täisnimi sündidesThomas William Selleck
Vanus76 aastat
Sünnipäev29. jaanuar 1945
SünnikohtDetroit, Michigan, USA
Kõrgus6 '4' (193 cm)
Kaal194 kg (88 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusPikk ja sportlik kehaehitus, värvitud mustad juuksed, vuntsid ja beebisinised silmad
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolUlysses S. Granti keskkool, Van Nuys, CA
ÜlikoolLõuna-California ülikool, õppis näitlemist The Beverly Hillsi mängumajas Milton Katselase juures
AmetitekstNäitleja, filmi produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustThomas Magnum Magnumis, P.I.
Aasta (d) aktiivne1969 – tänapäev, 1965 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International
Brändi kinnitusTelereklaam Ducks Unlimitedile (2000), Riikliku Laskurliidu („Ma olen NRA”) trükireklaamid (1999), Safeguardi seebi telereklaam, AT&T Long Distance'i telereklaam (sari „Te saate”) (hääl ) (1993), Liptoni tee telereklaam (1995–1997), Revloni Chaz Kölni meestele mõeldud trükireklaamid (1979), telereklaam 1–800-GORVINGile (oktoober 2003), telereklaam Chrysler PT Cruiserile (2004), telereklaam MSNBC-le (hääleülekanne) (2004)., Telereklaam Pepsi jaoks, RJ Reynoldsi sigarettide Salem 100s trükireklaamid (1977)., Florida apelsinimahla telekanali reklaam, TV-kommertshääl üle NCAA jaoks. 2008, lähivõtete hambapasta telereklaam (1970ndad), parempoolse antiperspirandi telereklaam (1971), (märts 2012) telereklaam „Kodu väärtus” Coldwell Banker Real Estate'i jaoks (kõneülekanne)., (Aprill 2014) Coldwelli pankurite elamukinnisvara telereklaam 'Kust kodu algab' (hääleülekanne)., (2008) Koos saatejuht Anthony Robbinsiga juhendaja 'Tony Robbins Ultimate Edge' inforeklaam. Samuti esinevad Brooke Burke-Charvet, Serena Williams, Mark Burnett, Brett Ratner, Pat Riley, Donna Karan, Quincy Jones, 'Tom Terwilliger', Dan Caldwell ja 'Dana Scott'.
Ametlikud veebisaididwww.tomselleck.tv-website.com/, www.nndb.com/people/677/000023608/
IsaRobert Selleck, kinnisvarainvestor; töötas Coldwell Bankeri esimese asepresidendina; kujutas Sellecki vanaisa Magnumis, p.i .; teenindab Sellecki kinnisvara nõuandjana
EmaMartha Selleck, kodune
VendDan Selleck, kinnisvaraarendaja, Robert Selleck Jr, kinnisvaraarendaja; partneriks vend Dan Daniga Selleck Propertiesis
PereliigeHannah Margaret Mack Selleck (tütar), Jilly Mack

Thomas William Selleck (; sündinud 29. jaanuaril 1945) on USA näitleja ja filmiprodutsent, kes on mänginud paljudes teleseriaalides ja filmides.

Lisateave Tom Sellecki kohta Tom Sellecki kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Jillie MackAbielusJuuli 1986 -
7Marie HelvinSuhe19831983-
6Mimi RogersSuheJaanuar 1982September 19831 aasta
5Jill St. JohnKohtumine R Juuli 1981Juuli 1981-
4Jacqueline RayAbielus1970August 198212 aastat
3Kassipoeg NatividadKohtumine -
kaksGoldie HawnTeadmata -
1Lillian MüllerSuhe -
Jillie Mack #8

Jillie Mack

1986

Jillie Mack ja Tom Selleck on abielus ...[vaata paari] Marie Helvin #7

Marie Helvin

1983

Marie Helvin ja Tom Selleck on lahus ...[vaata paari] Mimi Rogers #6

Mimi Rogers

1982 - 1983

Tom Selleck ja Mimi Rogers läksid lahku 1983. aastal ...[vaata paari] Jill St. John #5Kuulujutt

Jill St. John

üheksateist kaheksakümmend üks

Jill St. John ja Tom Selleck on lahus ...[vaata paari] Jacqueline Ray #4

Jacqueline Ray

1970 - 1982

Jacqueline Ray ja Tom Selleck lahutasid ...[vaata paari] Kassipoeg Natividad #3

Kassipoeg Natividad

Kassipoeg Natividad ja Tom Selleck olid ...[vaata paari] Goldie Hawn #kaks

Goldie Hawn

Goldie Hawn ja Tom Selleck olid suhetes ...[vaata paari] Lillian Müller #1

Lillian Müller

Lillian Müller ja Tom Selleck on lahus ...[vaata paari] #8

Jillie Mack

1986

Jillie Mack ja Tom Selleck on olnud abielus 33 aastat. Pärast kohtumist juulis 1986 olid nad kohtunud ühe aasta ja abiellusid 7. augustil 1987.

Suhe 34 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 44% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Marie Helvin

1983

Marie Helvin ja Tom Selleck dateerisid 1983. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #6

Mimi Rogers

1982 - 1983

Tom Selleck ja Mimi Rogers dateerisid 1982. aastat kuni 1983. aasta septembrini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #5

Jill St. John

1981 (kuulujutt)

Jill St. John olevat kuulunud Tom Sellecki külge 1981. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #4

Jacqueline Ray

1970 - 1982

Jacqueline Ray ja Tom Selleck olid abielus 11 aastat. Pärast kohtumist 1970. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 15. mail 1971. 11 aastat hiljem lahutasid nad 10. augustil 1982.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 57% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Kassipoeg Natividad

Kassipoeg Natividadil oli kohtumine Tom Selleckiga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 94% vaata suhet #kaks

Goldie Hawn

Goldie Hawnil ja Tom Selleckil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Lillian Müller

Lillian Mülleril ja Tom Selleckil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tom Selleck76 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Jillie Mack63 KaljukitsNäitleja
Briti
Marie Helvin68 LõviMudel
Ameeriklane
Mimi Rogers65 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Jill St. John80 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jacqueline Ray68 VähkNäitleja
Ameeriklane
Kassipoeg Natividad73 VeevalajaPornotäht
Mehhiko
Goldie Hawn75 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Lillian Müller69 LõviMudel (täiskasvanu / glamuur)
Norra keel

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KevinMees196655 aastat vana Jacqueline Ray
Hannah MargaretNaine16. november 198832-aastane Jillie Mack

Pildigalerii

Magnum, P.I. - Natuke õnne ... natuke kurbust - Tom Selleck, Roger E. Mosley Toora, Toora, Toora - Tom Selleck Toora, Toora, Toora - Tom Selleck Magnum, P.I. - Tom Selleck Magnum P.I., Lõpetamata äri Paulina Porizkova - ajakirja People pilt [Ameerika Ühendriigid] (27. veebruar 1989) Mõrv, ta kirjutas Magnum, P.I. - Tom Selleck Tom Selleck Tom Selleck Tom Selleck - siniverelised Tom Selleck - siniverelised

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jesse Stone 102016Jesse StoneFilm
Jesse Stone: Paradiisis kadunud2015.Jesse StoneTelefilm
Jesse Stone: Kahtluse kasu2012Jesse StoneTelefilm
Jesse Stone: kadunud süütud2011Jesse StoneTelefilm
Tapjad2010Härra. KornfeldtFilm
Siniverelised2010Frank ReaganTelesaade
Jesse Stone: Pole kahetsust2010Jesse StoneTelefilm
Jesse Stone: Õhuke jää2009Jesse StoneTelefilm
Tutvuge Robinsonidega2007Cornelius (hääl)Film
Jesse Stone: Meremuutus2007Jesse StoneTelefilm
Jesse Stone: Surm paradiisis2006Jesse StoneTelefilm
Jesse Stone: Öine läbipääs2006Jesse StoneTelefilm
Jesse Stone: kivi külm2005Jesse StoneTelefilm
Ike: Taimer D-päevani2004Kindral Dwight D. EisenhowerTelefilm
Pööratavad vead2004Larry StarczekTelefilm
Boston Legal2004Ivan TiggsTelesaade
Kaksteist miili tee2003Stephen LandisTelefilm
Monte Walsh2003Monte WalshTelefilm
Puudutage käsku 'Em All McCall2003Puudutage McCallTelefilm
Las Vegas2003A.J. CooperTelesaade
Risttule rada2001Rafe CovingtonTelefilm
Kaaslaste jooksmine2000Gov James Reynolds PryceTelefilm
Armastuskiri1999George MatthiasFilm
Lähemale1998Jack McLarenTelesaade
Sees väljas1997Peter MalloyFilm
Viimane seis Saberi jõe ääres1997Paul CableTelefilm
Ruby Jean ja Joeüheksateist üheksakümmend kuusJoe WadeTelefilm
Avatud hooaegüheksateist üheksakümmend viisRock ManinoffFilm
Murtud usaldusüheksateist üheksakümmend viisKohtunik Timothy NashTelefilm
Sõbrad1994Dr Richard Burke, RichardTelesaade
Christopher Columbus: Avastus1992Kuningas FerdinandFilm
Inimesed!1992Jon AldrichFilm
Hr Pesapall1992Jack ElliotFilm
3 meest ja väike leedi1990PeeterFilm
Quigley all all1990Matthew QuigleyFilm
Süütu mees1989Jimmie RainwoodFilm
tema jälle1989Phil BlackwoodFilm
3 meest ja laps1987PeeterFilm
Biograafia1987JutustajaTelesaade
Lassiter1984Nick LassiterFilm
Jookse minema1984Jack RamsayFilm
Mõrv, ta kirjutas1984Thomas MagnumTelesaade
Kõrge tee Hiinasse1983Patrick O'MalleyFilm
Lahutussõjad: armulugu1982Jack SturgessTelefilm
Varjusõitjad1982Mac TravenTelefilm
Simon ja Simonüheksateist kaheksakümmend üksThomas MagnumTelesaade
Kukkuv meesüheksateist kaheksakümmend üksTom SelleckTelesaade
Magnum, P.I.1980Dashiell Hammett, MagnumTelesaade
Sackettid1979Orrin SackettTelesaade
Betoonist kauboid1979Will EubanksTelesaade
Stockard Channing lehel Just Friends1979Jordan WalshTelesaade
Hiina kirjutusmasin1979Tom BostonTelefilm
Sööma1978Sean MurphyFilm
Mustlasõdalased1978Kapten Theodore 'Ted' BrinkehoffTelefilm
Superdome1978Jim McCauleyTelefilm
Takso1978Mike BeldonTelesaade
Washingtoni afäär1977Jim HawleyFilm
Bunco1977Salvesta seeTelefilm
Keskel1976Kapten Cyril Simardi abiFilm
Charlie inglid1976Dr Alan SamuelsonTelesaade
Enim tahetud1976Tom royboTelesaade
Koju naasmine1975Fred DerryTelefilm
Arstide haigla1975DonaldTelesaade
Vägistamise juhtum1974StanTelefilm
Lucas Tanner1974Bud MooreTelesaade
Rockfordi toimikud1974Lance WhiteTelesaade
Terminali saar1973Dr Norman MilfordFilm
Noored ja rahutud1973Jed Andrews (1974–1975), (2005)Telesaade
Saladuse lai maailm1973Mark BrolinTelesaade
Saatana tütred1972James RobertsonFilm
San Francisco tänavad1972Jimmy DescoTelesaade
Seitse minutit1971Phil SanfordFilm
Owen Marshall: õigusnõunik1971BrinkleyTelesaade
Suur1971Kapten DenningTelesaade
Myra Breckinridge1970StudFilm
Filmimõrvar1970Mike BeaudineTelefilm
Brackeni maailm1969Dave Rawson, Roger, RojTelesaade
Marcus Welby, MD1969Leitnant Rogers, kindral Ed BrockTelesaade
Käivitage1968DobieTelesaade
Judd kaitseks1967AsetäitjaTelesaade
Mannix1967Don BradyTelesaade
F.B.I.1965SteveTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Courteney Arquette ja Tom SelleckCourteney Cox
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Jaclyn Smith
    • Charlie inglid
      1976
    [vaata sobivust]
  • Kevin Kline ja Tom SelleckKevin Kline
    • Sees väljas
      1997
    [vaata sobivust]
  • Margaret Colin ja Tom SelleckMargaret Colin
    • Siniverelised
      2010
    [+1 veel]
  • Nancy Travis ja Tom SelleckNancy travis
    • 3 meest ja väike leedi
      1990
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Andrea RothAndrea Roth
    • Siniverelised
      2010
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Bess ArmstrongBess Armstrong
    • Kõrge tee Hiinasse
      1983
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Candice BergenCandice Bergen
    • Boston Legal
      2004
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Cynthia RhodesCynthia Rhodes
    • Jookse minema
      1984
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Dana DelanyDana Delany
    • Magnum, P.I.
      1980
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Isabella RosselliniIsabella Rossellini
    • Monte Walsh
      2003
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Jaime BauerJaime Lyn Bauer
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Jane SeymourJane Seymour
    • Lassiter
      1984
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Laila RobinsLaila Robins
    • Süütu mees
      1989
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Laura San GiacomoLaura San Giacomo
    • Quigley all all
      1990
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Lauren HuttonLauren Hutton
    • Lassiter
      1984
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Marta DuBoisMarta DuBois
    • Magnum, P.I.
      1980
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Paulina PorizkovaPaulina Porizkova
    • tema jälle
      1989
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Rachel WardRachel Ward
    • Christopher Columbus: Avastus
      1992
    [vaata sobivust]
  • Tom Selleck ja Sharon StoneSharon Stone
    • Magnum, P.I.
      1980
    [vaata sobivust]
Veel Tom Sellecki ekraanil kuvatavaid võistlusi Vähem Tom Sellecki ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.