Põhiline Suhted Tony Bennett

Tony Bennett

Teie Homseks Horoskoop

Tony BennettVanus 94 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 7 Lapsed
6 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Tony Bennett tõenäoliselt vallaline.








brian krause alyssa milano paar

Suhted

Tony Bennett oli varem abielus Susan Crowiga(2007), Sandy Grant(1972), Patricia Beech(1952)ja Sandra Grant(1971 - 1979).



Tony Bennettil on olnud kohtumisi Kathy Simmonsiga(1984), Betty Kelly ja Tura Satana.






Umbes

Tony Bennett on 94-aastane Ameerika laulja. Anthony Dominick Benedetto sündis 3. augustil 1926 New Yorgi osariigis Queensis Astorias ning sai erastuudiote ja -õpetajate hariduse. Ta on kuulus 1962. aastal välja antud laulu “I Left My Heart in San Francisco” tõttu. –Olev. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Tony Bennett kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika poplauljad ja Columbia Recordsi artistid.

jasmiini tn Claire'i abikaasa

Panustage

Aidake meil luua Tony Bennetti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus471 aastat, 3 kuud38 aastat, 11 kuud34 aastat, 3 kuud
Kohtumine3---
Kokku771 aastat, 3 kuud22 aastat, 3 kuud34 aastat, 3 kuud

Üksikasjad

EesnimiTony
PerekonnanimiBennett
Täisnimi sündidesAnthony Dominick Benedetto
Vanus94 aastat
Sünnipäev3. august 1926
SünnikohtAstoria, Queens, New York
Kõrgus5 '7½' (171 cm)
EhitamineKeskmine
JuuksevärvHall
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolTööstuskunsti keskkool, erastuudiod ja õpetajad
AmetitekstLaulja, näitleja, kunstnik
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustTema 1962. aastal välja antud laul 'I Left My Heart in San Francisco'.
Muusikažanr (tekst)Traditsiooniline pop, show-viisid, džäss, kiik, lihtne kuulamine
MuusikažanrVokaal
Aasta (d) aktiivne1949 – praegune, 1945 – praegune
MuusikastiilDžäss, traditsiooniline pop, vokaaljazz, show-viisid, valatud salvestused, lava ja ekraan
Muusika meeleoluStiilne, terav, sentimentaalne, elegantne, sügisene, romantiline, peegeldav, rahustav, teeniv, kogenud, intiimne, enesekindel, rafineeritud / maneeriline, õrn, tahtlik, armas / heatahtlik, rõõmsameelne, sile, soe, kirjaoskaja, kevadine
PillVokaalid
PlaadifirmaColumbia, MGM, Improv, Legacy Recordings, Legacy, Verve
Seotud aktidKrahv Basie, Krahv Basie orkester, Bill Evans, k.d. lang, Lady Gaga, Amy Winehouse, Frank Sinatra, Nat King Cole, Judy Garland, Ringo Starr, Diana Krall
Ametlikud veebisaididwww.tonybennett.com/, www.benedettoarts.com/index2.html, http://www.tonybennett.com, http://www.benedettoarts.com/index2.html
SõberJohnny Mercer, Lena Horne

Anthony Dominick Benedetto (sündinud 3. augustil 1926), professionaalselt tuntud kui Tony Bennett, on traditsiooniliste pop-standardite, bigbändi, show-viiside ja jazziga USA laulja. Ta on ka maalikunstnik, olles loonud oma sünninime all teoseid, mis on alalises avalikus väljapanekus mitmes asutuses. Ta on Frank Sinatra kunstikooli asutaja Astorias, Queens, New York.

Lisateave Tony Bennetti kohta Tony Bennetti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Susan CrowAbielus1987 -
6Kathy SimmonsKohtumine19841984-
5Sandy GrantAbielus19711971-
4Patricia BeechAbielus19501950-
3Sandra GrantAbielus September 1979-
kaksBetty KellyKohtumine -
1Tura saatanKohtumine -
Susan Crow #7

Susan Crow

1987

Susan Crow ja Tony Bennett on abielus ...[vaata paari] Kathy Simmons #6

Kathy Simmons

1984

Tony Bennett ja Kathy Simmons on lahus ...[vaata paari] #5

Sandy Grant

1971

Sandy Grant ja Tony Bennett lahutati ...[vaata paari] Patricia Beech #4

Patricia Beech

1950

Patricia Beech ja Tony Bennett lahutasid ...[vaata paari] Sandra Grant #3

Sandra Grant

Sandra Grant ja Tony Bennett olid lahutatud ...[vaata paari] Betty Kelly #kaks

Betty Kelly

Betty Kelly ja Tony Bennett olid suguluses ...[vaata paari] Tura saatan #1

Tura saatan

Tony Bennett ja Tura Satana on lahus ...[vaata paari] #7

Susan Crow

1987

Susan Crow ja Tony Bennett on abielus olnud 13 aastat. Nad olid kohtunud 20 aastat pärast kokkutulekut 1987. aastal ja abiellusid 21. juunil 2007.

Suhe 34 aastat vaata suhet #6

Kathy Simmons

1984

Tony Bennett ja Kathy Simmons kohtusid 1984. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 25% vaata suhet #5

Sandy Grant

1971

Sandy Grant ja Tony Bennett olid abielus 1 aasta. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1971. aastal ja abiellusid 1972. 1 aasta hiljem lahutasid nad 1980. aastal.

Lapsed 2 last vaata suhet #4

Patricia Beech

1950

Patricia Beech ja Tony Bennett olid abielus 2 aastat. Pärast kohtumist 1950. aastal käisid nad kaks aastat ja abiellusid 11. veebruaril 1952. 2 aastat hiljem lahutasid nad 1971. aasta detsembris.

Lapsed 2 last vaata suhet #3

Sandra Grant

Sandra Grant ja Tony Bennett lahutatakse pärast 8-aastast abielu. Neil oli 2 last.

Josh Hartnett ja Scarlett Johansson
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Vanus44%'> Ühilduvus 46% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Betty Kelly

Betty Kelly kohtus Tony Bennettiga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #1

Tura saatan

Tony Bennettil oli kohtumine Tura Satanaga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tony Bennett94 LõviLaulja
Ameeriklane
Susan Crow-
Kathy Simmons69 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Sandy Grant-
Patricia Beech-
Sandra Grant80 VähkNäitleja
Ameeriklane
Betty Kelly76 NeitsiLaulja
Ameeriklane
Tura saatan72 VähkNäitleja
Jaapani keel

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
D'andreaMees Patricia Beech
DaegalMees Patricia Beech
JoannaNaine Sandy Grant
JoannaNaine197051 aastat vana Sandra Grant
AntoniaNaine197447 aastat vana Sandra Grant
AntoniaNaine7. aprill 197843 aastat vana Sandy Grant

Pildigalerii

Tony Bennett ja Dyan Cannon Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett Tony Bennett

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Muppetid, keda kõige rohkem tahetakse2014Tony BennettFilm
Wallykazam!2014Bobgoblini lauluhäälTelesaade
Siniverelised2010Tony BennettTelesaade
30 Rock2006Tony BennettTelesaade
Entourage2004Tony BennettTelesaade
Cybillüheksateist üheksakümmend viisTony BennettTelesaade
Õhtune varjund1990Tony lombardiTelesaade
Simpsonid1989Pealinna laulja, Tony BennettTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Anthony 'Phony Bennett' Benedetto, muusikaline külalineTelesaade
Dorise päeva näitus1968Tony BennettTelesaade
Oscar1966Hymie KellyFilm
77 Päikeseloojanguriba1958MaximillianTelesaade
Tee isale ruumi1953Nõbu StephenTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi