Põhiline Suhted Tori õigekiri

Tori õigekiri

Teie Homseks Horoskoop

Tori õigekiri AbielusKoht 1561 -271Vanus 48 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted kokku 12 Lapsed
5 last

Kellega ta praegu käib?

Tori õigekiri ja Dean McDermottDean McDermott ja Tori Spelling on alates 7. maist 2006 abielus olnud 14 aastat. vaata suhet

Suhted

Tori Spelling oli varem abielus Charlie Shahnaianiga(2004 - 2006).








Tori õigekiri on olnud suhetes Vincent Youngiga(1999 - 2001), Greg Vaughan(1995 - 1996), Patrick Muldoon(üheksateist üheksakümmend viis), Nick Savalas(1992 - 1995), Julian Lennon(1991), Ryan Ozar(1991 - 1993)ja Brian Austin Green(1990 - 1991).



Tori õigekiri on olnud kohtumisi Vince Neiliga(1992)ja Jason Priestley(1991).






Kuuldavasti on Tori Spelling end Jean-Claude Van Damme'iga sidunud.



Umbes

Tori Spelling on 48-aastane Ameerika näitleja. 16. mail 1973 Californias Los Angeleses sündinud Victoria Davey õigekirjana on ta kuulus Donna kohta Beverly Hills 90210-l karjääri jooksul, mis ulatub 1982. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Sõnn.

Tori õigekiri on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Brian Austin Green Beverly Hills, 90210 (1990), Jamie Walters sisse Beverly Hills, 90210 (1990), Jeffrey Asch sisse Kell päästis (1989), Patrick Muldoon sisse Surmavad jälitused (üheksateist üheksakümmend kuus)ja Cameron Bancroft aastal Beverly Hills, 90210 (1990).



Tori Spelling kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Tori õigekirja profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks15 aastat, 10 kuud9 aastat, 10 kuud3 aastat, 10 kuud
Tutvumisleht72 aastat, 1 kuu1 aasta, 2 kuud1 kuu, 29 päeva
Kohtuminekaks---
Kuuldavasti1---
Kokku1215 aastat, 10 kuud2 aastat, 4 kuud1 kuu, 29 päeva

Üksikasjad

EesnimiVõit
Keskmine nimiDavey
PerekonnanimiMcDermott
Neiupõlve nimiÕigekiri
Täisnimi sündidesVictoria Davey õigekiri
Alternatiivne nimiTori õigekiri-McDermott
Vanus48 aastat
Sünnipäev16. mai 1973
SünnikohtLos Angeles, California
Kõrgus5 '6' (168 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvBlond
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHarvard-Westlake'i kool, Los Angeles, California
AmetitekstNäitleja, autor, telenägu
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDonna Beverly Hillsil 90210
Aasta (d) aktiivne1981 – tänapäev, 1982 – tänapäev
Ametlikud veebisaididwww.saynow.com/torispelling, twitter.com/torianddean, www.facebook.com/ToriSpelling/info, http://www.torispelling.com
IsaAaron Spelling (isa) (produtsent)
EmaKommide õigekiri (ema)
VendRandy õigekiri
SõberShannen Doherty (näitleja)
Seotud inimesedJennie Garth (näitleja), Gabrielle Carteris (näitleja), Luke Perry (näitleja), Jason Priestley (näitleja), Ian Ziering (näitleja), Brian Austin Green (näitleja)
LemmikloomadMimi La Rue [1997-2008]
Lemmikud tarvikudBadgley Mischka kristall helmestega kleit

Victoria Davey Spelling (sündinud 16. mail 1973) on USA näitleja ja kirjanik. Ta on laialt tuntud oma esimese suurema rolli, Donna Martini, filmiga Beverly Hills, 90210 alates 1990. aastast, mille produtsent oli isa Aaron. Ta on esinenud telefilmide jaoks, sealhulgas A Friend to Die For (1994), A Carol Christmas (2003), The Mistle-Tones (2012), mõlemad ema versioonid, kas ma võin ohuga magada? (1996 ja 2016) ja The Last Sharknado: It's About Time (2018). Ta on mänginud ka mitmetes sõltumatutes filmides, nagu 'Jah maja' (1997), 'Trikk' (1999), 'Hirmutav film 2' (2001), Cthulhu (2007), 'Pruudi suudlus' (2007) ja Izzie 'Kodutee' (2016). Ta kordas oma Donna Martini rolli filmis Beverly Hills, 90210 spin-off, BH90210, 2019. aastal.

Lisateave Tori õigekirja kohta Tori õigekirjast vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12Dean McDermottAbielusJuuli 2005kohal15 aastat
üksteistCharlie shahnaianAbielusJuuni 2002Aprill 20063 aastat
10Vincent YoungSuheMai 1999Aprill 20011 aasta
9Greg VaughanSuheOktoober 1995Juuni 19968 kuud
8Patrick MuldoonSuheJuuli 1995November 19954 kuud
7Nick SavalasSuheDetsember 1992Jaanuar 19952 aastat
6Vince NeilKohtumine19921992-
5Julian LennonSuheJaanuar 1991Veebruar 19911 kuu
4Jason PriestleyKohtumine19911991-
3Ryan OzarSuhe199119932 aastat
kaksBrian Austin GreenSuhe1990Veebruar 19911 aasta
1Jean-Claude Van DammeKohtumine R -
Dean McDermott #12

Dean McDermott

2005

Dean McDermott ja Tori õigekiri on olnud ...[vaata paari] Charlie shahnaian #üksteist

Charlie shahnaian

2002 - 2006

Charlie Shahnaian ja Tori Spelling olid jumal ...[vaata paari] Vincent Young #10

Vincent Young

1999 - 2001

Vincent Young ja Tori õigekiri lahutati ...[vaata paari] Greg Vaughan #9

Greg Vaughan

1995 - 1996

Tori õigekiri ja Greg Vaughan läksid lahku ...[vaata paari] Patrick Muldoon #8

Patrick Muldoon

üheksateist üheksakümmend viis

Tori õigekiri ja Patrick Muldoon lahutasid mind ...[vaata paari] Nick Savalas #7

Nick Savalas

1992 - 1995

Nick Savalas ja Tori õigekiri eraldusid 1 ...[vaata paari] Vince Neil #6

Vince Neil

1992

Tori õigekiri ja Vince Neil on lahus ...[vaata paari] Julian Lennon #5

Julian Lennon

1991

Julian Lennon ja Tori õigekiri lahku ...[vaata paari] Jason Priestley #4

Jason Priestley

1991

Tori õigekiri ja Jason Priestley on lahus ...[vaata paari] #3

Ryan Ozar

1991 - 1993

Ryan Ozar ja Tori Spelling läksid lahku 1993. aastal ...[vaata paari] Brian Austin Green #kaks

Brian Austin Green

1990 - 1991

Tori õigekiri ja Brian Austin Green eraldavad eraldi ...[vaata paari] Jean-Claude Van Damme #1Kuulujutt

Jean-Claude Van Damme

Tori õigekiri ja Jean-Claude Van Damme on s ...[vaata paari] #12

Dean McDermott

2005

Dean McDermott ja Tori Spelling on olnud abielus 14 aastat. Pärast 2005. aasta juulis kokkutulekut olid nad kohtamas viis kuud. Pärast 4-kuulist kihlust nad abiellusid 7. mail 2006.

Suhe 15 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 51% Lapsed
5 last
vaata suhet #üksteist

Charlie shahnaian

2002 - 2006

Charlie Shahnaian ja Tori Spelling olid abielus 1 aasta. Pärast kohtumist juunis 2002 käisid nad ühe aasta. Pärast 7 kuud kestnud kihlust abiellusid nad 3. juulil 2004. 1 aasta hiljem läksid nad lahku 2005. aasta septembris ja lahutasid 2006. aasta aprillis.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #10

Vincent Young

1999 - 2001

Vincent Young ja Tori õigekiri dateeriti maist 1999 kuni aprillini 2001.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #9

Greg Vaughan

1995 - 1996

Tori õigekiri ja Greg Vaughan dateerisid 1996. aasta kuni 1996. aasta juunini.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #8

Patrick Muldoon

üheksateist üheksakümmend viis

Tori õigekiri ja Patrick Muldoon on dateeritud 1995. aastast kuni 1995. aasta novembrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #7

Nick Savalas

1992 - 1995

Nick Savalas ja Tori Spelling on dateeritud detsembrist 1992 kuni jaanuarini 1995.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #6

Vince Neil

1992

Tori Spelling ja Vince Neil kohtusid 1992. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #5

Julian Lennon

1991

Julian Lennon ja Tori Spelling pärinesid 1993. aastast märtsini 1991. aastal.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #4

Jason Priestley

1991

Tori Spelling ja Jason Priestley kohtusid 1991. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #3

Ryan Ozar

1991 - 1993

Ryan Ozar ja Tori Spelling on dateeritud aastatel 1991–1993.

kes on serena williams tutvumine praegu
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Brian Austin Green

1990 - 1991

Tori õigekiri ja Brian Austin Green pärinesid 1990. aasta kuni 1991. aasta veebruari vahel.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #1

Jean-Claude Van Damme

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Tori Spelling end Jean-Claude Van Damme'iga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 60% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tori õigekiri48 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Dean McDermott54 SkorpionNäitleja
Kanada
Charlie shahnaian56 Näitleja
Ameeriklane
Vincent Young56 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Greg Vaughan47 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Patrick Muldoon52 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Nick Savalas48 kalaNäitleja
Briti
Vince Neil60 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
Julian Lennon58 JäärMuusik
Briti
Jason Priestley51 NeitsiNäitleja
Kanada
Ryan Ozar48
Ameeriklane
Brian Austin Green47 VähkNäitleja
Ameeriklane
Jean-Claude Van Damme60 KaaludNäitleja
Belglane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Liam AaronMees13. märts 200714-aastane Dean McDermott
Stella DoreenNaine9. juuni 200812-aastane Dean McDermott
Hattie MargaretNaine10. oktoober 20119-aastane Dean McDermott
Leidke DaveyMees30. august 20128-aastane Dean McDermott
Ilus DeanMees2. märts 20174 aastat vana Dean McDermott

Pildigalerii

Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas Tori õigekiri - emadepäeva nädalavahetusel tee Orange'i maakonnas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Gümnaasiumi kuriteod ja väärteod2020Alison, koorikTelesaade
BH902102019. aastaTori õigekiriTelesaade
Maskeeritud laulja2019. aastaÜkssarvikTelesaade
Viimane Sharknado: see on aeg2018RayeTelefilm
Vaata kõiki tähti2018PeremeesTelesaade
Ema, kas tohib ohuga magada?2016Julie LewisohnTelefilm
Izzie kodutee2016Aprill (hääl)Film
Müsteeriumitüdrukud2014Holly HamiltonTelesaade
Udutoonid2012kaubamärkeTelefilm
Jake ja kunagi maa piraadid2011PiraatprintsessTelesaade
902102008Donna MartinTelesaade
Cthulhu2007SusanFilm
Suudle pruuti2007Alex GolskiFilm
Majahoidja2007Elise Crawford (Tori Spelling-McDermott)Telefilm
Rick & Steve on kogu maailma kõige õnnelikum homopaar2007Gina MichaelsTelesaade
Mõistus mõrva üle2006Holly WintersTelefilm
Pereplaan2005CharlieTelefilm
Hush2005Nina HamiltonTelefilm
Ameerika isa!2005KimTelesaade
50 viisi oma armastajast lahkumiseks2004StephanieFilm
Abi2004Molly koera jalutajaTelesaade
Kurjad tulnukate vallutajad2003Jan (krediteerimata)Film
Sol Goode2003TammieFilm
Caroli jõulud2003Carol CartmanTelefilm
Niisiis Kesklinn2003LizTelesaade
Alasti film2002Iris PytlakFilm
Vähem kui täiuslik2002Roxanne FiedlerTelesaade
Õudne film 22001AlexFilm
Smallville2001Linda järvTelesaade
Kuriteo toimepanijad1999LucyFilm
Trikk1999KatherineFilm
Perepoiss1999NaineTelesaade
Karje 21997Tori õigekiriFilm
Jah maja1997LeslyFilm
Alibi1997Marti GerrardTelefilm
Koostöös helistanud tüdruküheksateist üheksakümmend kuusJoannaTelefilm
Surmavad jälitusedüheksateist üheksakümmend kuusMeredithTelefilm
Ema, kas tohib ohuga magada?üheksateist üheksakümmend kuusLaurel LewisohnTelefilm
Malibu kaldadüheksateist üheksakümmend kuusJillTelesaade
Ärgake ohtuüheksateist üheksakümmend viisAimee McAdamsTelefilm
Sõber, kelle eest surra1994Stacy LockwoodTelefilm
Burke'i seadus1994Mary McKennaTelesaade
Biker Hiired Marsilt1993Romana ParmigianaTelesaade
Melrose koht1992Donna MartinTelesaade
Beverly Hills, 902101990Donna Martin, Donna Martin-Silver, noor CeliaTelesaade
Parker Lewis ei saa kaotada1990Tori õigekiriTelesaade
Väeosa Beverly Hills1989Jamie, Punane SulgFilm
Kell päästis1989Violetne BickerstaffTelesaade
Koletised1988BeverlyTelesaade
Kolm kuningat1987Tüdruk Falafeli stendilTelefilm
Sära1984Melissa LaneTelesaade
hotell1983Jody 'Jo' Payne, Lisa Walker, Sarah PutnamTelesaade
Laskvad tähed1983Jenny O'KeefeTelefilm
Matt Houston1982Nelli BrantTelesaade
T.J. Hooker1982Toni PolnoiTelesaade
Vega $1978JulieTelesaade
Fantaasia saar1977Christy, Laurie ShannonTelesaade
Armastuspaat1977Penny Gibson, Sarah ToomeyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Brian Austin Green ja Tori õigekiriBrian Austin Green
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
  • Jamie Walters ja Tori õigekiriJamie Walters
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
  • Jeffrey Asch
    • Kell päästis
      1989
    [vaata sobivust]
  • Patrick Muldoon ja Tori õigekiriPatrick Muldoon
    • Surmavad jälitused
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Tori õigekiri ja Cameron BancroftCameron Bancroft
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
  • Tori õigekiri ja Casper Van DienCasper Van Dien
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
  • Tori õigekiri ja Dean McDermottDean McDermott
    • Tori ja Dean: salongipalavik
      2014
    [+6 veel]
  • Tori õigekiri ja Dustin DiamondDustin Teemant
    • Kell päästis
      1989
    [vaata sobivust]
  • Tori õigekiri ja Ivan GaudioIvan Sergei
    • Ema, kas tohib ohuga magada?
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Jason Brooks
    • Caroli jõulud
      2003
    [vaata sobivust]
  • Tori õigekiri ja Tahmoh PenikettTahmoh Penicet
    • Hush
      2005
    [vaata sobivust]
  • Vincent Young ja Tori õigekiriVincent Young
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
Veel Tori õigekirja ekraanil kuvatud vasteid Vähem tori õigekirja ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.